Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amiiinnnn.... şimdi bende duaya başlıyıcam inşallah.
rabbim dualarımızı kabul etsin.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn.....

suleciim sen nasılsın bugün görüşemedik
ALLAH kabul etsin arkadaşım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

iyiyim masalcım 6,da uyandım buna rağmen uykum var sadece ilacın etkisi heralde bi iki gündür uyumuyordum bide ondan olabilir.

günaydın canlarımmm nasılsınızzzz kaç gündür konuşumadık sizlerle:26::26::26:

mrb arkdslar ben bu ayın 13 de catlatma ıgnesı vuruldum vururlalı bugun 15.gun dun ovulasyn testı yaptm adetme yakın dye ıkı cızgde kopkuyu cıktı suphelendm aksamda gebelık testı yatım ıkıncı cızgı cokta sılık olmasada braz sılık cıktı sıze sorum bole bsy yasayn yada bılennz varmı szce catlatma ıgnesınden dolaymıdr

herkese günaydın kızlar nasılsnız bakalımdün akşam misafirlerim vardı çok yorulmuşum hala daha uykum var

ilkahcım bence kan tahlili yaptırman en kesin sonucu verecektir ama silikte çıksa hamile olma olasılığın yüksek.yinede emin olmak için kanda baktır.

merhaba umarım en kısa zamanda beklediğin haberi alırsınn tatlım ben de ovulasyon testi yapmıştım dediğin gibi çok koyu çizgilerdi. ammm aa gebelik testi yapmamıştım çünkü kısa süre sonra adet olmuştummm.

inşallah bebişin seninledir cnm.....kanda gebelik baktır onda çıkar kesin sonuç...

günaydın arkadaşlarım....
ben yarın tekirdağa gidiyorum orda internete giremem çünkü yok.cuma veya c.tesi döneceğiz ALLAHIN İZNİYLE...yarın gitmeden girebilirmiyim bilmiyorum ama giremezssem şimdiden BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN,İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM KADER ARKADAŞLARIM.....

Son düzenleme:
güle güle gülcüm bebişinle iyi bayramlar

sanada febecim ama özlüyoz biz seni

kızlar nirdesiniz

tumede yok kaçgündür yine biryerlere gitti de benmi atladım yine

bidenelerim sizlere bu günden hayırı bayramlar diliyorummm bayaramda hepimiz bir yerlerde olacağızzz

Son düzenleme:
selam hayırlı olsun dua mı okuyorsunuz ıstersenız yardımcı olabılırım

merhaba hoşgeldin topiğimize
yok dua okumuyoruz yani kimseye dua dağıtmıyoruz cnm...biz kendimiz birbirimize dua ediyoruz :) sağolasın bu arada....

kızlar bu arada birazdan kardeşim gelip alacak beni
anneme geçeceğim kociste uyanınca gelecek
akşam iftarı annemde yapıcaz öle köye gideceğiz....yani plan değişti.
iftara köyde olcaktık ama iftardan sonra gideceğiz....
ancak gelince görüşürüz.nete girme şansın sıfır....
allaha emanet ollun ve hakkınızı helal edin.....
hayırlı bayramlar....hepinizi öpüyorum....
allahın izniyle görüşmek dileğiyle

Son düzenleme:
Kızlar ben de herkesin bayramını mübarekliyorum hayırlara vesile olmasını yürekten diliyorum.Bebeklerimizle olmayı nasip etsin Rabbim inşallah.

merhaba kızlar. hepinize hayırlı bayramlar. galiba hepiniz bayram gezmesindesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…