Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzum bana yaptılar yaa hiç gebeliğim olmamsına rağmen (kendi merkezim bile değildi)çukurova ünverstsi balcalı has gittim dr durumu anlatım tüp bebk yaptırdım negatif sonuçlandı dedim yapabilirmiyiz dedim tüp bebkteki prof da hepsini istedi yaptıdım ayrıca 1 kuruş ücret ödemedim genetik için biraz geç randevu verdiler ama olsun özelde çokpara istedile r

sağolasın tatlım allah rağzı olsun hepinizden

yarın ilk iş zzeynep kamil kadın doğum ve çocuk hastanesini aramak :))))))

tüp için bende orayı düşünüyorum canım sonuçta parayı sokaktan bulmuyoruz 8 milyar verip 1 kere yaptıracağıma orada o parayla kaç kez yaptırırım diye düşünüyorum amcamın kızı oraya gidiyor ve çok memnun hatta tüp vbebek yaptıran birine sormuş hiç para vermedik demiş.

iyi geceler herkeze..... tatlı rüyalaaarrr

öpüldünüz eeeen kocamanından nanaklardan....

allah rahatlık versin canlarıııımmmmm:80::80:

Son düzenleme:
geç kaldım sanırım
kızlar son kastmonu tokat turundan fotolar yükledim pcye şimdi face atıcam
yani yeni foto 1 ay önceki

iyi geceler kızlarrr

febecim canım herşey güzel gidiyormuş sevindim canım...
bu arada bülent traşın internet sitesinde tüp bebekle ilgili çok öğretici videolar var canım izlemeni tavsiye derim..
inşallah bebişin rahme konulduğu andan itibaren iyi bir temel kazacaktır canım:)

yetercim çooook geçmiş olsun..
erkeklerde de prolaktin yüksekliğini duymuştum canım, Allah eşine sağlık sıhhat versin bitanem..
benimde prolaktinim yüksek..
mr istemişti doktorum, 2-3mm tümör çıktı bende de.

arada baş ağrım oluyor, gözlerimde baskı hissediyorum,
altı ayda bir mr çektirmemi istemişti, eğer büyüyüp 5mm geçerse ameliyat demişti..

ben en son geçen sene ağustosta mr çektirdim tam 11 ay olmuş, korktum şimdi....

şimdi kızlar normalde beni bu saatte burda görmezsiniz, kociş uyuyor, bende duşumu aldım, vakit geçiriyorum, Allahım nasip ederse orucuma niyetlenip yatacağımm

şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun

tumecim ALLAH kabul etsin canım yanlış biliyor olabilirim ama cuma olduğu için ya bugünden başlanmalıydı oruca yada cumarteside tutulmalı diye biliyorum.

ben hepsini bir albümde toplayacaktım
ama hepsi tek fotoluk ayrı ayrı albüm oldu
ayrıca birkaç foto daha vardı
off tekrar atmam gerekecek galiba pcye

ben böyle bir şey bilmiyordum canım..
sağol söylediğin için..
cumartesi adet olmazsam o gün de tutarım o zaman..
inşallah sabaha falan adet olmam, olsam da bozmam ama olmamak en iyisi tabi:))

zeynep kamili biliyorum ama tüp bebek yapıldığını bilmiyordum bencede nevacım hem bize bedava gibi geliyor ama kocişlerimizin maaşından kesiliyor bak şimdi inşallah gerek kalmaz ama şartlar oraya götürürsede bende düşünürüm ama çokta uzak annemlere nerde kalırım nasıl yaparım bilmem ümraniyede amcam var ama rahat edememki.

e ozaman seneye erteleme nevacım.

ben böyle bir şey bilmiyordum canım..
sağol söylediğin için..
cumartesi adet olmazsam o gün de tutarım o zaman..
inşallah sabaha falan adet olmam, olsam da bozmam ama olmamak en iyisi tabi:))
rica ederim ukalalık olarak kabul etmedin umarım şeeeeyyyy bide eğer adet olursan devam etmiyicekmişsin diye biliyorumda ama kızlarada bi sor istersen.

semicim face de profiline gir
ordan fotoğraflara gir
sağ üst köşede fotoğraf yükle kısmı var
oradan fotoğraf seçe gir

pcdeki fotolarını tek bir klasörde toplarsan tek seferde birden fazla foto yükleyebilirsin

rica ederim ukalalık olarak kabul etmedin umarım şeeeeyyyy bide eğer adet olursan devam etmiyicekmişsin diye biliyorumda ama kızlarada bi sor istersen.

yok şekerim aşkolsun, burda hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler var...

inşallah adet olmam ya, karın ağrım falan yok ama...
olursam onu da o zaman düşünürüz, alo fetvaya arar sorarım o zaman

yok şekerim aşkolsun, burda hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler var...

inşallah adet olmam ya, karın ağrım falan yok ama...
olursam onu da o zaman düşünürüz, alo fetvaya arar sorarım o zaman
bencede en doğrusu senindemi karnın ağrır adet olunca benimde.

bak bu alo fetvayıda ben bilmiyordum iyiymiş bu ya bugün febede söyledi nosunu alıyımda bi ara bende takılınca arıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…