Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesee selammm geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.. ben çok şükür iyiyim,bebişimde iyi çok şükür..bugün kontrolümüz vardı güzel dedi dr. annem bende sağolsun yardımcı oluyo..hepinizi öpüyorum..

canımmm Allah a emanet olun...ii olmanıza çok sevindim canım
yaramaz sıkı sıkı tutunsun anneannesi de yardım etsin dimi ama ??
çok öpüyorum canım

kızlar yarın yola çıkıyorum kısmet olursa... tekrar gidiyoruz bayram bitimine kadarda gelemem artık...
bayram kutlamak için girerim inş. ama başka zamanım olmayabilir...
dua edin dualarınızda olmak isterim...
Rabbim hepimize hayırlısını versin çok öpüyorum hepinizi...

çok şükür iyisiniz.. çok takip etti herkes seni burada.. Arada sırada yazıyorum ben tabi.. Allah ikinizde saglıklı bir şekilde kavuşturmayı nasip etsin.
Kontrollerde iyi şükür, dua et bol bol. Allah hayırlı saglıklı evlat yapsın.

dikat et kendine seviyoruz seni

dikat et kendine seviyoruz seni

9 ay böyle olsun inşşşşşş

yok cnm 4,30 da uyandım bizim y.odalarının bulunduğu yerde diğer binanın bahçesinde köpek varda uyutmadı bir türlü....
cnm gittim keseyi gördük işte 5haftalık dedi dr....ayın 7 sinde tekrar gideceğim allahın izniyle kalp atışlarını duymaya...
akıntım olduğunu söledim.oda progestan verdi böle şeyler düşüğe neden olabiliyormuş o yüzden dinlen dedi bol bol...
zaten bu ilaç uyku mide bulantısı baş dönmesi gibi şeyler yapar dedi öle yani başkada bişey yok :) ......

kızlar ben iyi değilim napıcam bilmiyorum.
hayırdır cnm ?

cnm hayırlı yolculuklar allaha emanet olun....

şulecim neyin var tatlım, psikolojik olarak çöküntüdeysen al benden de o kadar... ama ben niye bunalımda bile olduğumu bilmiyorum... pc başından bile kalkamıyorum... temizlik bile yapmıyorum cumartesiden beri..

febecim maşallah kuzucuğa, rabbim sonuna kadar sorunsuz geçirmeni nasip eder ninşallah...
bebişin fotosunu senden de bekliyoruz canımm

dosbacım güle güle git gel hayatım... ben de bayramda pc başında olamam herhalde.. artık bayramdan sonra tekrar topik hareketlenir... eee havalarda soğuyacak kimse çıkamayacak evden hoooopppp herkes burda:)))

gülcüm maşallah kese görünmüş... Rabbim kucağına aldığın günleri de nasip eder inşallah

gülcüm maşalah keseyi görmüşsün...evet o progesteron biraz sarsıyo insanı dikkat et tatlım
tumecim sende artık yoğun olursun ama bi gerçek var ki kışın daha ii toplanıyoruz
yeteeercim bende seni seviyorum canım...hepinizi çok seviyorum

tumecim al bende de o kadar....aslında kayıp yaşayan kadınların destek alması gerekiyo...sanırım hepimiz gizli depresyondayız...
ben tedaviye başlayım tutmazsa sanırım destek alacağım...zaten tedaviden önce almıştım çok ii gelmişti...hoş o zaman sadece tedavi olabilmek için almıştım ama...
neyse şulecim inş. kısa zamanda toparlar

merhaba arkadaşlar,yeni katıldım aranıza,
dondurulmuş transferine kendim karar verdim ancak
transferden sonra3 gün çarpıntım oldu 5.gün ise öğleden sonramı mutfakta geçirdm,akşamüstü bel ağrım oldu ve
ağlama nöbeti,ertesi gün daha iyiydim.
şimdi normale döndüm ama vücudumda hiç bi belirti yok.
acaba bebeklerim tutunmuş mudur?
cuma test yaptırcm;dua ediyorum.

kızlar ben iyi değilim napıcam bilmiyorum.

neyin var ŞULECİM aynı sorunlar mı

FEBEcim dünden beri aklımdasın uzunsüredir haber yok febeden umarım herşey yolundadır diye düşünmeye başlamıştım
çok şükür ikinizde iyiymişsiniz.

ŞENGÜL keseyi gördün bile he
gözünaydın canım

TUMECİM hepimiz aynıyız
sadec kayıp yaşayanlar değilde hepimizin gerçekten gülebilmemiz için destege,daha da iyisi bebişe ihtiyacımız
sanırım
6yıldır heray adet oluyorum zaten ama bu ay birşeyler koptu içimden
ağlamak istiyorum ağlayamıyorım.donup kalıyorum.gece hiç bebeğim olmayacakmıu diye düşünmeye başlıyorum başımı yastıga koyar koymaz.kalbim acıyor hissediyorum...
bugün nşan için elbisemi aldım(nihayet hatta üzerimde :) ama bunu alırken aklıma bile bebek geliyor neden alıyorsun gibi ne alaka anlamadım ama bu durumdan kurtulmam gerek böyle giderse sonu hiçbirşeyden yaşamdan zevk alamamaya ve depresyona gidecek sanırm
ALLAH ım hepimize yardım etsin.ağlayabildiğim günleri bile arıyor oldum

pinhani inşallah tutmuştur bitanem, rabbime bol dua et, bu mübarek günlerin hürmetine bebişin sana sımsıkı tutunsun canım

evet kızlar bütün bu yaşadıklarımız depresyon belirtisi..
ne zaman atlatırız bilemem ama bişeyler yapmak lazım...
bu aralar herşeye sinirlenir hale geldim.. canım bişey yapmak istemiyor...
çocuklu arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum, çünkü gözyaşlarıma hakim olamamaktan korkuyorum..
insanlar beni yanlış anlasın istemiyorum..
geçenlerde kucağıma uzak bir akrabanın bebeğini aldım, biraz sevdim, bebek ağladı verdim annesine..
2 dk sonra bebek iyice huysuzlandı annesi susturamadı bir türlü,
kendimi kötü hissettim tabi, bebeğin anneannesi bana kötü kötü baktı,
bu çocuk böyle değildi birden böyle oldu falan demeye başladı..
ama ben onu dualarla sevmiştim...
düşünsenize kucağıma gelen bebek bile bende durmadı ve ben bu olaydan bile kendime pay çıkardım..

yeni işyerimdeki arkadaşlarla sohbet ediyoruz
kaç yıllık evlisin sorusundan sonra bebek yok mu sorusu geliyor..
geçen sene evlenen erkek öğretmenlerin karıları hamile, zaten büyük kısmının çocuğu var..

offfff şu an kendimi kötü hissediyorum ve gözyaşlarıma engel olamıyorum

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…