selam kızlar biraz geçmişe göz attım ben yokken ne güzel iki haber geldi o kadar çok sevindimki febeve güle allahım kucagımıza aldıgımız günleride görürürüz inşallah burdaki herkezede tatırsın bu duyguyu rabbim biz kızımla iyiyiz çok şükür hreketlerini bende hissetmeye başladım çok güzel bi duygu gerçekten bugünde kimsecikler yok burda
topik hareketleniyor mu ne
masalcım, orkideciğim, nevacım, dosbacım gelmiş....
yetercim zordur bitanem sıcakta hastanede vakit geçirmek bilirim... Rabbim bi daha yaşatmaz inşallah bitanem...
ben de eve yeni geldim. işten sonra arkadaşlarla oturduk biraz.. 15 gün arayla 2 arkadaşım evleniyor.. evlerine baktık bugün...
çok şeker olmuş herşey... Rabbim mutlu mesut eder inşallah...
inşallah onlarda bizim gibi bebiş için beklemezler..
beklemeyin hiç dedim.. bakın bana ben bekledim de ne oldu dedim...
bu sözlerim etkili oldu mu bilemem tabi
ben eve dönerken hala doğum kontrol hapından bahsediyorlardı
Allah senden de razı olsun hayatım...SAĞOL KUZUM allah razı olsun sizlerdenn
canlarım ya sizlerdede ne var ne yok hiç haberim yokk
Allah senden de razı olsun hayatım...
ne olsun tatlım aynı işte... ben işe başladım artık malesef tatilim bitti.. hala tam alışamadım, bu hafta sonunu iple çekiyorum valla...
çocuk işini de genetik testleri sonucunu alana kadar koyverdim gitti, bugün kaçıncı günüm onu bile bilmiyorumm..
belki bir süre bebek fikrinden uzaklaşsam iyi olur...
canım genetikleri beklemekle en iyisini yapıyorsun 1000 de bir ihtimal diyor dr genetikte bozuk çıkma durumu ama yinede sonuca göre hareket etmek gerekiyor
aslında en güzelibu eşşek sıpalrını düşünmemek ama nasıl olacak bu bilmiyorummmm bir başara bilsek
slm canlarım bu ara misafirdi evdi derken şimdide fındığa başladık çooook yoruldum ama sizleride mahrum ettiğimin farkındayım ama elimden bişey gelmiyor arkadaşlarında söylediği gibi bayram sonrası topşlaşırız artıkın
bende durumlar 40 günde bir adet olan ben artık 3 aydan beri 20 günde bir oluyorum sebebini bayram sonrası öğreneceğim bakalım inşallah önemli birşey yoktur benden haberler bu kadar şekerler öpüyorum sizi
evet dün döndük evimdeyim artık iyiyim çok şükür sen nasılsın
iyiyim tatlım bugün pazartesi ve kociş şehir dışında oturuyorum öyle...
orkideciğim sen hiç bebişin fotosunu yüklemedin...
face de gruba yükle de senin miniği de görsün teyzoşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?