ay ciciler alınmış
yesinler onun çıt çıtını
RABBİM güzel günlerde sağlıkla kullanmanızı nasip etsin
5 te burda olacak işallah canım
havalardan canım bende daralıyorum :95::95::95:
inşallah canım yakınmı otogar bari evine.5 te burda olacak işallah canım
havalardan canım bende daralıyorum :95::95::95:
iyi yapmışsın canım benim iyi günlerde kullansın oğluşun.
bende erken bişeyler almıyıcam diye söz vermiştim kendime ama seninki erken değil canım.
erken değil de ben bişey almaya korkuyorum. bi 7 aylık olsun öyle almaya başlarım diye düşünüyorum.
nasipse inşallaaaahhhh
amiiiiiiiinnnn... rabbim sizede nasip etsin inşallaaaaaahhhhh
allah kavuştursun sağ salim inşallah bitanem.
havadandır bencede çok bunaltıyo valla bu sıcak
inşallah canım yakınmı otogar bari evine.
evet olabilir.
evet semicim kociş yaptı kayıt işlemlerini.buraya eşinin mail adresiylemi kayıt oldun
kkya
semicim benim kociş bilgisayarı yemiş yutmuş şimdi ben sana ne dedim derse kötü olur bi yoklıyım olmassa yardım isterim senden.almak istiyorsan yani problem olmayacaksa yardımcı olabilirim
olsun masalcım anlıyorum seni ama düşünme öyle şeyler insan dayyanamıyor iyi yapmışsın iyi günlerde kullansın teyzelerinin bitanesi.iyi yapmışsın canım benim iyi günlerde kullansın oğluşun.
bende erken bişeyler almıyıcam diye söz vermiştim kendime ama seninki erken değil canım.
semicim benim kociş bilgisayarı yemiş yutmuş şimdi ben sana ne dedim derse kötü olur bi yoklıyım olmassa yardım isterim senden.
olsun masalcım anlıyorum seni ama düşünme öyle şeyler insan dayyanamıyor iyi yapmışsın iyi günlerde kullansın teyzelerinin bitanesi.
oğlum çok şanslı onu seven melek teyzeleri vaaaaarrrr
anlatıyım şimdi ben habersiz bişey yapamam yapsamda o bunu farkeder demek istedim ki zaten zor olmazmış benimkini kullan dedi bikaç kez açalım bana dediğimde yapma dediği şeyi yapmama kızar yoklıyım kabul ederse yardım alırım sendenanlamadım şulecim
yada doğrumu anladdım
eşin bilmeyecek face i öylemi
valla o zman açma tatlımn
çok basit senin facenin oldugunu öğrenmesi
canım benim yaoğlum çok şanslı onu seven melek teyzeleri vaaaaarrrr
duymadım ama masalcım ama bence bi göster niye ayıp olsun için rahat eder.ay kızlar geçen gün ayıptır söylemesi çamaşırımı takıyorum bir baktım sağ göğsümde bişey var hem ucu böyle yamulmuş gibi çok korktum. ay dedim dr mı gitsem. sonra düşündüm tomografi filan çekemezler hem belki süt oluyodur bekliyım 1-2 gün dedim. neyseki geçti. sertlık filan yok ama ne tırstım anlatamam.:18::18:
şimdi her fırsatta bakıyorum normal bişey yokolurmu ki öyle varmı bi duymuşluğunuz bi bilginiz.
plurmu öyle şey acaba yoksa bi dr göstereyim mi? ne dersiniz:26:
duymadım ama masalcım ama bence bi göster niye ayıp olsun için rahat eder.
masalcım tatlım ben uyuyıcam artık kocaman öpüyorum ALLAH rahatlık versin canım.
okuruz tatlım... ben başka şeylerde okumayı düşünüyorum yasin meryem surei filan.....canlarımmm sizden bi ricam var... yarın 13.30da 7tane ayetel kürsü bekliyorum sizden..şimdiden Allahh razı olsun..
gül inanmıyıcaksın aa vallahi aklımdan geçiyordun hoşgeldin canım nasıl oldun.
ay kızlar geçen gün ayıptır söylemesi çamaşırımı takıyorum bir baktım sağ göğsümde bişey var hem ucu böyle yamulmuş gibi çok korktum. ay dedim dr mı gitsem. sonra düşündüm tomografi filan çekemezler hem belki süt oluyodur bekliyım 1-2 gün dedim. neyseki geçti. sertlık filan yok ama ne tırstım anlatamam.:18::18:
şimdi her fırsatta bakıyorum normal bişey yokolurmu ki öyle varmı bi duymuşluğunuz bi bilginiz.
plurmu öyle şey acaba yoksa bi dr göstereyim mi? ne dersiniz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?