canlarımmmmmmmmmmmm selamlarrrrrrrr:)umudumsun bakalım önümüzdeki ay başlıcam ilaca inşallah fayda olur belkide bebiş süpriz yapar bu ay gelir bilmiyorum nasip hakkımızda hayırlısı canım :)sen bizim için dua et lütfen :)nevacım dediğin gibi içinde alkol var fkat bunu şifa niyetine içtiğimiz için sorun olacağını düşünmüyorum :)önemli olan niyet değil mi ama :)şulecimle hiç karşılaşamıyoruz ya nasıl iyi mi tedaviye başladı mı acaba ?dosbacımm bebşin gelecek bence kuzum ya inşallah rahat ol kafan rahat olsun :)bu süreçte yorulan bekleyen ,ama yılmayan bizler anne olmaya hak kazanıcaz bence benimde isyankar olduğum dönemlerolmadı mı bu yolda sanıyorsunuz saatler ağlayıp neden ben soruları neyseki çabuk attlattım yani şöyle az hasarla desek çünkü bebek olayını istemeye başladığımdan beri bu yolda mücadeleye tam 2 yıl olacak nerdeyse elimde kalan ne oldu biliyor musunz ?vücudumda oluşan alerji deri döküntülerim ve bugün gördüğüm saçımda ki ilk beyazım ..ne kadar hırpalamışım kendimi ne kadar yormuşum bu 2 yılda ve vücut artık iflas sinyallerini göndermeye başladı.. o yüzden siz herşeyden önemlisiniz ilk önce bunu aklınıza koyun :)siz önemlisiniz ,sağlınız da :)çok canımız yanacak bu yolda karakterimiz değişecek belki ..yoksa her dışarı çıktığımda karnı burnunda kadınları görmem ve kıskanmam normal olamaz değil mi :)kıskanmak değil de imrenmek diyelim.eskiden önemsemediğim bu durumlara şimdi mucize olarak yaklaşmam ve bebeğe bakarken tanrımm ne şanslı insanlar evet başarmışlar bu işi demek ..kendimi başarısız olarak görmek ,beceriksiz bir çocuk bile ypamadın demek ..zor çoz zorr .en önemlisi deliler gibi bebek mağazalarına girip olmayan bebğime puset bakmak beğenmek ,bebeğiniz doğdumu ,doğacak mı diye soran görevliye 'daha çok yeni 'doğacak inşallah deyip palavra atmak ..gidip gidip bebek tulumları vs almak ,onları saklamak sonra :)karnıma yastık koymak nasıl olurum acaba diye aynaya bakmak ,bakarken hayallere dalmak :)bütün konuşmalarımın arasında hep bebek olması mesela eşimle konuşurken plan yaparken bebeğe endeskli olmak ..ama olmayan bebeğe hep gelecekmiş gibi duran ama gelmeyen bebeğime ..sonra şimdi çamaşır odası olarak kullandığım ama bebek odası olması beklenen odaya girip bebk odası projeleri hazırlamak ..sonra orda oturup gelmeyen bebeğime kızmak ,saatlerce ağlamak..bunlar uzar gider ..hepsi tanıdık size değil mi?bunların üstesinden gelmek zorundayız kabullenip kendimizi hırpalamadan bu yolda elimizden geldiğince mücadeleye devam etmeliyiz ..bu kadar delirdim ,üzüldüm ,ağladım ne oldu sanki gelmeyen bebek geldimi ..yine gelmedi..ama geleceğini umut ediyorum ve allaha sığınıyorum .çabalamak gerekiyor ama kendi sağlığımızı ön planda tutarak ..hem mucizler ansızın gelir ..ve ben mucizlere çok inanırım ..sizde inanın birgün olcağına er yada geç :)rabbim hepimizin yardımcısı olsunn ..sizleri seviyorummmmm :)
amin cnm allah rağzı olsun....allah tüm steyenlerede nasip etsin hep dualarımdasınız vallaha. allah isteyen herkeze çok bekletmeden versin....çook sevindim allah kucagına almayı nasip etsin inşallah hamileyken bize de dua et sen meleksin olur. inşallah.
oh ne güzel tatlı cadı büyüyor....inşallah bende görürüm o günleri....dosbacım çok sevindim senin için hayırlısı ve bebişli olsun inşallah dualarım seninle bende bugün kızımı gördüm kocaman olmuş iyi bi sorun yok dedi çok şükür en kısa zamanda darısı szilere olsun inşallah:)
aynı seylerı yaşamışız ilginç kii 1.5 sene sürdü yenmem nerdeyse ve sımdı de 9 aydır boylee
zaten ben hiç takmıyordum bu aya kadar hiç üstüne durmuyordum adetim düzensiz oluyor belkı ondna bilmiyorum sebebini ama doktor sorun yok demişti ilk aylarda gitmiştim ve haklısınız söylekii 9 ay belkii 10. ay olcak belki olmıcak sorun varmı yokmu onuda tam kestiremiyorsunz ve bence her iki türlüsüde zor
melodi canım evet çok yıprandık çok ağladık ...
şimdi yeni bi ilaç deneyecekmişsin...hadi hayırlısı inş. bebişin gelir tatlım
ama gelmezse de yapacak bişi yok tedaviye devam...
ben bu ay başladım ya nedense çok rahatım tabii bunu aşılamadan sonra rahatça konuşabilirmiyim bilmiyorum :))
bizim ilacımız zaman kaybetmeden tedaviye başlamak kızlar...en azından böle ümitlerimiz canlanıyo ve inanıyorum ki Rabbim verecek inş.[/QUOTE
canım dosbam doğru söylüyosun tedaviye devam :)ama ben tam anlamıyla 2 yılda bir tedaviye bile başlayamadım biliyor musun?doktorlar hep bir bekleme süreci verdiler bu süreçlerde bebek olmadıkça beni daha çok hırpaladıilk doktora gittiğimde bebek çalışmalarının 6.ayındaydık herşey normal gözüklüyor denildi bir kaç ay bekleyin..bekledik yokk olmadı.bir kaç ay sonra daha iyi bir doktora gittim hormon testi yapıldı prolaktin yüksek çıktı.doktor dedi sebebi bulduk 4 ay ilaç kullan olmazsa gel.bekledik yine yok..ben kendi kararımla hsg çekildim.sol açık sağ kapalı salpinks:)rahim filminden sonra yine bekleme süreci sonuç yok.doktora gidip ben çektirdim sonuç böle dedim ..o da baktı filmlere solda da geçiş sanki zor olmuş her iki tuba dada problem olabilir dendi.seçenekler bekletin yyıllar sonrada kendiliğinden de olabilir dedi.yada laparoskopi ameliyat yada direk tüp.ben laparoskopi olmayı tercih ettim çünkü tüpte yapsan illa bunu isteyecekler benden filmde hasarlı gözüktüğü için.bu arada doktorla bunları konuşurken ultrasonda bir tane gelişöekte olan yumurta olduğunu söyledi ameliyat öncesi bu doğal gelişen yumurta ya aşılama yapalım dedi kbul ettik ama olmadı.sonra ameliyat ..sonuç sağ ve sol tüpte üzerine baskı yapan paratubal kistler mevcut yakıldı işlem yapıldı konrolde her iki tüpte açık çıktı şükür ki..yine bekleme süreci ameliyattan sonra ilk 6 ay bebek olma olasılığı çok yüksek ..denildi ..şimdi ameliyat olalı 3 ayı biraz geçti .yine bekleme ..hımm bu arada ben tatmin olmayıp yumurtalık rezervlerimde sıkıntı var mı yok mu ona kafayı takmıştım ve bu hormon testi hiç yapılmadı bana gitim geçen ay onu yaptırdım fsh :7.63 çok süper değil yani benim yaşım için yaş 28 tabii.ortalama bi rakam kendi doktoruma göstermedim daha ama ..hayırlısıyla şu ilacı deneyip ki umarum bu ilaç vesile olur rabbim gönderirr meleğimi ..yoksa ya gerçek bir aşılama yada direk tüp beebek için kolları sıvamaya başlayacağım .bekledikçe dediğin gibi süreç daha yıpratıcı oluyor canımm:)ama bebekler gelecek inanıyorum hepimizin yüzü gülecek inşallah...
MELOdi çok kötüsünnn ama
birebir yazmışsın senle farkımız
bebek soracaklarını bildiğim için ben o mağazalara giremiyorum bile
kızlar buay umutluydum ben ama dün en önemli günümdü tahminimce
ve ben çok hastaydım
hala daha öyleyim yine o önemli günler geçti gitti
nasip değilmiş bu ayda sanırım
yoksa neden yumoşum çatladı dediğim gün hasta olayım değilmi
RABBİM in vardır bir bildiği
bakın sizleri çok iyi anlıyorum bende burdaki en umutsuz insandım hastalandığım zaman çok huysuz duygusal biri oluyordum her ay beklemek çok zor hastalanınca uğradığım hüsranı ağlamalarımı hiç unutmadım ama yinede her aya umutlarım yenilendi ve en son hastalanmayı beklerken hastalanayımda tedaviye devam edeyim diye beklerken geldi meleğim hastalanmadım....inşllah sizlerin ve tüm isteyenlerin melekleri en kısa sürede gelir cnm....ama şuna inanıyorum biradahaki ay tedaviye başlayacam diye kafam rahattı hiç o ay birlikte olma günlerini takip etmedim ve o ay fazla çalışmamda olmadı allah ol derse oluyor işte kafanızıda rahatlatın arkadaşlarım atmak zor kafadan bu düşünceyi biliyorum ama elinizden geleni yapın.hem bi arkadaşımda öle oldu amaaaan benim çocuğum olmuyore uğraşmıcam sıkıldım artık dedi ve o ay öle ilgilenmedi bu konuyla o ay bebişi geldi...inşallah sizlerinde hemen gelsin inşallah.....
canım ne güzel yazmışsın hayatımız hep olmayan bebegin umuduyla şekilleniyor... ama olacak birgün. bunla yaşamayı ögrendik nasıl olsa ayın sonundaki kanla biten hayalımız banyoda yıkandıktan sonra tekrar yeşermiyormu... bizi bizden başka kimse anlayamaz. bu sinavdan yüz akıyla cıkıp bebişlerimizi elbet kucagımıza alıp ona ninniler söylicez.o güzelim tulumları elbiseleri giydirce o kapısını kitli tuttumumuz camasır odası bizim bu dünyadaki cennetimiz olacak en önemlisi bizim bebişlerimiz bünyanın en degerli sevgisizle düyüyecek... alllahım hepimizin dualarını kabul etsin
çok sinirliyim:88::88:
kaldırım yapıyorlar bizim sokağa
her taraf toz toprak kum
kepçeler
bende 1 .kattayım rüzgarda benim eve doğru esiyor
battım kızlar resmen bu 2 haftadır böyl ne zaman biteceğide belli değil
başka yer yokmuş gibi benim evimin önüne döküyorlarmı kumları
kum tepecikleri dolu heryer bugün bir çamaşır asayım dedşim asmaz olaydım:84::84::84::84:
ben okurken bile yoruldum
ne kadar zor ve heranlamda yıpratıcı bir süreçdeğilmi tatlım
ama hepimiz aynıyız işte yokki birbirimizden farkımız
bu yazdıklarının devamı olarak aşılama tüp bebek yaptırıp olmayanlar var canım
rabbim o duruma gelmeden nasip eder işallah hepimize
bu arada tüpe karar verseydimde
laparoskopi isteyeceklerdi demişsin
şimdi ben tüp yaptırmak istesem önce laparoskopi şartımı koyacaklar bana:26::26:
aslında mantıklı görünüyor
sağ iyi durumda demişti yapışıklık vs de yok sanırım orda ama sol tamamen kapalı yani öyle yarım falan değil
hiç gitmemişti ilaç
neyse laparoskopi çokta zor olmasa diye düşünüyorum ama adı ameliyat işte
rabbim başka dert vermesin
kızlar günaydınnnn
benim canım sıkıldı. Kontrole gittim yumurtalarda düşüş var. 5 tane yumurtam kalmış büyüyen. ve bunlarda çok büyümemiş okadar iğneğe rağmen. ilk aşılamamda 5 günde büyümüştü ikinci aşılamamda 15 günde büyüdü şimdi yogun iğne ile 1.5 haftadır büyümedi. Acaba bağışıklık mı yaptı etkilemiyormu iğneler ara mı verseydik birazdaha dedim doktor ara vermen hata olur yumurtanda azalma var diyor ben pek inanmadım çünkü 7 ayda rahmimde dönüm noktası olacak degil. bi de aynı iğneleri kullandık hep farklı iğne denesek daha iyi olurdu bence ama işte doktor bilir diyoruz susuyoruz. Kendi kendime üretmem ne kadar dogru olur bilmem.
siz de de tüp bebek yaptırırken büyütme de zorluk çekildi mi ve yumurtalarda düşüş oldu mu ? bilgi verirseniz çok sevinirim canım çok sıkıldı.
canlarımmmmmmmmmmmm selamlarrrrrrrr:)umudumsun bakalım önümüzdeki ay başlıcam ilaca inşallah fayda olur belkide bebiş süpriz yapar bu ay gelir bilmiyorum nasip hakkımızda hayırlısı canım :)sen bizim için dua et lütfen :)nevacım dediğin gibi içinde alkol var fkat bunu şifa niyetine içtiğimiz için sorun olacağını düşünmüyorum :)önemli olan niyet değil mi ama :)şulecimle hiç karşılaşamıyoruz ya nasıl iyi mi tedaviye başladı mı acaba ?dosbacımm bebşin gelecek bence kuzum ya inşallah rahat ol kafan rahat olsun :)bu süreçte yorulan bekleyen ,ama yılmayan bizler anne olmaya hak kazanıcaz bence benimde isyankar olduğum dönemlerolmadı mı bu yolda sanıyorsunuz saatler ağlayıp neden ben soruları neyseki çabuk attlattım yani şöyle az hasarla desek çünkü bebek olayını istemeye başladığımdan beri bu yolda mücadeleye tam 2 yıl olacak nerdeyse elimde kalan ne oldu biliyor musunz ?vücudumda oluşan alerji deri döküntülerim ve bugün gördüğüm saçımda ki ilk beyazım ..ne kadar hırpalamışım kendimi ne kadar yormuşum bu 2 yılda ve vücut artık iflas sinyallerini göndermeye başladı.. o yüzden siz herşeyden önemlisiniz ilk önce bunu aklınıza koyun :)siz önemlisiniz ,sağlınız da :)çok canımız yanacak bu yolda karakterimiz değişecek belki ..yoksa her dışarı çıktığımda karnı burnunda kadınları görmem ve kıskanmam normal olamaz değil mi :)kıskanmak değil de imrenmek diyelim.eskiden önemsemediğim bu durumlara şimdi mucize olarak yaklaşmam ve bebeğe bakarken tanrımm ne şanslı insanlar evet başarmışlar bu işi demek ..kendimi başarısız olarak görmek ,beceriksiz bir çocuk bile ypamadın demek ..zor çoz zorr .en önemlisi deliler gibi bebek mağazalarına girip olmayan bebğime puset bakmak beğenmek ,bebeğiniz doğdumu ,doğacak mı diye soran görevliye 'daha çok yeni 'doğacak inşallah deyip palavra atmak ..gidip gidip bebek tulumları vs almak ,onları saklamak sonra :)karnıma yastık koymak nasıl olurum acaba diye aynaya bakmak ,bakarken hayallere dalmak :)bütün konuşmalarımın arasında hep bebek olması mesela eşimle konuşurken plan yaparken bebeğe endeskli olmak ..ama olmayan bebeğe hep gelecekmiş gibi duran ama gelmeyen bebeğime ..sonra şimdi çamaşır odası olarak kullandığım ama bebek odası olması beklenen odaya girip bebk odası projeleri hazırlamak ..sonra orda oturup gelmeyen bebeğime kızmak ,saatlerce ağlamak..bunlar uzar gider ..hepsi tanıdık size değil mi?bunların üstesinden gelmek zorundayız kabullenip kendimizi hırpalamadan bu yolda elimizden geldiğince mücadeleye devam etmeliyiz ..bu kadar delirdim ,üzüldüm ,ağladım ne oldu sanki gelmeyen bebek geldimi ..yine gelmedi..ama geleceğini umut ediyorum ve allaha sığınıyorum .çabalamak gerekiyor ama kendi sağlığımızı ön planda tutarak ..hem mucizler ansızın gelir ..ve ben mucizlere çok inanırım ..sizde inanın birgün olcağına er yada geç :)rabbim hepimizin yardımcısı olsunn ..sizleri seviyorummmmm :)
MELOdi çok kötüsünnn ama
birebir yazmışsın senle farkımız
bebek soracaklarını bildiğim için ben o mağazalara giremiyorum bile
kızlar buay umutluydum ben ama dün en önemli günümdü tahminimce
ve ben çok hastaydım
hala daha öyleyim yine o önemli günler geçti gitti
nasip değilmiş bu ayda sanırım
yoksa neden yumoşum çatladı dediğim gün hasta olayım değilmi
RABBİM in vardır bir bildiği
canım inş.2ekimde yeniden doğarsın güzel haberlerle az kalmış bol bol dua et...olmazsa da vardır bi zamanı beklemekten baska caremiz yok..bu da bizlerin imtihanı sanırım..sabredicez ama umudumuzu kaybetmeden yola devam...
canım hadi inşallah güzel sonuçlar seni bekliyorinşlhhhh 2 ekimde ama ben test yapmıştım erken hcg testi silik çıkmıştı cuma günü dayanamadım gittim sağlık ocağında kan testi yaptırdım nereden yaptırdım pişman oldum :2: 4 gün oldu hala test sonucu gelmedi diolar onu bekliyorum ısrarla bakalım yarın için gidicem gelmişse öğrencem şans şans neredesin banada uğraaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?