günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kizlar pazartesi ters yaptırdım deger 1188 çıktı az öncede dr geldik gebelik kesesini gördük 0.67 biraz kücükmüş ama olsun haftaya tekrar gitcem inşallah kalp atışlarınını düyarım oleyyyyyyyyyyyyyyyy 4 sene sonra gebeyim yaşasın
kizlar pazartesi ters yaptırdım deger 1188 çıktı az öncede dr geldik gebelik kesesini gördük 0.67 biraz kücükmüş ama olsun haftaya tekrar gitcem inşallah kalp atışlarınını düyarım oleyyyyyyyyyyyyyyyy 4 sene sonra gebeyim yaşasın
zaten her ay yırtacak bir sebep buluyorsun kendine
yok tatlım
bu ay yırtmak falan istemiyorum adetim gününde gelirse daha 2 günüm var
adetin 2.gününde dra gidecek kadar iyileşebilsem durmayacam gidicem
gidemesemde adet bitince nasıl olsa ilk ay testlerle gececek
zaman kaybı aşılamadan buyana koskoca 1 sene geçti
daha fazla beklemenin hiç mantıgı yok gibi görünüyor aksine aptallık olur
cok sagolun arkadaşlar valla hala şaşkının sanki rüya gibi geliyor inanırmısınız test sonuncunu aldıgımda ne sevinç ne hüzün ne hissedecegimi bile bilemedim insanlar cevremde sevinçten bagırıyor bende tik yok hala inanamıyorum tedavi yok kızlar tüpten saonra hiç dr gitmedim ama bi koca karı yakısı yaptım ve gercekten hamileyim kadın adet bitiminden iki gün sonra cagırdı sabunun yaklaşık 5 de birini rendeledi ikitane yumurta akıyla iyice cırptı sonra o karısımı yıkanmamiş yeni temiz bir beze sürdü sonra belime yapıştırdı kuyruk sokumumdan belimim yarısını kaplıcak şekilde bide bana cıvan pencemiyle aslan pencemi karısımı cay demle iç dedi bende aktardan kadın cayı diye bi cay aldın günde ikikere tükettim sonuç hamileyim ha yakıda kendi kendine düşene kadar belinde kalcakbide ilk sırtıma sürdügünde kuruyana kadar yaklaşık bi saat yüz üstü yattım burda olsaniz sizide götürürdüm o kadına
cok sagolun arkadaşlar valla hala şaşkının sanki rüya gibi geliyor inanırmısınız test sonuncunu aldıgımda ne sevinç ne hüzün ne hissedecegimi bile bilemedim insanlar cevremde sevinçten bagırıyor bende tik yok hala inanamıyorum tedavi yok kızlar tüpten saonra hiç dr gitmedim ama bi koca karı yakısı yaptım ve gercekten hamileyim kadın adet bitiminden iki gün sonra cagırdı sabunun yaklaşık 5 de birini rendeledi ikitane yumurta akıyla iyice cırptı sonra o karısımı yıkanmamiş yeni temiz bir beze sürdü sonra belime yapıştırdı kuyruk sokumumdan belimim yarısını kaplıcak şekilde bide bana cıvan pencemiyle aslan pencemi karısımı cay demle iç dedi bende aktardan kadın cayı diye bi cay aldın günde ikikere tükettim sonuç hamileyim ha yakıda kendi kendine düşene kadar belinde kalcakbide ilk sırtıma sürdügünde kuruyana kadar yaklaşık bi saat yüz üstü yattım burda olsaniz sizide götürürdüm o kadına
ben geldiiiimmmmm....
karacııım gözümüz aydın valla çok sevindim.
tekrar tekrar tebrik ederim tatlım
selam kızlarrrrr
kara senle tanışmamıştık ama tebrik ederim hamileliğini rabbim sonuna kadar sağlıkla nasib etsin.
semi cim geçmiş olsun,bel ağrısı çok kötü bişey,ben yaklaşık bi senedir fena çekiyorum ama bebek meselesi yüzünden tam tedavi olamadım bi türlü
masalcım,maşallah,zaman ne çabuk geçmiş,30 haftalık olmuşsunuz,ne güzel.
bebişinin adı belli mi?
rabbim vesile kılmış canım
ah tatlım doya doya yaşamayı nasip etsin rabbim sana bu mutlulugu
ben yakınım yani buralardayım biliyosun dimikaracım
drdanda sonuç alamazsam çalarım kapını birgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?