GÜNAYDIN BENİM CANLARIMA
ölede cnm yapmadanda olmuyor sağolsun eşim yapabileceklerini yapıyorda buzdolabını ve alt dolapların içinin örtülerini doğru düzgün yerleştirebileceğini sanmadığım için iş başa düşüyor :) yapacak bişey yok....ama sende haklısın tadını çıkarmam lazım.yavaş yavaş alışıyorum galiba hamile olduğuma (inanamıyordumda)
kızlar çok kötü bir şekilde uyandım bu arada hüngür hünghür ağlıyordum uyandığımda.uyandım bu sefer salya sümük ağlamaya başladım vallaha hiç abartısız yarım saatti geçti ancak kendime geldim ve burdayım şimdi.ALLAHIM KORUSUN YARABBİM EŞİMİ TRAFİK KAZASINDA ÖLMÜŞ GÖRDÜM.ÇOK ETKİLENDİM ŞİMDİ YAZARKEN BİLE GÖZLERİM DOLUYOR HALA...
selam kızlaaaaarrrr...
benim bugün başım ağırıyooooo
vay çok bilmiş süslü vay
demek güneş gözlerine zarar veriyor he
günaydınnnçok haklısın bebişlerr çoookk tatlıı. bi de yeni yeni konuşmaya başlıyorlar yaaa... aayyyy yiriimm dillerini yiriiimmmm...
nasılsınız konu nedir
kızlarr facedeki grubumuzun adı ne söyleyinde bende dahil olayım grubaa
ne güzel ne grubu ben de ekleyim:)
herkese günaydınnnn hayırlı cumalar hayırlı kandillerr rabbim bu mübarek günlerin rümetine tüm dularımızı kabul etsin inşşş
ıns amın canım allahım kımseye bebek aratmasın tüm ısteyen arkadaslarım bebeklerıne en yakın zamanda kovusssun..amın.
amiiiiiinnnn tatlılarım benim amiiinnn sırayla hepiniz peşimizden gelin bakalım.. :))merhabaaaa ciikkkk diyip vıııınnnlayacammmm...hayırdır inşallahhh... Bence yaşadığın gebeliğin verdiği duygu değişiminden kaynaklanıyor aklına iyi şeyler getir. öptümmm
kızlarrrrrrrrrrr selammmmmmmmmm ..bayramdan sonra inşallah çok güzel kaynatacağız :)ben bir kaç günlüğüne tatile kaçtım iyi geldii ..kafam dağıldı birazzz..hepinizi çok öpüyorum..inşallah bizde anne olcağız ve bugünleri gülümseyerek hatırlayacağız ..sizleri seviyorumm hep aklımdasınız inanın ..öperim kaçarımm.. Vınnnnnnnnnnnnnn:)
evet yaaaaaaaaaaaa çok tatlılarrr allahım bağışlasın bizlerede nasip etsin inşşşş[sıze=3][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?