canlarım nasılsınız ben bu kadar işin içinde birde grip oldum acile gittimm ilaç yazdılarrr
SİZLER NASILSINIZZ
bu arada günaydın kızlar nasılsınız....ben çok şükür...
yumoşlarımı büyütmeye çalışıyorum inatçı çıktı bu ay benimkiler :))
zaten hep nazlı değil miydiler ???
yarın kontrolüm var dua edin kızlar noolur bugün 11.günüm ama ne durumdalar bilmiyorum
yetercimmm geçmiş olsun tatlımmm kızlarrr slmmm nasılsınız canlarrr benim oğlan oynuyo galiba artık önce ihtimal vermiyodum ama artık bi şeyler yapıyorrr sankiii içimde hihihi febecimmm sende maşallah 13 haftalık olmuşun çok şükür atlattın en riskli dönemleri darısı kucağımızda görmeye inşşşş nevacım sen nasılsın tatlımmm
yetercimmm geçmiş olsun tatlımmm kızlarrr slmmm nasılsınız canlarrr benim oğlan oynuyo galiba artık önce ihtimal vermiyodum ama artık bi şeyler yapıyorrr sankiii içimde hihihi febecimmm sende maşallah 13 haftalık olmuşun çok şükür atlattın en riskli dönemleri darısı kucağımızda görmeye inşşşş nevacım sen nasılsın tatlımmm
allah iyilik versin tatlımmm karanın sonucunuda merak etmedim deil haniii naptı acaba inşş ii olurrr
bu arada günaydın kızlar nasılsınız....ben çok şükür...
yumoşlarımı büyütmeye çalışıyorum inatçı çıktı bu ay benimkiler :))
zaten hep nazlı değil miydiler ???
yarın kontrolüm var dua edin kızlar noolur bugün 11.günüm ama ne durumdalar bilmiyorum
canlarım selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)vallaha karadan inşallah güzel haber gelecekkkkkkkk inşallahhhhhhhhhh..ne güzel birer birer hamiş kalıyoruz :)ben de bu ay son kozumu oynayacağım tedavi öncesi son şansım :)inşaallah bir mucizee gerçekleşir ...dosbacım yumoşlar inatçı çıkmış ah ah ne yapmalı bu yumoşları ..dualarımız seninle canım..yeter geçmiş olsun..ve bebiş bebkleyen hamişlerimiz allahım sizleri korusun minik dolmalarınızla..sizleri seviyorummmm .muckkk
benim ilkin de 15.gün hazırdı ama şimdilik bişi yok telaşlandım birazgeçmiş olsun, bende grip oldum canım salgın var sanırsam iyiyiz çok şükür.
daha 11. gününmüş benim iğneli tedavimde 19. gün yeterli büyüklüğe ulaşmıştı normal canım yavaş olsun ama içi dolu olsun dimi?
karaaaaaaa hadi nerdesin çatlıyorum meraktan :18: :18:
canlarım selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)vallaha karadan inşallah güzel haber gelecekkkkkkkk inşallahhhhhhhhhh..ne güzel birer birer hamiş kalıyoruz :)ben de bu ay son kozumu oynayacağım tedavi öncesi son şansım :)inşaallah bir mucizee gerçekleşir ...dosbacım yumoşlar inatçı çıkmış ah ah ne yapmalı bu yumoşları ..dualarımız seninle canım..yeter geçmiş olsun..ve bebiş bebkleyen hamişlerimiz allahım sizleri korusun minik dolmalarınızla..sizleri seviyorummmm .muckkk
bak adam bile anlatırken sol tüple anlatmış
e ben ne yapıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?