febe dualarım seninle tatlmmmm merak etme ama küstk hepinize bebişimin teyzoşlarııı hç merak etmiyosunuz dn doktorda noldu die aşkolsun valla ya
ya masal senin kanatların var dimi.
nedenmi okadar yapıcı olumlu güzel yaklaşıyosunki etrafına sürekli melek olduğun kanaatındeyim masalım güzel yürekli annenedeeeennnnn:26::26::26::26:
nedenmi okadar yapıcı olumlu güzel yaklaşıyosunki etrafına sürekli melek olduğun kanaatındeyim masalım güzel yürekli anne
iyiyim canım sağol sen nasılsın.şule naber tatlım
senle ben kaldık galiba
iyiyim canım sağol sen nasılsın.
evet ya kimsecikler yok masal gelmiş ama
nasılsınız kızlar
yok valla gerçekten bi melek kadar güzel bi yüreğin var.ah bitanem senin güzel görüşün o. ama gerçek değilmi bizi bizden iyi anlayan yok kiiiii
teşekkür ederim canımın içi. bunları duyunca daha bi melek olasım geliyo valla
SEVİYORUM SİZİ BEN YAAAAAA
yok valla gerçekten bi melek kadar güzel bi yüreğin var.
aynen öyle masalcım bizi bizden başkası bukadar samimi ve bukadar can kulağıyla dinlemiyor inan arkadaşa ihtiyaç duymuyorum burayla tanıştığımdan beridir iyiki varsınız.
EMİN OL BİZDE SENİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ.
aynen semi ya kocişte uyudu erkenden açtım burayı kimse yok tl,de lak lak yaptım bi saat içim sıkılıyor hayır olsun.can sıkıntısı dışında iyiyim şulecim
bugün erken uyumam lazım ama nasıl becericem bilmiyorum
annemde yolda aklım onda
foxu izliyorum aynı filmi sanırım 5.defa
ben iyiyim şekerim sizler nasılsınız??
neler yaptınız bugün...
ben kısaca anlatayım..
2 hafta önce bi südyen almıştım küçük gelmişti sonrada iade etmiştim. para vermediler 1 ay içinde gelin alın bişeyler demişlerdi.tatilden dolayı gidememiştim. bugün gittik kocişle oğluşuma biberon, suluk, burun aspiratörü veee tırnak makası (çıt çıt) aldık. ayyy nasıl mutlu oldum. ilk ciciklerini aldık oğluşumuzun
şimdiye kadar hiiiiç bir şey almadım. korkumdan. bunlarıda mecburiyetten aldım geldim.
yoksa para onlara kalacaktı:76:
yok valla gerçekten bi melek kadar güzel bi yüreğin var.
aynen öyle masalcım bizi bizden başkası bukadar samimi ve bukadar can kulağıyla dinlemiyor inan arkadaşa ihtiyaç duymuyorum burayla tanıştığımdan beridir iyiki varsınız.
EMİN OL BİZDE SENİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ.
bende bendeeeeee
aynen semi ya kocişte uyudu erkenden açtım burayı kimse yok tl,de lak lak yaptım bi saat içim sıkılıyor hayır olsun.
hayırlısıyla gelir inşallah karşılama için erken kalkıcan sanırım.
iyi yapmışsın canım benim iyi günlerde kullansın oğluşun.ben iyiyim şekerim sizler nasılsınız??
neler yaptınız bugün...
ben kısaca anlatayım..
2 hafta önce bi südyen almıştım küçük gelmişti sonrada iade etmiştim. para vermediler 1 ay içinde gelin alın bişeyler demişlerdi.tatilden dolayı gidememiştim. bugün gittik kocişle oğluşuma biberon, suluk, burun aspiratörü veee tırnak makası (çıt çıt) aldık. ayyy nasıl mutlu oldum. ilk ciciklerini aldık oğluşumuzun
şimdiye kadar hiiiiç bir şey almadım. korkumdan. bunlarıda mecburiyetten aldım geldim.
yoksa para onlara kalacaktı:76:
benim mail adresim yokki semicim.:26:şulecim mail adersin varya
onunla face açabilirsin canım
facebook dersen karşına kaydol çıkıyor zaten
oradan yapabilirisn
mailini ve şifreni gireceksin
sonrada bilgilerini dolduracaksın
isim soyisim yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?