1 yıldır sen ne kadardr tedavı göruyorsun?
CNM BENIM SENI COK IYI ANLIYORUM DUR BIR DOKTOR HANIM SORULAIMIZI YANITLIYOR http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-yardimci-olmak-istiyorum-3.html#post20640868 ISTERSEN ONA SOR
canım ıns faydası olurçok teşekkür ederim yazdım bekliyorum yanıtı.
canımmm Allah a emanet olun...ii olmanıza çok sevindim canımherkesee selammm geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.. ben çok şükür iyiyim,bebişimde iyi çok şükür..bugün kontrolümüz vardı güzel dedi dr. annem bende sağolsun yardımcı oluyo..hepinizi öpüyorum..
herkesee selammm geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.. Ben çok şükür iyiyim,bebişimde iyi çok şükür..bugün kontrolümüz vardı güzel dedi dr. Annem bende sağolsun yardımcı oluyo..hepinizi öpüyorum..
kızlar yarın yola çıkıyorum kısmet olursa... tekrar gidiyoruz bayram bitimine kadarda gelemem artık...
bayram kutlamak için girerim inş. ama başka zamanım olmayabilir...
dua edin dualarınızda olmak isterim...
Rabbim hepimize hayırlısını versin çok öpüyorum hepinizi...
kızlar yarın yola çıkıyorum kısmet olursa... tekrar gidiyoruz bayram bitimine kadarda gelemem artık...
herkesee selammm geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.. ben çok şükür iyiyim,bebişimde iyi çok şükür..bugün kontrolümüz vardı güzel dedi dr. annem bende sağolsun yardımcı oluyo..hepinizi öpüyorum..
yok cnm 4,30 da uyandım bizim y.odalarının bulunduğu yerde diğer binanın bahçesinde köpek varda uyutmadı bir türlü....günaydııınnnn ammmmmaaa sen bu msjı okuyana kadar tünaydıııınnn olacakk...bliyo musun bebek uyku düzenini anneden öğrenirmiş... sen şimdi böyleee4:30 lara kadar bekliyon yaaa bebişin doğduktan sonraaa o da böyleee olur... hadi bakalım dönünce güzell haberlerini paylaşşşş
hayırdır cnm ?kızlar ben iyi değilim napıcam bilmiyorum.
kızlar ben iyi değilim napıcam bilmiyorum.
tumecim al bende de o kadar....aslında kayıp yaşayan kadınların destek alması gerekiyo...sanırım hepimiz gizli depresyondayız...
ben tedaviye başlayım tutmazsa sanırım destek alacağım...zaten tedaviden önce almıştım çok ii gelmişti...hoş o zaman sadece tedavi olabilmek için almıştım ama...
neyse şulecim inş. kısa zamanda toparlar
merhaba arkadaşlar,yeni katıldım aranıza,
dondurulmuş transferine kendim karar verdim ancak
transferden sonra3 gün çarpıntım oldu 5.gün ise öğleden sonramı mutfakta geçirdm,akşamüstü bel ağrım oldu ve
ağlama nöbeti,ertesi gün daha iyiydim.
şimdi normale döndüm ama vücudumda hiç bi belirti yok.
acaba bebeklerim tutunmuş mudur?
cuma test yaptırcm;dua ediyorum.
neyin var ŞULECİM aynı sorunlar mı
FEBEcim dünden beri aklımdasın uzunsüredir haber yok febeden umarım herşey yolundadır diye düşünmeye başlamıştım
çok şükür ikinizde iyiymişsiniz.
ŞENGÜL keseyi gördün bile he
gözünaydın canım
TUMECİM hepimiz aynıyız
sadec kayıp yaşayanlar değilde hepimizin gerçekten gülebilmemiz için destege,daha da iyisi bebişe ihtiyacımız
sanırım
6yıldır heray adet oluyorum zaten ama bu ay birşeyler koptu içimden
ağlamak istiyorum ağlayamıyorım.donup kalıyorum.gece hiç bebeğim olmayacakmıu diye düşünmeye başlıyorum başımı yastıga koyar koymaz.kalbim acıyor hissediyorum...
bugün nşan için elbisemi aldım(nihayet hatta üzerimde :) ama bunu alırken aklıma bile bebek geliyor neden alıyorsun gibi ne alaka anlamadım ama bu durumdan kurtulmam gerek böyle giderse sonu hiçbirşeyden yaşamdan zevk alamamaya ve depresyona gidecek sanırm
ALLAH ım hepimize yardım etsin.ağlayabildiğim günleri bile arıyor oldum
gülcüm maşalah keseyi görmüşsün...evet o progesteron biraz sarsıyo insanı dikkat et tatlım
tumecim sende artık yoğun olursun ama bi gerçek var ki kışın daha ii toplanıyoruz
yeteeercim bende seni seviyorum canım...hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?