Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dosba aşılama iç.in dün iğnelere başladı
adet olunca bende gidicem dra(son anda vazgecmezsem tabi)
nevada gidiyor
ekimde hareketlenecek topik
işallah kasımdada bol bol bebiş müjdesi alırız veririz
karacım sende bismillah de bak 4 aydır seni bekliyormuş drun

işteyaradanın kudreti milyonlarca sperm ve yumurta ama ol demeden olmaz bazıları üstüne akan bi spermden bile hamile kalabiliyor imtihan işte allah bu sınavdan yüz akıyla cıkmayı nasip etsin bizi isyankar etmesin

bende aslında tedaviye başlıcaktım ama şu ilacı denemk için bekliyorumm hayırlısı..güzel şeyler olcak bence topik bebiş dolacak inşallah :)

işteyaradanın kudreti milyonlarca sperm ve yumurta ama ol demeden olmaz bazıları üstüne akan bi spermden bile hamile kalabiliyor imtihan işte allah bu sınavdan yüz akıyla cıkmayı nasip etsin bizi isyankar etmesin

amin canım ya ..rabbim ol demeden yaprak kımıldamaz yaa ..o ol dicek ki bizim bebişler gelsinn ..rabbim büyük vardır beklememiz de de bir hayır :)

kızlar ben kaçıyorum
midem tuttu yaaa offf
iyi geceler kızlar
görüşmek dileğiyle

ne bileyim 4 senedik evliyim beklemedeyin ve 3 senedir drlardayım inan artık kapısını bile görmek istemiyorum annemlere bile gelmek konu komsudan bile kacıyorum herkezin bi fikri var bende biraz kafamı dinlemek istiyorum tabi rahat birakırlarsa bide bayagı kilo aldım gören hamilemisin diyorya o anki caresizlik yok demek of ne bileyim işte ama hazır degilim dr gitmeye allahtan eşimde anlıyor beni oda boş ver biraz dinlen kendini ii hissettigin zaman git diyor gerci gitmemde lazım enson polikist over oluşmaya başlamış falan dedi ama işte

kızlar ben kaçıyorum
midem tuttu yaaa offf
iyi geceler kızlar
görüşmek dileğiyle

canım benim iiyi geceler geçmiş olsun mide pastili al rahatlatır varsa :)ben de kaçıyorum koca bekliyor valla :)karacım öpüyorum seni de çok ..sevgilerrrrrrrrrrrr..öperim kaçarım ..vınnnnnnnnnnn:)bu arada yine sohbetler yapalım burda okeyto :)

güle güle canım bende biraz annemlerle takılayım yüzümü görsünler demi

mrb arkadaşlar benide alın aranıza yazmak dertleşmek ii geliyo insana ben ekim 2 de adet olamam gerekiyo inşlh hamileyimdirde olmam bekliyorum işte bu ay son eğer adet olursam artık tüp bebek yapmaya karar verdim ayın 3 dede tedaviye başlıycaz kısmet olursa öle stresliyimki beklemek çokkkkkkkkkkk zor bide nerede yaptıracağıma karar verebilmiş değilim şu anda bahçeci fulya tüp bebek merkezine gidiyorum bi kalbi duran bebeğim olmuştu oda acıbadem kadıköy de 1,5 sene gittimkadıköy acıbademde tayfun bağış var (sonra bahçeci) acaba onamı gitsem die düşünüyorum benim ameliyatıma girmişti ya sizler nerede aşılama tüp bebek yaptırdınız yazarmısınız?

inşallah canım ben inanıyorum senin ilkide tutmuştu,bu seferde iğne kullanarak sorun olacağını sanmıyorum hadi hayırlısı.

aaa öyle oluyormu yumurtaya tek sperm koymuyorlarmı ikiz olması için aynı yumurtaya çift sperm koymaları gerekmezmi?aman tekte olsa razıyız yeterki kucağımıza alabilelim hayırlısıyla.
rabbim bu yoldaki herkezin umutlarını boşa çıkarmasın.

haberlerin güzel olmasına sevindim

aaa ben bunun topiğini çok okudum ama demen gibi elde etmek biraz zor ama sen şanslıymışsın dene bakalım işe yararsa neden olmasın bide alkol içeriyor diye biraz soğumuştum ondan açıkcası

kibele diye bir arkadaştı sanırım konu sahibi

buyur gel canım inan insanın kafası o kadar çok karışıyorki orasımı burasımı diye ama bir dr güvenip onda devam etmeli çünkü sürekli al baştan bizide çok yoruyor.

öyle caresiz bir durum ki..
hele kimseyle paylasamamak, kendi kendine sorup cevaplamak..

benim de sanal da olsa paylasacak bir arkadasa ihtiyacim var. duyurulurr :2::2::2::2:

neresi basit ya

o ay yumurtlayacaksın
sonra sağlıklı bir yumurtan gelişip büyüyecek
tüplerin açık olacak ve o yumurta tüpe atılacak
sen bu anı bilip sperm göndereceksin tüplere
sonra o spermler sağlıklı ve hızlı olacakki o yumurtayı dölleyebilsin
sonra
2 gün kazasız belasız :)embriyo tüpte gelişip
rahime hareket edecek , rahim duvarında da bir sorun olmayacak ki o embriyo oraya tutunabilsin
ve orada da kalabilsin.. oooo gerisini yazmıyım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…