Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seni öldürebilirim burada orta yerimizden çatladık insan girip haber vermezmi neyseki durum tahmin ettiğimiz gibi bir melek daha yola çıktı rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.

bencede

canım tüpden önce denemediysen aşılama yaptır derim bir sorun yoksa o daha mantıklı bence sonuçta gebe kalabiliyorsun aşılama senin için hem tüpden daha kolay bir süreç hemde hiç zor değil

cnm bilgin için tşk ederim evet aşılama daha mantıklı benim durmum için ama dr bana aşılama önermedi yani ben aslında direk tüp istedim daha sonra aşılama olsamı die sordum bence direk tüp yapalım hem istiyosun dedi şu anda bahçeci ye gidiyorum ve çok menunum bundan önceki ilk dr kadıköy acıbademdeydi sonra maslak acıbademde bülent tıraş var ilk zaten o önermişti ama ben devam etmedim bahçeçideki dr. benim geçirmiş olduğum kötü öykümde uzman dr çok güveniyorum inşlh güvenim boşa çıkmaz hakkımızda hayırlısı

günaydın iyi pazarlarrrr

inşallah canım hakkında hayırlası

15.09.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:
FEBE|TÜP|:26:
MUTLUYUZ|TÜP|
GÜL|DOĞAL|:26:
HANDAN|TÜP|:26:
KARA:|DOĞAL|:26:

kızlar hazırladığım tablo çıkmıyor

Son düzenleme:

işte bi mucize daha.. rabbime sonsuz şükürler olsun.. hayırlsıyla sağsalim kucağına alırsın inşş cnm benimm..vakti saati var demekki

karacım çokkkk tebrik ederim canım.. nasıl sevindim anlatamam.. Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah....

selam kızlar
özellikle buraya yazıyorum (face değil) hepinizden DUA İSTİYORUM
yarın akşam 6 da aşılamam vaarrr
çatlatma iğnem vuruldu... yumoşlarım çok şükür büyümüşler....
hepinizin duasına ihtiyacım var ..ne olur duanızı eksik etmeyin

inşallah canım ben çok umutluyum bence olumlu sonuç alacaksın

bugün itibariyle bende kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım neyseki adet gecikmesi olmadı

inşallah canım ben çok umutluyum bence olumlu sonuç alacaksın

bugün itibariyle bende kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım neyseki adet gecikmesi olmadı
inşallah nevacım bende umutluyum ama kısmet tabii bu işler...

neyse sende adet olmuşsun en azından gecikme yok...sizde bu ay olumlu şeyler duyacaksınız inş. doktordan ... ben haftaya kadar normale dönerim eğer sizin işlerinizde çok uzun sürmezse tanışmak isterim ...

bizde sanırım bidahaki hafta gelcez ankaraya bu hafta sonu lüleburgaza gideceğiz ordan gelincede randevü alcam ne zaman çağırırlarsa bakalım

Allah yardımcın olsun stres yapma inşlh herşey gönlünce olsun...

ben demedim mi mucizeler ansızın gelir diyee :)karacım çok tebriklerrrrrrrrrrrrrrr ,allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına canım..çok sevindim inannnnn:)rabbim ol dedikten sonra oluyor sadece zamanı var işte ..inşallah bir mucize de biz yaşarız ..semicim çok geçmiş olsun kendine iyi bak tatlım ve tedaviye başla vakit kaybetmeden :)dosbacım şansın bol olsun spermenlerin yolu açık olsun inşallah ,dualarımız seninleeeeeeeeeeeee :)sizi seviyorum kızlarrrr ..öpüldünüzz

dosbacım Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah tutar aşılamann..
dualarım seninle canım bitanem...

saol canım duanızı eksik etmeyin

dosbacım Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah tutar aşılamann..
dualarım seninle canım bitanem...

saol canımmm...inşallah tutar hayatım
bu defa çok daha fazla uğraştırdı...emeklerimiz boşa gitmezz inş.

karacım çok sevindim hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:)

semicimmm çokkk geçmiş oölsu n bitanemm.karacımmm bizi çok meraklandırdın ama olsun deydii yaşasın bi meleğimiz daha oluyoo:) dosbacımm minik dosbanın seninle olabilmesi için dualarım seninle sakin olmaya çalış tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…