canım en rahat günü seçme şansın varsa bence de eşine uygun günde git...hem ikinizde daha rahat olursunuz hem bebişiniz de :))
herşey yolunda olduktan sonra 1 günün bi farkı olmaz diye düşünüyorum
bende sorun yok dedim ama bence var :)) delircem kızlar ya hala adet olmadım
ama kan tahlillerime göre bi sorun olmadığı sölemişti dr. ...biraz geç yumurtluyordum güya !!!
bu hafta sonuna kalmadan dr. yolları göründü bana... ya inş. kendiliğimden olurum
şimdi adet olmak için ilaç kullanacam (hormon)
sonra hemen ardından aşılama için ilaç kullanacağım (hormon)
eee sonra sinirli bi dosbik oluyo etrafta ...yazık kocamada di mi ama ?? :))
selaaaammmm
cemrem hoşgeldin?? kendinden bahseder misin biraz...inş. kısa zamanda bebişine kavuşursun..herkese inat
febecim canımm nasılsın?? bulantılar azalmış şükür... bebişin nasıl ne zaman görmeye gideceksin
dosbik çok tatlısın ya :))))sinirli bi dosbikk...ay allahımmm güldürdün beni ya..bende de sorunlar halledilidi güya ama şu fsh hormon tahlilini yapmadı doktor ondan şüpheleniyorum bende ..regli oldum olacam 2.günü yaptırayım bari bişey varsa böyle beklemek zaman kaybı olacak ..fbecim ya hayırlı olsun bebişin süreçler nasıldı sende kaç yumurta toplandı kaç taransfer oldu tatlım?
ben 5 senelık evlıyım yasım 29 esimin azospermli oldugunu evlılıgımızın ılk3 ayında ogrendık o gunden bu gune kadar ne ılaclar ne macunlar kullandık ama sonuc hep 0 genede alllahtan umudumuzu yıtırmıyoruz sabır ya allah dıyoruz
febecım bebişin hayırlı olsun daısı hepımızın basına
yok o dönemde pek tatlı olmuyom :)) tabii eşime sormak lazım...canım ya yine de çok ii idare ediyo beni saolsundosbik çok tatlısın ya :))))sinirli bi dosbikk...ay allahımmm güldürdün beni ya..bende de sorunlar halledilidi güya ama şu fsh hormon tahlilini yapmadı doktor ondan şüpheleniyorum bende ..regli oldum olacam 2.günü yaptırayım bari bişey varsa böyle beklemek zaman kaybı olacak ..fbecim ya hayırlı olsun bebişin süreçler nasıldı sende kaç yumurta toplandı kaç taransfer oldu tatlım?
bende 4 yıl bitti 5.yıla girdimben 5 senelık evlıyım yasım 29 esimin azospermli oldugunu evlılıgımızın ılk3 ayında ogrendık o gunden bu gune kadar ne ılaclar ne macunlar kullandık ama sonuc hep 0 genede alllahtan umudumuzu yıtırmıyoruz sabır ya allah dıyoruz
febecım bebişin hayırlı olsun daısı hepımızın basına
sağol bitanemmm aminn inşş rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip eder..
sebepsız ınfertılıte daha zor bence hadı bız gene bılıyoruz sebebını ya sız allah yardımcınız ılsun(hepımızınde )yok o dönemde pek tatlı olmuyom :)) tabii eşime sormak lazım...canım ya yine de çok ii idare ediyo beni saolsun
sende erteleme canım...zaman hızla akıp gidiyo...
ben inş. bu hafta başlarım
bende 4 yıl bitti 5.yıla girdim
canım bazı şeyler sebeplere bakmıyo...Rabbim ol derse oluyo...
bahanelere takılıyoruz ama dua ile her yol açılır buna inanıyorum
güya bende ve eşimde bişi yok ama bebişte yok
sınava sabretmek ve çok dua etmek gerekiyo
Rabbim inş. hepimizin kucağını doldurur...
sağol bitanemmm..inşş en kısa zamanda sizede nasip olur.. canım benden 8yumurta toplandı.. 1tane transfer edildi.. (35yaşın altına 1tane transfer ediliyo.)süreç de gayet hızlı ve güzel geçiyo o heyecanla anlamıyosun bile. sadece çok fazla hormon ilacı kullanmak beni psikolojık olarak düşündürdü ve yordu ama yapcak bişe yok..bebişine kavuşmak için fedakarlık yapmak zorunda olanalardanız biz:)
inşallahhhhhh febecimm ya inşallah :)eskiden doğal yolla olsun diye yırtıyodum kendimi eşimle kavga bile ediyodum ama artık olsunda nasıl olursa olsun modundayım anlayacağın..herşeye razıyım ya gelsin artık minik sıpam :)süper olmuş febecim ya maşallah ne güzel senin bebişin annesine hormon yükleyesi varmış:)canları saolsun gelsinlerde herşeye değer canım..inşallah sağlıklı ,mutlu bir hamilelik geçirirsin tatlımmm :)
tek cnm :))
tek cnm :))
yok o dönemde pek tatlı olmuyom :)) tabii eşime sormak lazım...canım ya yine de çok ii idare ediyo beni saolsun
sende erteleme canım...zaman hızla akıp gidiyo...
ben inş. bu hafta başlarım
bende 4 yıl bitti 5.yıla girdim
canım bazı şeyler sebeplere bakmıyo...Rabbim ol derse oluyo...
bahanelere takılıyoruz ama dua ile her yol açılır buna inanıyorum
güya bende ve eşimde bişi yok ama bebişte yok
sınava sabretmek ve çok dua etmek gerekiyo
Rabbim inş. hepimizin kucağını doldurur...
bende doğal yolla olsun diye çook istedim ama kendimi kandırmama gerek yok dedim sonra.olsa olurdu boş yere beklyip yıpranmanın anlamı yok..gerçi bana kalsa ben bu ay başlayacaktım ama eşim dayanamadı artık :) evet canım aynen sağlıklı sıhhatli gelsinde ben razıyım o hormonlara:))inşallahhhhhh febecimm ya inşallah :)eskiden doğal yolla olsun diye yırtıyodum kendimi eşimle kavga bile ediyodum ama artık olsunda nasıl olursa olsun modundayım anlayacağın..herşeye razıyım ya gelsin artık minik sıpam :)süper olmuş febecim ya maşallah ne güzel senin bebişin annesine hormon yükleyesi varmış:)canları saolsun gelsinlerde herşeye değer canım..inşallah sağlıklı ,mutlu bir hamilelik geçirirsin tatlımmm :)
evettt yaa hadi üzmeyin artık kendinizi gidip kavuşun bebişlerinize inşşşşşcanım bende seninle aynı moddayım...febe gibi gidip bebişlerimizi alalım artık
hadi bana çaya gelin...tek başıma tadı çıkmıyo...
hadi bana çaya gelin...tek başıma tadı çıkmıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?