rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu sıkıntılı yolda.
herkeze hayırlı geceler
kizlar pazartesi ters yaptırdım deger 1188 çıktı az öncede dr geldik gebelik kesesini gördük 0.67 biraz kücükmüş ama olsun haftaya tekrar gitcem inşallah kalp atışlarınını düyarım oleyyyyyyyyyyyyyyyy 4 sene sonra gebeyim yaşasın
yok tatlım
bu ay yırtmak falan istemiyorum adetim gününde gelirse daha 2 günüm var
adetin 2.gününde dra gidecek kadar iyileşebilsem durmayacam gidicem
gidemesemde adet bitince nasıl olsa ilk ay testlerle gececek
zaman kaybı aşılamadan buyana koskoca 1 sene geçti
daha fazla beklemenin hiç mantıgı yok gibi görünüyor aksine aptallık olur
ya bu benim 2. evliliğim çocuklarım ilk evliliğimden 15 ve 13 yaşındalar ben 32 eşimin çocuğu yok ve bende oda çok çocuk istiyoruz 2 tane kürtaj ve bir düşük 2. eşimden oldu aynı zamanda 2 kerede kimyasal gebelik yaşadım evet hayırlısı bakalım bu ayı burada tedavi başlangıcıyla paylaşıcaz :)
seni öldürebilirim burada orta yerimizden çatladık insan girip haber vermezmineyseki durum tahmin ettiğimiz gibi bir melek daha yola çıktı rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
bencede
canım tüpden önce denemediysen aşılama yaptır derim bir sorun yoksa o daha mantıklı bence sonuçta gebe kalabiliyorsun aşılama senin için hem tüpden daha kolay bir süreç hemde hiç zor değil
cnm bilgin için tşk ederim evet aşılama daha mantıklı benim durmum için ama dr bana aşılama önermedi yani ben aslında direk tüp istedim daha sonra aşılama olsamı die sordum bence direk tüp yapalım hem istiyosun dedi şu anda bahçeci ye gidiyorum ve çok menunum bundan önceki ilk dr kadıköy acıbademdeydi sonra maslak acıbademde bülent tıraş var ilk zaten o önermişti ama ben devam etmedim bahçeçideki dr. benim geçirmiş olduğum kötü öykümde uzman dr çok güveniyorum inşlh güvenim boşa çıkmaz hakkımızda hayırlısı
kizlar pazartesi ters yaptırdım deger 1188 çıktı az öncede dr geldik gebelik kesesini gördük 0.67 biraz kücükmüş ama olsun haftaya tekrar gitcem inşallah kalp atışlarınını düyarım oleyyyyyyyyyyyyyyyy 4 sene sonra gebeyim yaşasın
selam kızlar
özellikle buraya yazıyorum (face değil) hepinizden dua istiyorum
yarın akşam 6 da aşılamam vaarrr
çatlatma iğnem vuruldu... Yumoşlarım çok şükür büyümüşler....
Hepinizin duasına ihtiyacım var ..ne olur duanızı eksik etmeyin
inşallah nevacım bende umutluyum ama kısmet tabii bu işler...inşallah canım ben çok umutluyum bence olumlu sonuç alacaksın
bugün itibariyle bende kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım neyseki adet gecikmesi olmadı
inşallah nevacım bende umutluyum ama kısmet tabii bu işler...
Neyse sende adet olmuşsun en azından gecikme yok...sizde bu ay olumlu şeyler duyacaksınız inş. Doktordan ... Ben haftaya kadar normale dönerim eğer sizin işlerinizde çok uzun sürmezse tanışmak isterim ...
selam kızlar
özellikle buraya yazıyorum (face değil) hepinizden DUA İSTİYORUM
yarın akşam 6 da aşılamam vaarrr
çatlatma iğnem vuruldu... yumoşlarım çok şükür büyümüşler....
hepinizin duasına ihtiyacım var ..ne olur duanızı eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun stres yapma inşlh herşey gönlünce olsun...
saol canım duanızı eksik etmeyinben demedim mi mucizeler ansızın gelir diyee :)karacım çok tebriklerrrrrrrrrrrrrrr ,allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına canım..çok sevindim inannnnn:)rabbim ol dedikten sonra oluyor sadece zamanı var işte ..inşallah bir mucize de biz yaşarız ..semicim çok geçmiş olsun kendine iyi bak tatlım ve tedaviye başla vakit kaybetmeden :)dosbacım şansın bol olsun spermenlerin yolu açık olsun inşallah ,dualarımız seninleeeeeeeeeeeee :)sizi seviyorum kızlarrrr ..öpüldünüzz
dosbacım Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah tutar aşılamann..
dualarım seninle canım bitanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?