Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm hayırlısı olsun emekleriniz güzel haberlerle sonuçlansın inşallah çok mutlu oldum yemin ederim....artık bişeyler yapmanın zamanı geldide geçiyordu.....

Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle. Amin......

aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn

KIZLAR NASILSINIZ

nevacımmm hayırlı olsun allah ii sonuçlar almanı nasip etsin heyacanlandım valla oğluma bi arkadaş daha mı gelio ki inşşş

nevacım dün okuyamamıştım ama bugün okudum ve çok sevindim gözün aydın olsun hayırlarla gelsin bebişin bu durumda sebep ve vesile olsun.

canlarım nasılsınızzzzz keyifler nasıllllll benim yakınımda yeğenlerim var bu gün onarla kırtasiye işlerini halletikk
yorulduk biraz ama güzeldi gençlerin alışverişini yapmak

hayırlı cumalar kızlar...
bugün dr.a gittim ve aşılama için başladık
kolay muayene oldum çok şükür( ee artık nazlanmayım dimi)
sonra ilaçlarımı aldım raporla 120 bana 2 tane gidiyo 240 tl verdim
salı kontrolüm var ...sanırım 10-12 gün sonra aşılamam olur
noolur dua edin bana ....

çooook sevindim hadi bakalım. maşallah geliyo tek tek melekler inşallah.
ay nasıl heyecanlandım ben yaaaaa....
allahım bebişlerin en güzellerini versin inşallaaaahhhh en baştada sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar inşşallaaaahhhhh

AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN
eeee zamanı gelmiştide geçiyodu bileeeee

hayırlı olsun dosbacım,RABBİM hayırlısını versin

işallah senide hamişler tablosunda görücez canım
o zamn bizde totoyu kaldırırız belkim:26::26:

kızlar selam,

hızlı yazıyorum çok yogunum acele girdim ve çıkacam.. bana dua edin haftaya iğnelerim bitiyor. tüp bebek başlıyoruz yumurta sayım az büyüme hızıda yavaş allah yardımcım olsun. bu arada yeni yasa çıkmış sadece 1 yumurta transfer ediyorlar şansımız zor allah yardımcımız olsun hepinizin duasına ihtiyacım var. bu arada sperm sayımızı 27 milyon ve hareketlilik yüzde 95 görünüyordu degilmişşş 1 milyon canlı hücre ve hareketlikik sıfırmış..
heppinizi öpüyorum dua edin.
allah hepimize yardımcı olsun hepimize bebişler versin.. madem yasa degişti bir yumurta ise ALLAH HEPİMİZE TEK YUMURTA İKİZLER VERSİN.:)

slm kızlar nasılsınızzzz bu gün gelemedim has işlerimiz vardı yeni geldik desem yeridir valla
dosba kuzum canım benim hayırlı olsun BEBİŞLİ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ kuzun göbüşüne konsun canım benimm
selincik
canım malesef o yasada değişiklikyeni yapılmadı nerdeyse iki yıla yaklaştı biz çok çaba harcadık bu yasa çıkmasın diye ama bazı derneklerle beraber hatta bazı gazeteciler falanda destek oldu ama malesef sesimizi duyuramadıkkk ,şu anda tüp bebekte şansımız çok az ve zaten rapor almak için süründürüyolar bizi rabbim yardımcımız olsun inşş

oh be ne güzel haberler alıyorum bu aralar herşey gönlünüzce olsun çabucacık bebişlerinize kavuşun inşallah....

bendende sizlere güzel haber
bu gün devlet hastanesine gitim testlerimiz yaptırmak için muaynede oldum...bebişimin ellerini ayaklarını gördüm oluşmuşlar ay çok sevindim bakalım gelecek cumada kendi dr uma gideceğim allah nasip ederse.....

amiiiiin inşallah canım
ben bu defa çok sakinim nedense :)) eşim heyecanlı :))
kısmet inş. olur

hayırlı olsun dosbacım,RABBİM hayırlısını versin

işallah senide hamişler tablosunda görücez canım
o zamn bizde totoyu kaldırırız belkim:26::26:
amiiin canım
hayırlısıyla olsun inş.
inş. o tabloya hepimiz bu ay gireriz...
eee artık kaldıralım totoları dimi ama :))

canımmm hakkından hayırlısı...
ne sorunları olanlar var ama tüp ile inş. bebişine kavuşacağına inanıyorum
ümitsiz olma tatlım
hep beraber dualarımdasınız...
bugün dr.a giderken ve gelirken sürekli bizim için dua ettim
sende bizleri unutma tatlım

saollll canımmm
inş. bebişli olur kolay olur sağlıklı olur inş.
evet tek olması kötü ama belki de hayırlı... ikiz bebeği bende çok istiyorum ama sonradan gözüm çok korktu
hayırlısı diyorum

bugün bebiş görmeye gittim bende istiyoruuuummmm
çok tatlı maşallah
ikiz istediğim günlere güldüm sürekli mızmız...2 tane olduğunu hayal ettim korktum valla ::)))

bugün bebiş görmeye gittim bende istiyoruuuummmm
çok tatlı maşallah
ikiz istediğim günlere güldüm sürekli mızmız...2 tane olduğunu hayal ettim korktum valla ::)))

allah razı olsun her zaman dua ediyorum herkes için allah hepimize versin nasip etsin en kısa zamanda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…