semicimmm çokkk geçmiş oölsu n bitanemm.karacımmm bizi çok meraklandırdın ama olsun deydii yaşasın bi meleğimiz daha oluyoo:) dosbacımm minik dosbanın seninle olabilmesi için dualarım seninle sakin olmaya çalış tatlımmm
Ya arkadaşlar formlarda okuyorum çoğu kişi sanırım Umut tüp bebek merkezinde veya memorialda tedavi görüp menun kalmışlar ben Bahçeci fulyaya gidiyorum sizler hangi merkezlere gidiyorsunuz ?
hiç bir fikrim yok canım memorial iyi bir merkez ama pahalı aklımda zeynep kamil var ama henüz tüp düşünmüyorum kendimi hazır hissetmiyorum zaten bizim durumumuzda olanlar için(yani eşimle ben) tüp bile umut değil araştırdığım kadarıyla
slm kızlar hasta olanlara gecmıs olsun herkes ıyıdır umarım ben cok kotuyuuuuuuuuuum moralım sıfııır 24 eylulde asılama yapıldı doktor 15 gun sonra hamılelık testı yap dedı 8 ekımde 15 gun doldu ben 10 ekımde yanı bu gun kanda test yaptırdım ama
bugun gıttık sonuc husran yanı test negatıf cok uzgunum bu gun adet olmam gerkıyodu ne adet belırtısı nede adet var beklemedeyım bebek te yok adette ne oldu bılmem stresten bebekte gelmedı adette ole ıste yarın doktorumu arıycam bakalım ne dıycek tekrar asılama olcak galıba yanı aynı tas aynı hamam tedavıye devam dıycek doktorda sız ne dıyorsunuz testte negatıf cıktı ama bı ıhtımal hamıs olabılırmıyım yoksa strestenmı adet gelmıo cıldırıcııym lutfen cevap yazın
kac cıktı bılmıom esım telden ogrenmıs negatıf oluncada almadım öff ya yıne husran adette yok bebekte progestan kullanıyom ondan olurmu adet gecıkmesı yada kıst falan mı var
yok bence strestendir kist falan değildir korkma eğer ilaç kullanmıyosan progestan geciktirmez onun amacı sadece tutunması için verilen bi ilaç
pekı sımdı ben progestana devam edeyımmı? bılemedım hamıs olma ıhtımalı yok dımı ?negatıf olunca 2 gun sonra bı dahamı test yaptırsam ?
anladım canımyarın su sonuca bı bakayım kacmıs ya bıde forumlarda okudum gec dollenme dıe bı sey varmıs benımkıı ole olsa yıne negatıf cıkarmı yanı gec dollenme olabılırmı ya sorularımla sıktıgımı bılıyorum ama bı umıt ıstıyo negatıfe ınanmak ıstemıyo ıste ınsan gec dollenmedede negatıf cıkarmı bı bılgınız varmı benımkı ole olabılırmı??
merhaba arkadaşlar ben bu sene 2 kez tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı 2.tuttu su an 7 haftalık hamile olmam gerekiodu ama doktora gittim ve bu gün bebeğimin kalp atışını duymadım şu an kendimi çok kötü hissediyorum bebeğim düşüyor ve ben hiç bir şey yapamıyorum ayrıca son hakkım kaldı ne yapacağımı bilemiyorum kimseyle konuşamıyorum da kafayı yemek üzereyim
hissedemez çünkü gelişimi durmuş bebek 6 haftalık görünüyomuş bu hafta içinde kanamanın başlaması bekliyor doktor olmazsa ilaçla başlatacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?