tatlım maddiyatım iyi değil bu aralar o yüzden oraya gidemem malesef.ama teşekkürrler bilgi verdiğin için sağolasın....
[/QUOTE rica ederim gülcüm ne demek anlıyorum canım olabilir gayet normal ben nevaya sordun ya geçen bi merkezden bahsediyordun neresiydi diye benim gittiğim yeri kastetmişti neva o yüzden yazdım hem bak zeynep kamil iyi bi hastane sanada çok uzak sayılmaz siğortandan faydalan kocanın maaşından her ay kesiliyor sonuçta
bu arada iyi olmana sevindim canım hep iyi olucaksın inşallah yeterki iste
anladım canım sağolasın acaba benim testlerimin içinde hormon testi varmıydıki:26:canım hormon tahlilleri için benim dr. 6 ay süresi var demişti
pıhtılaşma zaten var bizde...geçecek bi durum değil
hamile kaldığın anda iğneye başlayacaksın...
ay bazen kafam hiç çalışmıyor ya.
yok canım hamile kalmaya engel değil...
sadece hamile kaldıktan sonra bebeğe giden kordona pıhtı gelinceee((
işte öle hayatım ...dr.lar 2.düşük olmadan yapmıyorlar(
günlük hayatta da anlaşılabilcek bi rahatsızlık değil canım
rica ederim gülcüm ne demek anlıyorum canım olabilir gayet normal ben nevaya sordun ya geçen bi merkezden bahsediyordun neresiydi diye benim gittiğim yeri kastetmişti neva o yüzden yazdım hem bak zeynep kamil iyi bi hastane sanada çok uzak sayılmaz siğortandan faydalan kocanın maaşından her ay kesiliyor sonuçta
bu arada iyi olmana sevindim canım hep iyi olucaksın inşallah yeterki iste.
yarın ilk iş zzeynep kamil kadın doğum ve çocuk hastanesini aramak :))))))
zeynep kamili biliyorum ama tüp bebek yapıldığını bilmiyordum bencede nevacım hem bize bedava gibi geliyor ama kocişlerimizin maaşından kesiliyor bak şimdi inşallah gerek kalmaz ama şartlar oraya götürürsede bende düşünürüm ama çokta uzak annemlere nerde kalırım nasıl yaparım bilmem ümraniyede amcam var ama rahat edememki.tüp için bende orayı düşünüyorum canım sonuçta parayı sokaktan bulmuyoruz 8 milyar verip 1 kere yaptıracağıma orada o parayla kaç kez yaptırırım diye düşünüyorum amcamın kızı oraya gidiyor ve çok memnun hatta tüp vbebek yaptıran birine sormuş hiç para vermedik demiş.
olsunnnn, önemli olan görmek:))))ben hepsini bir albümde toplayacaktım
ama hepsi tek fotoluk ayrı ayrı albüm oldu
ayrıca birkaç foto daha vardı
off tekrar atmam gerekecek galiba pcye
rica ederim ukalalık olarak kabul etmedin umarım şeeeeyyyy bide eğer adet olursan devam etmiyicekmişsin diye biliyorumda ama kızlarada bi sor istersen.ben böyle bir şey bilmiyordum canım..
sağol söylediğin için..
cumartesi adet olmazsam o gün de tutarım o zaman..
inşallah sabaha falan adet olmam, olsam da bozmam ama olmamak en iyisi tabi:))
ya bende istiyorum.3 5 resimdaha vardı ama sanırım pcye atamamışım onları bulamadımayrıca neden aynı albümde toplanmadı bunlar
yardımmmmmmm
rica ederim ukalalık olarak kabul etmedin umarım şeeeeyyyy bide eğer adet olursan devam etmiyicekmişsin diye biliyorumda ama kızlarada bi sor istersen.
bencede en doğrusu senindemi karnın ağrır adet olunca benimde.yok şekerim aşkolsun, burda hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler var...
inşallah adet olmam ya, karın ağrım falan yok ama...
olursam onu da o zaman düşünürüz, alo fetvaya arar sorarım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?