Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes nerdeye kayboldu yineeeeeee

hım anlatayım ben bugün neler yaptım
malum günüm vardı
10 kadın varsa bir okadarda çocuk vardı
hele 3,5 aylık ikiz bebişler vardıki ne tatlıydılarmaviş maviş

misafirlerim gitti tekrar ev sil sipür canım çıktı
gelmeden ç
önce ayreı gidince ayrı
ev hanıumlığı zor zanaat

ytoruldum dinblenicem derken yarın dedim sapancaya pikniğe mi gitsek
herkes atladı tamam gidelim diye oysaki ben öylesi,ne söylemiştim yaa
bu yorgunlukla hamur yoğurdum taşmasını bekliyorum daha poğaça yapıcam
ee kendim ettim kendim buldum dimi ama

bu arada herkes hoşgelmiş sefa getirmiş .... melodicim özlemişim tatlım ses ver daha sık gel tatlım

tatttttlımmmmmmmmmmm bendeeeeeeeee özledimmmmmmmm çok yaaa ..inşallah tahlillerin çok güzel çıkarrrrrrr :)febeeeeeeeee canım çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnn..haberdar et bizi muhakkak.mercimeğimize iyi bak kuzum ...semmmmmmmmmmmmmmmiii valla çok yorulmuşsun heeeeeeeeeee ..poğaçalarındannnnnnnn bi tane benim içinde ham yap......yarın piknikteeeee okeytoooo..hepiciğinizi öptümmmmmm..şulecimmmmmmmmmmmmm nerelerdesin yaaaaaaaaaaa özlettinnnnnnnnnnn..

9 ayım dolmuş 30 kilo almışım daha yetmemiş gibi hala yiyorum bi gece sancım tutu dönüyorum tur atıyorum ofluyorum pufluyorum yatıyorum olmuyo kalkıyorum
olmuyo saat 4-5 civarı eşimi kaldırdım o zaman annemde kalıyoruz dedim kalk dayanamıyorum artık benim sancım tuttu gidelim pogça falan alalım bendede öle bişi vardı ssancım tutunca illa bişi ister canım
neyse o uyku sersemi ve şaşkın düştük yola fırın arıyoz gittik fırın kapalı eve dönüyoruz
hapşırdım bide baktım ki bacak aramdan su süzüldü aaaa suyum patladı die bagırıyorum şaşkınız tabi nese eve gittik
annemi kaldırdım dedim anne suyum patladı giyindik hastaneye gidicez
annem dioki sancılar nasıl falan bende diorum ki dogurcam artık kadın haddiiii
gittik hastaneye bi bez gibi bişi verdiler çubuk var içinde rengi değişiyo herkez geldi hastaneye kayınpederim falan herkez doğum bekliyo
nese doktor geldi dediki hapsururken mesaneye baskı yapmış ve bu yüzden kaçırmış
nese çıktık dışarda çay içiyoz kayınpederim dedi eee sen doğurmuyomuydun
eşimde dediki yok baba ya işemiş bizi kandırıyo çok utanmıştım

herkese selammm... evet kızlar sonuç 4cm lik myom varmış.. biraz moralim bozuldu tabiiki ama önemli olan çok fazla büyümemesi.. bunun için dua bekliyorum sizden.. Allah'ım tüm evlat isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşş..tüm hamilelerede hayırlı rahat bi hamilelik ve sonrada hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım inşşş..

tatlım hiç merak etme bişicik olmaz benim arkadaşım da aynen miyom çıktı hamileliğinde ağrılardan dolayı şimdi bebiş doğalı 2 ay oldu ve hamileliğide rahat geçti ..allahın izni le seninde hamileliğin güzel geçer inşallah canım öpüldün sıpaya sevgiler :)

ayyy ne güzell şükürler olsun.. böle güzel örnelkeri duydukça içim rahatlıyo vallaaaa :)) inşş benimki de hayırlısıyla sağ salim doğar.. vee sen ve tüm canım arkadaşlarımda hayırlısıyla enn kısa zamanda anne olursunuzz inşş

Güzel gözlüm8184 cvp için sağol tatlım ne güzel bir paylaşım sitesi olmuş insan kendini yalnız hissetmiyor
önemli değil cnm bu arada burda bana gül diyorlar kısa ismim :)evet burası çok güzel çok güzel çıkarsız bir arkadaşlık var aramızda şükürler olsun allah bozmasın......
ayyy çok fena ve komik benimki olsa ne dalga geçerdi dilinden kurtulamazdım heralde

geçmiş olsun tatlım içini ferah tut hiç bişeycik olmaz allahın izniyle....

eveeettt ben geldim
kocaman kan tahlilinde bi negatifle :)) ama olsun ne de olsa artık çaresine bakma zamanı geldi...
bugün borçlarımızı çıkardık hala aklım almıyo...Rabbim yardım etsin altından kalkmayı....

neyse misafirim vardı çok yoruldum çocuğuda hastaydı...
yine moralimi bozdular...
birinin bi kızı bi oğlu vardı ...herkes kız evladının iyiliğinden bahsetti bende her anneye bi kız her kıza da bi bacı lazım dedim...
demez olaydım yine lafımı yedim ... ben yoruldum onlar yorulmadı... ama bu defa tepkimi koydum
artık yeter dayanamıyorum kızlar kimseyi görmekte istemiyorum

neyse offf
hadi ii geceler canlarım

çok tatlısın ve de doğal yirimmm seniiii inanılmaz komik....

canım içini rahat tut çok var senin gibi örnekler bebişten uzak olduğu sürece hiç bir tehlikesi yok tatlım

kızlar size bir haberim daha var androloji uzm. dr kaan aydosa içimi bir güzel döktüm eşimin sonuçlarınıda yazdım bana şimdi mail geldi.mail şöyle

Cevap : Eşiniz önce sabah ve akşamları 1 tablet Tetradoks 100 mg antibiyotiklerden alsın. Aynı zamanda sabahları 1 tane de Endol tablet alınacak. Tetradoks bittince, kanda FSH, LH ve Testosteron baktırıp, randevu alıp lütfen gelin. Geldiğiniz gün Ankara'da kalabilirseniz, eşinize sperm DNA hasar analizi yaptırabiliriz. Daha detaylı bilgi için ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasına bakabilirsiniz. Bunun sonucuna göre de bir tedavi başlar ve arkasından güvenle tüp bebeğe geçebilirsiniz. Saygılarımla.

en güzel yanı eşime söyledim ve okuttum bana yaz ilaçları alalım sonrada neredeyse adresini al gidelim dedi.

çok mutluyum
bakalım herşeyin hayırlısı.

canım hadi hayırlısı olsun bakalım inşş ilaçlar şifa olsunn bebişin yolu açılsınnnn

canım ya haklısın yorulmak konusunda :26::26::26:ama ne yapcaksın insanları değiştiremiyorsun:26::26::26::26: ve malesef bir şey de öğretemiyorsunn :26::26::26:ilaki insanın yaşamasımı lazım bir konuda karşısındakine hasas davranması için offffffffff üzme kendini ne olur zaten üzülecek yeteri kadar derdimiz var bizlerinnnn
allahaım dermansız dert vermesin inşşşş allahın izni ile bizim sıkıntılarımız çaresi varrrrabbim hepimize anne olmayı nasip etsinnn

slm kızlar nasılsınız. uzun zamandır ilk defa burada birilerini görüyorum.

hayırlısı olsusn bitanem çooook sevindiiimmmmm
hadi bakalım bi yeğen daha gelmek için hazırlıklara başladıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…