Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet hayatım rüyada ağlarsan gerçektede gülersin derler.
inşallah seni güldürecek bebiş yakında ceeee der annesine

ben iyiyim diyim iyi olayım. dün çok kötüydüm.ama bugün sanki iyi gibiyim.
bilmiyorum gidip gitmeyeceğimizi bitanem. kocişim daha karar vermedi

buralar yine çok ısındı orayı düşünemiyorum bile
neresi serinse orda kal canım
rahatsızlanmayasın tekrar

buralar yine çok ısındı orayı düşünemiyorum bile
neresi serinse orda kal canım
rahatsızlanmayasın tekrar

evet canım çok sıcak. gecek gündüz klima açık.
o kadar sıcak ki gece üşümemişim bile düşün artık. gecenin ilerleyen saatlerinde üşüyüp pikeye sarılıyodum gece onu bile yapmadım yani...
geçen tumeyle konuşuyorum menopozlu kadınlar gibi oldum aynen öyle terliyorum sıcak basmalar falan filan

yok hasta olmam heralde bu arada 3 gündür kapı dışarı çıkmadım:84:

dosbacım sen nasılsın tatlım.
niye susuyosun. kimsenin konuşası yok bu akşam heralde:26:
masalcım görmemişim canım
iyiyim çok şükür...dün iftara davetliydik gelince şöle bi bakmıştım
bu aralar ramazan sesszliği var...bayramdan sonra toparlanırız artık

dün bebiş svdimmm ...çok tatlıydı...2.5aylık bi kız...
annesi benim için üzülüyor...aynı dönem hamile olduğumuzu hatırlıyo...
neyse dün çok dua ettim Rabbim inş. bizlere de verecek inanıyorum

slmmm kızlar nabersiniz benşm akşam misafirler onları hazırlık yapıyorum valla öğlen arası bi koşu gidip bamyayı pişirdim valla orayı burayı topla aç kaldım şimdi bişey yiyemedim maslcım cnm sana bi sorum olacaktı

evet sesizlik var topikte
inşallah canım inşallah...

kendini yormada ihmal etmede şekerim...
sorunu alayım tatlım merak ettim ne soracaktın:44:

tatlımm son 10 gündür hani sağlık personeli alımları var dı ya kardeşimin tercihleri sonuçları falan derken annemlerle uzun telfon görüşmeleri yapmak zorunda kaldım hemen hemen günde yarım bir saat arası bebeğimi etkilermi acaba sen nasıl bi tutum izlemiştin cep telefonuyla ilgili

tatlımm son 10 gündür hani sağlık personeli alımları var dı ya kardeşimin tercihleri sonuçları falan derken annemlerle uzun telfon görüşmeleri yapmak zorunda kaldım hemen hemen günde yarım bir saat arası bebeğimi etkilermi acaba sen nasıl bi tutum izlemiştin cep telefonuyla ilgili

valla açıkçası ben pek telefonla konuşmam.
özelikle hamile kaldığımdan beri yanımda durmaması için özen gösteriyorum.
bide hani çantamda filan taşıyodum cebimde taşıyodum onu yapmıyorum.
tabi radyasyon yayıyo bu bi gerçek tehlikeli deniyor. oturduğumuz odada bile bulunmaması gerekiyo ama malesef günümüz şartlarında bunu yapamıyoruz. arayıp soruyolar eşim arıyo annem arıyo duymam lazım sonra merak ediyolar.
konuşuma ihtiyacı duyuncada konuşuyorum yapılacak çok bişey yok. ev telefonum yok zaten mecburen cep telefonuyla iletişim halındeyim. yinede dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadarını beceriyorum oda tartışılır yani

bişeyler söylemeye çalıştım ama

iyiyiz tatlım sennn tşkrlr maslcım şimdi valla vicdan azabı çekiyorum inşşş sorumsuzluğum yüzünden bebeğime bişey olmamıştır allahım korusun onu napasyım bundan sonra dikkat etcem artık...:96::96:

yani dediğim gibi yapılabilecek bişey yok bu telefonlar için.
bende üzülüyorum ama bir nevi ihtiyaç. dışarda bıraksam yani salon dışında bıraksam duymam uzanıyo oluyorum uyuyo oluyorum bana ulaşamayınca sonra kocişim bütün aileyi ayağa kaldırıyo gidin bakın bişeymi oldu diye herkez telaşlanıyo. o yüzden telefonlarla yaşamak mecburi, hale geliyo. dediğim gibi maleseeefffff

amiiiin cnm allah dualarını kabul etsin.bende inanıyorum topikte bebek bekleyen kalmıyacak herkezin bebişi gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…