günaydın kızlar...
dün dr.a gittim ama akşam trafiğinde çok yoruldum
birazda moralim bozuk
bana daha önce pco olduğumu sölemeyen bi dr.um var :)) dedim hocan neden sölemediniz...eee çok önemli değil sen çok takılıyosun diye sölemedim diyo...sonrada nasıl olsa hamile kalabiliyosun dedi...
neyse pco olduğum için çok yumoş var tabii ki de... ve güzel büyüyen yok daha( moralim çok bozuldu bak bunun için sölemiyorum cumartesine büyür dedi... ben telaş edince geçen bi hastası da çoook ısrarla yumoşlarım büyümüyo diye ilacı artırmış... tabii dr. kontrolünde ama yumoşları 2 günde 20 tane olmuş ( mecburen tüpe gitti dedi... bu nedenle seninkini yavaş büyütmeye çalışıyoruz tıpkı geçen sefer ki gibi dedi :))
yani ikna oldum gibi...herşeyin hayırlısı diyorum cumartesi günü tekrar bakacak
zaten genelde böyle oluyor sanırım hep duyuyorum ama su anda bi sorun varmı yokmu öncelıkle hem esımde hem bende onu bılmelıyımkı ona göre devam edeyim
ben su anda hiç bişey bilmiyorumkii nasıl neye göre ne düşüneceğimii ne hsiedeceğimii bilsemki sorun yok veyada var bende ona göre davranıcam zaten
birde inanın su 9 ay boyunca zaten zayıflamak ıstegım daha fazlaydı bu yuzden hıc uzulmedım bu kıloda hamıle kalmak ıstemıyordum
cok nadır adetım 2 ay gecıtıgı zaman falan umıtlendım test yaptım buda baslarda olmustu
ama dun kendı kendıme bı dusundum 9 ay olmus ben 6 kere falan adet oldu bu donemde
ve kılo vercem dıye ugrasırken 3 kılo daha almısım işte bu yüzden bazı tasalarım 9 ay sonundaa bazı seylerın dank etmesı normal degılmı sızcede..
inşallah herşey güzel olur herşey herkesın gonlune göre olur ve herkes bebeğine kavuşur tabı isteyenler :)
dosbacım ve denizcim bende pko hastasıyım ayrıca orkidede pko hastası ama oda hamile ve bende hamileyim biliyorsun dosbacım allah tamamına erdirir inşallah ama demek istediğim hiç korkmayın beni çok korkutmuşlardı bu pko la ilgili hiç çocuğum olmuycak diye düşünüyordum biliyorsun dosbaammm.ama bak allahın izniyle oldu inşallahda kucağıma almak nasip olur....allah sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...YALNIZ BENİM DRUM KİLO VERMEN BİLE KOLAY HAMİLE KALMANI SAĞLAR DEMİŞTİ TAM 9 KİLO 800 GRAM VERDİM VE SONUÇ.SİZDE BİRAZ KİLO VERMEYE ÇALIŞIN GERÇİ KİLOLU OLMAYANLARDA PKO LU OLABİLİYOR AMA BENDE İŞE YARADI İŞTE SİZDE DENEYİN DERİM AMA TABİKİDE SİZ BİLİRSİNİZ....dun bende polikistik over li oldugumu ögrendim şaşkınım
daha önceki doktor bunu söylememişti 7 ayım boşa gitti
bari bunu soyleseydı farketseydi zayıflamam kolaylaşırdı
sımdı kı doktorum hemen başlayalım bişeylere geciktirmeye gerek yok dedi
bi 10 kilo verrirsne iyi olur dedi bde
günaydın canlar nasılsınızkızlar benim bir kız kardeşim var 7 yılık evli pcolu 2 defa doğal yoldan hamile kaldı ama malesef düyaya gelmedbebekleri 2.3 aylıken kalp atışları durdu ve kürtaj oldu
2 aşılama yapıldı ama negatif aldı geçen hafta tüp bebeğe başladı dün has gittik kontrol için çok sayıda yumoşu olduğunu söyledi dr he rşey yolunda dedii kan verdi sonra aradılar ve aynı dozda ilaçlara devam dedilerrr birde pcolu hastalarınn tüp bebekte diğer has oaranla daha şanslı olduğunu söylediler
rabbim hepinizin hepimizn yardımcısı olsun inşşşş en kısa zamanda göbüşlerimizi doldursunn
günaydın kızlar...
birazda moralim bozuk
bana daha önce pco olduğumu sölemeyen bi dr.um var :)) dedim hocan neden sölemediniz...eee çok önemli değil sen çok takılıyosun diye sölemedim diyo...sonrada nasıl olsa hamile kalabiliyosun dedi...
neyse pco olduğum için çok yumoş var tabii ki de... ve güzel büyüyen yok daha( moralim çok bozuldu bak bunun için sölemiyorum cumartesine büyür dedi... ben telaş edince geçen bi hastası da çoook ısrarla yumoşlarım büyümüyo diye ilacı artırmış... tabii dr. kontrolünde ama yumoşları 2 günde 20 tane olmuş ( mecburen tüpe gitti dedi... bu nedenle seninkini yavaş büyütmeye çalışıyoruz tıpkı geçen sefer ki gibi dedi :))
öncelikle dr una bayıldımm :)) seni tanımış ve sana nasıl davranacağını biliyo..vayy be insann ablası olsa dr u anca böle olurdu herlade kırılırmı üzülürmü diye patavatsızlığı yok
sana gelince dosbacımm telaşa lüzum yok kendini bu tatlı dr unun kollarına bırakkkk
günaydın canlar nasılsınız
kızlar benim bir kız kardeşim var 7 yılık evli pcolu 2 defa doğal yoldan hamile kaldı ama malesef düyaya gelmedi bebekleri 2.3 aylıken kalp atışları durdu ve kürtaj oldu
2 aşılama yapıldı ama negatif aldı geçen hafta tüp bebeğe başladı dün has gittik kontrol için çok sayıda yumoşu olduğunu söyledi dr he rşey yolunda dedii kan verdi sonra aradılar ve aynı dozda ilaçlara devam dedilerrr birde pcolu hastalarınn tüp bebekte diğer has oaranla daha şanslı olduğunu söylediler
rabbim hepinizin hepimizn yardımcısı olsun inşşşş en kısa zamanda göbüşlerimizi doldursunn
dosbacım pko da olsan ne değişecek tatlım
gittin yumoşun büyüdü aşılama oldun ve tuttu
pko infertilite sebebi değilki
bu seferde öyle olucak işallah ve sağlıkla kucağına alacaksın canım
moral bozmak yok
çünki moral bozacak birşey yok
seviyoruz seni
canını sıkma bak benim rahim superdi sorun yoktu leke bile yoktu o kadar yumurtadan da kala kala 5 tane kaldı şükürler olsun yine var. ama çok zor büyüdüler 20 günümü aldı büyümesi.. o yüzden hiç takma regli oluyorsan yumurtanda varsa korkma bişeyden herşeyin çaresi var.
dosbacım pko var diye üzülme bende pkoluyum evet biraz zor büyüyor ama büyüyor sonuçta doktoruna güven ve inşallah olacak allahın izniyle sakın morelini bozma stres yok bu aralar güzel düşün güzel olsun
cnm benimde 1,5 seneyi tam yeni geçtide hamile olduğumu öğrendim bendede pko vardı...herşeyde bir hayır vardır en başta şunu söliyim burda kimse kimseye kötülük olsun veyada moral bozsuuun diye bişey sölemez adım gibi eminim buna herkez moral versin diye konuşur burda hepimiz aynı durumda olduğumuz için toplandık ve bizi bizden başka kimsecikler anlamaz.buna emin olun bikere YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIN TÜMÜNE SÖYLÜYORUM....konuşulanları sakın yalnış anlamayın herkezin bir sorunu var bizler hemen ilk birliktelikte hamile kalabilen insanlar değiliz hepimiz bazı yollardan geçtik ve hepimiz bunun zor ve çok yorucu olduğunu biliyoruz....bu bilerek cvpları okuyun lütfen hemen yalnış anlayıp çıkışmayın daha önceki yazışmalardada gördüm bundan dolayı bu açıklamayı yapma gereği duydum sakın kimse yalnış anlamasın ve kırılmasın lütfen bana.....
QUOTE=dosba;21077787]günaydın kızlar...
birazda moralim bozuk
öncelikle dr una bayıldımm :)) seni tanımış ve sana nasıl davranacağını biliyo..vayy be insann ablası olsa dr u anca böle olurdu herlade kırılırmı üzülürmü diye patavatsızlığı yok
sana gelince dosbacımm telaşa lüzum yok kendini bu tatlı dr unun kollarına bırakkkk
kesinlikle dosbacım febeye katılıyorum....
canlarım hepinizin ilgisinden dolayı teşekkür ederim
evet biraz moralim bozulmuştu ama şimdi çok şükür çok daha iyiyim
arkadaşa kahveye gittim biraz oturdum ii geldi... gelince mesajlarla kendime geldim zaten bu defa rahatım saolun daha da rahatladım
günaydınnnn bende pkoluyum hamile kaldım umutsuzluğa kapılmayın canlarım benimm allah hepimizin evlerini çocuk sesleriyle cıvıl cıvıl yapsın aminnn:)
günaydınnn hayırlı cumalarrrr dosbacım slm..123m tatlım ben günde 3 adet klomen strezsiz bi ay ölesine olan bi ilişki sonucu allahın izniyle kaldım gebe darısı tüm isteyenlere olsunnn
slm kızlar ya ben cok karmaşık bi durumdayım adetim 5 gün geçti ikitane gebelik testi yaptım silik cıktı ve adet olcakmış gibi sancım var yarın kan tahlili yaptırcam ne olur bana dua edim olumlu cıksın sonuç
slm kızlar ya ben cok karmaşık bi durumdayım adetim 5 gün geçti ikitane gebelik testi yaptım silik cıktı ve adet olcakmış gibi sancım var yarın kan tahlili yaptırcam ne olur bana dua edim olumlu cıksın sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?