canım içini rahat tut çok var senin gibi örnekler bebişten uzak olduğu sürece hiç bir tehlikesi yok tatlım
kızlar size bir haberim daha var androloji uzm. dr kaan aydosa içimi bir güzel döktüm eşimin sonuçlarınıda yazdım bana şimdi mail geldi.mail şöyle
Cevap : Eşiniz önce sabah ve akşamları 1 tablet Tetradoks 100 mg antibiyotiklerden alsın. Aynı zamanda sabahları 1 tane de Endol tablet alınacak. Tetradoks bittince, kanda FSH, LH ve Testosteron baktırıp, randevu alıp lütfen gelin. Geldiğiniz gün Ankara'da kalabilirseniz, eşinize sperm DNA hasar analizi yaptırabiliriz. Daha detaylı bilgi için ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasına bakabilirsiniz. Bunun sonucuna göre de bir tedavi başlar ve arkasından güvenle tüp bebeğe geçebilirsiniz. Saygılarımla.
en güzel yanı eşime söyledim ve okuttum bana yaz ilaçları alalım sonrada neredeyse adresini al gidelim dedi.
çok mutluyum
bakalım herşeyin hayırlısı.
Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle. Amin......
hayırlı cumalar kızlar...
bugün dr.a gittim ve aşılama için başladık
kolay muayene oldum çok şükür( ee artık nazlanmayım dimi)
sonra ilaçlarımı aldım raporla 120 bana 2 tane gidiyo 240 tl verdim
salı kontrolüm var ...sanırım 10-12 gün sonra aşılamam olur
noolur dua edin bana ....
hayırlı cumalar kızlar...
bugün dr.a gittim ve aşılama için başladık
kolay muayene oldum çok şükür( ee artık nazlanmayım dimi)
sonra ilaçlarımı aldım raporla 120 bana 2 tane gidiyo 240 tl verdim
salı kontrolüm var ...sanırım 10-12 gün sonra aşılamam olur
noolur dua edin bana ....
kızlar selam,
hızlı yazıyorum çok yogunum acele girdim ve çıkacam.. bana dua edin haftaya iğnelerim bitiyor. tüp bebek başlıyoruz yumurta sayım az büyüme hızıda yavaş allah yardımcım olsun. bu arada yeni yasa çıkmış sadece 1 yumurta transfer ediyorlar şansımız zor allah yardımcımız olsun hepinizin duasına ihtiyacım var. bu arada sperm sayımızı 27 milyon ve hareketlilik yüzde 95 görünüyordu degilmişşş 1 milyon canlı hücre ve hareketlikik sıfırmış..
heppinizi öpüyorum dua edin.
allah hepimize yardımcı olsun hepimize bebişler versin.. madem yasa degişti bir yumurta ise ALLAH HEPİMİZE TEK YUMURTA İKİZLER VERSİN.:)
amiiiiin inşallah canımçooook sevindim hadi bakalım. maşallah geliyo tek tek melekler inşallah.
ay nasıl heyecanlandım ben yaaaaa....
allahım bebişlerin en güzellerini versin inşallaaaahhhh en baştada sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar inşşallaaaahhhhh
AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN
eeee zamanı gelmiştide geçiyodu bileeeee
amiiin canımhayırlı olsun dosbacım,RABBİM hayırlısını versin
işallah senide hamişler tablosunda görücez canım
o zamn bizde totoyu kaldırırız belkim:26::26:
kızlar selam,
hızlı yazıyorum çok yogunum acele girdim ve çıkacam.. bana dua edin haftaya iğnelerim bitiyor. tüp bebek başlıyoruz yumurta sayım az büyüme hızıda yavaş allah yardımcım olsun. bu arada yeni yasa çıkmış sadece 1 yumurta transfer ediyorlar şansımız zor allah yardımcımız olsun hepinizin duasına ihtiyacım var. bu arada sperm sayımızı 27 milyon ve hareketlilik yüzde 95 görünüyordu degilmişşş 1 milyon canlı hücre ve hareketlikik sıfırmış..
heppinizi öpüyorum dua edin.
allah hepimize yardımcı olsun hepimize bebişler versin.. madem yasa degişti bir yumurta ise ALLAH HEPİMİZE TEK YUMURTA İKİZLER VERSİN.:)
slm kızlar nasılsınızzzz bu gün gelemedim has işlerimiz vardı yeni geldik desem yeridir valla
dosba kuzum canım benim hayırlı olsun BEBİŞLİ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ kuzun göbüşüne konsun canım benimm
selincik
canım malesef o yasada değişiklikyeni yapılmadı nerdeyse iki yıla yaklaştı biz çok çaba harcadık bu yasa çıkmasın diye ama bazı derneklerle beraber hatta bazı gazeteciler falanda destek oldu ama malesef sesimizi duyuramadıkkk ,şu anda tüp bebekte şansımız çok az ve zaten rapor almak için süründürüyolar bizi rabbim yardımcımız olsun inşş
bugün bebiş görmeye gittim bende istiyoruuuummmm
çok tatlı maşallah
ikiz istediğim günlere güldüm sürekli mızmız...2 tane olduğunu hayal ettim korktum valla ::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?