Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydınlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

febeciiiiimmmm hayırlısı olsun bitaneeemmmm.... endişe etme tatlım onlar kontrol altında tutarlar bebişleri.
sen merak etme en sağlıklı bi şekilde göbişinde olacak inşallaaaahhh

yok nevacım ben bu ay olmadım hayatım....sen istersen adımın yanına soru işareti koy hayatım...çnk bende bilmiyorum :))

mutluyuz canım seni çok merak ediyoruz...
benim aklıma dr. dinlen kalkma dedi gibi geliyor...inş. herşey yolunda dua ediyorum canım sana...

mutluyuzdan hala hbr yokmu ya???
ben rahim filmine gidiyorum anestezisiz şansımı deniycem artık(. hepicinizi öpüyorumm

kızlar dün akşam msj yazmış bana mutluyuz faceden, kk ya giremiyormuş ,oda febeyi bizleri merak ediyormuş en kısa zamanda düzeltecekmiş durumu inşallah. çok şükürkü iyiymiş

aslında düşünüyorumda febecim ne kadar geç okadar güçlü ve büyük olmuş olacak bebişin ilk koyuyorlarmış o gün soranlara 1 aylık diyebileceksin içini ferah tut güzel düşün o gün hamileyim diyebileceksin tatlım sonuçtada ikinizdede ciddi problem yoktu ben iyi şeyler hissediyorum ve bir oğluş dahamı gelecek ne rabbim bilir tabikide herşeyin hayırlısı bitanem

günaydınlarrrrrrrrr

günaydınnnnnnnn tatlım bugün benim çok işim var ama evde olduğum için ara ara uğrarım hepinizi çok seviyorum şekerler.

mutluyuzun iyi olmasına çoook sevindim. çok şükür

ben anneme kahvaltıya gidiyorum öpüldünüz canlar

kolay gelsin canımmmm

19.07.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
SEMİ|28.07.2011
FEBE|31.07.2011
NEVA|11.08.2011
GÜL|12.08.2011
TUME|21.08.2011

TERİH VERMEYENLERİ EKLEMİYORUM KIZLAR ONA GÖRE DOSBA İSTİSNA TABİ

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:

Son düzenleme:

mutluyuz için çok sevindim hadi hayırlısı...
febecim içinde çok olumlu düşünüyorum hatta bu sabah adet olsamda bende aşılamamı yaptırsam diye düşündüm ama adet olmadım ramazana yetişmez...

benide eklemisiniz listyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benim adetim 21 tummuz kızlarrr

19.07.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
SEMİ|28.07.2011
FEBE|31.07.2011
NEVA|11.08.2011
GÜL|12.08.2011
TUME|21.08.2011
YETEER:89:|21.08.2011

TERİH VERMEYENLERİ EKLEMİYORUM KIZLAR ONA GÖRE DOSBA İSTİSNA TABİ

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:

slm kızlar kociş telefonu kapattırmaya gitti doğal olarak nette gidecek ben şimdiden vedalaşayım özleyin beni canlarım ben dönene kadar inşallah güzel haberler birikir gerçi yine haberleşiriz sizleri çok seviyorum canlarım kendinize iyi bakın hoşçakalın

En kısa zamanda görüşmek dileğiylee

haersiz bırakam bizi iyi bak kendinee

canım arkadaşım hayırlarla git hayırlarla dön kendine dikkat et kolay gelsin.

canıııııımmmmm bizi habersiz bırakma en kısa zamanda dön aramıza...
yeni evinde herşey gönlünce olsun hayatım

bu arada kızlar bu gece misafirim geliyor...fırsat bulursam gelirim yoksa pazara kadar bende giremeybilirim merak etmeyin
febecimden haber almak için uğrayacağım inş.
hepinizi çok öpüyorum canlarım

kızlar gördünüzmü tuğba büyüküsütn sevgiliisnde ikiz bebek bekliyormuşşş :26::26::26::26::26::26::26:

ben geldimmmm:92:. febecim ve mutluyuz için çok sevindimmm. febecim perşembe günü allah izin verirse yine dua okuycam sana da canımmm.
veee:92:rahim filmimi bugün etlik zübeyde hanımda çektirdim anestezisiz. özelleri 2 gündür arıyorum ve yer bulamadım. sanırım ben geç kaldım ama özellerin ilgisizliğide beni sinir etti ankarada. hadi zaten gün verdiler gitsem mi gitmesemmiki derken kendimi masada buldum. kısa sürdü ama o kısa sürede bi an çıldırcak gibi oldum geçti. şükürler olsun geldi geçti.filmi elime veren kız gözün aydın tüplerin açık dedi.???? doktorum görcek sonucu ama inş. dediği doğrudur ya. kanamamda yok şuan. hep kanama duymuştum düzgün çekmedimi acaba? neyse böle işte şimdi sancılı şekilde yazıyorum size.evet nasılsınız kızlar?

canım geçmiş olsun
çok şükür sonucunda iyidir...hemşireye inan onlarda dr. gibi anlıyo
acın çok olmamış...benimde kanamam olmadı hem film elinde değil mi...bakınca sende anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…