Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hıımm gerçekten dene valla merak ettim şimdi erkek çoçuk daha çabuk oynuyomuş öle diolar valla ben onların yalancısıyım sanki hayal meyal annemin erkek kardeşim için böle yaptığını hatırlıyorum her merak ettiğinde yaparmış ne komik yaa nolur dene masl gerçekten merak ettimm inş sen hareketleri hissedersin bende kalp seslerini duyarımm kızlarda bebişleriyle arkamızdan gellirrrr

denerim tatlım ama erken gibi sanki.
ama kesin deneyecem

kızlar kociş gelmek üzere ben çıkıyorum...
herkeze iyi geceler, tatlı rüyalar...
öpüldünüz hepiniiiiizzz

19.07.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
DOSBA:97:|05.07.2011
SEMİ|28.07.2011
FEBE|31.07.2011
NEVA|11.08.2011
GÜL|12.08.2011
EDANURLU:44:|?
MELODİ|?
ŞULE|?
KARA|?
TUME|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:

DOSBA SEN OLDUNMU TATLIM ?HATIRLAYAMADIM.

KIZLAR BİR BAKIP YATACAĞIM FEBECİM ÇOK SEVİNDİM TATLIM HERŞEY ÇOK GÜZEL İLERLİYOR RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VE KALBİNE GÖRE OLANINI VERSİN BİTANEM NE GÜZEL BAK ATLATTIN GEÇTİ BİTTİ BEBİŞLERİNİZ SİZİ BEKLİYOR İNŞALLAH KAVUŞMANIZ AN MESELESİ

BENDE MUTLUYUZU ÇOOOK MERAK EDİYORUM İNŞALLAH BİR SORUN YOKTUR SEMİCİM BEN YARIN GİREMEZSEM MUHAKKAK BENİ HABERDAR ET TAMAM MI?

UMUDUMSUN HOŞGELDİN TATLIM AMAN HAMİŞLERİMİZ İYİ BAKIN KENDİNİZE.

TUMEYİ GÖREMEDİM ANKARAYA GİDECEKTİ AMA O YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM NEYSE KIZLAR HEPİNİZİ SEVİYORUM ÖPÜYORUM KAÇIYORUMMM VINNNNNN

MRLODİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :26: BİZİ UNUTTU ARTIK

yok nevacım ben bu ay olmadım hayatım....sen istersen adımın yanına soru işareti koy hayatım...çnk bende bilmiyorum :))

mutluyuz canım seni çok merak ediyoruz...
benim aklıma dr. dinlen kalkma dedi gibi geliyor...inş. herşey yolunda dua ediyorum canım sana...

mutluyuzdan hala hbr yokmu ya???
ben rahim filmine gidiyorum anestezisiz şansımı deniycem artık(. hepicinizi öpüyorumm

günaydın kızlarrrrr

sonundA ANKARADAYIM...

DÜN GİREMEDİM NETE...

FEBECİM 4 YUMOŞUN DÖLLENMESİ HARİKA CANIM...

SENİN İÇİN DUA EDECEĞİM İNŞALLAH SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ATLATIRSIN TRANSFERİ.....

RABBBİM BU SEFER YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK FEBECİM, SENİ ÇOOOK SEVİYORUM BİLİYORSUN DEĞİL Mİ BUNU.
SEN SADECE RAHAT OL VE POZİTİF DÜŞÜN,

HERŞEY ÇOOOOK GÜZEL OLACAK BİTANEMMM

NEVACIM BENİM BAt 21 ağustos

KENDİNİZE ÇOOOK İYİ BAKIN.
BURDA BÜYÜK TEMİZLİK VAR KIZLAR

NETE SIK GİREMİYORUM

bitanemmm benim biliyorum çünkü bende seni çook seviyorum..

nevacım sağol bitanemmm..

kızlar son gelişmeyi bildiriyorum..tarnsfer perşembe saat 1buçukta..bana çok geç gibi geldi endişe ettiğimi söledim herşey normal rahat olun dediler..

hadi hayırlı olsun BEBİŞLİ olsun inşşşş kuzum merkezine güven sana perşebe dedilerse için rahat olsunnn sen bebişleri alıp gelmey hazırla kendni mis kokularını sür git bebişlerin yanına

hadi hayırlısı...endişelenme onlar en iyisini biliyordur.... dua edeceğim canım Allah yardımcın olsun
hadi gelsin artık bebişimiz

günaydınlarrrrrrrrr

günaydıııııınnnn

günaydıııııınnnn
ayyy bilirim o telaşı...annenin yanında olmak gibisi yok tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…