Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın dosbacım, günaydın mutlu günaydıııııın wietnaaaaaaam:))
ben dün adetli ilk dr muaynemi oldum. doktoru çok uyardım nazik olması için allah razı olsun çok nazikti. ve çok rahat sorunsuz bir muayne yaşadım. sonuç herşey temiz fakat 3cm kistik yapı oda hiç sorun diil yeri ve yapısından dedi. ne kisti nsl bi kist sordum önemsiz dedi geçti hep. progestron normal çıktı dğr hormonlarıda verdim. cumaya çağırdılar pazartesi yada salı rahim filmine alalım dedi. bende imkansız anestezisiz olamam deyince yarı anesteziyle yapabiliriz dediler. yarı anestezi ne yaaa lokal mi yapacaklar?? amacı beni anestezi deyip masada faka basmaksa hastane inler ve çok pişman olur(((. antibiyotik ve ağrı kesici yazdırıyım dimi cuma. şimdi aklım rahim filminde. bugün gezmeye gidicem. geçmiş 20 sayfa olmuş okuyamaıyorum(. şimdi sabah işlerimi yapıyım akşama görüşürüs kıslarrrr.

günaydın kızlarrrrrrrr

ben aslında yarın kan verecektim ama dayanamadım sabah kahvaltı öncesi sağlık ocağına gittim kan verdim,saat 11 gibi sağlık ocağından kanları alıyorlarmış..
muhtemelen saat 2 gibi çıkar sonuç dua edin bana. sonucu hemen yazarım

mutluyuz canım tickerini hazırlıyorum canım

http://lbdf.lilypie.com/P1Whp3.png

mutluyuz link bu canım

profilinde kontarol paneline tıkla

sonra profilimi düzenle kısmına gir

orada çizelge kısmı var..

yukarıdaki linki oraya yaz, sonra sayfanın en altına gel, değişiklikleri kaydete tıkla..

tickerin hazır

hadi geçmiş olsun canım, bir şey çıkmadığına sevindimm...
inşallah rahim filminden rahat geçer.
yarı anestezi lokal anestezidir canım. olsun sonuçta ağrı olmayacak.
bu arada rahim filmi öncesi antibiyotik mutlaka kullanmalısın, doktorun yazmadı mı?
film çekilmeden yarım saat önce bir ağrı kesici iç hayatım

günaydın dosbacım

günaydın canım

günaydııııın
hadi geçmiş olsun canım sonucunda güzelmiş...inş. diğer hormonlarında güzel çıkar
dr. öenmsiz dediyse önemsizdir kafana takma kistik yapıyı...
lokal anestezide de hiç bişi hissetmezsin canım... bende çıkınca ağrı falan olmadı ama zaten ağrı kesici ve antibiyotik veriolar merak etme

günaydııııııınnnn
hadi güzel haberlerle gel hayatım
bu ay ilk güzel haberi senden alalım
nevacım da adet olmadı ben de ama bizde sanırım yok bişi (
febeden güzel haber bekliyoruz inş.
hadi kızlar güzel haberler verelim bu ay

canım çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok güzel olmuş mercimeğimin çizelgesi :)

canım benim geçen ay rahim filmimi çektirdim ve hiç bi sıkıntı yaşamadım fındıkzade radyotomda madem bukadar şüpedesin orda çektirebilme imkanın varsa tavsiye edrim çektirdikten sonra bakırköye geçtim saatlerce gezdim alışveriş yaptım gecede hiç ağrım olmadı mükemmel bi merkez son teknoloji anestesiziz sıfır ağrı.

günaydın arkadaşım rabbim bugün evladının müjdesine kavuşmanı nasib etsin inşallah.

günaydınlar kızlarrrrr
günaydın canım.

berat kandili
İbni Abbas'tan rivayet edildiğine göre, hikmetli işlerin birbirinden ayırd edilmesi şu şekilde cereyan etmektedir:
Bu seneden gelecek seneye kadar meydana gelecek olayların hepsi ayrı ayrı melekler tarafından defterlere yazılır. Rızıklar, eceller, zenginlik, fakirlik, ölümler, doğumlar hep bu esnada kaydedilir. O yılki hacıların sayısı bile bu devrede takdir olunur. Herkesin ve her-şeyin o sene içindeki mukadderatı kaydedilir.
kızlar berat gecesinde defterimiz yeniden yazılır...bu yıl içinde olacakları ise sadece dua değiştirir...
hepimizin bebişleri aslında bu gece yazılıyo...birbirimize çok dua edelim boş geçirmeyelim inş.
cuma berat kandili ama perşembe gece berat gecesi diye biliyorum
şimdiden kandiliz mübarek dualarınız kabul olsun

haberini alana kadar dua edicem canım rabbim gönlündekini önce karnına sonra kucağına verir inşALLAH

sağol bitanem inşallah
sıra sıra hepimiz hamiş olalım

canım çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok güzel olmuş mercimeğimin çizelgesi :)

rica ederim canım bezelyede ya da leylek ağzında ya dabebek arabasında da va ristersen onlardan yapabiliriz..
ama ben yumurtalı ticker yaptım.

kızlar çok pardon hemen düzeltiyorum cumayı cumartesine bağlayan gece berat gecesiymiş

çok sağol şulecim, inşallah hepimiz kavuşuruz bebişimize

sağol bitanem inşallah
sıra sıra hepimiz hamiş olalım

rica ederim canım bezelyede ya da leylek ağzında ya dabebek arabasında da va ristersen onlardan yapabiliriz..
ama ben yumurtalı ticker yaptım.

YOK CANIM BEN BUNU ÇOK BEĞENDİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEBİŞİMİN İLK ÇİZELGESİ DEĞİŞTİRMİCEM

kuzum çok güzel bir şey payşamışsın teşekür ederimmmmm
evet ne olur dualrımıza hepimiz katalım birbirmiz içinde dua edelim inşş birmizden birmizin duası kabul olurda yuvalarımız şenlenir huzrumuz artar sağlığımız yerine gelir ve beklentilerimiz yerini bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…