Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MELOdi çok kötüsünnn ama

birebir yazmışsın senle farkımız
bebek soracaklarını bildiğim için ben o mağazalara giremiyorum bile

kızlar buay umutluydum ben ama dün en önemli günümdü tahminimce
ve ben çok hastaydım
hala daha öyleyim yine o önemli günler geçti gitti

nasip değilmiş bu ayda sanırım

yoksa neden yumoşum çatladı dediğim gün hasta olayım değilmi

RABBİM in vardır bir bildiği

dosbacım ne güzel yazmışsın
uzun zamandır duydugum en mantıklı kelime gibi geldi bana

bizim ilacımız vakit kaybetmeden tedaviye başlamak
o zman umutlarımız canlanıyor en azından

canım ne güzel yazmışsın hayatımız hep olmayan bebegin umuduyla şekilleniyor... ama olacak birgün. bunla yaşamayı ögrendik nasıl olsa ayın sonundaki kanla biten hayalımız banyoda yıkandıktan sonra tekrar yeşermiyormu... bizi bizden başka kimse anlayamaz. bu sinavdan yüz akıyla cıkıp bebişlerimizi elbet kucagımıza alıp ona ninniler söylicez.o güzelim tulumları elbiseleri giydirce o kapısını kitli tuttumumuz camasır odası bizim bu dünyadaki cennetimiz olacak en önemlisi bizim bebişlerimiz bünyanın en degerli sevgisizle düyüyecek... alllahım hepimizin dualarını kabul etsin

semicim öyle tatlım çok hayallerimiz çok umutlar... ama olacak Allahın izniyle ...ben inanıyorum
zaman kaybetmemek lazım tedavi bizim için çare olcak diye umut ediyorum
konuştukça bekledikçe canımız acıyor...
ben aşılama olmazsa tüpe giderim ama şu an maddi imkanım yok malesef (
hayırlıca inş. aşılama ile tutar

çook sevindim allah kucagına almayı nasip etsin inşallah hamileyken bize de dua et sen meleksin olur. inşallah.
amin cnm allah rağzı olsun....allah tüm steyenlerede nasip etsin hep dualarımdasınız vallaha. allah isteyen herkeze çok bekletmeden versin....
oh ne güzel tatlı cadı büyüyor....inşallah bende görürüm o günleri....

bakın sizleri çok iyi anlıyorum bende burdaki en umutsuz insandım hastalandığım zaman çok huysuz duygusal biri oluyordum her ay beklemek çok zor hastalanınca uğradığım hüsranı ağlamalarımı hiç unutmadım ama yinede her aya umutlarım yenilendi ve en son hastalanmayı beklerken hastalanayımda tedaviye devam edeyim diye beklerken geldi meleğim hastalanmadım....inşllah sizlerin ve tüm isteyenlerin melekleri en kısa sürede gelir cnm....ama şuna inanıyorum biradahaki ay tedaviye başlayacam diye kafam rahattı hiç o ay birlikte olma günlerini takip etmedim ve o ay fazla çalışmamda olmadı allah ol derse oluyor işte kafanızıda rahatlatın arkadaşlarım atmak zor kafadan bu düşünceyi biliyorum ama elinizden geleni yapın.hem bi arkadaşımda öle oldu amaaaan benim çocuğum olmuyore uğraşmıcam sıkıldım artık dedi ve o ay öle ilgilenmedi bu konuyla o ay bebişi geldi...inşallah sizlerinde hemen gelsin inşallah.....

çok sinirliyim:88::88:

kaldırım yapıyorlar bizim sokağa
her taraf toz toprak kum
kepçeler
bende 1 .kattayım rüzgarda benim eve doğru esiyor
battım kızlar resmen bu 2 haftadır böyl ne zaman biteceğide belli değil
başka yer yokmuş gibi benim evimin önüne döküyorlarmı kumları
kum tepecikleri dolu heryer bugün bir çamaşır asayım dedşim asmaz olaydım:84::84::84::84:

tatlımmm hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bir eksik 2 fazla :)sen çalışmalara devam et belli olmuyor bu yumoşlar yahu :)

zaten genelde böyle oluyor sanırım hep duyuyorum ama su anda bi sorun varmı yokmu öncelıkle hem esımde hem bende onu bılmelıyımkı ona göre devam edeyim
ben su anda hiç bişey bilmiyorumkii nasıl neye göre ne düşüneceğimii ne hsiedeceğimii bilsemki sorun yok veyada var bende ona göre davranıcam zaten
birde inanın su 9 ay boyunca zaten zayıflamak ıstegım daha fazlaydı bu yuzden hıc uzulmedım bu kıloda hamıle kalmak ıstemıyordum
cok nadır adetım 2 ay gecıtıgı zaman falan umıtlendım test yaptım buda baslarda olmustu
ama dun kendı kendıme bı dusundum 9 ay olmus ben 6 kere falan adet oldu bu donemde
ve kılo vercem dıye ugrasırken 3 kılo daha almısım işte bu yüzden bazı tasalarım 9 ay sonundaa bazı seylerın dank etmesı normal degılmı sızcede..
inşallah herşey güzel olur herşey herkesın gonlune göre olur ve herkes bebeğine kavuşur tabı isteyenler :)

karacım canım benim inşallah hepsi olcakk..dünyanın en şanslı veledleri olcaklar :)bu kadar beklemeye bunca uğraşa çok sevilecekler ..allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)

ben okurken bile yoruldum
ne kadar zor ve heranlamda yıpratıcı bir süreçdeğilmi tatlım
ama hepimiz aynıyız işte yokki birbirimizden farkımız
bu yazdıklarının devamı olarak aşılama tüp bebek yaptırıp olmayanlar var canım
rabbim o duruma gelmeden nasip eder işallah hepimize

bu arada tüpe karar verseydimde
laparoskopi isteyeceklerdi demişsin
şimdi ben tüp yaptırmak istesem önce laparoskopi şartımı koyacaklar bana:26::26:

ah semicimmmm kolay gelsin valla sanırım türkiyenin dört bir yanında bu çalışmalar var buırda da aynen yani ..bitse de kurtulsakk anacım :)

tatlım gerçekten zor bir süreç hele bu doktorların herşeyi böle ağırdan almalarına sinir oluyorum ..gelelim soruna senin sol tüp kapalı sanırım öyle çıktı filmde..bu yaptırdığın tüp bebek merkezine göre değişir tatlım ..ama genel anlamda iyi çalışan merkezler buna önem veriyor çünkü tpte hirosalpenks varsa yani içi iltihap doluysa tüp bebek sırasında embriyonun tutunmasını engelliyormuş .çünkü tüpteki sıvı oraya da sızıntı yapabiliyormuş..ona bakıyorlar yani.ama çeşitli görüşler var bu konu da eğer ilk tüp tutmazsa ve tüplerde hasar varsa 2 .mutlaka bunu yapıyorlar diye biliyorum ..ki yapılması gerekirse hiç korkma gerek kalmaz inşallah ama basit bir işlem gözünde büyütüp kendini korkutma.her merkezin çalışması farklı olabilir belki de sana gerek görmezler tatlım :)

aslında mantıklı görünüyor
sağ iyi durumda demişti yapışıklık vs de yok sanırım orda ama sol tamamen kapalı yani öyle yarım falan değil
hiç gitmemişti ilaç
neyse laparoskopi çokta zor olmasa diye düşünüyorum ama adı ameliyat işte
rabbim başka dert vermesin

tatlım dermanı olan dertler versin rabbim ..bugünlerde geçicek inşallah:)tatlım karnım çok aç gidip bir hamburger yapayım kendime nasılsa koca yok bugün :)sonra gelirim yine öpüldünnnn..

üzülme canım iğneyle yumurtaların büyümesi biraz zaman alıyor sadece sende değil yani önemli olan sayı değil kaliteli yumurta olması

sen yinede çalış canım çünkü çatlatma iğnesi vurdurduktan 36 saat sonra aşılama yapıyorlar biyerdede okumuştum yumurta çatladıktan sonraki 4 gün gebeliğe en elverişli günmüş sen çalış.

inşlhhhh 2 ekimde ama ben test yapmıştım erken hcg testi silik çıkmıştı cuma günü dayanamadım gittim sağlık ocağında kan testi yaptırdım nereden yaptırdım pişman oldum :2: 4 gün oldu hala test sonucu gelmedi diolar onu bekliyorum ısrarla bakalım yarın için gidicem gelmişse öğrencem şans şans neredesin banada uğraaaaa

melodi canım anlatınca ne kadar da uzun sürmüş...aslında bende 2 yıldır uğraşıyorum ama senin ki karışıkmış canım
ama dediğin gibi inş. olacak
semicim sana gelince iyi bi dr.a gitmen şart...neler yapmalısın bi rota çizmeli sana...sonra takiplerin başlar

canım hadi inşallah güzel sonuçlar seni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…