hoşgeldin nevacım..
bende bu ay erken adet oldum hem de tam 10 gün önce...
üstelik öyle normal bir adet gibi falan da değildim canım..
şakır şakırdı valla pet yetiştiremedim..
benimki hava değişiminden oldu.. çünkü o ay iki kez ankaraya gittim geldim..
bu arada sen bitkisel bişeyler falan mı kullanıyorsun tatlım, onlarda yapar...
bu arada fındığa başladık derken toplamayı mı kastediyorsun canım
kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontralleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm
pöhhhh doğum kontrol hapımıtopik hareketleniyor mu ne
masalcım, orkideciğim, nevacım, dosbacım gelmiş....
yetercim zordur bitanem sıcakta hastanede vakit geçirmek bilirim... Rabbim bi daha yaşatmaz inşallah bitanem...
ben de eve yeni geldim. işten sonra arkadaşlarla oturduk biraz.. 15 gün arayla 2 arkadaşım evleniyor.. evlerine baktık bugün...
çok şeker olmuş herşey... Rabbim mutlu mesut eder inşallah...
inşallah onlarda bizim gibi bebiş için beklemezler..
beklemeyin hiç dedim.. bakın bana ben bekledim de ne oldu dedim...
bu sözlerim etkili oldu mu bilemem tabi
ben eve dönerken hala doğum kontrol hapından bahsediyorlardı
dosbacım hoşgeldin sağol canım ilgin için aslında ben hep boşveriyordum dosbacım ama meğer biyerlerde birikiyormuş hiç aklıma bile gelmedi depresyonda olma ihtimalim çünkü ben evet konu açılınca anlatırım filan ama genelde olsun elhamdülillah kocam başımda beni anlıyor kendime ait bi evim var diyip teselli ederdim ve gerçekten bire bir yaşadıklarıma şahit olanlar çok sabırlı olduğumuda söylerler okadar çok birikmişki patladı işte bende neyim var niye iğleşemedim diyorum neyse öğrendim sebebi çaresi neyse bakıcaz artık rabbim yardımcım olsun sığınılıcak tek kapı yaradanın kapısı dosbacım hep ona sığınıyorum rabbim yardım etsin şafi ismi ile şifa tecelli eylesin inşallah dualarınızda olayım en çokta trasferim ertelenicek diye üzülüyorum nasip işte görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.şulecim masala katılıyorum hayatım...boşver gitsin...hiçbişi bizim sağlığımızdan önemli değil..
bende bebişi kaybettikten sonra çok hassaslaştım ama elimden geldiğinde boşvermeye başladım son zamanlarda...çok dua et tatlım...duayla Rabbime sığın....muhakkak herşey düzelecek...neyse ki testlerin olumlu çıkmış buna şükret canım
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
sizi çoooooooooooooook seviyorum yaaaaaaaaaaa
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
sizi çoooooooooooooook seviyorum yaaaaaaaaaaa
GÜNAYDIN CANLAR
gece4,30 dan beri ayaktayımsemicim sen biliyorsun şu köpek meselesi yüzünden bir uyutmadı eşşek :)
bu arada benimde bu gün kontrolum var inşallah herşey yolunda gider yaa...
merhaba arkadaşlar,
bu siteye yeni üye oldum ve yazışmaları okudum .gerçekten çok zor bi süreçteyiz ama sonuna kadar allahın izniyle devam edeceğiz.bizim gibi çocuk sahibi olmak için uğraş verenleri ancak bu aşamalardan geçenler anlar.o kadar zorki sen bebeğin olsun diye her ay aynı şeyleri defalarca yaşarken, başkalarının çocukları ile ilgili yaptıkları şikayetleri duymak...
Kıymetini bilmiyolar allahın verdiği güzel hediyelerin...
Her ağladığımda,ağlama diyenler bilmiyorlar nekadar zor olduğunu.üzülme demek kolay ama yaşadığını sadece sen bilyorsun ...
Umudumuzu hiçbir zaman yitirmeden elimizden gelen herşeyi yapacağız.biliyorum rabbim birgün bizede nasip edecek...
Benim hala umudum var...
kızlarrr selam,
ya benim yine reglim kısa sürdü 2 gün ve 2 pet sadece 3 aydır böyle aşılamadan sonra aylarca böyle olan oldu mu. Doktor bişeyin yok diyor ama test yapmadıki.
Pfff nete bakıyorum menepoz belirtisi diyor allah korusun daha 28 yaşındayım ya. Stresten olsa yıllarca stresliyim aksine 3 aydır daha az takıyorum kafaya.
Ve hiç regl olacagımı hisstemiyorum sinirlenmiyorum bile çok degişik bişey.
Yavvvvv biriniz yazın ben bebek istiyorum ya penepoz degil.
tatlım cok stresslısın önce sakın ol 3-10 gün arası normal ecet senınkı kısa sürüyor doktorun senı bu konuda tatmın edecek acıklamada bulunmuyorsa bence bı baska doktora sormalısın.menapoz denmesı ıcın kan tahlıllerıne fılan bakılması lazım
açıklaman için teşekkür ederim. tabiki sağlık daha önemli ama çocuk için çoook izin kullandım daha izin alamam ki yoksa sorarmıyım hemen doktorla görüşürüm. ama buralarda iyi doktor yokkk malesef. şehir dışından olması lazım araştırma hastanesi gibi.
inşallah bişey yoktur... teşekkür ederim.
Evet canım ne güzel anlatmıssın durumu pes etmemek gerekır umudumuzu yıtırmemelıyız....
ıns bır gün hepımız anne olacagızzzz
kızlar ben iyi değilim napıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?