Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence bu kız hamile ancak heyacandan yazamadı karacımmm içime doğuyo ama emin olmak istiyoruzzz hadi neredeysen gel artık....

merhaba canlar

karacım daha gelmemiş çooook merak ettim inşallah meleği karnındadır

karacım seni bütüngün bekledim gelirsin diye.
çok merak ettim gerçekten. inşallah mutlu haberi aldığın için mutluluktan bizi unutmuşsundur.
inşallaaaaahhh böylesindir tatlım

hayırlı haberleri bekliyoruz bitanem

herkeze iyi geceleeeerrrr tatlı rüyalar

günaydın kızlarrr

günaydın kızlarrrrr nasılsınnnnn

ben hamile olamayacağım sanırım isyan etmek istemiyorum.hep dua ediyorum ama boğazım düğümleniyor ve sinirleniyorum. bebek görmeye, hamile görmeye tahammülüm kalmıyor zaman zaman.bunun için kendimi suçlu hissediyorum ama elimde değil. mutluluğumuza mutluluk katamayacağız galiba (

Son düzenleme:

neden bu kadar karamsar oldun arkadasım
evet bende hamıle gormeye dayanamıyorum
helede benden sonra kız kardesım ve abımın cocukları dogunca
o ankı duygumu kımse anlayamaz uzuntu sevınc ımrenme ıcımdekı sızı
ama hayat devam edıyor kendını sakın bırakma sende bızlerde bır gun anne olacagız
senın cocuksuzlugun nedenı ne canım

bende aynı durumdayım ve artık tüp bebeğe kesin başlıycaz kısmetse bu ayın sonunda çok kötüyüm sters yapmamaya karar verdim ama belli etmesemde yalnızken yine düşünüyorum elimde değil

benimde kardeşim 2. doğumunu yaptı benimde aynı dönemde hamile kalmıştım ama ben düşük yaptım 15 gün aramız vardı bebeğime koyucağım ismi şu anda o koydu ve ben hala hamile kalamadım onun bebeğini gördüğümde hep aklıma geliyo buda beni kahır ediyo (

1 yıldır ilaç tedavisi gördüm. ama olmadı şimdi bir kaç günün içinde tekrar gidicem. bugün regl oldum yine hayal kırıklığı bakalım bu sefer başka bişi dener sanırım die düşünüyorum. sağlıklısınız diorlar ama var bir sorun demek ki ya da hakikaten nasip değil yani hangisi bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun gerçekten. bugün çok duygusalım işte olmasam koyverip ağlıcam yani ama olmuyor (

siyatik olmuşum kızlar

bel fıtıgı değil dedi dr çok şükür disk kayması yada yırtılma olabilir dedik
5gün sadece yemek ve wc için kalkacaksın yataga çivileneceksin dedi:97::97::97::97::97:

siyatik olmuşum kızlar

5gün sadece yemek ve wc için kalkacaksın yataga çivileneceksin dedi:97::97::97::97::97:

geçmiş olsun semicim.dikkat et kendine

siyatik olmuşum kızlar

aaa o nerden çıktı yaa.. ben senin netinde sorun var sanıyodum hastamıydın sennn?? çook geçmiş olsun.dikkat et tatlım yat iileş inşş.

canlar nasılsınızzz
semi geçmiş olsunnn

geçmiş olsun semicim.dikkat et kendine

TEŞEKKÜR EDRİM SAARACIM
geliyorum arada ama göremiyorum seni

aaa o nerden çıktı yaa.. ben senin netinde sorun var sanıyodum hastamıydın sennn?? çook geçmiş olsun.dikkat et tatlım yat iileş inşş.

netim yoktu canım.evde değilim ama sanırım net yapılmış
ama ben bozuldum bu seferde

banyoyu yıkıyordum febecim belime birşey grdi kaldım öyle iste
:94:
canlar nasılsınızzz
semi geçmiş olsunnn

sağol yetercim

kızlar adetime 1 gün var
dedim ilaçları kullanmadan bir test yapaımda ona göre kullanayım
bilin bakalım ne çıktı
bembeyaz yahu şüpheye bilem yer yok

bana umuttepe yoları göründü
ama nasıl gidicem bu halde wc ye zor gidiyorum
bu ayda yırttım mı ne

zaten her ay yırtacak bir sebep buluyorsun kendine

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…