Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar biraz geçmişe göz attım ben yokken ne güzel iki haber geldi o kadar çok sevindimki febe ve güle allahım kucagımıza aldıgımız günleride görürürüz inşallah burdaki herkezede tatırsın bu duyguyu rabbim biz kızımla iyiyiz çok şükür hreketlerini bende hissetmeye başladım çok güzel bi duygu gerçekten bugünde kimsecikler yok burda

anacımmm günaydından başka hiçbirşey konuşamaz olduk bak başka topik açıpta hepiniz orda buluşuyosanız yaktım çıranızı heee nerdesiniz ya öZLEDİM VALLA

sağolasın cnm. amin inşallah o günleride görürüz....amiiiiinnnnnn..... ne güzel ya inşallah bizlerde o günleri görürüz :)

slm kızlar ben geldiiiimmmm
haftasonum çok güzel geçti ailemle beraber iftar yapmak harikaydı...
bayrama da erken gideceğiz inş. sonra babam bırakacak bizi eşimin memleketine :)) şimdi onlar sinir olcek ama elden bişi gelmez.... eşimde önce benimkilere gitmek istiyo ben napiiim ama ...

neyse ben hala adet olmadım :)) valla artık olmakta istemiyorum bayramdan sonra hemen dr gider farlutal kullanırım sonra da aşılama...hadi hayırlısı...
evet çok sessizleştik ama ben normal diyorum bayram sonrası hareketlenecek buralar inş. hayırlı haberlerde çoğalacak...

selaaaam kızlar

bende geldim bu sabah. yazlıktaydık bilindiği üzere
çoooook sıkıldım evime gelmek için saat dakika saydım valla. çok güzel orası seriiiin mükemmel amma çok sıkıcı
ama şükür evime kavuştum ve ben iyiyim çok şükür.

sizlerde okuduğum kadar iyisiniz sanrırım.

şulem evet çok sıkıldın sen ben sana demiştim moralini düzeltmen lazım ki hastalığında geçsin gitsin.
kendi kendini yıpratıyosun şekerim sen. ( aynı benim gibi)
koyver gitsin görümceyi falanı filanı. sende sok lafını dön k... git boşveeeeeer gitsin herkezi.
önemli olan sensin ve senin sağlığın. iyi olcan ki meleğimiz gelsin demi amaaaaaa

iyiki varsınız kızlar. sizi seviyorum

şulecim masala katılıyorum hayatım...boşver gitsin...hiçbişi bizim sağlığımızdan önemli değil..
bende bebişi kaybettikten sonra çok hassaslaştım ama elimden geldiğinde boşvermeye başladım son zamanlarda...çok dua et tatlım...duayla Rabbime sığın....muhakkak herşey düzelecek...neyse ki testlerin olumlu çıkmış buna şükret canım

kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontralleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm

topik hareketleniyor mu ne

masalcım, orkideciğim, nevacım, dosbacım gelmiş....

yetercim zordur bitanem sıcakta hastanede vakit geçirmek bilirim... Rabbim bi daha yaşatmaz inşallah bitanem...

ben de eve yeni geldim. işten sonra arkadaşlarla oturduk biraz.. 15 gün arayla 2 arkadaşım evleniyor.. evlerine baktık bugün...
çok şeker olmuş herşey... Rabbim mutlu mesut eder inşallah...
inşallah onlarda bizim gibi bebiş için beklemezler..
beklemeyin hiç dedim.. bakın bana ben bekledim de ne oldu dedim...
bu sözlerim etkili oldu mu bilemem tabi

ben eve dönerken hala doğum kontrol hapından bahsediyorlardı

Son düzenleme:

SAĞOL KUZUM allah razı olsun sizlerdenn
canlarım ya sizlerdede ne var ne yok hiç haberim yokk

SAĞOL KUZUM allah razı olsun sizlerdenn
canlarım ya sizlerdede ne var ne yok hiç haberim yokk
Allah senden de razı olsun hayatım...

ne olsun tatlım aynı işte... ben işe başladım artık malesef tatilim bitti.. hala tam alışamadım, bu hafta sonunu iple çekiyorum valla...
çocuk işini de genetik testleri sonucunu alana kadar koyverdim gitti, bugün kaçıncı günüm onu bile bilmiyorumm..
belki bir süre bebek fikrinden uzaklaşsam iyi olur...

canım genetikleri beklemekle en iyisini yapıyorsun 1000 de bir ihtimal diyor dr genetikte bozuk çıkma durumu ama yinede sonuca göre hareket etmek gerekiyor
aslında en güzelibu eşşek sıpalrını düşünmemek ama nasıl olacak bu bilmiyorummmm bir başara bilsek

öyle tatlım öyle...

oluruna bıraktım bu aralar, şu an tek düşündüğüm bayram tatili

slm canlarım bu ara misafirdi evdi derken şimdide fındığa başladık çooook yoruldum ama sizleride mahrum ettiğimin farkındayım ama elimden bişey gelmiyor arkadaşlarında söylediği gibi bayram sonrası topşlaşırız artıkın

bende durumlar 40 günde bir adet olan ben artık 3 aydan beri 20 günde bir oluyorum sebebini bayram sonrası öğreneceğim bakalım inşallah önemli birşey yoktur benden haberler bu kadar şekerler öpüyorum sizi

hoşgeldin nevacım..
bende bu ay erken adet oldum hem de tam 10 gün önce...
üstelik öyle normal bir adet gibi falan da değildim canım..
şakır şakırdı valla pet yetiştiremedim..
benimki hava değişiminden oldu.. çünkü o ay iki kez ankaraya gittim geldim..

bu arada sen bitkisel bişeyler falan mı kullanıyorsun tatlım, onlarda yapar...

bu arada fındığa başladık derken toplamayı mı kastediyorsun canım

evet dün döndük evimdeyim artık iyiyim çok şükür sen nasılsın

iyiyim tatlım bugün pazartesi ve kociş şehir dışında oturuyorum öyle...

orkideciğim sen hiç bebişin fotosunu yüklemedin...
face de gruba yükle de senin miniği de görsün teyzoşları

iyiyim tatlım bugün pazartesi ve kociş şehir dışında oturuyorum öyle...

orkideciğim sen hiç bebişin fotosunu yüklemedin...
face de gruba yükle de senin miniği de görsün teyzoşları

yarın kontrolüm var yarınki görüntüsünü yüklerim inşallah kızımın resmini teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…