günaydıııııınnnnn
günaydın dosbacım, günaydın mutlu günaydıııııın wietnaaaaaaam:))
ben dün adetli ilk dr muaynemi oldum. doktoru çok uyardım nazik olması için allah razı olsun çok nazikti. ve çok rahat sorunsuz bir muayne yaşadım. sonuç herşey temiz fakat 3cm kistik yapı oda hiç sorun diil yeri ve yapısından dedi. ne kisti nsl bi kist sordum önemsiz dedi geçti hep. progestron normal çıktı dğr hormonlarıda verdim. cumaya çağırdılar pazartesi yada salı rahim filmine alalım dedi. bende imkansız anestezisiz olamam deyince yarı anesteziyle yapabiliriz dediler. yarı anestezi ne yaaa lokal mi yapacaklar?? amacı beni anestezi deyip masada faka basmaksa hastane inler ve çok pişman olur(((. antibiyotik ve ağrı kesici yazdırıyım dimi cuma. şimdi aklım rahim filminde. bugün gezmeye gidicem. geçmiş 20 sayfa olmuş okuyamaıyorum (. şimdi sabah işlerimi yapıyım akşama görüşürüs kıslarrrr.
günaydın dosbacım
günaydın dosbacım, günaydın mutlu günaydıııııın wietnaaaaaaam:))
ben dün adetli ilk dr muaynemi oldum. doktoru çok uyardım nazik olması için allah razı olsun çok nazikti. ve çok rahat sorunsuz bir muayne yaşadım. sonuç herşey temiz fakat 3cm kistik yapı oda hiç sorun diil yeri ve yapısından dedi. ne kisti nsl bi kist sordum önemsiz dedi geçti hep. progestron normal çıktı dğr hormonlarıda verdim. cumaya çağırdılar pazartesi yada salı rahim filmine alalım dedi. bende imkansız anestezisiz olamam deyince yarı anesteziyle yapabiliriz dediler. yarı anestezi ne yaaa lokal mi yapacaklar?? amacı beni anestezi deyip masada faka basmaksa hastane inler ve çok pişman olur(((. antibiyotik ve ağrı kesici yazdırıyım dimi cuma. şimdi aklım rahim filminde. bugün gezmeye gidicem. geçmiş 20 sayfa olmuş okuyamaıyorum (. şimdi sabah işlerimi yapıyım akşama görüşürüs kıslarrrr.
günaydın kızlarrrrrrrr
ben aslında yarın kan verecektim ama dayanamadım sabah kahvaltı öncesi sağlık ocağına gittim kan verdim,saat 11 gibi sağlık ocağından kanları alıyorlarmış..
muhtemelen saat 2 gibi çıkar sonuç dua edin bana. sonucu hemen yazarım
mutluyuz canım tickerini hazırlıyorum canım
http://lbdf.lilypie.com/P1Whp3.png
mutluyuz link bu canım
profilinde kontarol paneline tıkla
sonra profilimi düzenle kısmına gir
orada çizelge kısmı var..
yukarıdaki linki oraya yaz, sonra sayfanın en altına gel, değişiklikleri kaydete tıkla..
tickerin hazır
canım benim geçen ay rahim filmimi çektirdim ve hiç bi sıkıntı yaşamadım fındıkzade radyotomda madem bukadar şüpedesin orda çektirebilme imkanın varsa tavsiye edrim çektirdikten sonra bakırköye geçtim saatlerce gezdim alışveriş yaptım gecede hiç ağrım olmadı mükemmel bi merkez son teknoloji anestesiziz sıfır ağrı.günaydın dosbacım, günaydın mutlu günaydıııııın wietnaaaaaaam:))
günaydın arkadaşım rabbim bugün evladının müjdesine kavuşmanı nasib etsin inşallah.günaydın kızlarrrrrrrr
ben aslında yarın kan verecektim ama dayanamadım sabah kahvaltı öncesi sağlık ocağına gittim kan verdim,saat 11 gibi sağlık ocağından kanları alıyorlarmış..
günaydın canım.günaydınlar kızlarrrrr
günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın canım
günaydııııın
hadi geçmiş olsun canım sonucunda güzelmiş...inş. diğer hormonlarında güzel çıkar
dr. öenmsiz dediyse önemsizdir kafana takma kistik yapıyı...
lokal anestezide de hiç bişi hissetmezsin canım... bende çıkınca ağrı falan olmadı ama zaten ağrı kesici ve antibiyotik veriolar merak etme
günaydııııııınnnn
hadi güzel haberlerle gel hayatım
bu ay ilk güzel haberi senden alalım
nevacım da adet olmadı ben de ama bizde sanırım yok bişi(
febeden güzel haber bekliyoruz inş.
hadi kızlar güzel haberler verelim bu ay
canım çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok güzel olmuş mercimeğimin çizelgesi :)
merhaba mutluyuzz fabeye verdiğin güzel tavsiyeleri okudum ve bende tedaviye başladığımda bu güzel tiyolardan istiyorum.canım çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok güzel olmuş mercimeğimin çizelgesi :)
günaydın orkidecim.günaydın canlarım
haberini alana kadar dua edicem canım rabbim gönlündekini önce karnına sonra kucağına verir inşALLAH
canım benim geçen ay rahim filmimi çektirdim ve hiç bi sıkıntı yaşamadım fındıkzade radyotomda madem bukadar şüpedesin orda çektirebilme imkanın varsa tavsiye edrim çektirdikten sonra bakırköye geçtim saatlerce gezdim alışveriş yaptım gecede hiç ağrım olmadı mükemmel bi merkez son teknoloji anestesiziz sıfır ağrı.
günaydın arkadaşım rabbim bugün evladının müjdesine kavuşmanı nasib etsin inşallah.
günaydın canım.
sağol bitanem inşallah
sıra sıra hepimiz hamiş olalım
rica ederim canım bezelyede ya da leylek ağzında ya dabebek arabasında da va ristersen onlardan yapabiliriz..
ama ben yumurtalı ticker yaptım.
berat kandili
İbni Abbas'tan rivayet edildiğine göre, hikmetli işlerin birbirinden ayırd edilmesi şu şekilde cereyan etmektedir:
Bu seneden gelecek seneye kadar meydana gelecek olayların hepsi ayrı ayrı melekler tarafından defterlere yazılır. Rızıklar, eceller, zenginlik, fakirlik, ölümler, doğumlar hep bu esnada kaydedilir. O yılki hacıların sayısı bile bu devrede takdir olunur. Herkesin ve her-şeyin o sene içindeki mukadderatı kaydedilir.
kızlar berat gecesinde defterimiz yeniden yazılır...bu yıl içinde olacakları ise sadece dua değiştirir...
hepimizin bebişleri aslında bu gece yazılıyo...birbirimize çok dua edelim boş geçirmeyelim inş.
cuma berat kandili ama perşembe gece berat gecesi diye biliyorum
şimdiden kandiliz mübarek dualarınız kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?