Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun tatlım kanama adetten hemen sonra olduğu için geliyor ben adetim biter bitmez çektirdiğim için gelmişti 1 2 gün ara verirsen neden gelsinki aklına kötü bişey getirme ohhh bak geçti bitti çok şükür sorunda çıkmamış.

canım geçmiş olsun
çok şükür sonucunda iyidir...hemşireye inan onlarda dr. Gibi anlıyo
acın çok olmamış...benimde kanamam olmadı hem film elinde değil mi...bakınca sende anlarsın

benim filmin yanında rapor verdiler her cümlenin sonunda başını anlamasamda sonlarında tabidir saptanmamıştır düzgün kontorler içerisinde gibi kelimelerden bir sorun olmadığını çıkarmıştım.

benimkini dr.um çekmişti...narkozun etkisinden çıkı çıkmaz hiç bi sorun yok demişti...
aman seni zor çekiyorum bu filmi sakın kaybetme diye de sıkı sıkı tembihledi :)))
tabii kürtajdan sonra ne oldu bilmem sanırım aşılamada tekrar istemez

canım geçmiş olsun
çok şükür sonucunda iyidir...hemşireye inan onlarda dr. gibi anlıyo
acın çok olmamış...benimde kanamam olmadı hem film elinde değil mi...bakınca sende anlarsın
çok teşekkürederim dosbacım. film elimde 30 kez baktım ilaç yayılmış ama tabii insanın içi dr yorumlamadan rahat etmio. sen nasılsın kilo verdinmi hiç?ben yerimde sabitim

çok teşekkürler ahsencim. haklısın adetim cumadan bitmişti. kanamam yok ama akıntı kanlı gelio azcık ve sancı o kadar. inşallahhh rabbim tüm bebiş isteyenlere yardım etsin herkesin sonucu temiz çıksın. acıyı çekerken beni sakinleştirmeye çalışırlarken hep bebiş düşünmeye çalıştım. ALLAH hepimize yardım etsin.
tüp bebişde yumurta toplama da bu kadar acılımı acaba? :18::18:

canım kendin bile görüyosan içini ferah tut
kilo konusunda geçen hafta moralim çok bozuktu ( hatta diyetisyeni aradım veremiyorum dedim saçmaladı durdu...
belki son zamanlarda tv de görmüşsündür prof. canan karatay...
onun diyeti çok ilgimi çekiyordu...gittim kitabını aldım okudum
doğal besleniyorum ve kendimi hiç diyette hissetmiyorum 1 kilo vermişim :))
ama beni zorlayan tarafı var tabii... istersen sende bi araştır belki sana uyar...
stres yapmadan kilo veriyosun hatta ben bu hafta sporumu da yapamamışken

herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlar

hadi hayırlısı olsun bitanem...çok sevindim bende şimdi heyecanlandım :))) bende dua ederim tatlım aklıma yazdım perşenbe 13:30 hepimiz bert gecesi dualarda buluştuk hepimiz herbirimize dua ettik elbet bu kadar kişinin duaları kabul olacak allahın izniyle...hepinizden allah rağzı olsn kızlar...

güle güle git evine sağlıkla mutlulukla huzurl yerleş evine inşallah bizlerde seni çok seviyoruz canım.tabikide özleyeceğiz.

canım iyi atlattın şükür...hem bu ralar çok duydum bu filmi çektirenmerin %50 si sonraki y doğal yoll hamile kalıyormuş inşallah seninde bebişin bekletmeden kendiliğinden gelir

iyiyim gülcüm sen nasılsın
denk gelemioruz senle ama sık giremiyorsyn sanırm

yoklama yapıyordumtume yok neva yok febe gelemez şule kayıplarda dosbanın misafiri var
ALLAHTAN mine döndü
kaldık birkaç kişi

hadi işallah febecim halaylar çekicez burda

ogün nişan alışverişideyim
ama 13.30 aklım sende olacak
telimi kursam ne yapsam:44:

canım pazar gününden beri giremedim bende normalde gündüz hep burda oluyorum.akşamda kocisten fırsat bulursam laptop bende bende buralardayımda işte bu birkç gün rahatsızdım tansiyonum yüksekti kafamı kaldıramıyordum o yüzden giremedim....

nevaaaa ne çabuk bağlattın canım neti

ay yalnız yalnız takılıyordum
sevindirik oldum şule ile seni, görünce
gündüz giremedim msjını okuyuncada üzüldüm
ben yokken gitmişdiye
yakalayamadım diye

kociş bugün kapatamamış yarın artık zaten yarında taşınacağz akşam gündüz çok sıcak bugün mutfak dolaplarını takıyorlardı yine batırdılar evi

kociş bugün kapatamamış yarın artık zaten yarında taşınacağz akşam gündüz çok sıcak bugün mutfak dolaplarını takıyorlardı yine batırdılar evi

gitmedinmi bugün
sen yanlarında olsaydın daha dikkatli olurlardı
neyse canım daha çok temizlersin heh tamam yerleştim artık diyene kadar

eşyalrın geldimi
aldıkların

akşam taşınmak mantıklı 36 derece valal yanıyozzz

face gel burada çok bekliyom uyuyacam ayakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…