Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dr cum drcum derdime bir çareeeeeeeee diye
ya biz en iyisi tüp yaptıralım
bizden inatçı bı sıpalar

selam kızlaaaarrrr.....

misafirim vardı. biraz önce gittiler bende mutfağı anca toparladım.
hemen pc başına geldim. ama burda çok duygusallık var sanırım. okuyamadım ama göz atmamla anladım sanırım.
herkez ağlıyo galiba.

yapmayın kızlar dik durun, umudunuzu kaybetmeyin kendinizi salmayın.
birgün mutlaka herşey yoluna girecek bebişinize kavuşacaksınız. ben çok inanıyorum ve dua ediyorum.
rabbim mutlaka ödüllendirecek tek tek hepimzi.

sakın uzaktan davulun sesi hoş gelir demeyin bende aynı durumdaydım.
beni en iyi siz biliyosunuz ve şahitsiniz. herşeyin sonu geldi dediğim anda bu son denemem dediğim anda geldi benim mucizem. sizinde gelecek ben eminim. ne olur pes etmeyinde üzülmeyinde.
siz üzüldünüz diyede gelmeyecek melekler biliyosunuz. zamanı var ve rabbim gönderecek

haddimi aştıysam özür dilerim

yok be ben ağlamıyorum
zırlayan tume
hemde salya sümük ıyyykkkk

haddinide aştın sen şimdi masalcım ne yapsak

yok be ben ağlamıyorum
zırlayan tume

artıkın bi ceza verirsiniz :18:

ayrıca tume hanımcığım ben sizi ne zamandır göremedim, konuşamadım, sohbet edemedim.
özledimde böylemi karşılanacaktım ki acaba:26:

kızlar size fıkra getirdimmm

Son düzenleme:
Kadının biri doğum yapar. Çocuk konuşma çağına geldiğinde ilk olarak

-"babanne" der,

bir hafta sonra babannesi ölür,sonra

-"dede" der,

bir hafta sonra dedesi de ölür.Artık ev halkı iyice telaşlanmıştır ve çocuk gene konuşur bu sefer

-"baba" der,

babası ölüm hazırlıklarına başlar herkesle vedalaşır ama bir hafta sonra karşı apartmanın sütcüsü Ahmet bey ölür

kızlar iyi geceler.....
allah rahatlık versin ben yatıyorum.
rabbim bütün dualarımızı kabul etsin

dr cum drcum derdime bir çareeeeeeeee diye
ya biz en iyisi tüp yaptıralım
bizden inatçı bı sıpalar

semicim ağla valla rahatlıyor insan..

ohhhh kuş gibi oldum ben şimdi ama gözlerim acıyor valla, sabaha şişmez inşallah

amin inşallah masalcım, çoştum işte öyle bir...
ama şimdi iyiyim canım

yok be ben ağlamıyorum
zırlayan tume

heeeee burnum bile tıkandı valla zor nefes aldım...
uzun zamandır böle ağlamamıştım, ohhh rahatladım,
burnumda rahatladı

artıkın bi ceza verirsiniz :18:

ayrıca tume hanımcığım ben sizi ne zamandır göremedim, konuşamadım, sohbet edemedim.
özledimde böylemi karşılanacaktım ki acaba:26:

ay masalcım işe başladım ya ben tatlım,
sabah erken gidiyorum saat 4dört gibi flan geliyorum, biraz uyuyorum, sonra yemek telaşı falan başlıyor zaten..
oruç tutmuyorum bu aralar, çalışırken çok zor oluyor, sürekli konuş, tebeşir tozu bir de, hava da sıcak..
kışın inşallah kaza edeceğim..

seni böyle karşılamak istemezdik ama bak sen akşam üstü gelseydin o zaman iyiydim
kızlar iyi geceler.....
allah rahatlık versin ben yatıyorum.
rabbim bütün dualarımızı kabul etsin

iyi geceler bitanem bende yatıyorum, çooook uykum var öptümmmmmm herkesi

kızlar bu yazılanlara şu anda katılmayı çok isterdim hatta bu akşam densizin biri canımı çok sıktı bu çocuk konusunda ama o kadar yorgunumki uykudan başka birşey düşünemiyorum yarın eveerken gelince hemen girerim öüyorum hepinizi çok ama çok seviyorum canım kardeşlerim.üzülmeyin ne yapalın rabbim dermansız dertler vermesin.

canlarım ben biraz garip bigün geçirdim sağolsun masalcım ve eşimle konuştum içim ferahladı çok sıkıntısı olan insanlar var etrafımızda bi sorunum var demekten utanıyorum rabbimde şahit özelliklede rabbimden utanıyor ve korkuyorum istiğfar edip dertleşip toparlanmak istiyorum galiba başarıyorumda elhamdülillah

ama bu ara vicdan azaplarıyla doluyum iyi bir kul evlad kardeş eş anne ve arkadaş olmaktır gayem dilimle kalbimle gözümle elimle ayağımla düşüncelerimle hatalardan uzak durup temiz bi insan olmak istiyorum yanlışlardan uzak durmak rabbime yaraşır bi kul olmak istiyorum inşallah.

hatalarımı azaltmaya çalışıyorum vebal almak istemiyorum bi örnek veriyim eski komşumu kırdığımı düşünüp vicdan azabı çekiyorum ve buna benzer bir sürü şey herkese karşı naparlarsa yapsınlar iyi yaklaşıp alttan almak istiyorum kırmaktan korkuyorum iyi anılmak istiyorum bu karmaşıklık beni çok yoruyor napmam gerektiğiyle ilgili bi çıkış bulamadım kafam karman çorman kırk tilki dolaşıyor denir ya aynen öyleyim her laftan kendime bi pay çıkarıyorum kimseyi kınamak istemiyorum garip bi haleti ruhiye içerisindeyim dua bekliyorum hepinizden sizi tanımış olmaktan çok mutluyum kafanızı şişirmişimdir şimdi olduğu gibi hakkınızı helal edin ALLAH hepinizden razı olsun bi süre konuşmak düşünmek istemiyorum başarabilicekmiyim bilemiyorum sadece burda olur takib ederim diye düşünüyorum merak etmeyin beni canlarım aranıza döndüğümde inşallah bi nebze toparlanmış olmak istiyorum sizleride meşgul etmek canınızı sıkmak istemiyorum sonrada bunun için üzülüyorum sizi seviyorum canlarım ALLAH hepinizi merhametiyle korusun inşallah.

günaydınlarrrrrrrrrr nasılsınız kızlarrr

canlarımm benimm semicim tumecim yetercimmm ve şulecimm inanın sabah sabah nasıl duygalandım nasıl gözlerim doldu lütfen ümiidinizi kesmeyin kızlar benim içime doğuyor güzel günler yakında inanın stres bizi nasıl etkliyor dualarımdasınız aalhım hepinizin yüzünü güldercek inş ben buna yürekten inanıyorum ve inanın sizleri çoookkk seviyorumm

ben de bu tür duyguları çok taşırım akşamları uyurken kendimle hesaplaşırım... Kendini yargılayabilen insansın o yüzden sakın kendini suçlama bunu başaramayan insanlar çoğunlukta o yüzden emin ol sen iyiler arasındasın. Hata sende veya degil düşünüp üzülmüş Allahtan af dilemişsen bile bu bile büyüklük ve bu af dileyişin kabul olmuştur. Dinimizde zaman kavramı var ve bu zamanda bu düşünceleri geç, kırıp incittiginden belki de bir evlilige zarar verdiginden bile haberleri olmayıp kendini hep haklı ve üstün gören o kadar insan var ki.. bizler zamana ayak uyduramayan yeni nesilin hızla kötü bir şekilde değişimine ayak uyduramayan insanlarız. Ben artık kendimi yargılamıyorum, dediysem yaptıysam haklıyım diyorum çünkü ben ayrıntılı düşünüyorum ince fikirliyim yani yerinde davranmışımdır. Az insan öz insan kavramı eskilerden günah idi ama emin ol şimdi zaman kavramına göre olması gereken, her ekmegini yiyen düşman olan bir dünyadaysak ekmegini yiyen az düşmanın da az olsun. Ben bu süreci atlatmaya çalışıyorum ve başardıgımı düşünüyorum yoksa senin gibi günlerce kendime herşeye küstügüm çok zamanlar geçirdirm. Bunlarla ilgili kitaplar var bana çok iyi geldi çok destekleyici oldu. bence bu sitedeki arkadaşlarını bırakma çünkü bunlar sana yetter dışarıya ihtiyacın olmaz. hata diye birşey yoktu bende af edicilik ön plandaydı af et allah için ama şans verme bitir hayatından. selamını kesme ama ikinci cümleye de geçme. genel konuş özel konuşma. bunun ne günahı var ne de zararı. aksine senden iyisi olmuyor. Yoksa ne huzurun kalır ne eş ne akraba. Sırtından vuran en yakının oluyoR. YÜZSÜZDÜR İNSAN OĞLU KİMSE BİLMEZ FENDİNİ KİME İYİLİK YAPTIYSAN ONDAN KORU KENDİNİ. Bunalıma girerek onların istediğini yapma senin ince ve özel oldugunu inan senden iyi biliyorlar onların egoları olma. AKSİNE NEŞELİ GÜZEL OLUMLU OLKİ SENİN YANINA YAKLAŞMAK ONLAR İÇİN ÖZEL VE LUX OLSUN. KİMSE İÇİN ÜZÜLMEYE DEĞMEZ ÜZÜLEREK ONLARI ÖZEL YAPMA.

rabbim ayrdımcımız olsunnnn hepimizin inşşş

amin inşallah, nasılsın keyifin nasıl

sağol kuzum sıcak çok fazla pazarımız vardı alışveriş yaptım şimdide eşime yemek yapacağım öğleden sonrada dışarda işleirm var
BU SICAKTA NASIL OLACAKSA

kızlar dün kocis pcyi istedi ona vermek zorunda kaldım aniden çıktım özür dilerim öncelikle....
okudum tüm yazışmaları gerçekten çok üzüldüm biliyorum hepimiz böyle patlamar yaşıyoruz zaman zaman ama gerçekten çok üzüldüm ve içim acıdı..dualarım hepinizle canlarım benim sizleri çok seviyorum....sizleri çok iyi anlayabiliyorum ve kendime pay çıkardım burdan demekki bende sizi ne kadar çok üzüyormuşum hakkınızı helal edin lütfen...geçicek bu günlerde geçicek.allahın izniyle bu günleri dalga geçerek şakalaşak anıcaz...hepimiz artık burda bebişlerimiz konuşucaz allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın...işin gerçeğinde bende aynı durumdayım sevinemiyorum bile semicim şulecim biliyor neden olduğunu...elimde değil daha önceden düşüğüm olduğu için anı yaşayamıyorum yani anlıyacağınız keseyi gördüğümde düzelirim diye düşünüyordum ama herşey aynı değişen bişey yok.....hepimiz öyleyiz ama lütfen silkelenin ve toparlanın ve bu saatten sonra başka bişeyler konuşalım gün içersindeki güzelliklerden bahsedelim olurmu....hepimiz aslında kendi psikoloğumuzuz...olumlu düşünelim olumlu olsun herşey...diyene bak diyceksiniz ama hepimiz mutlu olalım istiyorum.....
ayrıca seline katılıyorum sadece şulecim için değil hepimiz için geçerli bu ve çok doğru.....

sizleri çok seviyorum canım arkadaşlarım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…