Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya tam bişey yazcam birnizin msj geliyo :)) ona bakarken yazcağımı unutuyorum peki aranızda tüp bebekle hamile kalan varmı ???

banane yaaaa bende izmire gelin verecem belkşm kız doğurup

sen iyi olsaydın aşılama mı düşünüyodun,tüpe mi başlıyosun canım?
bide şunu sorayım,belki bileniniz vardır,tüp bebekte çift embriyo için 35 inden gün almak yeterli mi,doldurmuş olmak mı gerekiyo?
bu konuda bbi bilgi bulamadım.

kızlar ben kaçayın oturmicakmışın bişe falan olur size haber vermek için geldim tarifi yazdım siz bakarsınız ilginizi cekerse uygularsınız bide masalcımım tesbihleri vardıya dagıtcam isteyen olursa gönderirim ben inandım bakın oldu

amaaaaaannn oğlumun ne kadar talipleri vaaaarrrr

şımarayım acccıııııııkkkkkk

35 içinde olman gerek doldurman önemli değil

yaşım 25 bana cift emriyo koydular amqa malesef hüsran

canım ben burda üni.astanesi tüp bebek bölüm başkanına gideceğim.herşeye silbaştan başlayacaklar büyük ihtimal
malum araştırma hastanesi
bir aşılamamı söyleyince fazla oyalamadan en fazla 1 aşılama daha isteyip tüp yapalım der diye umut ediyorum

ben 33 yaşşartı var diye biliyorum yanibiz tyopikçe öyle biliyopruz

evet tatlım bende çok inanarak yapmıştım....
rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah. ama lütfen dikkat et kendine tamamı.
bizim bebişler özel biliyosun demi tatlım

var canım
febe tüp bebekle hamiş kaldı

ya kısmetse bende elülün 31 de başlıycam ilk denememe peki ilk transferdemi tutmuş onunki bizim bi sorunumuz yok dr demeside şu 100 de 100 diyemem ama ilk denemede tutar dio inşlhhh bu arada psikolğada başladık bu gün ilk seanstı haftaya tekrar gidicez

35 içinde olman gerek doldurman önemli değil

teşekkür ederim,şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,ben eylül gibi düşünüyodum,erteledik bazı sebeplerden ve bi kaç ay sonra 35 in içinde olcam,çift koyulması iyi ama yaşlanmış oluyorum yaaa,çok ürkütücü geldi birden.

karaaaaaaaaa tebrik ederim hayatım
çok mutlu oldum canım
hayırlıca kucağına almak nasip olsun

evet tatlım bende çok inanarak yapmıştım....
rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah. ama lütfen dikkat et kendine tamamı.
bizim bebişler özel biliyosun demi tatlım

evet öyle eşim iş yerinde baklava dagıtmış dedim ne o öyle görmemişler gibi oda dediki tabi görmemişim 4 senedir gördükmü
bide dalga geciyo sen bi acıldınmı 6 7 tana dogorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…