Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar topiğimizde neredeyse hamiş olmayan yok yani hamişlerin sayısı bizi geçti
sıra bizde

duydum bende o otu kullandıktan sonra sonucunuda bana haber etmeyi unutma emi

karacım melodicim faceniz varsa diyecem ama sizin sorununuz kk değil pc sanırm

evet diger topiklerde gördüm bende almayı cok istedim ama eşiminanma yanlış bişe olur başımız dahada agırır dedi bende ona inanmak zorumda kaldım bide sürekli bu haftayı diger haftalara attılar bende almaktan vaz geçtim sen nasıl temin ettin birde belle bardak çekme olayı varmiş

tabiiki de unutmam canım benim hele bir şifa göreyim hemen paylaşıcam sizinle neler yaptım ,neler kullandım :)inşallah bunlar vesile olur.face de nerde takılıyosunuz anlamadım ki ben ?

ben bugün yaptıracaktım bardak çekmeyi
bel açıklığı sebebi ile de bebek olmayabilirmiş
sorunun oysa eger bundan sonra hamiş kalıyormuşsun

neva acıyor dedi bende vazgecmeye bahane arıyordum sanırım vazgeçtim
adaçayı yağı kullandım tampon olarak
vede süt maydanoz buharı kapalı tüpler için
bakalım görücez sonucu ama sanmıyorum
bir kerecik yapabildim buharı yaaaa

evet bir pecem bile yok keşke olsa annemlerede pek gelmedim bayadır ama olur inşallah evet ya topik cok berekli bakalım yeni yılada daha 3 ay var bakarsın bizde bu şekilde 10 dan 1 dogru sayarak karşılarız yeni yılı göbişteki bebişlerimizle

tabiiki de unutmam canım benim hele bir şifa göreyim hemen paylaşıcam sizinle neler yaptım ,neler kullandım :)inşallah bunlar vesile olur.face de nerde takılıyosunuz anlamadım ki ben ?

face gizli grubumuz var canım
oraya ekliyiz hepimiz

benim tamemen tesadüf oldu ya ..bizim topiğin ismine benzer bir topik daha var oraya bakıyordum bu ilaçtan bahsediyolardı ben de almak istiyorum mimkünse dedim şansım yaver gittibir hafta içinde geldi saolsun çok iyi arkadaşlar gerçekten o hamile kalmış elinde kalan bazı ilaçlar vardı onları da yolladı :)bu arada benim eşimde çok kızıyor bu tür şeylere ama haberi yok :))))))))onada içiricem tabi bakalım ben bu ilaca çok inanıyorum yaaa :)

Son düzenleme:

hadi işallah canım
ne demişler
inanmak başarmanın yarısıdır

canım ya bardak çektikten sonra bel yakısınıda yapıştırman lazımmış bide buharı denemesenmi benim burda kurstan bi ablam vardı 18 sene sonra tüp bebekle kızı olmuş onada buharı dene demişleroda denemiş buhar iltalaplarıkuruttugu için kiste cevirmiş cok çekmiş ondanda ama bence bardak çekmenin bi zararı olmaz bide ben hacamatta kafayı taktım araştırın bi isterseniz hemde peygamber efendimizin sünnetiymiş

karacım ağzından bal damlıyor :)hadi inşallah ya yeni yılda göbüşümüzde bebişilerimiz olsaa oohhh dünyanın en mutlu insanı bizler oluruz :)2012 bizim yılımız olsun inşallah :)seminin de dediği gibi hamişlerin sayısı bizi geçtii azınlık kaldık biz de terfi edicez az kaldı bence allahın izniyle

gizli derken diğer arkadaşlarımız göremiyor yazışmalarımızı
yani bize özel sanada karayada kapımız açık topiğimizin facedeki hali
ben ne dedim yada diyorum

bilmem ama benim dilimde aralık ayı takıldı kaldı hep hangi aydayız aralık bu aya hep aralım dedim durdum bilinç dişi var bu aralıkta birşey bekliyorum bakalım ne olcak

tatlım bende duydum bardak çekme olayını va yakıyı ..hatta hacamatı da :)ama ben bu ay yumurtlama günümde sadece yakı yapıştırdım sonra halvete :)yakı kaldı epey ama uyumadan önce çıkarttım tabi..çünkü daral gelir bana asla uyuyamam :)bilmem ki faydası olacak mı ..o kadar sperm içinden birtanesi yumurtanın içine girse dimi ama ne inatçı bu spermenler ya yada benim yumoşlar çok nazlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…