ben geldimmmm:92:. Febecim ve mutluyuz için çok sevindimmm. Febecim perşembe günü allah izin verirse yine dua okuycam sana da canımmm.
Veee:92:rahim filmimi bugün etlik zübeyde hanımda çektirdim anestezisiz. özelleri 2 gündür arıyorum ve yer bulamadım. Sanırım ben geç kaldım ama özellerin ilgisizliğide beni sinir etti ankarada. Hadi zaten gün verdiler gitsem mi gitmesemmiki derken kendimi masada buldum. Kısa sürdü ama o kısa sürede bi an çıldırcak gibi oldum geçti. şükürler olsun geldi geçti.filmi elime veren kız gözün aydın tüplerin açık dedi.???? Doktorum görcek sonucu ama inş. Dediği doğrudur ya. Kanamamda yok şuan. Hep kanama duymuştum düzgün çekmedimi acaba? Neyse böle işte şimdi sancılı şekilde yazıyorum size.evet nasılsınız kızlar?
canım geçmiş olsun
çok şükür sonucunda iyidir...hemşireye inan onlarda dr. Gibi anlıyo
acın çok olmamış...benimde kanamam olmadı hem film elinde değil mi...bakınca sende anlarsın
benimkini dr.um çekmişti...narkozun etkisinden çıkı çıkmaz hiç bi sorun yok demişti...benim filmin yanında rapor verdiler her cümlenin sonunda başını anlamasamda sonlarında tabidir saptanmamıştır düzgün kontorler içerisinde gibi kelimelerden bir sorun olmadığını çıkarmıştım.
çok teşekkürederim dosbacım. film elimde 30 kez baktım ilaç yayılmış ama tabii insanın içi dr yorumlamadan rahat etmio. sen nasılsın kilo verdinmi hiç?ben yerimde sabitimcanım geçmiş olsun
çok şükür sonucunda iyidir...hemşireye inan onlarda dr. gibi anlıyo
acın çok olmamış...benimde kanamam olmadı hem film elinde değil mi...bakınca sende anlarsın
geçmiş olsun tatlım kanama adetten hemen sonra olduğu için geliyor ben adetim biter bitmez çektirdiğim için gelmişti 1 2 gün ara verirsen neden gelsinki aklına kötü bişey getirme ohhh bak geçti bitti çok şükür sorunda çıkmamış.
sevgilisindenmi
evet aldıracakmış ama ikiz olunca doğurmaya karar vermiş :44:
çok teşekkürederim dosbacım. film elimde 30 kez baktım ilaç yayılmış ama tabii insanın içi dr yorumlamadan rahat etmio. sen nasılsın kilo verdinmi hiç?ben yerimde sabitim
çok teşekkürler ahsencim. haklısın adetim cumadan bitmişti. kanamam yok ama akıntı kanlı gelio azcık ve sancı o kadar. inşallahhh rabbim tüm bebiş isteyenlere yardım etsin herkesin sonucu temiz çıksın. acıyı çekerken beni sakinleştirmeye çalışırlarken hep bebiş düşünmeye çalıştım. ALLAH hepimize yardım etsin.
tüp bebişde yumurta toplama da bu kadar acılımı acaba? :18::18:
bitanemmm benim biliyorum çünkü bende seni çook seviyorum..nevacım sağol bitanemmm..kızlar son gelişmeyi bildiriyorum..tarnsfer perşembe saat 1buçukta..bana çok geç gibi geldi endişe ettiğimi söledim herşey normal rahat olun dediler..
slm kızlar kociş telefonu kapattırmaya gitti doğal olarak nette gidecek ben şimdiden vedalaşayım özleyin beni canlarım ben dönene kadar inşallah güzel haberler birikir gerçi yine haberleşiriz sizleri çok seviyorum canlarım kendinize iyi bakın hoşçakalınEn kısa zamanda görüşmek dileğiylee
ben geldimmmm:92:. febecim ve mutluyuz için çok sevindimmm. febecim perşembe günü allah izin verirse yine dua okuycam sana da canımmm.veee:92:rahim filmimi bugün etlik zübeyde hanımda çektirdim anestezisiz. özelleri 2 gündür arıyorum ve yer bulamadım. sanırım ben geç kaldım ama özellerin ilgisizliğide beni sinir etti ankarada. hadi zaten gün verdiler gitsem mi gitmesemmiki derken kendimi masada buldum. kısa sürdü ama o kısa sürede bi an çıldırcak gibi oldum geçti. şükürler olsun geldi geçti.filmi elime veren kız gözün aydın tüplerin açık dedi.???? doktorum görcek sonucu ama inş. dediği doğrudur ya. kanamamda yok şuan. hep kanama duymuştum düzgün çekmedimi acaba? neyse böle işte şimdi sancılı şekilde yazıyorum size.evet nasılsınız kızlar?
iyiyim gülcüm sen nasılsın
denk gelemioruz senle ama sık giremiyorsyn sanırm
yoklama yapıyordumtume yok neva yok febe gelemez şule kayıplarda dosbanın misafiri var
ALLAHTAN mine döndü
kaldık birkaç kişi
semiciğim kocişinle problemlerinmi var:26:
nevaaaa ne çabuk bağlattın canım neti
ay yalnız yalnız takılıyordum
sevindirik oldum şule ile seni, görünce
gündüz giremedim msjını okuyuncada üzüldüm
ben yokken gitmişdiye
yakalayamadım diye
kociş bugün kapatamamış yarın artık zaten yarında taşınacağz akşam gündüz çok sıcak bugün mutfak dolaplarını takıyorlardı yine batırdılar evi
gitmedinmi bugün
sen yanlarında olsaydın daha dikkatli olurlardı
neyse canım daha çok temizlersin heh tamam yerleştim artık diyene kadar
eşyalrın geldimi
aldıkların
akşam taşınmak mantıklı 36 derece valal yanıyozzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?