Cok tuhaf. Bende hissettim bunu. Vajinisnus olacağımı da. Anne olmak istediğim an olamayacağımı da. Vajinismusu yenmem iki sene sürdü. Anne olmaya çalısmaya da bir sene once başladım.
9 senedir uğraşanlar 9 aya az derken kendilerinin o aylarını unutuyorlar sanırım. Bekleyen ve nekadar bekleyeceğini bilmeyen icin emin olun 9 gün bile geçmiyor!!!
50 aydır bu yöntem ve daha neler neler birden cok komik geldi yumutlama gününü hesapla bir hafta ilişki bel altına yastık 1 saat bekle birde igrenç kurleri sabah akşam iç hormon ilaçlarıyla ol bin kilo ha birde siperm kaliteli olsun diye calişmalar başlamadan en az 3 gün ilişki yasagı sonrasında ya tutmuşsa bebişe bişe olur diye adet olana kadar cinsel ilişkiden kaç sonra hastasın 5 gün bekle of of of ne komik bi hayatımız var ya dile kolay 50 ay ve belkide bi ömür bu unutla tekrarla durben sonumuzu pek iyi görmüyorum kızlar
:)))) çok güzel yazmışsında bişeyi unutmuşsun bu kadar basitte bu kadar basit bir şeyi biz nie bu kadar çabalıyoruz bu kadar bekliyoruz demi ????
ya bu gün uzun uzun konuştuk beni tüp bebek yapmaktan eşim vazgeçirmeye çalışıyo biraz daha bekliyelim die ama ben istemiyorummmmmmmm bu sıkıntılardan kurtulmak her ay aynı sendromu yaşamaktan kurtulmak istiyorum siz ne kadar beklediniz acabamı diorum ama beklesemmi ama inannın artık ne tırnak kaldı ne pisikoloji ne kendime yapmadığım etrafa çektirmediğim eziyet kalmadı ortalıkta ruh gibi geziyorum hiç bişeyden keyif alamıyorum ne uyku düzeni kaldı ne bişey günde 2 saat uyuyabiliyorum ya kabusla kalkıyorum yada kendiliğimden uyanıp bir daha uyuyamıyorum( allahım beni affetsin ama çok isyankar oldum
Cok tuhaf. Bende hissettim bunu. Vajinisnus olacağımı da. Anne olmak istediğim an olamayacağımı da. Vajinismusu yenmem iki sene sürdü. Anne olmaya çalısmaya da bir sene once başladım.
9 senedir uğraşanlar 9 aya az derken kendilerinin o aylarını unutuyorlar sanırım. Bekleyen ve nekadar bekleyeceğini bilmeyen icin emin olun 9 gün bile geçmiyor!!!
aynı seylerı yaşamışız ilginç kii 1.5 sene sürdü yenmem nerdeyse ve sımdı de 9 aydır boylee
zaten ben hiç takmıyordum bu aya kadar hiç üstüne durmuyordum adetim düzensiz oluyor belkı ondna bilmiyorum sebebini ama doktor sorun yok demişti ilk aylarda gitmiştim ve haklısınız söylekii 9 ay belkii 10. ay olcak belki olmıcak sorun varmı yokmu onuda tam kestiremiyorsunz ve bence her iki türlüsüde zor
:)))) çok güzel yazmışsında bişeyi unutmuşsun bu kadar basitte bu kadar basit bir şeyi biz nie bu kadar çabalıyoruz bu kadar bekliyoruz demi ????
basit mi:26::26:kim demiş
Kaderarkadasim:)
Sana oZEl mesaj yazamiyorum cunku oZEl msj sistemini kullanabilmek icin forumda yazdığım toplam msj sayısının 100 den fazla olması gerekiyormius. Benim daha 14 :) daha coook çalısmam lazım.
karacım sorma ya gerçekten .:)fizana git deseler anne olacaksın gidecem yani düşünmeden ..bu arada ben tavşancıl otu diye bilinen bir tenktür aldım kızlar bu kısırlığa çok iyi geliyormuş romanyada satılıyor burda kullanıp hamile kalan bir kaç kişi var :)saolsun bana da gönderdi temin etmek çok zor çünkü .bitkisel bişey tamamen öbür aya denicem inşallah şifa olur ..artık delircem ya bitkisel manyağı oldum iyice :)
selincim ve dosbacım dualarım sizinle selincim umutsuzluğa kapılma böle şeylerde umut çok önemli biliyosun allahım yardımcınız olsun ve gelecek aydaki hamiş listesinde sizinde adınız olsun
selin kafana takma canım olacaksa tek yumurta ile de olur...
düşünme ve bi de dr.una güven... bırak bildiği gibi yapsın sonuçta işini yapmak zorunda... dediklerine takılma
yumurta sayısında düşüş olur mu bilmem yaşın kaçtı canım ??
ama 7a yada bana da çok mantıklı gelmedi...
benim ilk aşılama da 15 günde büyümüştü demekki benim ki de yavaş büyüyo ama bana dr.um böle şeyleri hiiç sölemiyo :)) bu nedenle de kafam rahat oluyo...
canım hakkımızdan hayırlısı diyorum inş. bebişin gelecek bunu hayal et tatlım
28 yaşındayım canım daha yaşımda erken yumurtaların zayıflaması için o yüzden inanmıyorum. Teşekkür ederim güzel yazın için inşallah bebiş gelecek ümidim çok allahın izini ile olmayanların olacak hepimizin olacak inşallah:)
mrb arkadaşlar benide alın aranıza yazmak dertleşmek ii geliyo insana ben ekim 2 de adet olamam gerekiyo inşlh hamileyimdirde olmam bekliyorum işte bu ay son eğer adet olursam artık tüp bebek yapmaya karar verdim ayın 3 dede tedaviye başlıycaz kısmet olursa öle stresliyimki beklemek çokkkkkkkkkkk zor bide nerede yaptıracağıma karar verebilmiş değilim şu anda bahçeci fulya tüp bebek merkezine gidiyorum bi kalbi duran bebeğim olmuştu oda acıbadem kadıköy de 1,5 sene gittimkadıköy acıbademde tayfun bağış var (sonra bahçeci) acaba onamı gitsem die düşünüyorum benim ameliyatıma girmişti ya sizler nerede aşılama tüp bebek yaptırdınız yazarmısınız?
melodicim cnm benim ne kadr doğru anllatttın ne kadar zorrr allahım kimseeri bununla bide evladının acısııyla sınamasınnn inşş hepiniz bir bir katılırsınız hamişler arasına aalhım önce sabır sonra bebiş versin en sağlıklısındannnn:=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?