süpper oldu özel doktor ilgisi gösteriyorlar. ne kadar çok hasta o kadar çok devletten prim. beni seçsin diye yarışıolar
bu arada herkes hoşgelmiş sefa getirmiş .... melodicim özlemişim tatlım ses ver daha sık gel tatlım
herkese selammm... evet kızlar sonuç 4cm lik myom varmış.. biraz moralim bozuldu tabiiki ama önemli olan çok fazla büyümemesi.. bunun için dua bekliyorum sizden.. Allah'ım tüm evlat isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşş..tüm hamilelerede hayırlı rahat bi hamilelik ve sonrada hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım inşşş..
tatlım hiç merak etme bişicik olmaz benim arkadaşım da aynen miyom çıktı hamileliğinde ağrılardan dolayı şimdi bebiş doğalı 2 ay oldu ve hamileliğide rahat geçti ..allahın izni le seninde hamileliğin güzel geçer inşallah canım öpüldün sıpaya sevgiler :)
önemli değil cnm bu arada burda bana gül diyorlar kısa ismim :)evet burası çok güzel çok güzel çıkarsız bir arkadaşlık var aramızda şükürler olsun allah bozmasın......Güzel gözlüm8184 cvp için sağol tatlım ne güzel bir paylaşım sitesi olmuş insan kendini yalnız hissetmiyor
9 ayım dolmuş 30 kilo almışım daha yetmemiş gibi hala yiyorum bi gece sancım tutu dönüyorum tur atıyorum ofluyorum pufluyorum yatıyorum olmuyo kalkıyorum
olmuyo saat 4-5 civarı eşimi kaldırdım o zaman annemde kalıyoruz dedim kalk dayanamıyorum artık benim sancım tuttu gidelim pogça falan alalım bendede öle bişi vardı ssancım tutunca illa bişi ister canım
neyse o uyku sersemi ve şaşkın düştük yola fırın arıyoz gittik fırın kapalı eve dönüyoruz
hapşırdım bide baktım ki bacak aramdan su süzüldü aaaa suyum patladı die bagırıyorum şaşkınız tabi nese eve gittik
annemi kaldırdım dedim anne suyum patladı giyindik hastaneye gidicez
annem dioki sancılar nasıl falan bende diorum ki dogurcam artık kadın haddiiii
gittik hastaneye bi bez gibi bişi verdiler çubuk var içinde rengi değişiyo herkez geldi hastaneye kayınpederim falan herkez doğum bekliyo
nese doktor geldi dediki hapsururken mesaneye baskı yapmış ve bu yüzden kaçırmış
nese çıktık dışarda çay içiyoz kayınpederim dedi eee sen doğurmuyomuydun
eşimde dediki yok baba ya işemiş bizi kandırıyo çok utanmıştım
herkese selammm... evet kızlar sonuç 4cm lik myom varmış.. biraz moralim bozuldu tabiiki ama önemli olan çok fazla büyümemesi.. bunun için dua bekliyorum sizden.. Allah'ım tüm evlat isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşş..tüm hamilelerede hayırlı rahat bi hamilelik ve sonrada hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım inşşş..
9 ayım dolmuş 30 kilo almışım daha yetmemiş gibi hala yiyorum bi gece sancım tutu dönüyorum tur atıyorum ofluyorum pufluyorum yatıyorum olmuyo kalkıyorum
olmuyo saat 4-5 civarı eşimi kaldırdım o zaman annemde kalıyoruz dedim kalk dayanamıyorum artık benim sancım tuttu gidelim pogça falan alalım bendede öle bişi vardı ssancım tutunca illa bişi ister canım
neyse o uyku sersemi ve şaşkın düştük yola fırın arıyoz gittik fırın kapalı eve dönüyoruz
hapşırdım bide baktım ki bacak aramdan su süzüldü aaaa suyum patladı die bagırıyorum şaşkınız tabi nese eve gittik
annemi kaldırdım dedim anne suyum patladı giyindik hastaneye gidicez
annem dioki sancılar nasıl falan bende diorum ki dogurcam artık kadın haddiiii
gittik hastaneye bi bez gibi bişi verdiler çubuk var içinde rengi değişiyo herkez geldi hastaneye kayınpederim falan herkez doğum bekliyo
nese doktor geldi dediki hapsururken mesaneye baskı yapmış ve bu yüzden kaçırmış
nese çıktık dışarda çay içiyoz kayınpederim dedi eee sen doğurmuyomuydun
eşimde dediki yok baba ya işemiş bizi kandırıyo çok utanmıştım
ayyy ne güzell şükürler olsun.. böle güzel örnelkeri duydukça içim rahatlıyo vallaaaa :)) inşş benimki de hayırlısıyla sağ salim doğar.. vee sen ve tüm canım arkadaşlarımda hayırlısıyla enn kısa zamanda anne olursunuzz inşş
canım içini rahat tut çok var senin gibi örnekler bebişten uzak olduğu sürece hiç bir tehlikesi yok tatlım
kızlar size bir haberim daha var androloji uzm. dr kaan aydosa içimi bir güzel döktüm eşimin sonuçlarınıda yazdım bana şimdi mail geldi.mail şöyle
Cevap : Eşiniz önce sabah ve akşamları 1 tablet Tetradoks 100 mg antibiyotiklerden alsın. Aynı zamanda sabahları 1 tane de Endol tablet alınacak. Tetradoks bittince, kanda FSH, LH ve Testosteron baktırıp, randevu alıp lütfen gelin. Geldiğiniz gün Ankara'da kalabilirseniz, eşinize sperm DNA hasar analizi yaptırabiliriz. Daha detaylı bilgi için ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasına bakabilirsiniz. Bunun sonucuna göre de bir tedavi başlar ve arkasından güvenle tüp bebeğe geçebilirsiniz. Saygılarımla.
en güzel yanı eşime söyledim ve okuttum bana yaz ilaçları alalım sonrada neredeyse adresini al gidelim dedi.
çok mutluyum
bakalım herşeyin hayırlısı.
eveeettt ben geldim
kocaman kan tahlilinde bi negatifle :)) ama olsun ne de olsa artık çaresine bakma zamanı geldi...
bugün borçlarımızı çıkardık hala aklım almıyo...Rabbim yardım etsin altından kalkmayı....
neyse misafirim vardı çok yoruldum çocuğuda hastaydı...
yine moralimi bozdular...
birinin bi kızı bi oğlu vardı ...herkes kız evladının iyiliğinden bahsetti bende her anneye bi kız her kıza da bi bacı lazım dedim...
demez olaydım yine lafımı yedim ... ben yoruldum onlar yorulmadı... ama bu defa tepkimi koydum
artık yeter dayanamıyorum kızlar kimseyi görmekte istemiyorum
neyse offf
hadi ii geceler canlarım
canım hadi hayırlısı olsun bakalım inşş ilaçlar şifa olsunn bebişin yolu açılsınnnn
canım içini rahat tut çok var senin gibi örnekler bebişten uzak olduğu sürece hiç bir tehlikesi yok tatlım
kızlar size bir haberim daha var androloji uzm. dr kaan aydosa içimi bir güzel döktüm eşimin sonuçlarınıda yazdım bana şimdi mail geldi.mail şöyle
Cevap : Eşiniz önce sabah ve akşamları 1 tablet Tetradoks 100 mg antibiyotiklerden alsın. Aynı zamanda sabahları 1 tane de Endol tablet alınacak. Tetradoks bittince, kanda FSH, LH ve Testosteron baktırıp, randevu alıp lütfen gelin. Geldiğiniz gün Ankara'da kalabilirseniz, eşinize sperm DNA hasar analizi yaptırabiliriz. Daha detaylı bilgi için ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasına bakabilirsiniz. Bunun sonucuna göre de bir tedavi başlar ve arkasından güvenle tüp bebeğe geçebilirsiniz. Saygılarımla.
en güzel yanı eşime söyledim ve okuttum bana yaz ilaçları alalım sonrada neredeyse adresini al gidelim dedi.
çok mutluyum
bakalım herşeyin hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?