Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhabaaaa ciikkkk diyip vıııınnnlayacammmm...hayırdır inşallahhh... bence yaşadığın gebeliğin verdiği duygu değişiminden kaynaklanıyor aklına iyi şeyler getir. öptümmm

selam kızlaaaaarrrr...

benim bugün başım ağırıyooooo

merhaba masalcım benim yakın arkadaşım da hamileyken baş ağrısından şikayaet ediyordu. doktoru hamileyken kan miktarının artmasından kaynaklı böyle ağrılar olabilir demişti belki faydası olur söylediğimin bideee çok yorma kendiniiii vıııınnnnnnn görüşmek üzare iftara misafirim var ondannnnn yaniiii

kızlarrrrrrrrrrr selammmmmmmmmm ..bayramdan sonra inşallah çok güzel kaynatacağız :)ben bir kaç günlüğüne tatile kaçtım iyi geldii ..kafam dağıldı birazzz..hepinizi çok öpüyorum..inşallah bizde anne olcağız ve bugünleri gülümseyerek hatırlayacağız ..sizleri seviyorumm hep aklımdasınız inanın ..öperim kaçarımm.. vınnnnnnnnnnnnnn:)

canlar ben geldim eşimin kontrolleri vardı akşama kadar has bu gün

vay çok bilmiş süslü vay
demek güneş gözlerine zarar veriyor he

evet kuzum ya bir bilmiş bir bilmişşşş
ama bir okadarda tatlııı benide kendine aşık ettii oooffffffffffffffffff ooffffffffffffffff ne olacak benim bu halimmmm seviyorum bu sıpayı ben kızarrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

günaydınnn çok haklısın bebişlerr çoookk tatlıı. bi de yeni yeni konuşmaya başlıyorlar yaaa... aayyyy yiriimm dillerini yiriiimmmm...

evet yaaaaaaaaaaaa çok tatlılarrr allahım bağışlasın bizlerede nasip etsin inşşşş

kızlarr facedeki grubumuzun adı ne söyleyinde bende dahil olayım grubaa

ne güzel ne grubu ben de ekleyim:)

kızlar öncelikle faceden arkadaş olmamız gerek sonra grubumuza ekleyebiliriz.

ben 4 gündür fındık topluyorum öldüm yorgunluktan çok uykum var valla yatmadan bir bakayım dedim kıslar zaten kimseciklerde yok hepinizi çok ösledim canlarım yarın evdeyim misafirim var buralarda olurum görüşürüz şekerler bu arada normalde 5 gün süren adetim 7. gününde ve kanamada o biçim :44: hayırlara gitsin inşallah.hayırlı geceler

herkese günaydınnnn hayırlı cumalar hayırlı kandillerr rabbim bu mübarek günlerin rümetine tüm dularımızı kabul etsin inşşş

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn hayırlı cumalar hayırlı kandillerr rabbim bu mübarek günlerin rümetine tüm dularımızı kabul etsin inşşş

ıns amın canım allahım kımseye bebek aratmasın tüm ısteyen arkadaslarım bebeklerıne en yakın zamanda kovusssun..amın.

ıns amın canım allahım kımseye bebek aratmasın tüm ısteyen arkadaslarım bebeklerıne en yakın zamanda kovusssun..amın.

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşş buralarrrr hamişşşşşş dolupppp bebeiş taşsın inşşşşşşşşşşş

heralde cnm....allah hayra çevirsin sağolasın :)

merhabaaaa ciikkkk diyip vıııınnnlayacammmm...hayırdır inşallahhh... Bence yaşadığın gebeliğin verdiği duygu değişiminden kaynaklanıyor aklına iyi şeyler getir. öptümmm
amiiiiiinnnn tatlılarım benim amiiinnn sırayla hepiniz peşimizden gelin bakalım.. :))

evet yaaaaaaaaaaaa çok tatlılarrr allahım bağışlasın bizlerede nasip etsin inşşşş [sıze=3][/sıze]

ALLAH rasulu buyuruyor- ki günahsız ağızla edilen DUA kabul olur - sahabe soruyor- günah işlemeyen ağız varmıdır YARASULALLAH - peygamber efendimiz buyuruyorki- sen kardeşinin adına günah işleyemezsin oda senin adına günah işleyemez sen ona dua et oda sana dua etsin ...dualarda buluşmak dileğiyle...
KADİR GECENİZ VE CUMANIZ MUBAREK OLSUN...
(MUTLUYUZ UN FACEDEKİ GURUBUMUZDAKİ PAYLAŞIMI BENDE BURDA PAYLAŞMAK VE ORDA OLMAYANLARIN DA GÖRMESİNİ İSTEDİM)

HAYIRLI KANDİLLER ARKADAŞLARIM ALLAHIM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH...BU MÜBAREK GÜNDE HEPİNİZİN MELEKLERİ GELSİ NİŞALLAH.......

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller kızlar.rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah.

canlarımmmmmmmm hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ..hayırlı cumalarr..inşalllah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine allahım dualarımızı kabul eder de minik mucizelerimize kavuşuruz ..hamişlerimizde sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alırlar..sizleri seviyorumm dualarda buluşmak dileğiyle :)))))))))))

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan KADİR GECESİDİR.Kulun rabbinine yakın olduğu gecelerin en önemlisi, kendine dua edenleri geri çevirmeyen günahları bağışlayan,her şeyi bilen,gören ve duyan Yüce ALLAH tüm dualarımızı kabul etsin KADİR GECENİZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSN!....(AMİN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…