Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaar açık kalacak ama
ben mutfakla biraz uğraşayım birde buzdolabımı temizleyeceğimm.

buzdolabını hallettim :)
yeni örtülerini serdim iyice temizlerdim...tabi buz zamana kadar değil arada komşum geldi baya bir oturdu...alt dolaplarımızda ifatardan sonra yaparım artıkın ama hala kimse gelemiş ya ((( bugün tüm gün burdayım kimse yok şansıma

offofff vaktim varmıydı acaba pcyi açacak
artıkl ev işi yapmak istemiyorummmmmmm ben ya:84::84:

evin altını üstüne getirdim
çok ta yoruldum ama ne nankör iş bu ya 2 gün sonra yine aynı olacak of of
ev toz olacak diye laminantlara ayak izi çıkacak diye inannın yürümekten kapyı bacayı açmaktan korkar oldum
şimdide mutfaga başlayacaktımda gözüm takıldı
işte açtım pcyi
yani şuan yağtıgım tembellik maalesef
2 3 gündür boynumda ağrıyoraşağıya doğru olan kaslar
boyun fıtıgımı olucam ne
varmı belirtilerini yada çaresini bilen

cnm allah korusun ya.....
evet ya ev işi gerçekten nankör bende uzandım tv izliyordum şimdi bi bakayımda kapatıyım dedim.öle gördüm....kolay gelsiin cnm sana...

merhabaaaa kıyamamm bugün bayaaa yalnız takılmışsınnn.gözün aydıınn herşeyin yollunda olduğuna çok sevindim. şimdi ben bombayı patlatayımmmm bir yıldır pko var sanıyordum, doktor bozuntuları sağolsun polikistik over demişlerdi ammaaa benim bugun ne var ne yok tum tahlillerim çıktı. veeee yumurtlama var hem de sağlıklı yumurtaaa hem de ilaç falan hiçbirşey kullanmadım. 21.gün progesteronum 18 çıktııı... yani yani ilaçsız kendi kendime yumurtluyorum.güler misin ağlar mısın yoksaaa offff bendeee bugun birrr karışığım kiiiii

sağolasın cnm
ohhh ne güzel bir haber öyle hadi bakalım sıkı çalış

semicim cm nasılsın bu gün baya yoruldun :) atlatabildin peki yorgunluğunu bende alt dolaplarıda hallettim güzelcene sildim onunda örtülerini değiştirdim...hani bu yapışkanlı hazır örti gibi şeyler varya onlardan yapıştırdım...misler gibi oldu....

iyi geceler kızlar....

bende bu akşam minik bir kuzucuk vardı, bana bıraktılar, annesi babası markete gitti, biraz da dışarda işleri vardı ben baktım.. çok eğlenceliydi vakit nasıl geçti anlamadım...
sonra annesi babası da geldi çay falan içtik, şimdi gittiler...
ben çok yorgunum ve gözüm ağrıyor, kızardı zaten..

sizi seviyorum şekerler. bu arada bu akşam ki minik kuzunun fotosuna gruba yükledim...:)))
böyle bir sevimliliği siz de görün istedimm

günaydın fıstıklarrr naıslsınızzzzzzzzz

canım ne kadar tatlı değilmi o bebişler (allahım bizede nasip etsin )ben yeğenimi büyütüm çok yakınız kardeşim yalnız banyosunu yaptıramazdı ben her gün giderdimmm yıkardım allahım yaaaa çok atlıydı .... artık 2,5 yaşında (rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin )dün dışarıya çıkacaktık gel duş aldırayım dedimm bana aygüllü(bu onun bana taktığı isim ) çık dışarıya ben utanıyoyum yalnız duş alacam dediii sonra geldi anne güneç gözlüklerimi vey güneş gözüme zayay veyiyor dedii kuaföre gittik birlikteee kuaförde kızlara diyorkiii annemin saçalrını ben taracağım siz dokunmayınnn eline bir tarak almışşş annesini saçlarını tarıyorrrr

Son düzenleme:

yaa canımm hamilesinnn neden kendini bu kadar yoruyorsun kiii... her zaman temizlik yapılabilir, hemm yap yap bitmiyor ki. bebiş öyle değil amaa her zaman olmayabilir. hemm hamileliğinin tadını çıkar şımar birazzzz bu dokuz ayın hatta 7,5 ayın doya doya tadını çıkar.doğumdan sonra zaten evde temizlik seni bekliyor.temizliğin tadını da o zaman çıkarırsın.

kızlar kontrol paneli açılmıyor bir türlü. bu sebepten dolayı abone konulardan yazışmaları kontrol edemiyorum....sıkıldımmmm ammmm yaaaaaaaaa

GÜNAYDIN BENİM CANLARIMA

ölede cnm yapmadanda olmuyor sağolsun eşim yapabileceklerini yapıyorda buzdolabını ve alt dolapların içinin örtülerini doğru düzgün yerleştirebileceğini sanmadığım için iş başa düşüyor :) yapacak bişey yok....ama sende haklısın tadını çıkarmam lazım.yavaş yavaş alışıyorum galiba hamile olduğuma (inanamıyordumda)

kızlar çok kötü bir şekilde uyandım bu arada hüngür hünghür ağlıyordum uyandığımda.uyandım bu sefer salya sümük ağlamaya başladım vallaha hiç abartısız yarım saatti geçti ancak kendime geldim ve burdayım şimdi.ALLAHIM KORUSUN YARABBİM EŞİMİ TRAFİK KAZASINDA ÖLMÜŞ GÖRDÜM.ÇOK ETKİLENDİM ŞİMDİ YAZARKEN BİLE GÖZLERİM DOLUYOR HALA...

vay çok bilmiş süslü vay
demek güneş gözlerine zarar veriyor he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…