Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
febecim canım seni çok seviyorum dualarımız seninle güzel müjdeli haberlerle dönersin inşALLAH ALLAH a emanet ediyorum seni canım benim

ben gittim dr çok şükür bişey yokmuş. süt kanalları genişliyo olabilirmiş böyle şeyler.
elle muayene etti yok bişey takma kafana dedi dr.
bide kontrole gittiğim zaman kendi drmada sorarım inşallah.

ben gittim dr çok şükür bişey yokmuş. süt kanalları genişliyo olabilirmiş böyle şeyler.
elle muayene etti yok bişey takma kafana dedi dr.
bide kontrole gittiğim zaman kendi drmada sorarım inşallah.

ayy kusurabakma tatlım saate bakmamışım febecime dua okudum 12:30 da başladım bir sürü şey okudum ama hiç saate bakmadım bitincede girdim buraya k.bakma tatlım yaa...

febeden haber geldimi canım sanırım sana haber verecekti

Son düzenleme:
ayy kusurabakma tatlım saate bakmamışım febecime dua okudum 12:30 da başladım bir sürü şey okudum ama hiç saate bakmadım bitincede girdim buraya k.bakma tatlım yaa

ne kusuuru canımın içi aşk olsun.
valla bende okudum allah kabul eder inşallah. giderkende gelirkende bütün yol boyunca okudum.
inşallah gelecek bi sıpamız daha topiğimizi şenlendirecek.
rabbim bu topiği bebeklerle sevindirsin inşallah.

çok merak ediyorum hayırlısıyla işlemi bitsin evine dönsün inşallah.
ne kadar sürer transfer işi acaba?

hımm bende mesaj düzenleme ppaneline girip yazmıştım haber varmı diye sana haber verecekti sanırım....haber geldimi diye bilmiyorumki tatlım ne kadar sürüyor mutlu çıkmasaydı ona sorardık bende merak ediyorum inşallah iyidir ve inşallah bebişimiz gelecek dualarımızla inşallah tatlım benimkide geçen dediki birdahaki ay gitsekmi acaba beklemesek diye bende bişey demedim kısmet bakalım sanırım ramazanda gidecez...

yarım saat filan sürüyomuş sanırım. ama hemen kalkmıyo ancak akşam üstü döner eve heralde.
evet bana haber verecek. aramak istıyorum ama çekiniyorum rahatsız etmiyim diye.
eşide vardır yanında. müsait olunca haber verir bizi habersiz bırakmaz febe

evet canım eşinden dolayı biraz sorunlu o yüzden aramayalım.problem olmasın o zaten müsait olunca haber verir...merak ediyoruz ama ne yapalım ondan haber bekliyeceğiz....

tumecim merhaba nasılsın nasıl geçiyor günlerin bakalım anenlerin yanındaymışsın...

selam kızlar

nasılsınız canlarım

nete giremiyorum şekerler

arada bakıp çıkıyorummm

febecim canım hayırlı haberlerle dön inşallah, bende dua okudum sana canım

Allah yardımcın olsun bitanemm..İnşallah meleğinin müjdeli haberiyle burada bayram edeceğiz tatlım..

masalcım sana da geçmiş olsun tatlım, benim arkadaşımda da hamileliği sırasında aynı sorunlar yaşandı hatta onda kaşıntı da vardı ama doktor normal dedi, ama sen kendi doktoruna gittiğinde de mutlaka göster...

semicim seninde gözün aydın şekerimmm, ben annemin yanındayım sana da annen gelmiş:)))

şulecim, yetercim, mutlucum, gülcüm, nevacım, minecim, orkidedeciğim, papatyacım..... hepinizi çooook özledim kızlarrrrr
ismini unuttuğum varsa ne olur kusura bakmasın:)

kendinize iyi bakın

selam kızlar

nasılsınız canlarım

nete giremiyorum şekerler

arada bakıp çıkıyorummm

febecim canım hayırlı haberlerle dön inşallah, bende dua okudum sana canım

Allah yardımcın olsun bitanemm..İnşallah meleğinin müjdeli haberiyle burada bayram edeceğiz tatlım..

masalcım sana da geçmiş olsun tatlım, benim arkadaşımda da hamileliği sırasında aynı sorunlar yaşandı hatta onda kaşıntı da vardı ama doktor normal dedi, ama sen kendi doktoruna gittiğinde de mutlaka göster...

semicim seninde gözün aydın şekerimmm, ben annemin yanındayım sana da annen gelmiş:)))

şulecim, yetercim, mutlucum, gülcüm, nevacım, minecim, orkidedeciğim, papatyacım..... hepinizi çooook özledim kızlarrrrr
ismini unuttuğum varsa ne olur kusura bakmasın:)

kendinize iyi bakın

bizde seni özledik. valla bir kişi eksik olunca hemen farkediliyo.
alışmışız herkez burda olsun.
evet canım gidince göstericem drmada. tel açmayı düşündüm ama nasıl olsa gösterdim genel cerrahiye diye aramadım. nasıl olsa gidicem gösteririm kendisine.

sende kendine iyi bak şekerim iyi dinlenmeler iyi gezmeler iyi eğlenceler sana

seni çooooooooooooooooooooook öptüüüüümmmmm bebeğiiiiimmm

iyiyiz şükür tatlım sen nasılsın bakalım inşallah güzel geçiyordur anenlerle zamanın bol bol eğlen tadını çıkar tatlım bizde seni özledik canım olsun sen mutlu ol rahat geçir zamnını eve dönünce bol bol hasret gideririz tatlı kuşum benim....

çok sağolun kızlar....

annemle bol bol hasret gideriyoruz ama gezmeye pek fırsatım olmadı, gitmeden annemin cam, kapı ne var ne yok hepsini halledeyim dedim.. kaç gündür temizlik yapıyordum..

çok şükür bugün bitirdim..

bir tek ikeaya gidebildim..
bir de yarın annemle şöyle bir çıkacağız dışarı zaten yarın gece kociş gelecek, cumartesi de yola çıkacağız.

kocişin kuzeninin düğünü var hafta sonu, öyle işte.....

şimdi yine çıkmam lazım ter içindeyim bir duş alıyım kızlar,
hepinizi çooook seviyorum canlarım benimmm

KIZLARRR SELAMMM :)

BAKIN GÜZEL BİRŞEY BULDUM OHH RAHATIM ARTIK BUNU OKUDUKTAN SONRA :):):):):)

Sual: İslam âlimleri kaç çocuk sahibi olmayı tavsiye ediyorlar?
CEVAP
Peygamber efendimiz (Ahir zamanda, sizin en iyiniz çoluk çocuğu olmayandır) buyuruyor. Yani çocuk sahibi olmamak tavsiye ediliyor. Eskiden ise, (Ben ümmetimin çokluğu ile iftihar ederim) buyurarak çok çocuk sahibi olunmasını tavsiye ediyordu.

Ahir zamanda çocukları İslam terbiyesi ile yetiştirmek çok zordur. Çocuk çoğaldıkça bu zorluk artar. Terbiye edebilecek olan istediği kadar çocuk sahibi olur.

DEMİŞŞŞŞŞŞ :) HADİ YİNE İYİYİZ :):):):):))

HIMM BİR YAZI DAHA SİZE :):):)

Çocuk istemek normaldir. Ancak her çocuk mutlaka hayırlı olur mu? Çok az da olsa, çocuk bir kimsenin dünya ve ahiret felaketine sebep olabilir. Ne olursa olsun çocuk olmasını değil de, mutlaka hayırlı olanını istemelidir. Hayırsız bir evlat yerine çocuksuzluğu tercih etmelidir!

Esas hayat, ahiret hayatıdır. Muhteşem bir hayat sürülse de, dünya geçicidir. Akıllı, ahiretini düşünüp, (Ya Rabbi çocuk hakkımda hayırlı ise nasip et) diye dua eder.

Ahir zamanda çoluk çocuk sahibi olmamak daha iyidir. İmam-ı Gazali hazretleri buyuruyor ki:
Peygamber efendimiz, (İkiyüz yılından sonra, sizin en iyiniz, hafifülhâz olandır) buyurdu. Hafifülhâz nedir, dediklerinde, (Hanımı ve çocuğu olmayandır) buyurdu. (Ebu Ya’la)

Seyyid Abdülhakim Arvasi hazretleri de (Bu zamanda çocuğu olmayan şükür secdesi yapsın) buyurmuştur.

Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:
(Hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinize; sevdiğiniz şey de, kötülüğünüze olabilir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir.) [Bekara 216]

Çocuğun olması, nimet olduğu gibi büyük tehlike de olabilir. Kur'an-ı kerimde çocuk için (fitne) buyuruluyor. Buradaki fitne, imtihan demektir. Çocuk imtihanından yüzümüzün akı ile çıkmak kolay değildir. Onun için daima hakkımızda hayırlı olanı istemeliyiz! (Hadika)

kızlaaarrr merhaba....
febemizden haber geldi bebeişiyle beraber eve gelmiş. çok şükür iyiymiş herşey yolundaymış.
çok selamları var ve dualarımızı bekliyo. bol bol dua edelim bebişimiz sıkı sıkı tutunsun anneciğine veeeeeee burda bayram şenliği olsun inşallaaaahhhhh

oh şükürler olsun yarabbim. inşallah canım tabiki dualarımızda....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…