galiba aşılamyla hamile kaldın canım eylül gibi aşılama düşünüyorum bu hastane nerde nasıl bi bilgi verirmişin şimdi bi mucize gibi ben malatya dogu fertil die düşündüm ama 1500 gidiyorrrrrrrr
aynen canım zaten doktorunu inceledim çok iyi bi doktormuş doç hemde doktooruna güven ve bol bol oku elvahis hiç okudunmu canım geçen söylemiştimya
benim rahim filmlerim maalesef bozuldular çünki rutubette bırakmışım
kabul etmezlerse ben senin dediğin yerde çektiricem şulecim
masalcan cvp verirmisinnn canım ordamı hamile kaldın güvenilirmiiiiiiii
masalcan cvp verirmisinnn canım ordamı hamile kaldın güvenilirmiiiiiiii
yok canım hamile kalmaya engel değil...bende onu seyrediyordum semiciğim inşallah o mertebededirler
bu pıhtılaşma günlük hayatımızda anlayabileceğimiz birşeymi kızlar gerçi hamile kalmaya değil düşüğe neden olan bir hastalık değilmi?yanlışmı biliyorum.:26::26:
güvenilir canım. sen izmirdemisin.
zaten tepecik kadın doğum hastanesinin özel tüp bebek bölümü var.
herşeyi ordan yaptırdı bana dr. hemşireler filan iyi ilgililer.
hatta ben sormuştum ilk aşılamam yapılırken spermlerde karışıklık olmaz diye dimi demiştim.
sonrada getirdiler tek tek isim filan okundu. hiç korkma burda öyle şeyler olmaz dedi burası özel gibi dedi.
iyiydi yani. ama tabi tutmadı. ama hastane sebep değil.
ben adıyamandayım izmirde halamlar var ne yapsam acaba
:26:
ama mesela tüp bebeği orda yaptırmayacaktım.
özel bi hastaneyle anlaştım orda yapılacaktı. herşey hazırlanmıştı.
hastanede yaptırsaydım 500 liraya halolacaktı.
özeldede 5 milyar ödeyecektım.
arada bukadr uçurum var bu fiyatlarda dimiii neyse nasip canımmmm
sen hangi ildesin canım istanbuldaysan bakırköy doktor sadi konuk hastanesinden adetin 3. günü gidip gün alıyosun filme sonra sana verdikleri günde gidip çekiliyosun sigortan varsa hiç bir ücret ödemiyosun canım
bunların hepsi sanaydı gülcüm
rahim filmi çekmeni tavsiye ederim bencede düşüğün var bi baktır bakalım fındıkzade radyotom 330du 300 çektirdim azcık daha pazarlık payı vardı sanırım süper bi merkez son teknoloji anestezi gerektirmeyen ağrısız sancısız.
tatlım maddiyatım iyi değil bu aralar o yüzden oraya gidemem malesef.ama teşekkürrler bilgi verdiğin için sağolasın....
dosbacım şimdi ben ramazan sonrasına erteledim ya trasferi sence bu testleri bidaha yapmak mecburiyetinde kalırmıyım.
istabulda gaziosmanpaşada oturuyorum canım.adetimin 3. günü bu gündü birdahaki aya kaldı o zaman.netten alamazmıyım randevuyu peki bu gün alsam.....
bunların hepsi sanaydı gülcüm
rahim filmi çekmeni tavsiye ederim bencede düşüğün var bi baktır bakalım fındıkzade radyotom 330du 300 çektirdim azcık daha pazarlık payı vardı sanırım süper bi merkez son teknoloji anestezi gerektirmeyen ağrısız sancısız.
tatlım maddiyatım iyi değil bu aralar o yüzden oraya gidemem malesef.ama teşekkürrler bilgi verdiğin için sağolasın....
al canım ama yarın doktora gidince dördüncü günü deme sakın 3. günü de kadın doğum menapoz dan randevu alıcaksın canım
burda karşıda zeynep kamil hastanesi var orasıda devlet olarak geçiyor kadın doğum ve çocuk hastanesi olmazssa orayla görüşeyim ya o zaman hsg yide çeker onlaar herşeyleri varsa...ayyy allah rağzı olsun canım ya bana umut oldun vallaha.o kadar etrafımda sağlık üzerine çalışanlar var hiçbiri böyle bir fikir vermedi şimdi yazdıklarınızı zaten not alıcam unutmayayım diye çok sağol ya gündüzkü halimden eser kalmadı ya :))))))))) şulem baaaaakkk düzeldiiiim bebişimmmmgülcüüm ben 2 aşılamamıda kadın doğum hastanesinde yaptırdım 5 kuruş para vermedim.
hastanenın tüp bebek ünitesi var sperm yıkamayıda aşılamayıda ücretsiz yapıyolar bitanem.
2 aşılama sonrasında da tüp bebeğe hak kazanıyosun onada az bi para ödüyosun tatlım.
ama aşılamalar ücretsiz. tekrar söylüyorum 5 kuruş para harcamadım. sadece aldığım ilaçların % 20 ödedim o kadar
ve ilgililer yani ben memnun kalmıştım. sonra 3. aşılamamı özelde yaptırdım oda bana 450 tlye mal olmuştu tatlım.
hsg de ben özelde çektirdim oda 400 liraydı tatlım
amin canım inşallah tabiki sağlıklı bir bebiş tabiki alacaksın allahın izniyle Nazarvalla ben memnun kaldım yani hemşireler filan ilgili.
ama tabi herkezin memnuniyeti farklı. zaten ben dr muayenehanesine gittim hep.
sadece işte sskdan yararlanacağım bütün tahliler işte aşılamaları filan hep ordan yaptırdım.
dediğim gibi birtek ilaç parası verdim oda %20 başka bi para vermedim.
ama dr muayenehanesine gittiğim için 140 tl ödedim ve hala ödüyorum.
ama işte aşılamaların hiçbiri tutmadı. doğal kaldım hemde hiç beklemediğim anda.
demekki nasip bu zamanaymış. bende 2 sene hep uğraştım olsun diye.
çok şükür geldi oğluşum daha fazla yıpratmadan annesini.
inşallah sağ salim kucağımada alırım.
rabbim burdaki tüm arkadaşlarımada nasip eder inşallah. çok dua ediyorum.
inşallah kabul eder güzel allahım
yok tatlım çalışmıyorum.iş yeri 2 aydır maaş vermiyormuş elemanlara eşimde çalışma dedi sonuçta para için çalışıcaktımgülcüm sen çalışıyomusun?:26:
al canım ama yarın doktora gidince dördüncü günü deme sakın 3. günü de kadın doğum menapoz dan randevu alıcaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?