bitanemmm benim biliyorum çünkü bende seni çook seviyorum..
nevacım sağol bitanemmm..
kızlar son gelişmeyi bildiriyorum..tarnsfer perşembe saat 1buçukta..bana çok geç gibi geldi endişe ettiğimi söledim herşey normal rahat olun dediler..
yok nevacım ben bu ay olmadım hayatım....sen istersen adımın yanına soru işareti koy hayatım...çnk bende bilmiyorum :))
mutluyuz canım seni çok merak ediyoruz...
benim aklıma dr. dinlen kalkma dedi gibi geliyor...inş. herşey yolunda dua ediyorum canım sana...
mutluyuzdan hala hbr yokmu ya???
ben rahim filmine gidiyorum anestezisiz şansımı deniycem artık(. hepicinizi öpüyorumm
bitanemmm benim biliyorum çünkü bende seni çook seviyorum..
nevacım sağol bitanemmm..
kızlar son gelişmeyi bildiriyorum..tarnsfer perşembe saat 1buçukta..bana çok geç gibi geldi endişe ettiğimi söledim herşey normal rahat olun dediler..
günaydınlarrrrrrrrr
kızlar dün akşam msj yazmış bana mutluyuz faceden, kk ya giremiyormuş ,oda febeyi bizleri merak ediyormuş en kısa zamanda düzeltecekmiş durumu inşallah. çok şükürkü iyiymiş
aslında düşünüyorumda febecim ne kadar geç okadar güçlü ve büyük olmuş olacak bebişin ilk koyuyorlarmış o gün soranlara 1 aylık diyebileceksin içini ferah tut güzel düşün o gün hamileyim diyebileceksin tatlım sonuçtada ikinizdede ciddi problem yoktu ben iyi şeyler hissediyorum ve bir oğluş dahamı gelecek ne rabbim bilir tabikide herşeyin hayırlısı bitanem
günaydınnnnnnnn tatlım bugün benim çok işim var ama evde olduğum için ara ara uğrarım hepinizi çok seviyorum şekerler.
mutluyuzun iyi olmasına çoook sevindim. çok şükür
ben anneme kahvaltıya gidiyorum öpüldünüz canlar
hadi hayırlısı...endişelenme onlar en iyisini biliyordur.... dua edeceğim canım Allah yardımcın olsun
hadi gelsin artık bebişimiz
günaydıııııınnnn
günaydıııııınnnn
ayyy bilirim o telaşı...annenin yanında olmak gibisi yok tatlım
19.07.2011
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
SEMİ|28.07.2011
FEBE|31.07.2011
NEVA|11.08.2011
GÜL|12.08.2011
TUME|21.08.2011
TERİH VERMEYENLERİ EKLEMİYORUM KIZLAR ONA GÖREDOSBA İSTİSNA TABİ
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:
slm kızlar kociş telefonu kapattırmaya gitti doğal olarak nette gidecek ben şimdiden vedalaşayım özleyin beni canlarım ben dönene kadar inşallah güzel haberler birikir gerçi yine haberleşiriz sizleri çok seviyorum canlarım kendinize iyi bakın hoşçakalın
En kısa zamanda görüşmek dileğiylee
canım arkadaşım hayırlarla git hayırlarla dön kendine dikkat et kolay gelsin.slm kızlar kociş telefonu kapattırmaya gitti doğal olarak nette gidecek ben şimdiden vedalaşayım özleyin beni canlarım ben dönene kadar inşallah güzel haberler birikir gerçi yine haberleşiriz sizleri çok seviyorum canlarım kendinize iyi bakın hoşçakalın
canıııııımmmmm bizi habersiz bırakma en kısa zamanda dön aramıza...slm kızlar kociş telefonu kapattırmaya gitti doğal olarak nette gidecek ben şimdiden vedalaşayım özleyin beni canlarım ben dönene kadar inşallah güzel haberler birikir gerçi yine haberleşiriz sizleri çok seviyorum canlarım kendinize iyi bakın hoşçakalın
kızlar gördünüzmü tuğba büyüküsütn sevgiliisnde ikiz bebek bekliyormuşşş :26::26::26::26::26::26::26:[sıze=3][/sıze]
kızlar gördünüzmü tuğba büyüküsütn sevgiliisnde ikiz bebek bekliyormuşşş :26::26::26::26::26::26::26:
evet aldıracakmış ama ikiz olunca doğurmaya karar vermiş :44:
ben geldimmmm:92:. febecim ve mutluyuz için çok sevindimmm. febecim perşembe günü allah izin verirse yine dua okuycam sana da canımmm.
veee:92:rahim filmimi bugün etlik zübeyde hanımda çektirdim anestezisiz. özelleri 2 gündür arıyorum ve yer bulamadım. sanırım ben geç kaldım ama özellerin ilgisizliğide beni sinir etti ankarada. hadi zaten gün verdiler gitsem mi gitmesemmiki derken kendimi masada buldum. kısa sürdü ama o kısa sürede bi an çıldırcak gibi oldum geçti. şükürler olsun geldi geçti.filmi elime veren kız gözün aydın tüplerin açık dedi.???? doktorum görcek sonucu ama inş. dediği doğrudur ya. kanamamda yok şuan. hep kanama duymuştum düzgün çekmedimi acaba? neyse böle işte şimdi sancılı şekilde yazıyorum size.evet nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?