oh be ne güzel haberler alıyorum bu aralarherşey gönlünüzce olsun çabucacık bebişlerinize kavuşun inşallah....
bendende sizlere güzel haber
bu gün devlet hastanesine gitim testlerimiz yaptırmak için muaynede oldum...bebişimin ellerini ayaklarını gördüm oluşmuşlar ay çok sevindim bakalım gelecek cumada kendi dr uma gideceğim allah nasip ederse.....
slm kızlar nasılsınızzzz bu gün gelemedim has işlerimiz vardı yeni geldik desem yeridir valla
dosba kuzum canım benim hayırlı olsun BEBİŞLİ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ kuzun göbüşüne konsun canım benimm
selincik
canım malesef o yasada değişiklikyeni yapılmadı nerdeyse iki yıla yaklaştı biz çok çaba harcadık bu yasa çıkmasın diye ama bazı derneklerle beraber hatta bazı gazeteciler falanda destek oldu ama malesef sesimizi duyuramadıkkk ,şu anda tüp bebekte şansımız çok az ve zaten rapor almak için süründürüyolar bizi rabbim yardımcımız olsun inşş
naber melodicim nasılsın
iyiyim canım bende şükür
kim kimi özletiyor kayıpsın tatlım
biz buralardayız aslında ama herkes face de tamgaz ah ah bu face gariban bıraktı topiğimizi
karacım unutmadık görüyorum arada seni ama gelmiyosunuz ki kızlar
neyse nasılsın varmı bir değişiklik tedavi falan
ben seninle eray beye beraber gitme hayali kuruyordum ama
ben izmitte dr gidersem kesinlikle üniversite ve eray bey
sen nerde yaptırmıştın tüp bebeği
iyiyim canım bende şükür
kim kimi özletiyor kayıpsın tatlım
biz buralardayız aslında ama herkes face de tamgaz ah ah bu face gariban bıraktı topiğimizi
karacım unutmadık görüyorum arada seni ama gelmiyosunuz ki kızlar
neyse nasılsın varmı bir değişiklik tedavi falan
ben seninle eray beye beraber gitme hayali kuruyordum ama
canımm ya benim bilgisayarda problem var oyüzden geç yazıyorum sorry :)bu arada bende bir sürü şey deniyorum bitkisel benim fsh 7:63 çıktı ortalama bir değer rezerv açısından bakalım doktore ne diyecek bilmiyorum :)bu arada içtiklerim hayıt meyvesi ,buğday çimi ,largine ,viola tablet birde çörek otu tableti şifa bulcaz mı bilmiyorumm :)
bunlar iç iç bitmez adamlar rahat valla bize biri yanlışlıkla şu zehir iyi gelir dese hemen nerde satılıyo koşa koşa gider alırız
bu arada cepteki netten sürekli kontrol ediyorum sizi ama sayfalar ilerlemiyor cok durgunsunuz kızlar günde ortalama bir sayfayi geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?