Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benmi anlatamadım senmi anlamadın. ben 9 ayı küçümsemiyorum ama umutsuzluğa kapılmanı gerektirecek kadar kötü değil durumun benim çok arkadaşım var yeni evlenip 1 sene sonra gebe kalabilen bu çok normal hemen hamile kalacaksın diye bir şey yok emin ol seneler geçtikçe daha çok umutsuzluğa kapılıyorsun artık olmaz heralde diye ama yine içinde bir umut doğuyor ve tekrar ayağa kalkıyorsun yani o umut hiç bitmiyor sen sordun nekadardır uğraşıyorsun diye bende söyledim.
sana tavsiyem eminim dr gitmişsinizdir önce neden olmuyor sorusuna cvp bulmak gerek benim eşimde morfoloji sorunu var tüpte yaptırsam tutması çok düşük biz önce eşimin tedavi olması yolundayız bu durumda bilinçli olmak çok önemli yoksa bazı drlar bu durumumuzu sömürüyorlar ne yazıkki ben sebepsiz infertilite diye birşeye inanmıyorum bence araştırmaya üşenip kolay yolu seçiyorlar çünkü olmuyorsa bir sebebi vardır yada vakti zamanı.

dün bir yazı okudum ilişkiye girdikten sonra yok belinin altına yastık koy,yok bacaklarını dik bunlar gereksiz şeylermiş ilişki sonrası 5 dk zaten spermin yumurtaya ulaşmasına yeterliymiş.

o videoyu izlediğimde aslında bu kadar basit ama bizim neden olmuyor diye çok soruyorum kendime,rabbim isyan etmekten alıkoyup sabır versin bizlere kızlar ne yapalım bizim sınavımızda bu.

:)))) çok güzel yazmışsında bişeyi unutmuşsun bu kadar basitte bu kadar basit bir şeyi biz nie bu kadar çabalıyoruz bu kadar bekliyoruz demi ????

seni çok iyi anlıyorum canım ama tüpe başlamadan önce bu stresten kurtulman lazım biliyorsun herşeyin başı rahat olmak olacağına bırak ve bol bol dua et rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin bizlere tüpse tüp beklemekse beklemek ben hala totomu kaldıramadım cesaretim yok tüpe ama zamanı geldiğinde ayaklarım belkim kendiliğinden gidecek

aynı seylerı yaşamışız ilginç kii 1.5 sene sürdü yenmem nerdeyse ve sımdı de 9 aydır boylee
zaten ben hiç takmıyordum bu aya kadar hiç üstüne durmuyordum adetim düzensiz oluyor belkı ondna bilmiyorum sebebini ama doktor sorun yok demişti ilk aylarda gitmiştim ve haklısınız söylekii 9 ay belkii 10. ay olcak belki olmıcak sorun varmı yokmu onuda tam kestiremiyorsunz ve bence her iki türlüsüde zor

slm kızlar topic şenlenmiş...
umarım bebeklerle de taçlanır ...herkesin gönlünce olsun
bana gelince sabah kahvaltıya gittik eve geldim bişi yapmadım :))
salı günü de kontrolüm var
ii geceler diliyorum

Kaderarkadasim:)
Sana oZEl mesaj yazamiyorum cunku oZEl msj sistemini kullanabilmek icin forumda yazdığım toplam msj sayısının 100 den fazla olması gerekiyormius. Benim daha 14 :) daha coook çalısmam lazım.

kızlar günaydınnnn
benim canım sıkıldı. Kontrole gittim yumurtalarda düşüş var. 5 tane yumurtam kalmış büyüyen. ve bunlarda çok büyümemiş okadar iğneğe rağmen. ilk aşılamamda 5 günde büyümüştü ikinci aşılamamda 15 günde büyüdü şimdi yogun iğne ile 1.5 haftadır büyümedi. Acaba bağışıklık mı yaptı etkilemiyormu iğneler ara mı verseydik birazdaha dedim doktor ara vermen hata olur yumurtanda azalma var diyor ben pek inanmadım çünkü 7 ayda rahmimde dönüm noktası olacak degil. bi de aynı iğneleri kullandık hep farklı iğne denesek daha iyi olurdu bence ama işte doktor bilir diyoruz susuyoruz. Kendi kendime üretmem ne kadar dogru olur bilmem.
siz de de tüp bebek yaptırırken büyütme de zorluk çekildi mi ve yumurtalarda düşüş oldu mu ? bilgi verirseniz çok sevinirim canım çok sıkıldı.

Kaderarkadasim:)
Sana oZEl mesaj yazamiyorum cunku oZEl msj sistemini kullanabilmek icin forumda yazdığım toplam msj sayısının 100 den fazla olması gerekiyormius. Benim daha 14 :) daha coook çalısmam lazım.

:)) mesaj sayına bakmamısm hiç farketmedim haklısın mesaj sayısını doldurmak isteyenler mi ne öyle bir başlık var orda takılda cabuk olsun bariii
amaa bi yerlere kaybolmaa olurmuuu mutlaka konusalım

cnmmm bunu bende duydum gerçekten çok faydalıymış bende denemek istiyodum gerek kalmadan çok şüküroldu darısı sizde olsun aminnnnnn:))

selincim ve dosbacım dualarım sizinle selincim umutsuzluğa kapılma böle şeylerde umut çok önemli biliyosun allahım yardımcınız olsun ve gelecek aydaki hamiş listesinde sizinde adınız olsun

selin kafana takma canım olacaksa tek yumurta ile de olur...
düşünme ve bi de dr.una güven... bırak bildiği gibi yapsın sonuçta işini yapmak zorunda... dediklerine takılma
yumurta sayısında düşüş olur mu bilmem yaşın kaçtı canım ??
ama 7a yada bana da çok mantıklı gelmedi...
benim ilk aşılama da 15 günde büyümüştü demekki benim ki de yavaş büyüyo ama bana dr.um böle şeyleri hiiç sölemiyo :)) bu nedenle de kafam rahat oluyo...
canım hakkımızdan hayırlısı diyorum inş. bebişin gelecek bunu hayal et tatlım

28 yaşındayım canım daha yaşımda erken yumurtaların zayıflaması için o yüzden inanmıyorum. Teşekkür ederim güzel yazın için inşallah bebiş gelecek ümidim çok allahın izini ile olmayanların olacak hepimizin olacak inşallah:)

28 evet daha erken...ama haliyle ilaç alıyoruz belki etkilemiştir...geç olsun da güç olmasın bu ay bebişin gelsin inş.
bende inanıyorum hepimizin olacak Allah ın izniyle...

canım inş.2ekimde yeniden doğarsın güzel haberlerle az kalmış bol bol dua et...olmazsa da vardır bi zamanı beklemekten baska caremiz yok..bu da bizlerin imtihanı sanırım..sabredicez ama umudumuzu kaybetmeden yola devam...

canlarımmmmmmmmmmmm selamlarrrrrrrr:)umudumsun bakalım önümüzdeki ay başlıcam ilaca inşallah fayda olur belkide bebiş süpriz yapar bu ay gelir bilmiyorum nasip hakkımızda hayırlısı canım :)sen bizim için dua et lütfen :)nevacım dediğin gibi içinde alkol var fkat bunu şifa niyetine içtiğimiz için sorun olacağını düşünmüyorum :)önemli olan niyet değil mi ama :)şulecimle hiç karşılaşamıyoruz ya nasıl iyi mi tedaviye başladı mı acaba ?dosbacımm bebşin gelecek bence kuzum ya inşallah rahat ol kafan rahat olsun :)bu süreçte yorulan bekleyen ,ama yılmayan bizler anne olmaya hak kazanıcaz bence benimde isyankar olduğum dönemlerolmadı mı bu yolda sanıyorsunuz saatler ağlayıp neden ben soruları neyseki çabuk attlattım yani şöyle az hasarla desek çünkü bebek olayını istemeye başladığımdan beri bu yolda mücadeleye tam 2 yıl olacak nerdeyse elimde kalan ne oldu biliyor musunz ?vücudumda oluşan alerji deri döküntülerim ve bugün gördüğüm saçımda ki ilk beyazım ..ne kadar hırpalamışım kendimi ne kadar yormuşum bu 2 yılda ve vücut artık iflas sinyallerini göndermeye başladı.. o yüzden siz herşeyden önemlisiniz ilk önce bunu aklınıza koyun :)siz önemlisiniz ,sağlınız da :)çok canımız yanacak bu yolda karakterimiz değişecek belki ..yoksa her dışarı çıktığımda karnı burnunda kadınları görmem ve kıskanmam normal olamaz değil mi :)kıskanmak değil de imrenmek diyelim.eskiden önemsemediğim bu durumlara şimdi mucize olarak yaklaşmam ve bebeğe bakarken tanrımm ne şanslı insanlar evet başarmışlar bu işi demek ..kendimi başarısız olarak görmek ,beceriksiz bir çocuk bile ypamadın demek ..zor çoz zorr .en önemlisi deliler gibi bebek mağazalarına girip olmayan bebğime puset bakmak beğenmek ,bebeğiniz doğdumu ,doğacak mı diye soran görevliye 'daha çok yeni 'doğacak inşallah deyip palavra atmak ..gidip gidip bebek tulumları vs almak ,onları saklamak sonra :)karnıma yastık koymak nasıl olurum acaba diye aynaya bakmak ,bakarken hayallere dalmak :)bütün konuşmalarımın arasında hep bebek olması mesela eşimle konuşurken plan yaparken bebeğe endeskli olmak ..ama olmayan bebeğe hep gelecekmiş gibi duran ama gelmeyen bebeğime ..sonra şimdi çamaşır odası olarak kullandığım ama bebek odası olması beklenen odaya girip bebk odası projeleri hazırlamak ..sonra orda oturup gelmeyen bebeğime kızmak ,saatlerce ağlamak..bunlar uzar gider ..hepsi tanıdık size değil mi?bunların üstesinden gelmek zorundayız kabullenip kendimizi hırpalamadan bu yolda elimizden geldiğince mücadeleye devam etmeliyiz ..bu kadar delirdim ,üzüldüm ,ağladım ne oldu sanki gelmeyen bebek geldimi ..yine gelmedi..ama geleceğini umut ediyorum ve allaha sığınıyorum .çabalamak gerekiyor ama kendi sağlığımızı ön planda tutarak ..hem mucizler ansızın gelir ..ve ben mucizlere çok inanırım ..sizde inanın birgün olcağına er yada geç :)rabbim hepimizin yardımcısı olsunn ..sizleri seviyorummmmm :)

Son düzenleme:
melodicim cnm benim ne kadr doğru anllatttın ne kadar zorrr allahım kimseeri bununla bide evladının acısııyla sınamasınnn inşş hepiniz bir bir katılırsınız hamişler arasına aalhım önce sabır sonra bebiş versin en sağlıklısındannnn:=))

amin canım. saol inşallah zamanı geldiğinde bizde anne olcağız ..sanada sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip olsun minnoşun dertsiz tasasız sağlıkla gelsin inşallah ::)dediğin gibi rabbim sabır versin en çok buna ihtiyacımız var gerçekten bebek diye diye mazallah akıl sağlığımızdan da olucaz sonra bebiş ne yapsın deli anneyi demi ama :)

melodi canım evet çok yıprandık çok ağladık ...
şimdi yeni bi ilaç deneyecekmişsin...hadi hayırlısı inş. bebişin gelir tatlım
ama gelmezse de yapacak bişi yok tedaviye devam...
ben bu ay başladım ya nedense çok rahatım tabii bunu aşılamadan sonra rahatça konuşabilirmiyim bilmiyorum :))
bizim ilacımız zaman kaybetmeden tedaviye başlamak kızlar...en azından böle ümitlerimiz canlanıyo ve inanıyorum ki Rabbim verecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…