Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm yaptırdım 1,9 çıkmıştı benimki sen yaptırdınmı

evet canım yaptırdım ama tam sonuç haftaya salı çıkıcakmış ama ense ölçüsü 1.3 çıktı canım diğer sonuç mu canım senin 1.9du yoksa kan testinin sonucumu ben bu testten hiç bişey anlamadım çokta korkuyorum inşallah bişey çıkmaz allahın izniyle

yok cnm doktor ultrasyonda ölçerken dedi korkma korkulacak bişey yok ense kalınlıgı gayet iyi 3 üstü olursa risk oluyor tabi bende ozaman strese girmiştim senin gibi

ayy bitanemmm yaaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

eee anlat bakalım naptın??en son evini taşımıştın bide eltilerin doğurmuştu galibaaaaa

evet tasınalı 4 ay oldu evet eltilerimde doğurdu birinin kırkı yeni çıktı öteki altıncı ayına girdi dünyaya gelen büyüyo valla bende az önce adet oldum bu ay soğan suyu yapcam

evet tasınalı 4 ay oldu evet eltilerimde doğurdu birinin kırkı yeni çıktı öteki altıncı ayına girdi dünyaya gelen büyüyo valla bende az önce adet oldum bu ay soğan suyu yapcam

evet inşş bizimkilerde gelsin hemen dünyamızaaaa:)) yap tatlım soğan suyu temizliyomuşşş

yok cnm doktor ultrasyonda ölçerken dedi korkma korkulacak bişey yok ense kalınlıgı gayet iyi 3 üstü olursa risk oluyor tabi bende ozaman strese girmiştim senin gibi

banada öyle dedi çok iyi çıktı dedi ama tam sonuç bu değil diye ekledi canım inşallah birşey çıkmaz haftaya salıya cinsiyetini söyleyecekmiş sonuçlarımı alırken 13. haftada cinsiyet belli oluyomuş öyle dedi %90 doğru bi sonuçmuş

canlarımmm sizden bi ricam var... yarın 13.30da 7tane ayetel kürsü bekliyorum sizden..şimdiden Allahh razı olsun..

canım ne 7 disi ben 70 hatta daha fazla okucam inşallah

oooyyyyy 7 değil 70 bilenem okurum bitanem...
yeterki gelsin bi yeğen daha....
yasinde okuyomuyuz tatlım:44:

canlarım yaa ben sizi ne desem napsam bilemedim..hepinizden yüce rabbim binlerce kez razı olsun veee ne muradınız varsa versin..iki cihan saadetide versin inşşşşşşşş...

masalcım içinden ne geliyosa oku tatlım..fazla mal göz çıkarmaz

ben sizin dualrınıza çok güveniyorum..içim ferahlıyo ohhh şükürler olsun rabbimeeeee

amiiin amiiin bitanem. rabbim hepimizin muradımızı versin inşallah...

canım ben sana yarın okurum tatlım. ne gelirse elimden okurum. rabbim kabul etsin ve bebişini kucağınada almayı nasip etsin inşallaaaahhhh

evet bende güveniyorum burda okunan dualara. allah razı olsun hepimizden....

aminnn inşşşş cnmmm benimmm

kendini yormadan istersen süpürebilirsin.
en azından evim temiz diye için rahat eder
hem seni bikaç gün idare eder

evet süpürmezsem içim rahat etmicek..her yere baktım tek toz bile yok ama yinede süpürcemanneme hemen süpürge vermiyim yani dimi? yarından sonrada artık annemle kardeşim yapar bişelerr..

evet süpürmezsem içim rahat etmicek..her yere baktım tek toz bile yok ama yinede süpürcemanneme hemen süpürge vermiyim yani dimi? yarından sonrada artık annemle kardeşim yapar bişelerr..

eveeeeetttttt
artık 2-3 gün sonra iş onlara düşüyor.....
lütfen sende kakma hiç ihtiyaç dışında tatlım

febecim ben kaçıyorum kociş evde bugün ben accık onla ilgileneyim
sonra yine uğrarım görüşürüz bitanem:)

Son düzenleme:
masalcım ben çıkıyorum cnm.. hadi öpüyorum.. yarın ben sana msj atarım sen burda yazarsın kızlara haberdar olurlar inşşş. hadi çook öpüyorum.. sizi çok özlicem..arada gelip uğrarım artık.. allaha emanet olunnn

tamam bitanem bende seni öpüyorum. kendine çok dikkat et.
tamam şakarim senden haber bekliyorum ben.

sende alaha emane ol bitanem. dualarım senle olacak

febe dualarım seninle tatlmmmm merak etme ama küstk hepinize bebişimin teyzoşlarııı hç merak etmiyosunuz dn doktorda noldu die aşkolsun valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…