Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence dert etme çünki az kalmış ve drnun insiyatifine kalıyo birazda rica edersen kabul eder büyük ihtimalle bende çift istiyodum yaşım 32 ama dr bana senin zaten bi sorunun yok sen çok yıprandığın için ve kendin istediğin için yapıcaz tüp bebeği dedi daha sonra kendi şartlarınla doğur bi tane daha dedi :))

ilk denemesiydi
ve oda sebepsiz infertil di

evet öyle eşim iş yerinde baklava dagıtmış dedim ne o öyle görmemişler gibi oda dediki tabi görmemişim 4 senedir gördükmü
bide dalga geciyo sen bi acıldınmı 6 7 tana dogorursun

ee adam haklı canım
işallah peş peşe 3 er 5 er doğurursun

karacım canım inş. tatlım...hadi dinlen

semiii kuzummm hastaymışsın geçmiş olsun tatlım neyin var Allah şifa versin

karaaaaaaaaa tebrik ederim hayatım
çok mutlu oldum canım
hayırlıca kucağına almak nasip olsun

dosba sn nasılsın canım
yumoşların bırak geç büyüyüversin
birşey değişmez yeterki büyüsün
tatlım 1 hafta geç oluverir aşılaman

ilk denemesiydi
ve oda sebepsiz infertil di

ee adam haklı canım
işallah peş peşe 3 er 5 er doğurursun

bi haftaya gideyim kalp atışlarını duyayım siz görün görgüsüz kimmiş ya bugun dr kese haftasına göre küçük dedi kafam orda takıldı kaldı

evet öyle eşim iş yerinde baklava dagıtmış dedim ne o öyle görmemişler gibi oda dediki tabi görmemişim 4 senedir gördükmü
bide dalga geciyo sen bi acıldınmı 6 7 tana dogorursun

ay kıyamam yaaa...
benimde babam duyunca almış dağıtmış çukulata iş yerinde hemde ağlayarak

ay kıyamam yaaa...
benimde babam duyunca almış dağıtmış çukulata iş yerinde hemde ağlayarak

ne var en güzelini sen dagıttın şimdi ben dagıtcam tesbih umut olur demi ama bizdede herkezde bi heycan kız kardeşim izmirde okuyor o okulda lokma dagıtmiş annem iş yerinde bizim meşur kadayıf dolmamiz var onu dagıttı eşim desen zati o ayrı bi alemde bi ben böyle donup kaldım gerci bugun keseyi görünce biraz daha inandım ama

artık çok dertlenmiyorum zaten,dört yıldır denemediğim kockarı yöntemi yada dr tedavisi kalmadı,sebeplere sarılcaz ama illaki rabbim vercek ve ben ne kadar acele de etsem rabbimin izin verdiği zamanda olcak,bunu anlayıp rahatlamam biraz zaman aldı ama olsun.
bu arada bizde sebepsiz grubuz.

dosba sn nasılsın canım
yumoşların bırak geç büyüyüversin
birşey değişmez yeterki büyüsün
tatlım 1 hafta geç oluverir aşılaman

iyiyim canım
nazlı çıktı benim yumoşlar bu defa...
sağlık olsun 13mm daha 2 tane
pazartesi kontrolüm var
sanırım 1 hafta kadar geç olacak...çok ilaç kullandım canım ...dr. kilo yapmaz dedi ama hadi hayırlısı...

ah ah ah bende neler neler denedim ama vakti ve zamani gelcek işte ne yaşadıgımı bir ben birde allah bilir allah hepimize en kısa zamanda kucagımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin millet bizi eksik görüyor ya bizim yüregimizdeki hissettigimiz eksiklik kimin haberi var neyse kızlar sizi seviyorum byyyyyyy kacayım belim agırdı

tabiiki önce allahın izniyle olucak ama işte sıkıntı yapmamak elimizde olmuyo açıkçası ben yalvar yakar dr mu ve eşimi ikna ettim tüp bebeğe benim 2 oğlum var 2 tane kürtejım ve birde düşüğüm daha sonrada çok büyük bi rahim ameliyatı geçirdim çok ama çok yıprandım büyük sınavlardan geçtim artık son çare gibi görsemde tüp bebeği deniybebği deniycem aynı zamanda psikoloğada başladık bakalım kısmet ve hayırlısı başlıycam 31 de

iki oğlun hayatta,kürtajlar mı ayrı,ben anlayamadım canım,rabbim cümlemize hayırlısından nasib eylesin

iki oğlun hayatta,kürtajlar mı ayrı,ben anlayamadım canım,rabbim cümlemize hayırlısından nasib eylesin

ya bu benim 2. evliliğim çocuklarım ilk evliliğimden 15 ve 13 yaşındalar ben 32 eşimin çocuğu yok ve bende oda çok çocuk istiyoruz 2 tane kürtaj ve bir düşük 2. eşimden oldu aynı zamanda 2 kerede kimyasal gebelik yaşadım evet hayırlısı bakalım bu ayı burada tedavi başlangıcıyla paylaşıcaz :)

Allah yardım etsin canım ...gönlünce olsun

[SUB][/SUB]
hımmm,anladım canım,rabbim bağışlasın evlatlarını,çok genç anne olmuşun maşallah.
benimde üç kimyasalım var,dr seninkiler için herhangi bir sebep söyledi mi,yoksa her kadında olabilcek bi durum deyip bıraktı mı?
bu gece sorularımla seni yordum,kusuruma bakma olur mu?

Allah yardım etsin canım ...gönlünce olsun

amin allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar size tavsiyem tüp bebek tedavisine başlıycaksanız muhakkak psikolojik yardım alın bu çok önemli gerek ilaçlar gerekse bu tedavide yaşanacak maddi manevi sıkıntılar bize daha büyük sorunlar çıkarıcak o yüzden yardım almak çok önemli

rica ederim olurmu bildiğim şeyleri paylaşmayı çok severim ayrıca bizi bizden ii anlıyan olmaz en ii drlar bence buradaki bu durumları yaşayan arkadaşlar
amin öncelikle cümlemizin çocuklarına allah uzun ömür versin kimyasal gebelik biliyosun çoğu kadın yaşarmış bunu önemsemiyolar bile drlar ama şu sevindirici doğal yolla hamile kalabiliyoruz sadece sabır deniliyo oda bizi aşıyo :) benim iki kürtaj olduktan sonra ilk kimyasal oldu 2 adet sonrasıda hamile kaldım ama bağzı komplikasyolar gelişti bebek eski scarın üstüne yerleşmiş yani eski sezeryan dikişinin üzerine bi tür ektopik gebelik ve bebeğin kesesinin hemen üstünde hematom oluştu içi kan dolu bir kese durmadan kanamam oluyodu ve 2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum arkasından tekrar 2. kimyasal gebelik yaşadım sonrada çok büyük bi ameliyat geçirdim ölümden döndüm çok şükür kurtuldum ama benim psikolojim çok bozuldu ve çok yıprandım şu andada malesef psikolojik hamile kalamıyorum herşey normal ama olmuyo ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum o yüzdende tüp bebeği istedim yani kimyasal gebelik drlarca pek dikkate alınmayan ve bunun sevindirici yanını düşünmemizi istiyolar doğal yolla döllenebiliyormuşuz bizim sperm sayımız 60 milyon çıktı bunun hareketlilik oranı ve yapısal bozukluğu % 3 denildi ben bunu sordum acaba bu yüzdenmi kimsayal gebelik yaşadım die olabilir şans dedi drum çünki gen testimizdede hiç bir sorun çıkmadı

rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu sıkıntılı yolda.
herkeze hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…