yok be ben ağlamıyorum
zırlayan tume
hemde salya sümük ıyyykkkk
haddinide aştın sen şimdi masalcım ne yapsak
dr cum drcum derdime bir çareeeeeeeee diye
ya biz en iyisi tüp yaptıralım
bizden inatçı bı sıpalar
bilmiyorum ki tumecim
ben öyle ağlayıp zırlayamıyorumda bu sefer içimdekini boşaltsam
öyle boğazıma bir yumru kalbimede bir sızı çöreklendi hiç gitmeyecekmiş gib
eböylede yaşanmayacağına göre
buluruz yine bir çaresine
gider dra ağlarız birazda
selam kızlaaaarrrr.....
misafirim vardı. biraz önce gittiler bende mutfağı anca toparladım.
hemen pc başına geldim. ama burda çok duygusallık var sanırım. okuyamadım ama göz atmamla anladım sanırım.
herkez ağlıyo galiba.
yapmayın kızlar dik durun, umudunuzu kaybetmeyin kendinizi salmayın.
birgün mutlaka herşey yoluna girecek bebişinize kavuşacaksınız. ben çok inanıyorum ve dua ediyorum.
rabbim mutlaka ödüllendirecek tek tek hepimzi.
sakın uzaktan davulun sesi hoş gelir demeyin bende aynı durumdaydım.
beni en iyi siz biliyosunuz ve şahitsiniz. herşeyin sonu geldi dediğim anda bu son denemem dediğim anda geldi benim mucizem. sizinde gelecek ben eminim. ne olur pes etmeyinde üzülmeyinde.
siz üzüldünüz diyede gelmeyecek melekler biliyosunuz. zamanı var ve rabbim gönderecek
haddimi aştıysam özür dilerim
yok be ben ağlamıyorum
zırlayan tume
hemde salya sümük ıyyykkkk
haddinide aştın sen şimdi masalcım ne yapsak
artıkın bi ceza verirsiniz :18:
ayrıca tume hanımcığım ben sizi ne zamandır göremedim, konuşamadım, sohbet edemedim.
özledimdeböylemi karşılanacaktım ki acaba:26:
kızlar iyi geceler.....
allah rahatlık versin ben yatıyorum.
rabbim bütün dualarımızı kabul etsin
neyin var ŞULECİM aynı sorunlar mı
FEBEcim dünden beri aklımdasın uzunsüredir haber yok febeden umarım herşey yolundadır diye düşünmeye başlamıştım
çok şükür ikinizde iyiymişsiniz.
ŞENGÜL keseyi gördün bile he
gözünaydın canım
TUMECİM hepimiz aynıyız
sadec kayıp yaşayanlar değilde hepimizin gerçekten gülebilmemiz için destege,daha da iyisi bebişe ihtiyacımız
sanırım
6yıldır heray adet oluyorum zaten ama bu ay birşeyler koptu içimden
ağlamak istiyorum ağlayamıyorım.donup kalıyorum.gece hiç bebeğim olmayacakmıu diye düşünmeye başlıyorum başımı yastıga koyar koymaz.kalbim acıyor hissediyorum...
bugün nşan için elbisemi aldım(nihayet hatta üzerimde :) ama bunu alırken aklıma bile bebek geliyor neden alıyorsun gibi ne alaka anlamadım ama bu durumdan kurtulmam gerek böyle giderse sonu hiçbirşeyden yaşamdan zevk alamamaya ve depresyona gidecek sanırm
ALLAH ım hepimize yardım etsin.ağlayabildiğim günleri bile arıyor oldum
pinhani inşallah tutmuştur bitanem, rabbime bol dua et, bu mübarek günlerin hürmetine bebişin sana sımsıkı tutunsun canım
evet kızlar bütün bu yaşadıklarımız depresyon belirtisi..
ne zaman atlatırız bilemem ama bişeyler yapmak lazım...
bu aralar herşeye sinirlenir hale geldim.. canım bişey yapmak istemiyor...
çocuklu arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum, çünkü gözyaşlarıma hakim olamamaktan korkuyorum..
insanlar beni yanlış anlasın istemiyorum..
geçenlerde kucağıma uzak bir akrabanın bebeğini aldım, biraz sevdim, bebek ağladı verdim annesine..
2 dk sonra bebek iyice huysuzlandı annesi susturamadı bir türlü,
kendimi kötü hissettim tabi, bebeğin anneannesi bana kötü kötü baktı,
bu çocuk böyle değildi birden böyle oldu falan demeye başladı..
ama ben onu dualarla sevmiştim...
düşünsenize kucağıma gelen bebek bile bende durmadı ve ben bu olaydan bile kendime pay çıkardım..
yeni işyerimdeki arkadaşlarla sohbet ediyoruz
kaç yıllık evlisin sorusundan sonra bebek yok mu sorusu geliyor..
geçen sene evlenen erkek öğretmenlerin karıları hamile, zaten büyük kısmının çocuğu var..
offfff şu an kendimi kötü hissediyorum ve gözyaşlarıma engel olamıyorum
canımm bizde aynı şeyleri yaşadık bak ben 7 yıldır bebek bekliyorum istiyorum 5 defa tüp bebek denedim ama olmassa olmuyor işteeeee belki zamanı var zamanını bekliyorrrrrr belkide hiç gelmeyecek ama biz umut edeceğiz hep bekleyeceğiz hasretleeeeeee özlemleeeee ne zaman geleceğini bilmden bekleyeceğiz etrafımızdaki kendini bilmez insanları aaaaaaaaaa bebiş yokmu ne zaman yapacaksınız sorularıyla karşılaşırken bekleyeceğiz bebklerimiziiiiii ve inanarak umudumuzu yitirmedenn allahımıza sığınıp bekleyeceğiz dualrımızla bekleyeceğiz
inşşşşşşşşşşşşş bu kadar sabrın karşılığnda rabbim bizlerin mucizelerimizi göndercek
inşşşşşşşşşşşş
canım birde şu kendini bilmeyenler varyaaaaaaaa onlar nereden bilirlerki bizim ne hisetiğimizii eşimizle birlikte olduğumzuda spermler yerine ulaşsın diye yataktan saaterce kalmadığımız dr gittiğimizde yumrutalarımıza dr bakaren bunlarda bir tanesi benim bebeğim oğlum kızım olacakmı diye düşünmeyiiii olmadığındaaaaa ağladığını nereden bileceklerrrrrrr her tedavide toplanan yumrutalarına evlat muamelesi yapamayı embiryoların sana transfer edildiğinde sana tutunup seninle olup olmadığından haberin yokkennn ellerinle karnını sevmeniiii küçücük bir su damlası olan embiryonla bir bebekmiş gibi konuşup beni bırakma diye yalvarmanııııı seni bırakmaması için dualar ederkennnn ağlarkennn aslında seninle olmadığını bilmenin ne olduğunu nereden bileceklerr o insanlar anne OLAMAMANIN NE OLDUĞUNU NEREDEN BiLECEKLER
offf canım ya mahvetti yazdıkların beni...
gözyaşlarımı hiç tutamıyorum şimdi...
anne olmanın nasıl bir şey olduğunu tadamadık ama anne olamamanın ne olduğunu çok iyi biliyoruz hepimiz..
hepimiz birbirimizin söleriyle yazılarıyla avunuyoruz, destek oluyoruz birbirimize ama bu ekranı kapatıp başımı yastığa koyduğumda.....
offff yazmayım ben daha fazla..
ben de bu tür duyguları çok taşırım akşamları uyurken kendimle hesaplaşırım... Kendini yargılayabilen insansın o yüzden sakın kendini suçlama bunu başaramayan insanlar çoğunlukta o yüzden emin ol sen iyiler arasındasın. Hata sende veya degil düşünüp üzülmüş Allahtan af dilemişsen bile bu bile büyüklük ve bu af dileyişin kabul olmuştur. Dinimizde zaman kavramı var ve bu zamanda bu düşünceleri geç, kırıp incittiginden belki de bir evlilige zarar verdiginden bile haberleri olmayıp kendini hep haklı ve üstün gören o kadar insan var ki.. bizler zamana ayak uyduramayan yeni nesilin hızla kötü bir şekilde değişimine ayak uyduramayan insanlarız. Ben artık kendimi yargılamıyorum, dediysem yaptıysam haklıyım diyorum çünkü ben ayrıntılı düşünüyorum ince fikirliyim yani yerinde davranmışımdır. Az insan öz insan kavramı eskilerden günah idi ama emin ol şimdi zaman kavramına göre olması gereken, her ekmegini yiyen düşman olan bir dünyadaysak ekmegini yiyen az düşmanın da az olsun. Ben bu süreci atlatmaya çalışıyorum ve başardıgımı düşünüyorum yoksa senin gibi günlerce kendime herşeye küstügüm çok zamanlar geçirdirm. Bunlarla ilgili kitaplar var bana çok iyi geldi çok destekleyici oldu. bence bu sitedeki arkadaşlarını bırakma çünkü bunlar sana yetter dışarıya ihtiyacın olmaz. hata diye birşey yoktu bende af edicilik ön plandaydı af et allah için ama şans verme bitir hayatından. selamını kesme ama ikinci cümleye de geçme. genel konuş özel konuşma. bunun ne günahı var ne de zararı. aksine senden iyisi olmuyor. Yoksa ne huzurun kalır ne eş ne akraba. Sırtından vuran en yakının oluyoR. YÜZSÜZDÜR İNSAN OĞLU KİMSE BİLMEZ FENDİNİ KİME İYİLİK YAPTIYSAN ONDAN KORU KENDİNİ. Bunalıma girerek onların istediğini yapma senin ince ve özel oldugunu inan senden iyi biliyorlar onların egoları olma. AKSİNE NEŞELİ GÜZEL OLUMLU OLKİ SENİN YANINA YAKLAŞMAK ONLAR İÇİN ÖZEL VE LUX OLSUN. KİMSE İÇİN ÜZÜLMEYE DEĞMEZ ÜZÜLEREK ONLARI ÖZEL YAPMA.canlarım ben biraz garip bigün geçirdim sağolsun masalcım ve eşimle konuştum içim ferahladı çok sıkıntısı olan insanlar var etrafımızda bi sorunum var demekten utanıyorum rabbimde şahit özelliklede rabbimden utanıyor ve korkuyorum istiğfar edip dertleşip toparlanmak istiyorum galiba başarıyorumda elhamdülillah
ama bu ara vicdan azaplarıyla doluyum iyi bir kul evlad kardeş eş anne ve arkadaş olmaktır gayem dilimle kalbimle gözümle elimle ayağımla düşüncelerimle hatalardan uzak durup temiz bi insan olmak istiyorum yanlışlardan uzak durmak rabbime yaraşır bi kul olmak istiyorum inşallah.
hatalarımı azaltmaya çalışıyorum vebal almak istemiyorum bi örnek veriyim eski komşumu kırdığımı düşünüp vicdan azabı çekiyorum ve buna benzer bir sürü şey herkese karşı naparlarsa yapsınlar iyi yaklaşıp alttan almak istiyorum kırmaktan korkuyorum iyi anılmak istiyorum bu karmaşıklık beni çok yoruyor napmam gerektiğiyle ilgili bi çıkış bulamadım kafam karman çorman kırk tilki dolaşıyor denir ya aynen öyleyim her laftan kendime bi pay çıkarıyorum kimseyi kınamak istemiyorum garip bi haleti ruhiye içerisindeyim dua bekliyorum hepinizden sizi tanımış olmaktan çok mutluyum kafanızı şişirmişimdir şimdi olduğu gibi hakkınızı helal edin ALLAH hepinizden razı olsun bi süre konuşmak düşünmek istemiyorum başarabilicekmiyim bilemiyorum sadece burda olur takib ederim diye düşünüyorum merak etmeyin beni canlarım aranıza döndüğümde inşallah bi nebze toparlanmış olmak istiyorum sizleride meşgul etmek canınızı sıkmak istemiyorum sonrada bunun için üzülüyorum sizi seviyorum canlarım ALLAH hepinizi merhametiyle korusun inşallah.
rabbim ayrdımcımız olsunnnn hepimizin inşşş [sıze=3][/sıze]
amin inşallah, nasılsın keyifin nasıl
sağol kuzum sıcak çok fazla pazarımız vardı alışveriş yaptım şimdide eşime yemek yapacağım öğleden sonrada dışarda işleirm var
bu sıcakta nasıl olacaksa [sıze=3][/sıze]
kızlarr facedeki grubumuzun adı ne söyleyinde bende dahil olayım grubaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?