Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol yaaaa ya yumurtluyorsan,tüplerin açıksa o günü saptayıp ilişkiye giriyorsan yinede olmuyorsa

bak adam bile anlatırken sol tüple anlatmış
e ben ne yapıcam şimdi

:26: :101:

uzun süredir cocugu olmayan arkadaşlar
hiç bunu yaşayacagnızı hissetiniz oldu mu

ben bekarken olmayacağını hissetmiştim.içime doğmuştu sanırım.

bilmiyorum ama bende de su and aböyle bir his oldu engellemeye çalışıyorum bunu dusunmuyorum fazla ama bilmiyorum
vajınısmus olacagımı hissetmiştim
su anda 9 ay oldu korunmadan etmeden ama korkuyorum olmayacak diye

sizin ne kadar süredir olmuyor peki

uzun süredir cocugu olmayan arkadaşlar
hiç bunu yaşayacagnızı hissetiniz oldu mu

artıo sadece bizim hissettiğimiz bir duygumuydu (yani başımıza geleceği)
yada her kızın yaşadıgı ve bizim başımıza geldiğinmde ben bunu hissetmiştim dediğmiz bir olaymı bilemedim
bekarken çevremde 2 tane bebeği olmayan vardı
kimse üzülmüyordu vah vah tamam o kadar ama ben çok etkileniyor üzülüyor birgün kendiminde ayı durumda olacağımı biliyordum
sanki

benim 8. yılım bitmek üzere canım 9 ay neki :44:

aralara yazmışım

nevacım o ilaçta maaşallah ayda 200 kusur tutacak sanırım

işe yaradı diyende var yaramadı diyende
ama bana asıl umut olan çizelgeleri

işte bende merak ettim detayları bir bakayım dedim bu kadar zor olan ne diye ama doğru ya yumurta tam olgunluğa ulaşamadan çatlıyorsa yada sperm o kadar yolu gidemiyorsa

ah ah en kötüsü hep ya öyleyse demek sebebini bilememek.

benim 8. yılım bitmek üzere canım 9 ay neki :44:

ona bişey diyemem tabikide cok zor 9 ayla 9 sene belkı su anda kıyaslanamaz ama o 9 ayın 9 sene olmıcagını kımse garanti edemez
ben kıyaslamak için yazmadım yanii kimseylee afedersiniz

benimde 6
9 ay inan çok kısa bir süre
ve hemen bu psikolojiden kurtulmanı tavsiye ediyorum

amacım sadece bunu hisettinizmi onu merak etmemdiii

denizkız
kötü düşünce kötüyü
iyidüşüce iyiyi davet ediyor
inanıyorum ben buna

nevacım benim kociştede azda olsa problem var
belki az bile değil
%13 hareket hiç parlak değil
birdahaki ay gidince dra
bakalım kociş ne durumda o ilaçtan bizde kullanırız belki

akşama nişan var
hiç gitmek istemiyorum ben:84::84::84::84rdanda k.valideme geçicez
yarın akşam evdeyim işallah

pardon

amacımız yolun başındasın kendini üzme bebişin gelir

demek ti

sen yanlış anladın sanırım canım sana 9 ay çok gelir bize az tabikide ama olmayınca ayları saymaktan nasıl geçti anlamıyorsun zaten inşallah o kadar beklemezsin en 1 yıl korunmaksızın çocuğu olmayan kişilere koyuluyor teşhis önce yumurtlama gününü saptayarak veta addetin 1. gününden sayıp 10. gününden başlayarak gün aşırı ilişkiye gir ve yarım saat kadar yat sonra en önemlisi stresten uzak dur. herşey olacağına varıyor zamanla savaşmayıda öğreniyorsun acıda verse

hımm bu gece yoksun yani :97:

ben kaçıyorum canım
senide şuleye emanet ediyorum

şuleeee seviyom canı seni kızma bana şaka yaptım:70
nasipse yarın görüşürüz

Cok tuhaf. Bende hissettim bunu. Vajinisnus olacağımı da. Anne olmak istediğim an olamayacağımı da. Vajinismusu yenmem iki sene sürdü. Anne olmaya çalısmaya da bir sene once başladım.
9 senedir uğraşanlar 9 aya az derken kendilerinin o aylarını unutuyorlar sanırım. Bekleyen ve nekadar bekleyeceğini bilmeyen icin emin olun 9 gün bile geçmiyor!!!

50 aydır bu yöntem ve daha neler neler birden cok komik geldi yumutlama gününü hesapla bir hafta ilişki bel altına yastık 1 saat bekle birde igrenç kurleri sabah akşam iç hormon ilaçlarıyla ol bin kilo ha birde siperm kaliteli olsun diye calişmalar başlamadan en az 3 gün ilişki yasagı sonrasında ya tutmuşsa bebişe bişe olur diye adet olana kadar cinsel ilişkiden kaç sonra hastasın 5 gün bekle of of of ne komik bi hayatımız var ya dile kolay 50 ay ve belkide bi ömür bu unutla tekrarla durben sonumuzu pek iyi görmüyorum kızlar

:)))) çok güzel yazmışsında bişeyi unutmuşsun bu kadar basitte bu kadar basit bir şeyi biz nie bu kadar çabalıyoruz bu kadar bekliyoruz demi ????

ya bu gün uzun uzun konuştuk beni tüp bebek yapmaktan eşim vazgeçirmeye çalışıyo biraz daha bekliyelim die ama ben istemiyorummmmmmmm bu sıkıntılardan kurtulmak her ay aynı sendromu yaşamaktan kurtulmak istiyorum siz ne kadar beklediniz acabamı diorum ama beklesemmi ama inannın artık ne tırnak kaldı ne pisikoloji ne kendime yapmadığım etrafa çektirmediğim eziyet kalmadı ortalıkta ruh gibi geziyorum hiç bişeyden keyif alamıyorum ne uyku düzeni kaldı ne bişey günde 2 saat uyuyabiliyorum ya kabusla kalkıyorum yada kendiliğimden uyanıp bir daha uyuyamıyorum ( allahım beni affetsin ama çok isyankar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…