afiyet bal şeker olsun canım benim.yemeğimi hazırlayıp hemen geliyorumm
cuma gecesini cumartesiye bağlayan gece beraat kandili, niyetlenip yatacağım canımgeldim geldim
gece gece fotolarla boğuştum ama yükledim
ne yemeği tume bu saatte hayırdır
gerçi bende acıktım yesemmi birşeyler:26:
tumecim emin olmamakla beraber 3 gün peşpeşe tutulmalı diye biliyorum
ama iki gün tutmanında ne zararı olacak bilemedim
oruçluyken adet görürsen orucunu bozman gerekiyor canım
tabiki canım
sonucta oruç tutuyorsun ve bu ibadet
bunun nesi kötü olabilirki
he belki 3 gün peşpeşe tutulmuştur bu daha iyidir ama
2 gün tutulmaz diye bişey yoktur tahminimce
ALLAH kabul etsin canım
ben çıkıyorum tumecim.iyice kafam döndü:111:
iyi geceler
ama yatmadan önce bişeyler yiyeyim bende acıktım
ay tumecim sana fetva verirken kendim bi bakıyım dedim berat gecesi neler yapılmalı diye gündüzünü oruçlu gecesini ibadetle geçirmeliymişiz bende bi makarna yapıyım niyetleniyim dedim ALLAH razı olsun senden yoksa sadece cumartesi tutucaktım.
canım ben biraz araştırdım birkaç kişiyle konuştum onlardanda güzel şeyler duydum yani herkez memnun.vallaha şuan maddiyatım olsa düşünmüycem belki ama işte.kocişin yaptığı bir hata bizi bir anda büyük borca soktu.halbuki 1 ay öncesi hiçbir sorunumuz yoktu ama olsun oda allahtan rabbim herşeyin hayırlısını versin canım....tüp için bende orayı düşünüyorum canım sonuçta parayı sokaktan bulmuyoruz 8 milyar verip 1 kere yaptıracağıma orada o parayla kaç kez yaptırırım diye düşünüyorum amcamın kızı oraya gidiyor ve çok memnun hatta tüp vbebek yaptıran birine sormuş hiç para vermedik demiş.
iyi geceler kızlarrr
febecim canım herşey güzel gidiyormuş sevindim canım...
bu arada bülent traşın internet sitesinde tüp bebekle ilgili çok öğretici videolar var canım izlemeni tavsiye derim..
inşallah bebişin rahme konulduğu andan itibaren iyi bir temel kazacaktır canım:)
yetercim çooook geçmiş olsun..
erkeklerde de prolaktin yüksekliğini duymuştum canım, Allah eşine sağlık sıhhat versin bitanem..
benimde prolaktinim yüksek..
mr istemişti doktorum, 2-3mm tümör çıktı bende de.
arada baş ağrım oluyor, gözlerimde baskı hissediyorum,
altı ayda bir mr çektirmemi istemişti, eğer büyüyüp 5mm geçerse ameliyat demişti..
ben en son geçen sene ağustosta mr çektirdim tam 11 ay olmuş, korktum şimdi....
şimdi kızlar normalde beni bu saatte burda görmezsiniz, kociş uyuyor, bende duşumu aldım, vakit geçiriyorum, Allahım nasip ederse orucuma niyetlenip yatacağımm şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun
günaydın hayırlı cumlar hayırlı kandiler rabbim tüm dualrımız dileklerimiz kabul etsin inşşş
GÜNAYDIN BENİM CANLARIM HAYIRLI KANDİLLER VE HAYIRLI CUMALAR....İNŞALLAH BU MÜBAREK GÜNDE TÜM DUALARIMIZ KABUL OLUR.....
canım ben biraz araştırdım birkaç kişiyle konuştum onlardanda güzel şeyler duydum yani herkez memnun.vallaha şuan maddiyatım olsa düşünmüycem belki ama işte.kocişin yaptığı bir hata bizi bir anda büyük borca soktu.halbuki 1 ay öncesi hiçbir sorunumuz yoktu ama olsun oda allahtan rabbim herşeyin hayırlısını versin canım....
canım çok geçmiş olsun allah şifasını versin ama konturolleni yaptır devamlı takip et lütfen bak geçmiş hemde baya nolur takip et sendede ilk iş mr çektirmek olsun lütfeennn
amiiiin canım...
günaydıııınnnn
HAYIRLI CUMALAR...KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
dualarımız kabul olsun inş. bu sene bebişlerimiz gelsin
günaydıııınnnn
HAYIRLI CUMALAR...KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
dualarımız kabul olsun inş. bu sene bebişlerimiz gelsin
amiiiin inş. tatlımaminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnndolsun taşsınn bu yıl herkesin evi şenlensin sağlık huzr dolsun yuvalarımız rabbim günahlarımızı af etsinnnn sevgili peygaberimiz (sav)şefatini nasip etsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?