Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çook sevindim allah kucagına almayı nasip etsin inşallah hamileyken bize de dua et sen meleksin olur. inşallah.

ya canım ben duyunca çok şok oldum, daha başımıza neler gelecek acaba. Bu yasayı degiştirene ah etmek istiyorum ama onun günahını da almak istemiyorum.. 5 yıldır ugraşıyorum tam tüp bebek yaptıracam yasa degişiyor ne biçim bir hak bu ne bicim yasa günlerce agladım bütün ümitlerim alt üst oldu .. bu adamların başına gelmeden bunu anlamazlar. Allah onları bildigi gibi yapsın bizede inadına çocuk versin inşallah rabbim büyük.

rapor almadım zaten yok ssk tüp bebege yardım ediyormuş falan filan yok böyle birşey sürünürken olacak yumurtalarında gider. ben özel yaptırıyorum kendi ülkemde sürünüyorum. bu salak adamlar bu iğnelerin nasıl zarar verdigini bilmiyorlar mı..
allah yardımcımız olsun inşallah.. bu yasayı getireninde torunu olmazsa şaşırmayacam.

selam canım arkadaşlarımmmmmmm:))))))))))))dosbacımmmmm hayırlı olsun inşallah inatçı sıpan bu vesileyle gelir kuzum..ve diğer tedaviye başlayan tüm arkadaşlarr tez elden bebişlerinize kavuşun inşallah :)ah ahh inşallah bende artıkın gelmemek için elinden geleni yapan beni çok üzen minik tosbağama kavuşurum sonra totosuna bir şaplak atarım bide mis kokusunu içime çekerim sağlık sıhhatten başka ne isterim allahtan :)hepinizi seviyorummm ve öpüyorummm

dosbacım çok sevindim senin için hayırlısı ve bebişli olsun inşallah dualarım seninle bende bugün kızımı gördüm kocaman olmuş iyi bi sorun yok dedi çok şükür en kısa zamanda darısı szilere olsun inşallah:)

slm kızlar ben geldim nasılsınız gerci unutulmusumdur ama arada bakıyorum ne var ne yok

iyiyim canım bende şükür

kim kimi özletiyor kayıpsın tatlım

biz buralardayız aslında ama herkes face de tamgaz ah ah bu face gariban bıraktı topiğimizi

karacım unutmadık görüyorum arada seni ama gelmiyosunuz ki kızlar

neyse nasılsın varmı bir değişiklik tedavi falan
ben seninle eray beye beraber gitme hayali kuruyordum ama

kimi benimi bekliyon eray beye bende doktor fobisi başladı galiba tüp bebek hüsranından sonra 1 aya yakın kanamam oldu ondada zar zor dr gittim kist oluşmuştu dogum kontrol hapi verdi bekliyo doktor 4 aydır ama gitmek istemiyorum bu ay biraz düzeldim piskoloji olarakbi karamsarlık sürekli bi salya sümük bu ay daha ii oldumgel senle birbirimize cesaret verim didelim dr hekimi sen seç

ben izmitte dr gidersem kesinlikle üniversite ve eray bey

sen nerde yaptırmıştın tüp bebeği

kızlar bu arada ben bu ay degişik birsey denedim bi kadın var annem teyzem ve bircok kişi bu şekilde hamile kaldıgını göyledi bende denedim adetim bittikten sonra kadına gittim benden kullanılmamiş bez yumurta ve sabunla bi yakı yaptı sabunun cok az kızmını rendeleri iki yumurtanın akıyla iyice cırptı beze sürdü sonra kuyruk sukumumdan tüm belimi kaplıcak seşilde belime yapıştırdı kuruyama kadar yüz üstü yattım sonra kendi kendine düşene kadar belimde kaldı birde hergün civan pencemi aslan pencemi cayı iç dedi gerci ben verdigi komutlara pek uymadım ama ona ragmrm bana senden gogun şekilde akıntıl alcak için temizlencek dedi gercektende akıntım artı bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun canım
geçmişi geçmişte bırakmak lazım düşünüp düşünüp üzülmekle
ancak kendini yıpratırsın
bıkmadan usanmadan 5 6 tüp bebek yaptıranlar var
yıkılmayacaksın çabalamaya devam ama sen sanırım kendini biraz fazla dağıttın
toparlanma zamanın gelmişte geçmiş bile
herşeyden önce yazık değilmi kendine

ben izmitte dr gidersem kesinlikle üniversite ve eray bey

sen nerde yaptırmıştın tüp bebeği

numan bey var aile tipta numan ulaydı onun aracılıgıyla kalaniş jinemedde yaptırdım cok rahattı ama biliyon düşük oldu benim ünüversitede o görüntü tüp bebekteki ürküttü beni ne bileyim bekleme salonunda kadın herkek karışık bekliyorlar önündede sedyelerle hastalar pek mahremiyet yok inan yaptırmış biri olarak senin rahat olmam cok önemli ben tüpte rahattım hatta tranferde dr ellerine biraz şey yatım ay cok utandım yine

canımm ya benim bilgisayarda problem var oyüzden geç yazıyorum sorry :)bu arada bende bir sürü şey deniyorum bitkisel benim fsh 7:63 çıktı ortalama bir değer rezerv açısından bakalım doktore ne diyecek bilmiyorum :)bu arada içtiklerim hayıt meyvesi ,buğday çimi ,largine ,viola tablet birde çörek otu tableti şifa bulcaz mı bilmiyorumm :)

bunlar iç iç bitmez adamlar rahat valla bize biri yanlışlıkla şu zehir iyi gelir dese hemen nerde satılıyo koşa koşa gider alırız

bunlar iç iç bitmez adamlar rahat valla bize biri yanlışlıkla şu zehir iyi gelir dese hemen nerde satılıyo koşa koşa gider alırız

karacım sorma ya gerçekten .:)fizana git deseler anne olacaksın gidecem yani düşünmeden ..bu arada ben tavşancıl otu diye bilinen bir tenktür aldım kızlar bu kısırlığa çok iyi geliyormuş romanyada satılıyor burda kullanıp hamile kalan bir kaç kişi var :)saolsun bana da gönderdi temin etmek çok zor çünkü .bitkisel bişey tamamen öbür aya denicem inşallah şifa olur ..artık delircem ya bitkisel manyağı oldum iyice :)

bu arada cepteki netten sürekli kontrol ediyorum sizi ama sayfalar ilerlemiyor cok durgunsunuz kızlar günde ortalama bir sayfayi geçmiyor

bu arada cepteki netten sürekli kontrol ediyorum sizi ama sayfalar ilerlemiyor cok durgunsunuz kızlar günde ortalama bir sayfayi geçmiyor

ya sormaa ilerlemiyor çünkü herkes face de takılıyormuş ben hariç :)eski günlerimize geri dönsek çok iyi olcakkk yahu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…