yetercim eşin ameliyat olacağı zamanda seni takip ediyordum diğer topikten
çok metanetli görünüyordun
bilmem belkide ben atladım
maaşallah diyeyim canım sana.drun dediklerini bilmiyordum
ne zor günlermiş.ama çok şükür geride kalmış ve hergün herşey biraz daha iyi olacak işallah
tumecim sanada geçmiş olsun canım
cımbızla çıkardım deyince benim içim bir fena oldu burda.misafririnde var o ellerle nasıl yapacaksın
ALLAH kolaylık versin canım
evet febeden ses yok.eşi yanındayken giremiyor ama msja neden cevap vermedi bu kız
merak ettik
masalcım bakım vardır belki canım.uyamadılarmı şu kadar süre ile kesilecek diye
tume canım nasılsın
elin nasıl oldu?? misafirlerin bugün de mi kalcak??
günaydın canım, elim gayet iyi bugün, bantlı duruyor öyle..
misafirlerim az önce gittiler hayatım
benimde karnım ağrıyor bugün, kanama da çok az bu ay niye öyle oldu anlamadım..
ağrı kesici içmem ben normalde, adet dönemlerim genelde rahattır ama bu ay çoook karnım ağrıdı
sağol bitanem allah razı olsun 1tanede fetih okuyabilirsen tamamıdırr inşşşş.. sizin dualarınızla olacak inşşşş raabbim binlerce kez razı olsun..febecim canımın içi bu akşam dualarını okudum tatlım.
rabbim inşallah dualarımızı geri çevirmeyecek kabul edecek ve bizim küçük meleğimiz gelecek rabbimin izniyle bitanem.
inşallah çabucak bütün yumurta toplama işlemi transfer veeee bebiş gelir inşallaaahhhh......
1 yasini-i şerif
1 vakia süresi
7 ayetel kürsi
7 ihlas süresi
7 fatiha süresii
3 felak
3 nas
RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.... AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN...
daha başka okumamı istediğin dua olursa söyle seve seve okurum bitanem:)
aaaa iyi insan lafının üstüne
febcim nasılsın canım nasıl geçti
transfer günü bellimi canım
mutluyuz lütfen ihmal etme.
randevu tarihini beklemeden hemen yarın doktora görün canım
günaydııııınnnnnnnasılsınız kızlar??
febecim iyiymiş çok şükür...hadi hayırlıca döllensin sonrada transfer :)) gelsin bebiş :))
mutluyuz canım bence bi telefonla görüş dr.unla?? bakalım ne diyecek...bencede hemen ara en azından bilgi al ve git görün derim
dosbacım sende okumuşsunn..alah razı olsun bitanemmmmmm,rabbim sanada hemmmennnn nasip etsin inşşş...
amin inşallah
tumecim elini kesmişsin kıyamam çok geçmiş olsun..nazar değmiştir benim güzel arkadaşıma..
mutluyuz bitanem ağrın varmış merak etttim önemli bişe değildir inşşşşş..
ben çıkıp işlerimi yapim bari.. kimsede yo aten..yarın görüşürüz inşşşş.. bakalım 8tanenein kaçtanesi güzelce döllendiiiiiii..dua edin noluurrrrrrrrr
hava değişiminden olabilir belki...bu ay bieden ısındı havalar...
bende ağrı kesici kullanmam ama bazende mecbur kalıyoruz
iyi misafirlerin çabuk gitmiş darısı bana :))
dosbacım sende okumuşsunn..alah razı olsun bitanemmmmmm,rabbim sanada hemmmennnn nasip etsin inşşş...
tumecim elini kesmişsin kıyamam çok geçmiş olsun..nazar değmiştir benim güzel arkadaşıma..
ben çıkıp işlerimi yapim bari.. kimsede yo aten..yarın görüşürüz inşşşş.. bakalım 8tanenein kaçtanesi güzelce döllendiiiiiii..dua edin noluurrrrrrrrr
kızlar bugün pazarya arayamıyorum doktoru bende moralmen çöktüm çok koyu bir akıntım var karnımda ağrıyo bunun üstüne idrar tahlilimdede kan çıkmtı
korkuyorum( allaha emanet ediyorum yavrumu
DUALARIM SENİNLE CANIM BENİM
günaydın canım, elim gayet iyi bugün, bantlı duruyor öyle..
misafirlerim az önce gittiler hayatım
benimde karnım ağrıyor bugün, kanama da çok az bu ay niye öyle oldu anlamadım..
ağrı kesici içmem ben normalde, adet dönemlerim genelde rahattır ama bu ay çoook karnım ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?