Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seninkide 5.gün embriyosumuydu???

kızlarrr nerdesinizzz yaaaaaaaa

Benim tolamda 8taneydi ya bu yumoşların 5tanesine işlem yapılmış.. 4taneside döllenmiş..

ayy fabe noluyo burda.. Böyle canım sıkkındı açtım bakayım dedim .. çok sevindim ..çok güzel.. Allahım inşllah 4 de tutar sağlıklı hayırlı ve bakımı kolay olur inşallah. çook mutlu oldum eminim buradaki herkes mutlu olmuştur.. Biz mellek anne adaylarıyız rabbim herkese olumlu sonuçlar hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
Haberini bekliyoruz. Wc ye bile az git. 1 haftalık yatmadan zarar olmaz . Pozitif filmler al izle komik şeyler izle. Haber izleme.. Az su iç ... Yeşillik fazla yeme soğan yeme.. Rahime iyi gelen yiyecekler yeme tam tutunsunlar ondan sonra ye.. Inşallah hepsi tutar. Ama bence bu kadar döllenmeye kesin olur.
Bunu yaşamak bile ne güzel demi. Sonu mutlu olsun inşallah.

aminn cnm inşş.. ayy yalnız tatlım sen değişik şeyler sölüyosun herkes bol su iç,rahime iyi gelcek şeyler ye diyodu kafam karıştı

nese bakalım dr ne der..

şulecim sen nerelerdesin
nasılsın
iyiyim semicim sağol sende iyisindir inşallah cuma orucumu kayınvalidemlerde açtım sonra görümceme gittik gelince girmedim malum cumarteside oruçtum akşam kocişle yemek yedik sonra o arkadaşına ben arkadaşıma eve geç geldim dünde kocişin amca oğlu taşınıyodu ev temizliğindeydim bugünde gene çağırabilirler gitmessemde kendi işlerimii halletmem lazım daha eksiklerim var öyle işte semicim.

kızlarrr nerdesinizzz yaaaaaaaa

benim tolamda 8taneydi ya bu yumoşların 5tanesine işlem yapılmış.. 4taneside döllenmiş..

gayet güzel canımmmm inşşş seni anne yapalar

çok şükür şulecim iyiyim bende

baya yogunmuşsun sen canım.nevala ikinizde temizlikteymişsiniz
bu sıcaktada zorlar gerçi boş ev serin olur ama

benimde işlerim var burda oyalanıyorum.çarşamba annem geliyor perşembe nişan alışverişi
derken ramazana kadar dantelleri yıka nevresimleri sardırr havlu al oyalrını dik v.s vs. bir sürü işim var

canlar ya nasılsınız kızlar bende iyim çok şükürrrr

Son düzenleme:
aminn cnm inşş.. Ayy yalnız tatlım sen değişik şeyler sölüyosun herkes bol su iç,rahime iyi gelcek şeyler ye diyodu kafam karıştı

Nese bakalım dr ne der..

çok su, rahimdeki kisti atar , kis demek yumurta bölgelerinde olur, rahimde yabancı maddeleri atar, sogan yeşillik bunlar hep öyle sadece bir müddet yapma tabiki bebek ve kendin için iyi beslenmelisin. Net den bak hamile iken yenmeyecek gıdalara. Su yok ama mantıklı olarak düşünürsen en yararlı şeylerden biri. Bırak bebişler tutunsun ondan sonre en yararlı olanları ye iç.
Ya bide bu tüp bebek olayını anlatsanıza ben bişey bilmiyorum ben de yaptıracam.. Senin bebişleri daha koymadılar mı ne enteresan :) beklemedeler mi anlamadım :)

ne tatlısın selincim ya
evet beklemede febenin bebişleri
bebişler annelerini anneside onları bekliyo

evet canım cumartesi toplama yapıldı çarşambada trasfer seninde öyle olabilir yarın sabah veya öbürgün çağrabilirler hazırlıklı ol.

ayy yaa keşke taransfer saatini önceden bilebilsek..yani yarın olcaksa..arayıp hemen gelin transferi yapıcazmı diyolar????

Ne tatlısın selincim ya
evet beklemede febenin bebişleri
bebişler annelerini anneside onları bekliyo

valla mı hahahahah ne ilginç ayy ben aglarım ya onlar beklerken verin bebileri üstüne oturacam sıcak tutacam olsunlar diyeee :):):) derim. Bide gerçekten herkes saatini yazsın tam yerleştirilirken herkes yassin okusun ben bir olayda yapmıştım öyle 3 kişi felan okumuştuk.. O kadar mucize geçtiki gerçekten inanıyorum ama tam o saatlerde okunması lazım. Allah yardımcımız olsun.

febecim heyecanın öyle bir yansıyorki
gözlerim doldu valla
neyse ben ağlamadan kaçıyorum kızlar
görüşürüz

ben kaçıyorum şekerler. 2 gündür sular kesikti.
çamaşır bulaşık her yer her yerde valla.
bi evi toparlıyım yoksa adam evden atacak beni

öpüldünüz hepiniz 1-2 saate gelirim inşallaaaaahhhhh

ayy yaa keşke taransfer saatini önceden bilebilsek..yani yarın olcaksa..arayıp hemen gelin transferi yapıcazmı diyolar????

valla febecim ben olsaydım hadı gelin transferinizi yapalım demelerini tercih ederdim.
öteki türlü bir türlü o saat gelmezdi vallaaaa..... daha fazla heyecanlanırdım.

hayırlısıyla olsun tatlım.... ayyy valla bbende çoook heyecanlıyıom tatlım....
sanki bende aynı şeyleri yaşıyorum senle burda. keşke yanında olabilseydim....

febecim heyecanın öyle bir yansıyorki
gözlerim doldu valla
neyse ben ağlamadan kaçıyorum kızlar
görüşürüz

hep içine şunu de gerçekten herşeyde bir hayır vardır, rabbim kimini birilerine muhtaç ederek, kimini para ile kimini huzursuzlukla dert tasa ile, kimini ölüm ile , kimini sağlıkla sınar. Bak herşeyimiz yerli yerinde şükür. Tabiki vardır başka sorunlarımız ama kimm takar onları bebiş sorunu varken .. Bak hiç birşey umurumuzda degil ne üzebiliyorki bizi bebiş dışında.. Ama herkesin o kadar sorunu varki biri bitiyor biri başlıyor hergün aç uyuyan hergün aglayan yanlız kalan o kadar insan var ki... şükürler olsunki kimseye muhtaç degiliz. Hep bunları düşünüyorum o yüzden bunu da sorun etmiyorum. Eskisi kadar aglamıyorum, şükürki hiç kıskanmadım kimsenin bebişini, aksine imrendim o kadın anne diye düşman olarak bile görmedim anne ise hep geri çekildim. Allahım bizleri başka şeylerle sınamasın. Benim eşim hiç çocuk sevmezdi hayvanları bile sevmezdi şimdi bir köpek yavrusu görsün gözleri doluyor sahipleniyor.. Yani bu da hayırmış olması gereken buymuş ya bunun degerini anlamadan olsaydı çocuk ne vijdansız bir adam olurdu demi :) allah hepimize bu olayın karşılıgında ebedi mutluluk huzur versin bebişlerimizle birlikte.

ne heyecanlanacan tabi bekara karı boşamak gibi benimkisi ehheeh zaten hazırlamışlar paket program gibi bişey de olmaz allahın izni ile tık diye koyuverecekler herşey hazırkki saati var rabbimin alnımıza yazdıgı .. Bilimle de olsa o saati kimse degiştiremez. :) heheheh 4 tane bebiş offf maşşallah bin kere.. Nasıl bakacan fabeeee heheheheeh çok iste iste al sana 4 tane hahahahahh inşallah tutar hepsi allah geçim bakım sıkıntısı vermesin hiçbirzaman. Bide fazla kilo vermesin sana bebişlere versin :)

ben kaçıyorum şekerler. 2 gündür sular kesikti.
çamaşır bulaşık her yer her yerde valla.
bi evi toparlıyım yoksa adam evden atacak beni

öpüldünüz hepiniz 1-2 saate gelirim inşallaaaaahhhhh
çok yorma kendini bitanemmmmmmmmm

keşkeee tatlım keşkeeee benim dilimden bi tek siz anlıyosunuz valla bu konuyu sizden başkasıyla konuşmak içimden bile gelmiyoooooooo..doğru son anada öğrenmek daha iyi ama bilseydim dün değil bugün temizlerdim eviiii..nese şimdide ütülerimi bitirdimmmmm
tabiiki aynen katılılyorum sana..rabbime binlerce kez şükürler olsun..sağlıklıyız ve mutluyuz..bebişte gelir inşş tam olur..bu dünya imtihan dünyası rahat etmeye gelmedik biz burayaaaa

tatlım sadece 1tanesi transfer edilecek..

ALLAH iylik versin canım

evet ya çok yoğunum evi taşıdım kabası yerleşti yoğunluktan ince işleri halledemiyorum ama ramazana bitirmem lazım 13 gün kaldı ilk günleride adetli olurum biter inşallah daha istnbula gidicem annemin evini temizliyicez ablamla bayramdan sonra bi büyük temizlik daha yapıcaz.

ay yok semicim zor oldu bi yandan erkekler var etekle tülbentle çokta sıcak güney cepeydi mahvolduk akşam dayak yemiş gibiydim.

ALLAH sanada kolaylık versin sende baya yoğunsun tatlı telaş bunlar düğün bayramdan sonra sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…