rabbim ailelerine sabır versin.. o pislikleride kahretsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..
şuleecim özeline msj attım bak cnm..
aklıma gelmedi ben kendimi toplamaya odaklamaış durumdaydım galiba.. artık cumartesi sorarım mutlakaaaa
bunların hepsi sanaydı gülcüm
rahim filmi çekmeni tavsiye ederim bencede düşüğün var bi baktır bakalım fındıkzade radyotom 330du 300 çektirdim azcık daha pazarlık payı vardı sanırım süper bi merkez son teknoloji anestezi gerektirmeyen ağrısız sancısız.
amiiiiiin inşallah.
pek değil nevacım ama bence bi takım belirtileri var hamile kalmaya engel değil evet ama düşük nedeni.
ilerlemiş boyutu kötü bi hastalık emboli hastalığı sanırım akciğer embolisi.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ALLAHIM yardım etsin geride kalanları mekanları cennet olsun.
cvp attım canım ama burdanda yazıyım gelmedi sanırım nevada kociş kayıtlı ordan ekleyebilirsin
anladım sen bilemessin zaten onların belirtmesi gerekirdi sor genede bi ama.hiç bişe konuşmadık tatlım..ben sormadım onlarda sölemediler..ama cumartesi sorarım..peki 3.gün embriyosu transfer ediyolarsa hayır bana 5.günü transfer edin desem olurmuki????:26:
cumartesi söylerler zaten kesin canım birde ben yumurtalar toplandığında ağrı kesici bile içmemiştim canım yine ağrım olmadı sakın korkma bakma yazılanlara sen okadar abartıyolarki niye böyle yapıyolar anlamıyorum birde kaç kilosun canım sen boyun falan kilo aldınmı bu tüpbbebek tedavisinde vitamin olarak ne verdiler sana
gülcüüm ben 2 aşılamamıda kadın doğum hastanesinde yaptırdım 5 kuruş para vermedim.
hastanenın tüp bebek ünitesi var sperm yıkamayıda aşılamayıda ücretsiz yapıyolar bitanem.
2 aşılama sonrasında da tüp bebeğe hak kazanıyosun onada az bi para ödüyosun tatlım.
ama aşılamalar ücretsiz. tekrar söylüyorum 5 kuruş para harcamadım. sadece aldığım ilaçların % 20 ödedim o kadar
ve ilgililer yani ben memnun kalmıştım. sonra 3. aşılamamı özelde yaptırdım oda bana 450 tlye mal olmuştu tatlım.
hsg de ben özelde çektirdim oda 400 liraydı tatlım
hamiş arkadaşlar
kan degeriniz kaççç
bu benim korkulu rüyam.geçen aldıgım kan şuruplarını bırakmak zorunda kaldım öylece duruyorlar
ama kazara hamiş falan olursam bu kanla işim çok zor
ne yapıcam bilmem
gülcüüm ben 2 aşılamamıda kadın doğum hastanesinde yaptırdım 5 kuruş para vermedim.
hastanenın tüp bebek ünitesi var sperm yıkamayıda aşılamayıda ücretsiz yapıyolar bitanem.
2 aşılama sonrasında da tüp bebeğe hak kazanıyosun onada az bi para ödüyosun tatlım.
ama aşılamalar ücretsiz. tekrar söylüyorum 5 kuruş para harcamadım. sadece aldığım ilaçların % 20 ödedim o kadar
ve ilgililer yani ben memnun kalmıştım. sonra 3. aşılamamı özelde yaptırdım oda bana 450 tlye mal olmuştu tatlım.
hsg de ben özelde çektirdim oda 400 liraydı tatlım
izmirde tatlım
anladım sen bilemessin zaten onların belirtmesi gerekirdi sor genede bi ama.
olmaz canım onlar embiriyoyu 5 gün kadar bekletemeyebilirler dr,na güven tatlım.
hamile kalınca elevit iste dr,n vermesse vucut direncini artırır.57kiloyum ve boyumda 1,68.. vitamin falan hiç bişe vermediler banaaaaaa:26:
aaaaaaa bak bunu bilmiyordum annemlerde kaldı almadım getir götür olmasın diye gerci rutubet yok ama huylandım bak şimdi.benim rahim filmlerim maalesef bozuldular çünki rutubette bırakmışım
kabul etmezlerse ben senin dediğin yerde çektiricem şulecim
yok kociş izin vermiyor benimkini kullan diyor açtığımı anlarsa çok kızar hayır dedimi üstelenmesini sevmiyor ya o kullanmıyor bile ben derim bakmaz neva olurmu lüffen.şule senin face yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?