slm kzıalr nasılsınız??
febecim heyecanını paylaşıyorum hayatım sanki ben yaşıyorum hissediyorum
kızlar mutluyuzdan haber yok dimi?? merak ettim doğrusu inş. iyidir??
ben çok şükür iyiyim bu sıcakta temizlik peşindeydim şimdi de yemek yapcam ama ne yapcam bilmiyorum ???
yarın misafirlerim gelecekti iptal oldu
ama perşembeden sonra yoğun bi trafik beni bekliyooo
artık evde kaç kişi olurlar bilmiyorum .... dua edin bu sıcakta işlerim kolay gitsin
akşam menüm
domates çorbası
biber dolması
cacık
kış olsa hani yemek nerde der kociş bu menüye ama yazın böyle valla
yetiyor
slm kzıalr nasılsınız??
febecim heyecanını paylaşıyorum hayatım sanki ben yaşıyorum hissediyorum
kızlar mutluyuzdan haber yok dimi?? merak ettim doğrusu inş. iyidir??
ben çok şükür iyiyim bu sıcakta temizlik peşindeydim şimdi de yemek yapcam ama ne yapcam bilmiyorum ???
yarın misafirlerim gelecekti iptal oldu
ama perşembeden sonra yoğun bi trafik beni bekliyooo
artık evde kaç kişi olurlar bilmiyorum .... dua edin bu sıcakta işlerim kolay gitsin
mutluyuz hadi bitanem gel güzel haberler ver bizeeeee çok merak ettimmmm yaaaa
umudumsuuunnn nerelerdeydin sen merak etmeye başlamıştım tatlım?
memlekettydim tatlım vallabi girdim toiğe 150 sayfa falan ancak son on sayfayı okuyabildim iyiyiz şekerim çok şükür bulantım aşermem bile yok elhamdülillah yarın nasipse kalp seslerini dinlemeye gitcez dra 4:30 da rendevum inş duyarız bebişimin sesinii aalhım tüm isteyeblere versin başta bizim topiğin kızlarına febecim dualarım seninle inşş alırız ii haberlerini inan hepinize dua ettim kızlar berat gecesinde allah kabul etsin masalcıım sen nasılsın tatlım oğlumuz nasıl bakkiimm ve orkidecim kesin cinsiyet belli oldumu tatlımm:)
iyiyim bitanem çok şükür. Oğlum iyi çok şükür.
Seninde iyi olmana sevindim. Bulantının aşermenin olmamasnada sevindim.
Inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin tatlım
Benim olmuştu bulantım ve kusmalarım ama aşermem hiç olmadı. Ama olmaması iyi bence ben şikayetçi değilim.
Iştahın nasıl bitanem yiyebiliyomusun herşeyi ?
Bu arada inşallah yarın herşey yolundadır ve bebişinin pıt pıtlarını duyarsın bitanem
çok saol tatlım ii dleklerin içinn yo yiyebiliyorum herşeyden çok şükür işte braz heyacan var innş duyarız yaaa kıyamam ona benn çok korkuyorum nolur dua edin tatlımm
haklısın canım korkmakta. ben hala her kontrolde elim ayağım titreye titreye gidiyorum.
taaaa kiii dr iyi diyene kalp atışını duyana kadar hep tedirgin oluyorum.
ama rabbimin izniyle herşey yolunda gidecek merak etme. kendinide kasma bak bebişte kasılır sonra tamamı
hayırlı haberlerle gelirsin inşallaaaahhhhh...
çocuk yapmaya karar verdikten sonra başlıyo sorumluluk canımın içi.
hep o sorumluluğu taşıyıcaz inşallah. hep çocuklar için uğraşıyoruz sonra.
kendimizi unutup herşey onların iyiliği için yapılıyo. rabbim herkeze nasip etsin inşallah.
herkez bu duyguyu tadsın en yakın zamanda tüm kader arkadaşlarım inşallah
amiiiinnnnn
AYNEN ÖLEE SENİN OĞLAN OYNUYODUR AMA ARTKK DİMİ İNŞŞ BAK BELKİ KOCA KARI LAFI AMa kahve kokusuna oynarmış die duydum bi koysana göbüşe bakalım gerçekten işe yarıyomu annem diyoki ben hep öle yapardım oynamadığınız zamn
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?