Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seminin geliceği yok bende işlere asıldım çok yoruldum üstelik daha bitmedi yarın tamamlamam lazım cumartesi orucum rabbim izin verirse pazarda kociş evde sonra devam bi dünya ütüm var daha yatsıyıda kılmadım öpüyorum ikinizide ALLAH rahatlık versin.

geldim geldim
gece gece fotolarla boğuştum ama yükledim

ne yemeği tume bu saatte hayırdır
gerçi bende acıktım yesemmi birşeyler:26:

geldim geldim
gece gece fotolarla boğuştum ama yükledim

ne yemeği tume bu saatte hayırdır
gerçi bende acıktım yesemmi birşeyler:26:
cuma gecesini cumartesiye bağlayan gece beraat kandili, niyetlenip yatacağım canım

tumecim emin olmamakla beraber 3 gün peşpeşe tutulmalı diye biliyorum
ama iki gün tutmanında ne zararı olacak bilemedim
oruçluyken adet görürsen orucunu bozman gerekiyor canım

tumecim emin olmamakla beraber 3 gün peşpeşe tutulmalı diye biliyorum
ama iki gün tutmanında ne zararı olacak bilemedim
oruçluyken adet görürsen orucunu bozman gerekiyor canım

evet canım ama önemli olanın niyet olduğunu düşünüyorum ben..
Rabbim kabul etsin canım ne deyim

tabiki canım
sonucta oruç tutuyorsun ve bu ibadet
bunun nesi kötü olabilirki
he belki 3 gün peşpeşe tutulmuştur bu daha iyidir ama
2 gün tutulmaz diye bişey yoktur tahminimce
ALLAH kabul etsin canım

ben çıkıyorum tumecim.iyice kafam döndü:111:

iyi geceler

ama yatmadan önce bişeyler yiyeyim bende acıktım

ay tumecim sana fetva verirken kendim bi bakıyım dedim berat gecesi neler yapılmalı diye gündüzünü oruçlu gecesini ibadetle geçirmeliymişiz bende bi makarna yapıyım niyetleniyim dedim ALLAH razı olsun senden yoksa sadece cumartesi tutucaktım.

evet canım ya seninde dediğin gibi ben bir nette araştırayım..
sağol bitanem
ben de çıkıyorum zaten
zor bakıyorum pcye gözlerim acıyor

Allah kabul etsin bitanemmmm

günaydın hayırlı cumlar hayırlı kandiler rabbim tüm dualrımız dileklerimiz kabul etsin inşşş

GÜNAYDIN BENİM CANLARIM HAYIRLI KANDİLLER VE HAYIRLI CUMALAR....İNŞALLAH BU MÜBAREK GÜNDE TÜM DUALARIMIZ KABUL OLUR.....

canım ben biraz araştırdım birkaç kişiyle konuştum onlardanda güzel şeyler duydum yani herkez memnun.vallaha şuan maddiyatım olsa düşünmüycem belki ama işte.kocişin yaptığı bir hata bizi bir anda büyük borca soktu.halbuki 1 ay öncesi hiçbir sorunumuz yoktu ama olsun oda allahtan rabbim herşeyin hayırlısını versin canım....

canım çok geçmiş olsun allah şifasını versin ama konturolleni yaptır devamlı takip et lütfen bak geçmiş hemde baya nolur takip et sendede ilk iş mr çektirmek olsun lütfeennn

günaydın hayırlı cumlar hayırlı kandiler rabbim tüm dualrımız dileklerimiz kabul etsin inşşş

amiiiin canım...

Son düzenleme:
günaydıııınnnn
HAYIRLI CUMALAR...KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
dualarımız kabul olsun inş. bu sene bebişlerimiz gelsin

amin aminnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydıııınnnn
HAYIRLI CUMALAR...KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
dualarımız kabul olsun inş. bu sene bebişlerimiz gelsin

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn dolsun taşsınn bu yıl herkesin evi şenlensin sağlık huzr dolsun yuvalarımız rabbim günahlarımızı af etsinnnn sevgili peygaberimiz (sav)şefatini nasip etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…