tatt talım ya benim facem yok ki yav ..eşimden giriyorum ben :)nasıl bulcam ki sizi sonra benimkine pişti olurum :)
tatlım bende duydum bardak çekme olayını va yakıyı ..hatta hacamatı da :)ama ben bu ay yumurtlama günümde sadece yakı yapıştırdım sonra halvete :)yakı kaldı epey ama uyumadan önce çıkarttım tabi..çünkü daral gelir bana asla uyuyamam :)bilmem ki faydası olacak mı ..o kadar sperm içinden birtanesi yumurtanın içine girse dimi ama ne inatçı bu spermenler ya yada benim yumoşlar çok nazlı :)
dosba aşılama iç.in dün iğnelere başladı
adet olunca bende gidicem dra(son anda vazgecmezsem tabi)
nevada gidiyor
ekimde hareketlenecek topik
işallah kasımdada bol bol bebiş müjdesi alırız veririz
karacım sende bismillah de bak 4 aydır seni bekliyormuş drun
bende öyle yapıyordum
ısrar üzerine
face açtım işte bir tane ama sahibini tanımıyorum yabancı
işteyaradanın kudreti milyonlarca sperm ve yumurta ama ol demeden olmaz bazıları üstüne akan bi spermden bile hamile kalabiliyor imtihan işte allah bu sınavdan yüz akıyla cıkmayı nasip etsin bizi isyankar etmesin
dosba aşılama iç.in dün iğnelere başladı
adet olunca bende gidicem dra(son anda vazgecmezsem tabi)
nevada gidiyor
ekimde hareketlenecek topik
işallah kasımdada bol bol bebiş müjdesi alırız veririz
karacım sende bismillah de bak 4 aydır seni bekliyormuş drun
kızlar ben kaçıyorum
midem tuttu yaaa offf
iyi geceler kızlar
görüşmek dileğiyle
canım benim iiyi geceler geçmiş olsun mide pastili al rahatlatır varsa :)ben de kaçıyorum koca bekliyor valla :)karacım öpüyorum seni de çok ..sevgilerrrrrrrrrrrr..öperim kaçarım ..vınnnnnnnnnnn:)bu arada yine sohbetler yapalım burda okeyto :)
hayırlı cumalar kızlar...
bugün dr.a gittim ve aşılama için başladık
kolay muayene oldum çok şükür( ee artık nazlanmayım dimi)
sonra ilaçlarımı aldım raporla 120 bana 2 tane gidiyo 240 tl verdim
salı kontrolüm var ...sanırım 10-12 gün sonra aşılamam olur
noolur dua edin bana ....
kızlar selam,
hızlı yazıyorum çok yogunum acele girdim ve çıkacam.. bana dua edin haftaya iğnelerim bitiyor. tüp bebek başlıyoruz yumurta sayım az büyüme hızıda yavaş allah yardımcım olsun. bu arada yeni yasa çıkmış sadece 1 yumurta transfer ediyorlar şansımız zor allah yardımcımız olsun hepinizin duasına ihtiyacım var. bu arada sperm sayımızı 27 milyon ve hareketlilik yüzde 95 görünüyordu degilmişşş 1 milyon canlı hücre ve hareketlikik sıfırmış..
heppinizi öpüyorum dua edin.
allah hepimize yardımcı olsun hepimize bebişler versin.. madem yasa degişti bir yumurta ise ALLAH HEPİMİZE TEK YUMURTA İKİZLER VERSİN.:)
oh be ne güzel haberler alıyorum bu aralarherşey gönlünüzce olsun çabucacık bebişlerinize kavuşun inşallah....
bendende sizlere güzel haber
bu gün devlet hastanesine gitim testlerimiz yaptırmak için muaynede oldum...bebişimin ellerini ayaklarını gördüm oluşmuşlar ay çok sevindim bakalım gelecek cumada kendi dr uma gideceğim allah nasip ederse.....
karacım sorma ya gerçekten .:)fizana git deseler anne olacaksın gidecem yani düşünmeden ..bu arada ben tavşancıl otu diye bilinen bir tenktür aldım kızlar bu kısırlığa çok iyi geliyormuş romanyada satılıyor burda kullanıp hamile kalan bir kaç kişi var :)saolsun bana da gönderdi temin etmek çok zor çünkü .bitkisel bişey tamamen öbür aya denicem inşallah şifa olur ..artık delircem ya bitkisel manyağı oldum iyice :)
benim tamemen tesadüf oldu ya ..bizim topiğin ismine benzer bir topik daha var oraya bakıyordum bu ilaçtan bahsediyolardı ben de almak istiyorum mimkünse dedim şansım yaver gittibir hafta içinde geldi saolsun çok iyi arkadaşlar gerçekten o hamile kalmış elinde kalan bazı ilaçlar vardı onları da yolladı :)bu arada benim eşimde çok kızıyor bu tür şeylere ama haberi yok :))))))))onada içiricem tabi bakalım ben bu ilaca çok inanıyorum yaaa :)
mrb arkadaşlar benide alın aranıza yazmak dertleşmek ii geliyo insana ben ekim 2 de adet olamam gerekiyo inşlh hamileyimdirde olmam bekliyorum işte bu ay son eğer adet olursam artık tüp bebek yapmaya karar verdim ayın 3 dede tedaviye başlıycaz kısmet olursa öle stresliyimki beklemek çokkkkkkkkkkk zor bide nerede yaptıracağıma karar verebilmiş değilim şu anda bahçeci fulya tüp bebek merkezine gidiyorum bi kalbi duran bebeğim olmuştu oda acıbadem kadıköy de 1,5 sene gittimkadıköy acıbademde tayfun bağış var (sonra bahçeci) acaba onamı gitsem die düşünüyorum benim ameliyatıma girmişti ya sizler nerede aşılama tüp bebek yaptırdınız yazarmısınız?
öyle caresiz bir durum ki..
hele kimseyle paylasamamak, kendi kendine sorup cevaplamak..
benim de sanal da olsa paylasacak bir arkadasa ihtiyacim var. duyurulurr :2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?