Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şulecim hadi sana face açalım
bak benimde ismim sahte resim sahte
kızlardan başka kimse bilmiyor
kocişte birşey demedi böyle olunca

şulecim hadi sana face açalım
bak benimde ismim sahte resim sahte
kızlardan başka kimse bilmiyor
kocişte birşey demedi böyle olunca
ya nasıl yapılır bilmiyorumki zaten bu bağlantı çıldırtıyor kaldırıp atmamak için pc zor tutuyorum daha 2 taksidi ödendi

çok basit tatlım bir ara açarız şimdi sen kocişininkini aç gel hadi

ohh hadi gözün aydın canım..şuana kadar gördüğüm hissettiğim en sancılı işlemdi o..çok şükür sende atlattın hemde açıkmış hadi bakalım gelsin bebişler inşşşşş.. dua içinde çooookkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
banada vermişlerdi,dediğin gibi şeyler yazıyodu,hemen okuyup açık olduğunu anlamıştım bende:)))
ama küscem bak şimdi benim yazımı kimse görmemiş unutulmuşum galiba
hoşgeldinnn bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... tam zamanında geldinnnnn?? nerde kaldın ayolllll??özledik! minecim yarın benim transferim varrrrrrrr..dua et bana nolurrrrrrrrrrrr

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar ben bi süre yokum annemlerle konyaya gidiyorum ramazana kadar orda kalacagım sizleri çok özleyecegim ben gelene kadar inşallah güzel sonuçlar çıkar ortaya sıra sıra hamiş haberi okurum inşallah febem canım senin içinde yarın bol bol dua edecegim inşallah bebişin hep seninle kalacak hepinizi çok çok öpüyorum

bende seni özlicem tatlımmmm..güle güle git güle güle gel inşşşş.. konyadada güzel yereler var,dua et bize oralara gidersen eğer..inşş döndüğünde güzel haberler verebilirz sana.. duaların içinde Allah binlerce kez razı olsunnnnncnm benim

ne demek tatlım dualarım seninle ben sana şimdiden hamile gözüyle bakıyorum rabbim güldürcek yüzünü inşşşşşşşş

Günaydın canlarım hepinizi ÇOK özledim kocaman öpüyorum pcdeki sorun düzeldi çok şükür

Son düzenleme:
Günaydın canlarım hepinizi ÇOK özledim kocaman öpüyorum pcdeki sorun düzeldi çok şükür

merhaba mutluyuz ben topiğin eskilerindenim baya bi ara vermiştim sen yeni katılmışsın galiba hamilemisin

ne demek tatlım dualarım seninle ben sana şimdiden hamile gözüyle bakıyorum rabbim güldürcek yüzünü inşşşşşşşş

ayy bitanemmm yaaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

eee anlat bakalım naptın??en son evini taşımıştın bide eltilerin doğurmuştu galibaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…