Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım sanada iyi gezmeler tatilinin tadını çıkar canım.

tumecim ne kadar kalacaksın annende

nevacım evi temizlemeye başladın demek
tatlı yorgunluktur o canım ama sen yineden etrafta kim var kim yok toplasaydın yardım için

ne tatlı yorgunluğu semiciğim dayak yemiş gibiyim şu anda parmak uçlarımla yazarken bile zonkluyor ben öyle kimseyi çağıramam kocişte bana dün çok kızdı zati her yere koşarsın kimseyi çağırmazsın tek başına böyle uğraşır durursun dedi ama dün pazar millet kocasıyladır gezer diye sesim çıkmadı bugün gelirler artık hepinizi öpüyoruk kendinize iyi bakın :79:

febecim kolay gelsin balım sana amatransfer öncesi kendini çok yorma bitanem.
sağol bitanem ama valla bi gazla yaptım..iyi oldu.sonrada akşama misafirim geldi ama yorgunluktan eser yok bende nedense :))))
tatlım ben berat gecesi hepimiz için dua ettim tatlım rabbim kabul etsin inşallah

bitanemm benimmAllah razı olsun.. rabbim hepimize hemmennn anne olmayı nasip etsin inşşşşşşş.. zaten senin yeni evden çok umutluyum bennnn

gelelim benim bebişlerin durumunaaaaa... şimdi aradım ama heyecandan ölebilirdimmmmmmmmmmmm... nese gayet iyi durumdalarmış.. yarın sabha tekrar konuşucaz yarın veya çarşamba transfer olacakmışşşşşş:86::86::86:

çoook sevindim tatlıııımmmm. hayırlısıyla gelsin meleğimiz inşallaaahhh...
yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallaaahhhh....
rabbim sana okunan duaları kabul etsin inşallah... ve tabiki herkezinkini kabul etsin inşallaaah

bu arada günaydınlaaaaaaaaarrrrrr:119::119::119:
:124::124::124:

SAĞOL BİTANEMMM... inşşş cnm yaaa size hep güzel haberler verebilirim inşşşş..

kızlarrr nerdesinizzz yaaaaaaaa

benim tolamda 8taneydi ya bu yumoşların 5tanesine işlem yapılmış.. 4taneside döllenmiş..

benim tolamda 8taneydi ya bu yumoşların 5tanesine işlem yapılmış.. 4taneside döllenmiş..

oooohhh maşallah kuzucuklaraaaaa.... çok şükür herşey yolunda gidiyo febeciiimmmm....
maşallah subanallah rabbim meleğini gönderir inşallah. bu ay kavuşuruz bi meleğimize dahaaaa....
benimde oğluma kardeş olsun inşallahhh...

RABBİİİİMMM BÜTÜN ARKADAŞLARIMA NASİP ETSİN İNŞALLAAAAAHHHHHHH

AMİİİİİİİİİİNNNNNN

evet bitanem çooookk şükür herşey yolunda şuanda 4tane bebişimiz var daha çok çalış diyorum eşimeee inşş bitanem inşşş hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalımmmm ..ayy artık abisi kollar benim minnoşuuuuuu

tabii yarın ne durumda olurlar dr ne der oda önemliiiiiiiiii

kollar tabi abisi yesin onu teyzesiiiiiii..... ay çoook heyecanlandım febeciiim.
bir tane bile olsa sağlıklı olsun tatlım. biliyosun bize bir tanesi bile mucize... rabbim hayırlısını biliyo zamanınıda rabbimiz ayarlıyo. sağlıklı gelsin inşallah anneciğini babacığını bekletmesin inşallah.
bu ay senin meleğinde ceeeee desin inşallaaahhhh...

olacak febecim olacak. dr'da bebişini yarın transfer edecek sağlıkla inşallah.
transfer sırasında ayetel kürsi felak nas sürelerini oku tatlım. hiç durmadan oku.
rabbim verecek inşallah.
banada transfer saatini yaz bende o sırada yasin okurum sana bitanem. rabbim sesimizi duyacak inşallaaaahhhh
lütfen rahat ol bitanem her şey güzel olacak inşallah. hep öyle düşün tatlım. ve lütfen dinlen, misafirde kabul etme kim olursa olsun. gerekirse telefonunu bile açma

ooo maaşallah canım.gözün aydın.şimdi en kalitesini seçip transfer edecekler değilmi
ay keşke 2 tane transfer edilebilseydi
nüfusa gidip yaşmı büyütsek:26:

ayy bende çok heyecanlanıyorumm yaaa nerdeyse eşimi işe yollamıcam yanımda olsun istiyorum ama boşyere izninide bitirsin istemiyorum ondan sesimi çıkarmıyorum..innşş gelsin bebişlerrr evet tatlım bana 1tanede yeter..rabbimden gelen herşeye boynumuz kıldan ince..hayırlısını nasip etsin inşş..

evet tatlım inşş o heyecandan unutmayıp okurum bol bol..zaten abdest alıp giderim.. sen bana numaranı yaz tatlım ben sanan haber veririm..çok iyi düşündün .allah razı olsun..müminin mümine duası kabul olurmuş..ben sizin dualarınıza çook güveniyorumm...misafir kabul etmicem ama annem gelip kalıcak yanımda.. çünkü yemek olayı falan düşünmek istemiyorum,stressiz geçer inşşş...

ooo maaşallah canım.gözün aydın.şimdi en kalitesini seçip transfer edecekler değilmi
ay keşke 2 tane transfer edilebilseydi
nüfusa gidip yaşmı büyütsek:26:

sanırım ben o iş için geç kaldımmmmm ama napim 1tane olsun benim olsun inşşşş

bilmiyorum bakalım bu 4tanenin hangisi ne durumda yarın belli olur.. hepsi iyi kalitede olursa dondurturuz inşşş...

febecim özeline tel. nomu gönderdim şekerim.
unutmazsın okursun inşallah .
annenin gelmesi iyi olmuş tatlım. bende ayarlamıştım annemi gel kal transferden sonra diye.
kalkma wc dışında arada bi sadece kan dolaşımı olsun diye kalk 2 dakika yürü.

canım gözün aydın seni ve şuan yaşadığın heycanı çok iyi anlıyorum gözün aydın toplama işlamin güzel geçmiş trasferinde sıra inşallah 4 tane çok iyi bi rakam 4 çocuk anne adayısın artık ALLAH yardımcın olsun dualarımdasın arkadaşım kandil geceside hepinize tek tek dua ettim rabbim kabul etsin inşallah.

evet sonuçta annem o benim herşeyimide her istediğimide rahatça söleyebilirim..ayy evet çok abartmakta istemiyorum tabbiki çok dikket ederim belki yürümeye bile korkarım ama rahat geçirmek istiyorum..aşılamalardaki gibi olsa keşkeee..hiç değilse gezip tozuyoduk zaman geçiyodu :)))

sağoll bitanemmm.. şimdi bana 4tanesi iyi durumda dediler ama yarın bi sürprizle karşılaşma olsılığım varmı????dualar içinde yüce rabbim hepinizden binlerce kez razı olsunnnnn

sağoll bitanemmm.. şimdi bana 4tanesi iyi durumda dediler ama yarın bi sürprizle karşılaşma olsılığım varmı????dualar içinde yüce rabbim hepinizden binlerce kez razı olsunnnnn
olabilir son güne kadar elinizde kalanlarla yola devam ediceksiniz ama en kötü ihtimal ikitane kalır veya 4,de son güne kadar kalır sıkma sakın benim 3,de 5 güne kadar dayanabildiler seninde öyle olur inşallah bak seninkilerde 5,günü hedeflemişler ama 4. günde olabilir demişler.

amiiiiiiiin canım cümlemizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…