evet cnm yaptırdım 1,9 çıkmıştı benimki sen yaptırdınmı
evet canım yaptırdım ama tam sonuç haftaya salı çıkıcakmış ama ense ölçüsü 1.3 çıktı canım diğer sonuç mu canım senin 1.9du yoksa kan testinin sonucumu ben bu testten hiç bişey anlamadım çokta korkuyorum inşallah bişey çıkmaz allahın izniyle
ayy bitanemmm yaaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
eee anlat bakalım naptın??en son evini taşımıştın bide eltilerin doğurmuştu galibaaaaa
evet tasınalı 4 ay oldu evet eltilerimde doğurdu birinin kırkı yeni çıktı öteki altıncı ayına girdi dünyaya gelen büyüyo valla bende az önce adet oldum bu ay soğan suyu yapcam
yok cnm doktor ultrasyonda ölçerken dedi korkma korkulacak bişey yok ense kalınlıgı gayet iyi 3 üstü olursa risk oluyor tabi bende ozaman strese girmiştim senin gibi
canım benim ne demek seve seve RABBİM yanında yar ve yardımcın olsun inşallah.canlarımmm sizden bi ricam var... yarın 13.30da 7tane ayetel kürsü bekliyorum sizden..şimdiden Allahh razı olsun..
canım benim ne demek seve seve RABBİM yanında yar ve yardımcın olsun inşallah.
canlarımmm sizden bi ricam var... yarın 13.30da 7tane ayetel kürsü bekliyorum sizden..şimdiden Allahh razı olsun..
canım ne 7 disi ben 70 hatta daha fazla okucam inşallah
oooyyyyy 7 değil 70 bilenem okurum bitanem...
yeterki gelsin bi yeğen daha....
yasinde okuyomuyuz tatlım:44:
canlarım yaa ben sizi ne desem napsam bilemedim..hepinizden yüce rabbim binlerce kez razı olsun veee ne muradınız varsa versin..iki cihan saadetide versin inşşşşşşşş...
masalcım içinden ne geliyosa oku tatlım..fazla mal göz çıkarmaz
ben sizin dualrınıza çok güveniyorum..içim ferahlıyo ohhh şükürler olsun rabbimeeeee
amiiin amiiin bitanem. rabbim hepimizin muradımızı versin inşallah...
canım ben sana yarın okurum tatlım. ne gelirse elimden okurum. rabbim kabul etsin ve bebişini kucağınada almayı nasip etsin inşallaaaahhhh
evet bende güveniyorum burda okunan dualara. allah razı olsun hepimizden....
ya kızlar evim temiz ama yinede bugün süpürsemmii????
kendini yormadan istersen süpürebilirsin.
en azından evim temiz diye için rahat eder
hem seni bikaç gün idare eder
evet süpürmezsem içim rahat etmicek..her yere baktım tek toz bile yok ama yinede süpürcemanneme hemen süpürge vermiyim yani dimi? yarından sonrada artık annemle kardeşim yapar bişelerr..
masalcım ben çıkıyorum cnm.. hadi öpüyorum.. yarın ben sana msj atarım sen burda yazarsın kızlara haberdar olurlar inşşş. hadi çook öpüyorum.. sizi çok özlicem..arada gelip uğrarım artık.. allaha emanet olunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?