kızlar merhaba sonuçlarımı aldım bugün çok şükür ve çok detaylı bakıldı ve hiç bukadar testlerim sorunsuz çıkmamıştı gerçi bu kadar rahatsızlandığım bi dönem olmamıştı ama genelde bişeyler olurdu dr norolojiye gitmeni tavsiye ederim dedi hastanedeyken gittim iyi bi dr,du uzun uzun konuştuk konuşurken ağlamama engel olamadım ağır bi depresyom geçiriyormuşum ilaç verdi böyle işte kızlar.
ALLAH razı olsun canım sağolasın napalım elhamdülillah pek ucu atlattığım söylenemez çok şükür tamam canım ALLAH rahatlık versin iyi geceler.hııımmmmm çoookk geçmiş olsun... of hastalıksız bi zamanımız olmayacak mı, neyse canım ucuz atlatmışsın. ben de şimdi kaçıyorum ve nöbeti sana devrediyorumbenim gözler kaymaya başladıııı zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... iyi geceler
sağolasın bitanem allah rağzı olsun allah sizlerede nasip etsin inşallah en kısa zamanda...hep dualarımdasınız inan teker teker adlarınızı geçiyorum bunun dışındada tesbih çekmeyede devam ediyorum ve yine dua ediyorum....hala meryem suresini okuyorum sizler için devam ediyorum hepinizi teker teker sıralıyorum yeni arkadaşları bile ismini bilmediğimi rumuzuyla geçiriyorum en son nerde varsa bekleyen diyorum inanıyorum HEPİNİZİN MELEĞİ GELECEK EN KISA ZAMANLARDA ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH....NOLUR ARKADAŞLARIM SİZLERDE BENİ UNUTMAYIN DUALARINIZDA OLAYIM.....slm cnlarım yuvaya döndüm sonunda
hepinizi çooook ama çok ösledim ve mutlu haberin sevincini yaşayamadan saf dışı oldum gülcüm çok mutlu oldun tatlım buradaki her hamilelik haberi yeniden bir umut ışığı bizim için:97::97:
AYYY MAŞALLAH KUZUMAselam kızlarrrr.....dün akşam bi peçeteye türk kahvesi koyup karnımın üzerine yerleştirdim.bizim sıpa bir hareketlendi bir hareketlendi sormayın...umudcuuum yaptım dediğini canım evet kahve kokusuna dayanamadı babamız bile hareketlerini hissetti.
oğlum kıpırdak bişey olacak sanırım teyzeleri 2-3 gündür de bayağı bi kendini hissetiriyo maşallah.öyle işte haber vereyim dedim
umudumuzu asla yitirmeyecegiz ınş olacak bizimde bebeklerimiz Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin:)
kızlar merhaba sonuçlarımı aldım bugün çok şükür ve çok detaylı bakıldı ve hiç bukadar testlerim sorunsuz çıkmamıştı gerçi bu kadar rahatsızlandığım bi dönem olmamıştı ama genelde bişeyler olurdu dr norolojiye gitmeni tavsiye ederim dedi hastanedeyken gittim iyi bi dr,du uzun uzun konuştuk konuşurken ağlamama engel olamadım ağır bi depresyom geçiriyormuşum ilaç verdi böyle işte kızlar.
umudumuzu asla yitirmeyecegiz ınş olacak bizimde bebeklerimiz Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin:)
boşver semicim sağlık olsun bazen olur böyle şeyler.yeni bat 19.9
daha ne kadar yazıcam bu batları bilemiyorum
ben yazdıkça 3 5 gün önden geliyor umutlanmaya bile zaman yok
şulecim aldıgın ilaçlar kon usunda konuşalım yarın canım senle
evet nevacım bütün iş aslında bende bitiyor rabbim nasib etsin inşallah.unutma canım en iyi dr kendinsin ve bu günleride atlatacaksın inşallah allahın izniyle ben inanıyorum
yeni bat 19.9
daha ne kadar yazıcam bu batları bilemiyorum
ben yazdıkça 3 5 gün önden geliyor umutlanmaya bile zaman yok
şulecim aldıgın ilaçlar kon usunda konuşalım yarın canım senle
hoşgeldin canım
iyikide geldin nerde bu kk kızları
kayıplar dünden beri
hayalt gibi olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?