karacım sorma ya gerçekten .:)fizana git deseler anne olacaksın gidecem yani düşünmeden ..bu arada ben tavşancıl otu diye bilinen bir tenktür aldım kızlar bu kısırlığa çok iyi geliyormuş romanyada satılıyor burda kullanıp hamile kalan bir kaç kişi var :)saolsun bana da gönderdi temin etmek çok zor çünkü .bitkisel bişey tamamen öbür aya denicem inşallah şifa olur ..artık delircem ya bitkisel manyağı oldum iyice :)
karacım sorma ya gerçekten .:)fizana git deseler anne olacaksın gidecem yani düşünmeden ..bu arada ben tavşancıl otu diye bilinen bir tenktür aldım kızlar bu kısırlığa çok iyi geliyormuş romanyada satılıyor burda kullanıp hamile kalan bir kaç kişi var :)saolsun bana da gönderdi temin etmek çok zor çünkü .bitkisel bişey tamamen öbür aya denicem inşallah şifa olur ..artık delircem ya bitkisel manyağı oldum iyice :)
ya sormaa ilerlemiyor çünkü herkes face de takılıyormuş ben hariç :)eski günlerimize geri dönsek çok iyi olcakkk yahu:)
kızlar topiğimizde neredeyse hamiş olmayan yok yani hamişlerin sayısı bizi geçti
sıra bizde
duydum bende o otu kullandıktan sonra sonucunuda bana haber etmeyi unutma emi
karacım melodicim faceniz varsa diyecem ama sizin sorununuz kk değil pc sanırm
evet diger topiklerde gördüm bende almayı cok istedim ama eşiminanma yanlış bişe olur başımız dahada agırır dedi bende ona inanmak zorumda kaldım bide sürekli bu haftayı diger haftalara attılar bende almaktan vaz geçtim sen nasıl temin ettin birde belle bardak çekme olayı varmiş
kızlar topiğimizde neredeyse hamiş olmayan yok yani hamişlerin sayısı bizi geçti
sıra bizde
duydum bende o otu kullandıktan sonra sonucunuda bana haber etmeyi unutma emi
karacım melodicim faceniz varsa diyecem ama sizin sorununuz kk değil pc sanırm
tabiiki de unutmam canım benim hele bir şifa göreyim hemen paylaşıcam sizinle neler yaptım ,neler kullandım :)inşallah bunlar vesile olur.face de nerde takılıyosunuz anlamadım ki ben ?
evet diger topiklerde gördüm bende almayı cok istedim ama eşiminanma yanlış bişe olur başımız dahada agırır dedi bende ona inanmak zorumda kaldım bide sürekli bu haftayı diger haftalara attılar bende almaktan vaz geçtim sen nasıl temin ettin birde belle bardak çekme olayı varmiş
benim tamemen tesadüf oldu ya ..bizim topiğin ismine benzer bir topik daha var oraya bakıyordum bu ilaçtan bahsediyolardı ben de almak istiyorum mimkünse dedim şansım yaver gittibir hafta içinde geldi saolsun çok iyi arkadaşlar gerçekten o hamile kalmış elinde kalan bazı ilaçlar vardı onları da yolladı :)bu arada benim eşimde çok kızıyor bu tür şeylere ama haberi yok :))))))))onada içiricem tabi bakalım ben bu ilaca çok inanıyorum yaaa :)
face gizli grubumuz var canım
oraya ekliyiz hepimiz
face gizli grubumuz var canım
oraya ekliyiz hepimiz
ben bugün yaptıracaktım bardak çekmeyi
bel açıklığı sebebi ile de bebek olmayabilirmiş
sorunun oysa eger bundan sonra hamiş kalıyormuşsun
neva acıyor dedi bende vazgecmeye bahane arıyordum sanırım vazgeçtim
adaçayı yağı kullandım tampon olarak
vede süt maydanoz buharı kapalı tüpler için
bakalım görücez sonucu ama sanmıyorum
bir kerecik yapabildim buharı yaaaa
evet bir pecem bile yok keşke olsa annemlerede pek gelmedim bayadır ama olur inşallah evet ya topik cok berekli bakalım yeni yılada daha 3 ay var bakarsın bizdebu şekilde 10 dan 1 dogru sayarak karşılarız yeni yılı göbişteki bebişlerimizle
karacım ağzından bal damlıyor :)hadi inşallah ya yeni yılda göbüşümüzde bebişilerimiz olsaa oohhh dünyanın en mutlu insanı bizler oluruz :)2012 bizim yılımız olsun inşallah :)seminin de dediği gibi hamişlerin sayısı bizi geçtii azınlık kaldık biz de terfi edicez az kaldı bence allahın izniyle
canım ya bardak çektikten sonra bel yakısınıda yapıştırman lazımmış bide buharı denemesenmi benim burda kurstan bi ablam vardı 18 sene sonra tüp bebekle kızı olmuş onada buharı dene demişleroda denemiş buhar iltalaplarıkuruttugu için kiste cevirmiş cok çekmiş ondanda ama bence bardak çekmenin bi zararı olmaz bide ben hacamatta kafayı taktım araştırın bi isterseniz hemde peygamber efendimizin sünnetiymiş
face gelin beni ekleyin bende gruba ekleyeyim sizi
tabi istiyorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?