Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

semicim akşam febeden cevap geldi,bende bir oturalım öyle yazayım dedim. masalcıma yazdım,iyiymiş diye...
ama bulunduğumuz yerde tel çekmediği için mesajı bir türlü gitmedi, sinir oldum yaaaaaa, eve de sabaha karşı geldik.

neyseki nevacım yazmış...
herşey yolunda çok şükürrrr

mutluyuz lütfen ihmal etme.
randevu tarihini beklemeden hemen yarın doktora görün canım

günaydııııınnnnnn nasılsınız kızlar??
febecim iyiymiş çok şükür...hadi hayırlıca döllensin sonrada transfer :)) gelsin bebiş :))
mutluyuz canım bence bi telefonla görüş dr.unla?? bakalım ne diyecek...bencede hemen ara en azından bilgi al ve git görün derim

tume canım nasılsın
elin nasıl oldu?? misafirlerin bugün de mi kalcak??

günaydın canım, elim gayet iyi bugün, bantlı duruyor öyle..
misafirlerim az önce gittiler hayatım

benimde karnım ağrıyor bugün, kanama da çok az bu ay niye öyle oldu anlamadım..
ağrı kesici içmem ben normalde, adet dönemlerim genelde rahattır ama bu ay çoook karnım ağrıdı

hava değişiminden olabilir belki...bu ay bieden ısındı havalar...
bende ağrı kesici kullanmam ama bazende mecbur kalıyoruz
iyi misafirlerin çabuk gitmiş darısı bana :))

nevaaa kız merak ettik febeyi 2 dk ka yazsaydın ya
neyse iyi olmasına sevindim
8 de gayet iyi bir rakama benziyr
transfere gitmeden önce buraya uğrayabilir işallah
bol bol dua edelim kızlar

aaaa iyi insan lafının üstüne

febcim nasılsın canım nasıl geçti
transfer günü bellimi canım

sağol bitanem allah razı olsun 1tanede fetih okuyabilirsen tamamıdırr inşşşş.. sizin dualarınızla olacak inşşşş raabbim binlerce kez razı olsun..
aaaa iyi insan lafının üstüne

febcim nasılsın canım nasıl geçti
transfer günü bellimi canım

şuanda gayet iyiym eşim 1saatliğine dışarı çıktı bende hoop buraya geldimm.. transfer günü yarın belli olaacak..10gibi arayın dediler..aslında bugünde bellidir ama pazar olduğu için yarın öğrenebilicem..şimdi evi ayağa kadırdım dip köşe bi temizlicem..

dosbacım sende okumuşsunn..alah razı olsun bitanemmmmmm,rabbim sanada hemmmennnn nasip etsin inşşş...

tumecim elini kesmişsin kıyamam çok geçmiş olsun..nazar değmiştir benim güzel arkadaşıma..

mutluyuz bitanem ağrın varmış merak etttim önemli bişe değildir inşşşşş..

ben çıkıp işlerimi yapim bari.. kimsede yo aten..yarın görüşürüz inşşşş.. bakalım 8tanenein kaçtanesi güzelce döllendiiiiiii..dua edin noluurrrrrrrrr

evimi kaldırdın
temizlikmi yappıcan

okadar iyi olmana sevindim ama tranfer öncesi
kendini yormanın

zararlı olmadıgına eminmisin

mutluyuz lütfen ihmal etme.
randevu tarihini beklemeden hemen yarın doktora görün canım

kızlar bugün pazarya arayamıyorum doktoru bende moralmen çöktüm çok koyu bir akıntım var karnımda ağrıyo bunun üstüne idrar tahlilimdede kan çıkmtı
korkuyorum ( allaha emanet ediyorum yavrumu

ben çıkıp işlerimi yapim bari.. kimsede yo aten..yarın görüşürüz inşşşş.. bakalım 8tanenein kaçtanesi güzelce döllendiiiiiii..dua edin noluurrrrrrrrr

DUALARIM SENİNLE CANIM BENİM

Son düzenleme:
hava değişiminden olabilir belki...bu ay bieden ısındı havalar...
bende ağrı kesici kullanmam ama bazende mecbur kalıyoruz
iyi misafirlerin çabuk gitmiş darısı bana :))

evet canım ya, sanırım hava değişiminden..
neyseki şimdi geçti ağrım, hastayım diye denize de gidemedik bugün
oturduk film izliyoruz evde:))

evet canım böyle misafir herkese gelsin, sağolsunlar hiç yorulmadım valla..

canım hoşgeldin bitanemmm..
sen içini ferah tut canım, inşallah yumoşların hepsi döllenir,

febecim kolay gelsin balım sana amatransfer öncesi kendini çok yorma bitanem.

canım idrarda kan varsa kum falan döküyor olabilirsin, böbreklerde ağrın var mı???

slm kızlar ben bugün yorgunluktan öldüm bittim taşınacağım evi temizledim daha bitmedi yarın biter inşallah bide bugün adetimin 10. günü ve hala vc gittiğimde han parçaları geliyor ama korkmuyorum :18: sanırım hep hareket halinde olmam bide havalardan streside atlamamak lazım tabi neyse ben bu ara pek giremem salı günü hepten toplanıp çarşamba taşınacağım inşallah hayırlısıyla bir geçsem çooooooooooooooooooooook yoruuuuuuuul duuuum.

tatlım ben berat gecesi hepimiz için dua ettim tatlım rabbim kabul etsin inşallah

nevacım yeni evinde güle güle otur canım
kendini de çooook yorma, ev taşımak kolay değil ama yavaş yavaş yerleşirsin bitanem......

inşallah yeni evinin içinde bebiş sesleri çınlar

ben yarın sabah erkenden Ankaraya gidiyorum kızlar, annemin yanına..
oradan arada bakarım buraya..

hepinizi öpüyorum canlarımmm

kendinize çoooook dikkat edin ve Allaha emanet olun.

tumecim ne kadar kalacaksın annende

nevacım evi temizlemeye başladın demek
tatlı yorgunluktur o canım ama sen yineden etrafta kim var kim yok toplasaydın yardım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…