Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşlhhhh inşlhhhh allahım yardım et hepimize saat 13.30 da gidicem bakalım test çıkmışmı haber vericem inşlh güzel hayırlı haberler getiririm...

canım silik çıkmışsa bence hamilesin çünkü olmayınca 2nci çizginin gölgesi bile olmuyor hadi bakalım merakla bekliyoruz

günaydıııııııınnnn canım arkadaşlarııımmmmm... maşallah hareketlenmiş sanki topik
maşallaaaaaaaaaaaaaaahhhh

bugün kontrolüm vardı dr. gel bi araya sıkıştırır bakarım demişti...
bende tam hazırlandım indim tel geldi dr. acil doğuma gitmiş 4:30 gibi gelin dediler (
neyse Allah tan dolmuşa binmemiştim...şimdi zaman geçirmeye çalışıyorum

ben geldim sonucum çıkmış 21. gün yapılan teste b-hcg değerim 1.20 anlıyamadım ama :44:

ben geldim sonucum çıkmış 21. gün yapılan teste b-hcg değerim 1.20 anlıyamadım ama :44:

b-hcg değerim 20. gün yaptırmıştım buna göre 1.20 çıkmış bu gün 25. günüm ama hala silik çıkıyo
canım 5 ve üzeri gebe demek ama bunu bende anlamadım
hem silik çıkıyorsa olumlu...istersen bi dr.unu ara tatlım

canım 5 ve üzeri gebe demek ama bunu bende anlamadım
hem silik çıkıyorsa olumlu...istersen bi dr.unu ara tatlım

hemen sonuç alabileceğin bir yerde tekrar kan tahlili yaptırma şmkanın yokmu
kararsızlıktan kurtulurdun
hamilemiyim değilmiyim diye düşünmek beklemek çok zor

Sanırım bu değerle ben hamile değilim kan testi başka yaptırmıycam adetime 4 gün kaldı bakalım ne olucak bu akşam hatta 1 saat sonra falan bi daha idrar testi yapcam ve bekliycem

kızlar nasılsınız bu gün yine has işlerim vardı ve bu hafta hep has olacağımm o yüzden gelemiyorum topiğee
sizler nasılsınız

çok moralim bozuk (
inşlh erken olduğu için değer bu kadar çıkmıştır ve silik görünüyodur bir daha kimyasal olur diede korkuyorum bu son hafta nie böle geçmek bilmez allahımmm

günaydın kızlar...
dün dr.a gittim ama akşam trafiğinde çok yoruldum
birazda moralim bozuk
bana daha önce pco olduğumu sölemeyen bi dr.um var :)) dedim hocan neden sölemediniz...eee çok önemli değil sen çok takılıyosun diye sölemedim diyo...sonrada nasıl olsa hamile kalabiliyosun dedi...
neyse pco olduğum için çok yumoş var tabii ki de... ve güzel büyüyen yok daha ( moralim çok bozuldu bak bunun için sölemiyorum cumartesine büyür dedi... ben telaş edince geçen bi hastası da çoook ısrarla yumoşlarım büyümüyo diye ilacı artırmış... tabii dr. kontrolünde ama yumoşları 2 günde 20 tane olmuş ( mecburen tüpe gitti dedi... bu nedenle seninkini yavaş büyütmeye çalışıyoruz tıpkı geçen sefer ki gibi dedi :))
yani ikna oldum gibi...herşeyin hayırlısı diyorum cumartesi günü tekrar bakacak

dun bende polikistik over li oldugumu ögrendim şaşkınım
daha önceki doktor bunu söylememişti 7 ayım boşa gitti
bari bunu soyleseydı farketseydi zayıflamam kolaylaşırdı
sımdı kı doktorum hemen başlayalım bişeylere geciktirmeye gerek yok dedi
bi 10 kilo verrirsne iyi olur dedi bde

günaydın canlar nasılsınız

kızlar benim bir kız kardeşim var 7 yılık evli pcolu 2 defa doğal yoldan hamile kaldı ama malesef düyaya gelmedi bebekleri 2.3 aylıken kalp atışları durdu ve kürtaj oldu
2 aşılama yapıldı ama negatif aldı geçen hafta tüp bebeğe başladı dün has gittik kontrol için çok sayıda yumoşu olduğunu söyledi dr he rşey yolunda dedii kan verdi sonra aradılar ve aynı dozda ilaçlara devam dedilerrr birde pcolu hastalarınn tüp bebekte diğer has oaranla daha şanslı olduğunu söylediler
rabbim hepinizin hepimizn yardımcısı olsun inşşşş en kısa zamanda göbüşlerimizi doldursunn

dosbacım pko da olsan ne değişecek tatlım
gittin yumoşun büyüdü aşılama oldun ve tuttu
pko infertilite sebebi değilki
bu seferde öyle olucak işallah ve sağlıkla kucağına alacaksın canım
moral bozmak yok
çünki moral bozacak birşey yok
seviyoruz seni

canını sıkma bak benim rahim superdi sorun yoktu leke bile yoktu o kadar yumurtadan da kala kala 5 tane kaldı şükürler olsun yine var. ama çok zor büyüdüler 20 günümü aldı büyümesi.. o yüzden hiç takma regli oluyorsan yumurtanda varsa korkma bişeyden herşeyin çaresi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…