Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah yarın mutlu haberi alırım bu ay bi koca karı yakısı denedim olursa hemem burda sizle paylaşcam uyuyamıyorum dakikada bi tuvalete koşuyorum inşallah biter hasretim of of of

canlarım nasılsınız ben bu kadar işin içinde birde grip oldum acile gittimm ilaç yazdılarrr
SİZLER NASILSINIZZ

günaydınnnnn karaaaaa nerdesin tez güzel haber verile:) 123 m ben bi sonraki ay çektirecektim rahim filmini o ay boş geçmesin die doktorum klomen yazmıştı o klomen işe yaramış eşimede bakılmıştı spermlerde hareket azlığı vardı enfeksiyonda dolayı 2 ay önce gebelikten antibiotik bide e vitamini kullandı hızlılığı artsın die şükür oldu inşş szinde anlatacak güzel bi hikayeniz olur üzülme ne kadar kafaya takarsan o kadar zor olur bak söliyim kib cnmm

karaaaaa nerdesin bak heyacanlandım...inş. güzel haberle geleceksin ...
ayyy çok mutlu oldum silikse vardır tatlım

bu arada günaydın kızlar nasılsınız....ben çok şükür...
yumoşlarımı büyütmeye çalışıyorum inatçı çıktı bu ay benimkiler :))
zaten hep nazlı değil miydiler ???
yarın kontrolüm var dua edin kızlar noolur bugün 11.günüm ama ne durumdalar bilmiyorum

canlarım nasılsınız ben bu kadar işin içinde birde grip oldum acile gittimm ilaç yazdılarrr
SİZLER NASILSINIZZ

geçmiş olsun, bende grip oldum canım salgın var sanırsam iyiyiz çok şükür.

daha 11. gününmüş benim iğneli tedavimde 19. gün yeterli büyüklüğe ulaşmıştı normal canım yavaş olsun ama içi dolu olsun dimi?

karaaaaaaa hadi nerdesin çatlıyorum meraktan :18: :18:

yetercimmm geçmiş olsun tatlımmm kızlarrr slmmm nasılsınız canlarrr benim oğlan oynuyo galiba artık önce ihtimal vermiyodum ama artık bi şeyler yapıyorrr sankiii içimde hihihi febecimmm sende maşallah 13 haftalık olmuşun çok şükür atlattın en riskli dönemleri darısı kucağımızda görmeye inşşşş nevacım sen nasılsın tatlımmm

ayyy maşallah kuzucuğaa oynuyo demekkk evet cnm çok şükür 13 olduk ama benimrisk devam ediyo yatıyorum hala inşş hepimiz mis kokuyu duyabilrizz

allahım seni beni ve tüm hamişleri ve bebişlerini korusunnn ve tüm topik arkadaşlarımızada bizim gibi anlatacak hamişlik anıları versinnn yüce rabbimm aminnn:)

maşallah bebişe ee artık varlığını hissettirmeye çalışıyor Bebek
sağol canım iyi diyelim iyi olalım.

Son düzenleme:
allah iyilik versin tatlımmm karanın sonucunuda merak etmedim deil haniii naptı acaba inşş ii olurrr

canlarım selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)vallaha karadan inşallah güzel haber gelecekkkkkkkk inşallahhhhhhhhhh..ne güzel birer birer hamiş kalıyoruz :)ben de bu ay son kozumu oynayacağım tedavi öncesi son şansım :)inşaallah bir mucizee gerçekleşir ...dosbacım yumoşlar inatçı çıkmış ah ah ne yapmalı bu yumoşları ..dualarımız seninle canım..yeter geçmiş olsun..ve bebiş bebkleyen hamişlerimiz allahım sizleri korusun minik dolmalarınızla..sizleri seviyorummmm .muckkk

Son düzenleme:

allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin canlar......

yetercim geçmiş olsun tatlım allah şifasını versin......

umudumsun hadi hayırlısı darısı bisim başımıza bakalım.....

Son düzenleme:
benim ilkin de 15.gün hazırdı ama şimdilik bişi yok telaşlandım biraz
aman hayırlısı olsun inş.
kısmet diyorum canım

amiiin....
canım bilmiyorum ki napmalı :) ama inş. güzel olur napalım bizimkilerde inatçı sıpa :))
seninde inş. tedaviye gerek kalmadan gelir meleğin inş. canım

kızlar sağolun teşekür ederimmmm

bak adam bile anlatırken sol tüple anlatmış
e ben ne yapıcam şimdi

Semii Nasılsın Tatlım
Canım ya ben sana bişi diycem özel mesaj atamadım birine attım 10 dakikam dolması lazım.
Benimde sağ tüpüm tıkalı çıktı narkozlu özel bir hastanede çekilmiştim filmi sol ise yapışıktı
Biz tekrar tüp bebeğe başlıycaktık merkez rahim filmi ve kan tahlilleri istedi
Radyotomda çekildim canım agrısız ve kolaydı veeeeee o tıkalı denen tüplerim açık çıktı Rahim tertemiz çıktı tekrar çekilsen canım sende Radyotomda belki açık çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…