artık herkez burda olsada biraz muhabet olsa neden kimsecikler yokkkkk
evet katılıyorum şekerim....
artık gelselerde topik eski neşesine kavuşsaaaaa
canlarımm yol arkadaşlarım:)hepinize selam olsun :)))inşalah bayramınız güzel geçmiştir..dosbacımmm sanırım kimse tatil modundan çıkamadı henüz ama az kaldı topik eski neşesine kavuşacak ...bende senin dediğin gibi artık anne olma isteğim had safhada yani tavan yaptı ve bu çaresizlik bekleme süreci çok yordu beni ..tevekkül edip sabretmekten başka çaremiz yok onuda biliyorum ama artık çok yıpranmışdurumdayım hiçbirşeyden zevk alamaz oldum.her gittiğim yerde aklımda bebeek fikri her ay belirti arama sonrası yaşanan reglide yıkım .tekrar ayağa kalkıp yeniden umut etmek ve sonrası hep bilindik mutsuz son ...bütün bu stresten ve üzüntüden alerjilerimde vücudumu sarmış durumda ..beynim sanırım iflas sinyalleri gönderiyor..hayatımda hiç bu kadar çaresiz ve aciz kalmamıştım ...insanoğlunun olduramadığı tek şey sanırım ..rabbim ol demedikten sonra olmuyor işte ..yoksa iki taşın arasında bitkiye can verende o ..olmaz denilen ne çok kişi mucizeyi yaşayıp bebişlerine kavuştu ...allahım inşallah yardımcımız olur bizde güzel güzel anneliğin tadını çıkartırız ..hepinizi seviyorum sevgilerr...
zaten duygusala bağlamış durumdayım zır zıredip duruyoruzzz
birde sizi okuyunca kim tutar beni
masalcımmmmmmmm tatlımm nasılsın :)bizim minik oğlan büyüyormu seni tepikliyor mu
canlarımm yol arkadaşlarım:)hepinize selam olsun :)))inşalah bayramınız güzel geçmiştir..dosbacımmm sanırım kimse tatil modundan çıkamadı henüz ama az kaldı topik eski neşesine kavuşacak ...bende senin dediğin gibi artık anne olma isteğim had safhada yani tavan yaptı ve bu çaresizlik bekleme süreci çok yordu beni ..tevekkül edip sabretmekten başka çaremiz yok onuda biliyorum ama artık çok yıpranmışdurumdayım hiçbirşeyden zevk alamaz oldum.her gittiğim yerde aklımda bebeek fikri her ay belirti arama sonrası yaşanan reglide yıkım .tekrar ayağa kalkıp yeniden umut etmek ve sonrası hep bilindik mutsuz son ...bütün bu stresten ve üzüntüden alerjilerimde vücudumu sarmış durumda ..beynim sanırım iflas sinyalleri gönderiyor..hayatımda hiç bu kadar çaresiz ve aciz kalmamıştım ...insanoğlunun olduramadığı tek şey sanırım ..rabbim ol demedikten sonra olmuyor işte ..yoksa iki taşın arasında bitkiye can verende o ..olmaz denilen ne çok kişi mucizeyi yaşayıp bebişlerine kavuştu ...allahım inşallah yardımcımız olur bizde güzel güzel anneliğin tadını çıkartırız ..hepinizi seviyorum sevgilerr...
canım bende ramazan öncesi çok kötüydüm...çok şükğür şimdi daha iyiyim ....masalında dediği gibi sabredecez başka çare yok..
üzülsekte ele bişi geçmiyo...sadece dua lazım...kalpten gönülden...
hep dualarımdasınız ... olacak inanıyorum üzülme neolur
iyiyim canım benim. oğlanda büyüyo, tepikliyoo çok şükür tatlım
ama ben seni hiç beğenmedim ve umudunu kaybetmiş gibisin. ve bu hiç iyiye işaret değil.
bebişin geleceği varsada sen böyle olduğun sürece gelmez ben sana diyim. böyle bu iş olmaz şekerim.
nelerden geçiyoruz ne sınavları veriyoruz bu minik sıpalarlamı uğraşamayacaz allah aşkına yaaaaa...
şöyle bi silkelen ve mücadeleye devam edelim lütfen.
birdaha böyle üzücü şeylerde senden duymayalım tamamı şekerim
canım benimmm toparlanıcam elbetteki hep yaptığım gibi :)saom bitanemn dualarımız bizi aydınlığa çıkartacak :)canım bende ramazan öncesi çok kötüydüm...çok şükğür şimdi daha iyiyim ....masalında dediği gibi sabredecez başka çare yok..
üzülsekte ele bişi geçmiyo...sadece dua lazım...kalpten gönülden...
hep dualarımdasınız ... olacak inanıyorum üzülme neolur
bende bende inanıyorum dosbam
ne olur salmayın kendinizi. inanın davulun sesi uzaktan hoş geldiğinden değil.
biliyosunuz 6 ay öncesine kadar bende aynı durumdaydım ve davul uzakta değildi dibimdeydi
ama ben asla pes etmedim. çok ağladım çok üzüldüm ve bunu tek başıma yaşadım kimse yanımda yoktu.
sizin dışınızda bi kocişim biliyodu durumumu onun yanında bile ağlamazdım.
çoğu zaman duşta ağladım ben sırf kocişimde üzülmesin diye.
ama herşey geride kalıyo sadece umudumuzu yitirmeyelim ve inanalım bebişimizin geleceğine.
ve dua rabbimden başka hiçkimse yardım edemez unutmayın.
veeeeeeee SİZİ ÇOK SEVİYORUM
ayy tatlım yerim ben onun minik patilerini yahu :)maşallah subanallahmasalcımm ya umudumu inancımı kaybetmedim aslında sadece çok yorgunum gerçekten ..bir buhram geçiriyorum heralde yine dimdik ayakta duracaz allahın izniyle ...sonrada gelsin inatçı sıpalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?