canım benimmmmmmmmmm yaaartıkkkkkkkkkkkk gerçekten iflas etmiş durumdayım bedenen de manende yaniii.....ama olacak hepimiz anne olcağız rabbim bize yardım edecek inanıyorum inşallah ..
ii geceler canlarım
kızlar ben hala adet olmadım
pazartesi dr.a gidecem gari... nereye kadar kaçabilirim ki...umarım çok kötü bi durum yoktur(
ama hala gitmemek için kendimce bahaneler bulmaya çaılışıyorum
herkese hayırlı geceler can dostlarım ben fındık toplamaktan bir hal oldum çok yoruldum bu arada size haber vermeyi unuttm semi bir müddet internete giremeyecekmiş haber vermemi söyledi eşi sorun çıkarmış kıl kociş ne olacak tam ikna ettim derken talihsiz bir kaza gelmiş başlarına eşi arabanın el frenini çekmemiş ve araba kendi kendine gidip çarpmış çok üzgündü neyse cana gelmemiş ben yine haberdar ederim sizi ösledim kız sizigörüşmek üzere.
nevacım fındık yiyesin kalmadı hayatım :))
semi için üzüldüm umarım kısa bi ayrılık olur( bu arada geçmiş olsun...cana gelmemiş şükür
yetercim günaydın canım...biraz geç oldu ama :)) erken kalktım sayılır ama hala ütü ile boğuşuyorum ancak girebildim
herkese selammmmmm...nerelerdesiniz ayollll hadii toplaşalım artıkk bitti bayrammmm
meraba canım ne zamandur görüşemiyoruz göremiyorum seni hamilelik nasıl gidiyor bebişin nasıl annesi
selaaaammmm
cemrem hoşgeldin?? kendinden bahseder misin biraz...inş. kısa zamanda bebişine kavuşursun..herkese inat
febecim canımm nasılsın?? bulantılar azalmış şükür... bebişin nasıl ne zaman görmeye gideceksin
sIm sizIerIe durumumu payIaşmak istiyorum...eşimin sperm değerIeri biraz düşük cıktı ama neyse ki bnde hiç bir probIem yok..eşim 2 ay proxeed pIus kuIIandı buhafta tekrar spermiyogram yaptırıcak egerdegerIer tekrar düşük cıkarsa aşıIama düşünüyoruz. fakat ben cok korkuyorum. 2 yıIIık evIiyiz yaşım genc ama bebiş istiyoruz cok. bu kadr zor oIcagını biImezdim hiç,sanki patt diye hamiIe kaIcagmı düşündüm.hatta iIk korunmayı bıraktıgımızda o ay eşimde bende hamiIeymişim gibi davrandıksonraki ay öbür ay bu ay derken 9 ay geçti... sizce daha bekIemeIimiyim yoksa aşıIama denemekten bi zarar geImez mi. yazmışIar arkadaşIar kist oIdu şöIe oIdu faIan diye zararı oIurmu banada die korkuyorum ( bide banada rahim fiImi cekiImedi erkek faktörü oIdugu için eger eşimiin değerIeri yüksek cıksaydı ozaman yapardık dedi doktorum,sizce bende rahim fiImi cektirmeIimiyim? çünkü eşimin degerIeride hamiIe bırakamayacak kadar düşük değiI.sadece kaIma ihtimaIim düşükmüş dedi doktor zor gebe kaIırsın dedi ,,, anIamadım ki kafam karışık ((
canım en rahat günü seçme şansın varsa bence de eşine uygun günde git...hem ikinizde daha rahat olursunuz hem bebişiniz de :))iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın???bebişi 2hafta önce görmüştüm aslında yarın kontrol günüm ama cumartesimi gitsem diye düşünüyorum.. çünkü eşim bidaha işten geliyo gidiyoruz sonra tekrar işe dönüyo hep bölemi olacak yani cumartesilerimi gitsem artık diyorum..gerçi eşim hiç bişe sölemedi ama ben ona kıyamıyorum.. hazı konu açılmışken fikrini alıyım, cumartesi gitsem bişe olmaz dimi???
sIm sizIerIe durumumu payIaşmak istiyorum...eşimin sperm değerIeri biraz düşük cıktı ama neyse ki bnde hiç bir probIem yok..eşim 2 ay proxeed pIus kuIIandı buhafta tekrar spermiyogram yaptırıcak egerdegerIer tekrar düşük cıkarsa aşıIama düşünüyoruz. fakat ben cok korkuyorum. 2 yıIIık evIiyiz yaşım genc ama bebiş istiyoruz cok. bu kadr zor oIcagını biImezdim hiç,sanki patt diye hamiIe kaIcagmı düşündüm.hatta iIk korunmayı bıraktıgımızda o ay eşimde bende hamiIeymişim gibi davrandıksonraki ay öbür ay bu ay derken 9 ay geçti... sizce daha bekIemeIimiyim yoksa aşıIama denemekten bi zarar geImez mi. yazmışIar arkadaşIar kist oIdu şöIe oIdu faIan diye zararı oIurmu banada die korkuyorum ( bide banada rahim fiImi cekiImedi erkek faktörü oIdugu için eger eşimiin değerIeri yüksek cıksaydı ozaman yapardık dedi doktorum,sizce bende rahim fiImi cektirmeIimiyim? çünkü eşimin degerIeride hamiIe bırakamayacak kadar düşük değiI.sadece kaIma ihtimaIim düşükmüş dedi doktor zor gebe kaIırsın dedi ,,, anIamadım ki kafam karışık ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?