Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm cnlarım yuvaya döndüm sonunda
hepinizi çooook ama çok ösledim ve mutlu haberin sevincini yaşayamadan saf dışı oldum gülcüm çok mutlu oldun tatlım buradaki her hamilelik haberi yeniden bir umut ışığı bizim için

:97::97:

ay neva ALLAH gönderdi seni hoşgeldin canım.
naptım bilmiyorum ama facede bişeye bastım yazılar çok küçüldü görünmeyecek kadar napmam lazım

19.08.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
YETEER|21.08.2011
SEMİ|22.08.2011
MİNE|26.08.2011
NEVA|26.08.2011
TUME|12.09.2011
DOSBA|?
ŞULE|?
MELODİ|?
CEMREMM|?
EDA|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:
FEBE|TÜP|:26:
MUTLUYUZ|TÜP|
GÜL|DOĞAL|:26:

maaşallah listemize
aylarca bekledik bir hamiş bile çıkmamıştı diğer topikte
aman nazar değmesin

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

selam kızlarrrr.....

dün akşam bi peçeteye türk kahvesi koyup karnımın üzerine yerleştirdim.
bizim sıpa bir hareketlendi bir hareketlendi sormayın...

umudcuuum yaptım dediğini canım evet kahve kokusuna dayanamadı babamız bile hareketlerini hissetti.
oğlum kıpırdak bişey olacak sanırım teyzeleri 2-3 gündür de bayağı bi kendini hissetiriyo maşallah.

öyle işte haber vereyim dedim

ayy ne güzel seyler bunlar ıns en yakın zamanda bebegını saglıklı bır sekılde kucagına alamayı nasıp eder allahım

hi hihi anacım büyüklerin sölediklerini kulak ardı etmemek lazım batıl falan die işte sonuç ortada allah kucağındada grmeyi nasip etsin inş

maşallah kuzuma

hayırlı cumalar kızlar bendende bugün yine pembe akıntı geldi belim kasıklarımda ağrıyor şu ramazan geçsinde bir dr görünmem şart oldu benim:96::96:

19.08.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
SEMİ|22.08.2011
MİNE|26.08.2011
NEVA|26.08.2011
TUME|12.09.2011
YETER|13.09.2011
DOSBA|?
ŞULE|?
MELODİ|?
CEMREMM|?
EDA|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:
FEBE|TÜP|:26:
MUTLUYUZ|TÜP|
GÜL|DOĞAL|:26:

slm kızlar nasılsınız
ben çok şükür.... yola çıkıyorum ailemin yanına haftasonu yokum nete de giremem...geldiğimde güzel haberler almak dileğiyle hoşçakalın

selammmm benim bat 04.09.2011 dilerimmm bunu yazmaya ekim ayında ihtiyacımız kalmaz.hepimizzzz

kızlar merhaba sonuçlarımı aldım bugün çok şükür ve çok detaylı bakıldı ve hiç bukadar testlerim sorunsuz çıkmamıştı gerçi bu kadar rahatsızlandığım bi dönem olmamıştı ama genelde bişeyler olurdu dr norolojiye gitmeni tavsiye ederim dedi hastanedeyken gittim iyi bi dr,du uzun uzun konuştuk konuşurken ağlamama engel olamadım ağır bi depresyom geçiriyormuşum ilaç verdi böyle işte kızlar.

umudumuzu asla yitirmeyecegiz ınş olacak bizimde bebeklerimiz Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…