Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dosbacım pko var diye üzülme bende pkoluyum evet biraz zor büyüyor ama büyüyor sonuçta doktoruna güven ve inşallah olacak allahın izniyle sakın morelini bozma stres yok bu aralar güzel düşün güzel olsun

cnm benimde 1,5 seneyi tam yeni geçtide hamile olduğumu öğrendim bendede pko vardı...herşeyde bir hayır vardır en başta şunu söliyim burda kimse kimseye kötülük olsun veyada moral bozsuuun diye bişey sölemez adım gibi eminim buna herkez moral versin diye konuşur burda hepimiz aynı durumda olduğumuz için toplandık ve bizi bizden başka kimsecikler anlamaz.buna emin olun bikere YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIN TÜMÜNE SÖYLÜYORUM....konuşulanları sakın yalnış anlamayın herkezin bir sorunu var bizler hemen ilk birliktelikte hamile kalabilen insanlar değiliz hepimiz bazı yollardan geçtik ve hepimiz bunun zor ve çok yorucu olduğunu biliyoruz....bu bilerek cvpları okuyun lütfen hemen yalnış anlayıp çıkışmayın daha önceki yazışmalardada gördüm bundan dolayı bu açıklamayı yapma gereği duydum sakın kimse yalnış anlamasın ve kırılmasın lütfen bana.....
QUOTE=dosba;21077787]günaydın kızlar...
dün dr.a gittim ama akşam trafiğinde çok yoruldum
birazda moralim bozuk
bana daha önce pco olduğumu sölemeyen bi dr.um var :)) dedim hocan neden sölemediniz...eee çok önemli değil sen çok takılıyosun diye sölemedim diyo...sonrada nasıl olsa hamile kalabiliyosun dedi...
neyse pco olduğum için çok yumoş var tabii ki de... ve güzel büyüyen yok daha ( moralim çok bozuldu bak bunun için sölemiyorum cumartesine büyür dedi... ben telaş edince geçen bi hastası da çoook ısrarla yumoşlarım büyümüyo diye ilacı artırmış... tabii dr. kontrolünde ama yumoşları 2 günde 20 tane olmuş ( mecburen tüpe gitti dedi... bu nedenle seninkini yavaş büyütmeye çalışıyoruz tıpkı geçen sefer ki gibi dedi :))
yani ikna oldum gibi...herşeyin hayırlısı diyorum cumartesi günü tekrar bakacak[/QUOTE]

dosbacım ve denizcim bende pko hastasıyım ayrıca orkidede pko hastası ama oda hamile ve bende hamileyim biliyorsun dosbacım allah tamamına erdirir inşallah ama demek istediğim hiç korkmayın beni çok korkutmuşlardı bu pko la ilgili hiç çocuğum olmuycak diye düşünüyordum biliyorsun dosbaammm.ama bak allahın izniyle oldu inşallahda kucağıma almak nasip olur....allah sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...YALNIZ BENİM DRUM KİLO VERMEN BİLE KOLAY HAMİLE KALMANI SAĞLAR DEMİŞTİ TAM 9 KİLO 800 GRAM VERDİM VE SONUÇ.SİZDE BİRAZ KİLO VERMEYE ÇALIŞIN GERÇİ KİLOLU OLMAYANLARDA PKO LU OLABİLİYOR AMA BENDE İŞE YARADI İŞTE SİZDE DENEYİN DERİM AMA TABİKİDE SİZ BİLİRSİNİZ....

ama şimdi bu olmadı yeterciiim yaa :) içime kurt düşürdün hehe şaka yapıyorum cnm herşey olacağına varır allahım sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah....sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah canım arkadaşlarım benim....

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.İYKİ VARSINIZ CANLAR.....

Son düzenleme:

öncelikle dr una bayıldımm :)) seni tanımış ve sana nasıl davranacağını biliyo..vayy be insann ablası olsa dr u anca böle olurdu herlade kırılırmı üzülürmü diye patavatsızlığı yok

sana gelince dosbacımm telaşa lüzum yok kendini bu tatlı dr unun kollarına bırakkkk

kesinlikle dosbacım febeye katılıyorum....

evet tüpte daha şanslıymışız ama inş. tüpe gerek kalmaz tatlım dua edin

eveeet pozitif düşünüyoruz dimi :))
bende seni seviyorum canım

benimki de geçen sefer 15 günde büyümüştü bakalım inş. büyüyecekler
nedense bu defa 2 tane olacak gibime geliyor :))
bakın ne kadar pozitifim biri geçtim ikinciyi düşünüyoeum :))

evet canım hayırlısı olsun napalım zaten varmış ama haberim yokmuş değişen sadece bu oldu :))

dosbacım ve denizcim bende pko hastasıyım ayrıca orkidede pko hastası ama oda hamile ve bende hamileyim biliyorsun dosbacım allah tamamına erdirir inşallah ama demek istediğim hiç korkmayın beni çok korkutmuşlardı bu pko la ilgili hiç çocuğum olmuycak diye düşünüyordum biliyorsun dosbaammm.ama bak allahın izniyle oldu inşallahda kucağıma almak nasip olur....allah sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...YALNIZ BENİM DRUM KİLO VERMEN BİLE KOLAY HAMİLE KALMANI SAĞLAR DEMİŞTİ TAM 9 KİLO 800 GRAM VERDİM VE SONUÇ.SİZDE BİRAZ KİLO VERMEYE ÇALIŞIN GERÇİ KİLOLU OLMAYANLARDA PKO LU OLABİLİYOR AMA BENDE İŞE YARADI İŞTE SİZDE DENEYİN DERİM AMA TABİKİDE SİZ BİLİRSİNİZ....

ama şimdi bu olmadı yeterciiim yaa :) içime kurt düşürdün hehe şaka yapıyorum cnm herşey olacağına varır allahım sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah....sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah canım arkadaşlarım benim....

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.İYKİ VARSINIZ CANLAR.....
[/QUOTE]

ayy ben kilo veremiyorum ki (
hemde diyetisyenle bile zor veriyorum (
zaten şu ara tedaviye başladım ya diyet falan kalmadı aklımda

bende bayılıyorum
çokta espirilidir... bilsen nolcak diyo :))
hadi bakalım bıraktım :))

kesinlikle dosbacım febeye katılıyorum....

bende katılıyorum Allah için hakkını yememek lazım
iyidir saolsun....

canlarım hepinizin ilgisinden dolayı teşekkür ederim
evet biraz moralim bozulmuştu ama şimdi çok şükür çok daha iyiyim
arkadaşa kahveye gittim biraz oturdum ii geldi... gelince mesajlarla kendime geldim zaten bu defa rahatım saolun daha da rahatladım

canım bende pko yok ama 2. iğneli aşılama tedavimde benimde çok zor büyüdü yumoşum yani geç büyümesi normal vardır dr nun bir bildiği kalbini ferah tut canım kiloya gelince olacağı varsa oluyor hiç bir şeyengel olamıyor rabbim nasip ettikten sonra

pcolu olupta hamile kalan arkadaşların olduğunu görmek beni mutlu etti çok şükür.bende pcoluyum yumurtlama olmuyor bende hatta geçen ay ki klomene cevap bile vermedi vücudum.bu aya incir kürü ve klomen kullanacam.bakalım kısmet.geçen ayda 15 gün soğan kürü yaptım.gerçi hala tam regly olamadım soğan geciktirdi 7-8 gün bakalım artık bu ay inşallah olur.

canlarım inşşş gerçekten tedviye gerek kamadan anne olursunuz
kardeşimde inşş bu tedvide anne olurrrr
kızlar sizleri çok özledim ama çok yorgunum slm verik kaçacağımmmmmm

günaydınnnn bende pkoluyum hamile kaldım umutsuzluğa kapılmayın canlarım benimm allah hepimizin evlerini çocuk sesleriyle cıvıl cıvıl yapsın aminnn:)

günaydınnnn bende pkoluyum hamile kaldım umutsuzluğa kapılmayın canlarım benimm allah hepimizin evlerini çocuk sesleriyle cıvıl cıvıl yapsın aminnn:)

bu haberleri duymak insanı ümitlendiriyor.ne kullandın canım ilaçmı klomen,iğnemi,kürlerlemi yoksa kendi kendine doğal yollamı oldu.

ne haber kızlarrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]

günaydııııınnnn
hayırlı cumalar kızlar...hepimizin duaları kabul olsun kucağımız bebişle dolsun inş.

günaydınnn hayırlı cumalarrrr dosbacım slm..123m tatlım ben günde 3 adet klomen strezsiz bi ay ölesine olan bi ilişki sonucu allahın izniyle kaldım gebe darısı tüm isteyenlere olsunnn

günaydınnn hayırlı cumalarrrr dosbacım slm..123m tatlım ben günde 3 adet klomen strezsiz bi ay ölesine olan bi ilişki sonucu allahın izniyle kaldım gebe darısı tüm isteyenlere olsunnn

aaa ne güzel.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.bişey soracam peki rahim filmi çektirmişmiydin ve eşine de testleri yaptırmışmıydı doktorun.

slm kızlar ya ben cok karmaşık bi durumdayım adetim 5 gün geçti ikitane gebelik testi yaptım silik cıktı ve adet olcakmış gibi sancım var yarın kan tahlili yaptırcam ne olur bana dua edim olumlu cıksın sonuç

çok sevindim canım gerçektenmi ayy heyecanlandım şimdi bak sabırsızlıkla bekliyorum yarını.

inşallah cnm inan çok sevindim yarını iple çekiyorum bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…