duamdasınız duanızda olayım inşallah canlarım kandilimiz mübarek olsun.
ALLAH kabul etsin arkadaşım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.amiiinnnn.... şimdi bende duaya başlıyıcam inşallah.
rabbim dualarımızı kabul etsin.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn.....
suleciim sen nasılsın bugün görüşemedik
mrb arkdslar ben bu ayın 13 de catlatma ıgnesı vuruldum vururlalı bugun 15.gun dun ovulasyn testı yaptm adetme yakın dye ıkı cızgde kopkuyu cıktı suphelendm aksamda gebelık testı yatım ıkıncı cızgı cokta sılık olmasada braz sılık cıktı sıze sorum bole bsy yasayn yada bılennz varmı szce catlatma ıgnesınden dolaymıdr
mrb arkdslar ben bu ayın 13 de catlatma ıgnesı vuruldum vururlalı bugun 15.gun dun ovulasyn testı yaptm adetme yakın dye ıkı cızgde kopkuyu cıktı suphelendm aksamda gebelık testı yatım ıkıncı cızgı cokta sılık olmasada braz sılık cıktı sıze sorum bole bsy yasayn yada bılennz varmı szce catlatma ıgnesınden dolaymıdr
güle güle gülcüm bebişinle iyi bayramlar
sanada febecim ama özlüyoz biz seni
kızlar nirdesiniz
tumede yok kaçgündür yine biryerlere gitti de benmi atladım yine
selam hayırlı olsun dua mı okuyorsunuz ıstersenız yardımcı olabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?