ya nasıl yapılır bilmiyorumki zaten bu bağlantı çıldırtıyor kaldırıp atmamak için pc zor tutuyorum daha 2 taksidi ödendişulecim hadi sana face açalım
bak benimde ismim sahte resim sahte
kızlardan başka kimse bilmiyor
kocişte birşey demedi böyle olunca
herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlar
ohh hadi gözün aydın canım..şuana kadar gördüğüm hissettiğim en sancılı işlemdi o..çok şükür sende atlattın hemde açıkmış hadi bakalım gelsin bebişler inşşşşş.. dua içinde çooookkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmben geldimmmm:92:. febecim ve mutluyuz için çok sevindimmm. febecim perşembe günü allah izin verirse yine dua okuycam sana da canımmm.
veee:92:rahim filmimi bugün etlik zübeyde hanımda çektirdim anestezisiz. özelleri 2 gündür arıyorum ve yer bulamadım. sanırım ben geç kaldım ama özellerin ilgisizliğide beni sinir etti ankarada. hadi zaten gün verdiler gitsem mi gitmesemmiki derken kendimi masada buldum. kısa sürdü ama o kısa sürede bi an çıldırcak gibi oldum geçti. şükürler olsun geldi geçti.filmi elime veren kız gözün aydın tüplerin açık dedi.???? doktorum görcek sonucu ama inş. dediği doğrudur ya. kanamamda yok şuan. hep kanama duymuştum düzgün çekmedimi acaba? neyse böle işte şimdi sancılı şekilde yazıyorum size.evet nasılsınız kızlar?
banada vermişlerdi,dediğin gibi şeyler yazıyodu,hemen okuyup açık olduğunu anlamıştım bende:)))benim filmin yanında rapor verdiler her cümlenin sonunda başını anlamasamda sonlarında tabidir saptanmamıştır düzgün kontorler içerisinde gibi kelimelerden bir sorun olmadığını çıkarmıştım.
hoşgeldinnn bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... tam zamanında geldinnnnn?? nerde kaldın ayolllll??özledik! minecim yarın benim transferim varrrrrrrr.ama küscem bak şimdi benim yazımı kimse görmemiş unutulmuşum galiba
günaydın kızlar ben bi süre yokum annemlerle konyaya gidiyorum ramazana kadar orda kalacagım sizleri çok özleyecegim ben gelene kadar inşallah güzel sonuçlar çıkar ortaya sıra sıra hamiş haberi okurum inşallah febem canım senin içinde yarın bol bol dua edecegim inşallah bebişin hep seninle kalacak hepinizi çok çok öpüyorum
ohh hadi gözün aydın canım..şuana kadar gördüğüm hissettiğim en sancılı işlemdi o..çok şükür sende atlattın hemde açıkmış hadi bakalım gelsin bebişler inşşşşş.. dua içinde çooookkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
banada vermişlerdi,dediğin gibi şeyler yazıyodu,hemen okuyup açık olduğunu anlamıştım bende:)))
hoşgeldinnn bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... tam zamanında geldinnnnn?? nerde kaldın ayolllll??özledik! minecim yarın benim transferim varrrrrrrr..dua et bana nolurrrrrrrrrrrr
Günaydın canlarım hepinizi ÇOK özledim kocaman öpüyorum pcdeki sorun düzeldi çok şükür
merhaba mutluyuz ben topiğin eskilerindenim baya bi ara vermiştim sen yeni katılmışsın galiba hamilemisin
Orkide canım sen ikili test yaptırdınmı sonuç ne çıktı ense kalınlığı sayı olarak
emine hoşgeldin cnm nasılsın?
ben iyiyim canım seni sormalı sen ve prenses nasıl
ne demek tatlım dualarım seninle ben sana şimdiden hamile gözüyle bakıyorum rabbim güldürcek yüzünü inşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?