Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım benim...gelir inş. dosbam :))
bak bunu çok sevdim...dualarınız için şimdiden çok saolun kızlar hepinizi seviyorum

oyyy oyyy bi gün de şaşıraydı batt 3 kasımmm...hamilelik haberleri okudum.neyseki sizlerden iyi haberler geliyor yoksa yüzümüzün güleceği yok. karacım gözün aydın... aşılama yapacaklarrr semiii Allah gönlüne göre, gönlümüze göre versin

Ya arkadaşlar formlarda okuyorum çoğu kişi sanırım Umut tüp bebek merkezinde veya memorialda tedavi görüp menun kalmışlar ben Bahçeci fulyaya gidiyorum sizler hangi merkezlere gidiyorsunuz ?

Ya arkadaşlar formlarda okuyorum çoğu kişi sanırım Umut tüp bebek merkezinde veya memorialda tedavi görüp menun kalmışlar ben Bahçeci fulyaya gidiyorum sizler hangi merkezlere gidiyorsunuz ?

hiç bir fikrim yok canım memorial iyi bir merkez ama pahalı aklımda zeynep kamil var ama henüz tüp düşünmüyorum kendimi hazır hissetmiyorum zaten bizim durumumuzda olanlar için(yani eşimle ben) tüp bile umut değil araştırdığım kadarıyla

Ya biz malesef normal sağlık kurumlarında yaptıramıyoruz özel olması gerek ayrıca zeynep kamile hayatta bi daha gitmem bu arada neden sizin tüp bebek bile umut değil

slm kızlar hasta olanlara gecmıs olsun herkes ıyıdır umarım ben cok kotuyuuuuuuuuuum moralım sıfııır 24 eylulde asılama yapıldı doktor 15 gun sonra hamılelık testı yap dedı 8 ekımde 15 gun doldu ben 10 ekımde yanı bu gun kanda test yaptırdım ama

bugun gıttık sonuc husran yanı test negatıf cok uzgunum bu gun adet olmam gerkıyodu ne adet belırtısı nede adet var beklemedeyım bebek te yok adette ne oldu bılmem stresten bebekte gelmedı adette ole ıste yarın doktorumu arıycam bakalım ne dıycek tekrar asılama olcak galıba yanı aynı tas aynı hamam tedavıye devam dıycek doktorda sız ne dıyorsunuz testte negatıf cıktı ama bı ıhtımal hamıs olabılırmıyım yoksa strestenmı adet gelmıo cıldırıcııym lutfen cevap yazın

Üzme kendini ama eğer kan testiyse sonuç doğrudur kaç çıktı değerin

kac cıktı bılmıom esım telden ogrenmıs negatıf oluncada almadım öff ya yıne husran adette yok bebekte progestan kullanıyom ondan olurmu adet gecıkmesı yada kıst falan mı var

kac cıktı bılmıom esım telden ogrenmıs negatıf oluncada almadım öff ya yıne husran adette yok bebekte progestan kullanıyom ondan olurmu adet gecıkmesı yada kıst falan mı var

yok bence strestendir kist falan değildir korkma eğer ilaç kullanmıyosan progestan geciktirmez onun amacı sadece tutunması için verilen bi ilaç

yok bence strestendir kist falan değildir korkma eğer ilaç kullanmıyosan progestan geciktirmez onun amacı sadece tutunması için verilen bi ilaç

pekı sımdı ben progestana devam edeyımmı? bılemedım hamıs olma ıhtımalı yok dımı ?negatıf olunca 2 gun sonra bı dahamı test yaptırsam ?

pekı sımdı ben progestana devam edeyımmı? bılemedım hamıs olma ıhtımalı yok dımı ?negatıf olunca 2 gun sonra bı dahamı test yaptırsam ?

bak cnm eğer değerin 5 ve 5 in altında çıktıysa negatiftir o yüzden sordum değerini dr kendisimi demiş sonucu negatif die bence progestana devam etme eğer olumsuzsa sonuç geger yok o ilacın amacı döllendikten sonra embiriyonun rahim duvarına tutunmasını sağlaması için takviye bir ilaç vücudun zaten progestron üretiyo ama o ilaç takviye

anladım canımyarın su sonuca bı bakayım kacmıs ya bıde forumlarda okudum gec dollenme dıe bı sey varmıs benımkıı ole olsa yıne negatıf cıkarmı yanı gec dollenme olabılırmı ya sorularımla sıktıgımı bılıyorum ama bı umıt ıstıyo negatıfe ınanmak ıstemıyo ıste ınsan gec dollenmedede negatıf cıkarmı bı bılgınız varmı benımkı ole olabılırmı??

Arkadaşlar ve ben şu düşüncemi sizinle paylaşmak istiyorum tüp bebek tedavisi ve aşılama tedavisi görüp sonucu negatif alan arkadaşlar.....sonuç olumsuz olup bence hemen arkasından aşılamaya veya tüp bebek denemesine dönmeyin çünki vücut o ay yeterince ilaçlarla hormon alıyo bu hormonları bi şekilde atması gerek die düşünüyorum belli bir süre gerekir bence o yüzden hemen arkasından değil biraz zaman aşımından sonra tekrarlanmalı die düşünüyorum örnek yıllarca veya 1 sene boyunca doğum kontrol hapı kullanıyoruz ve dr dediği şu 1 sene kullan ve 3 ay ara ver buda sonuçta bir hormon yada pisikiyatrinin verdiği ilaçlar bunlardada öle bir süre kullanılıp ara verilmeli bence aklıma geldiği için paylaşmak istedim

merhaba arkadaşlar ben bu sene 2 kez tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı 2.tuttu su an 7 haftalık hamile olmam gerekiodu ama doktora gittim ve bu gün bebeğimin kalp atışını duymadım şu an kendimi çok kötü hissediyorum bebeğim düşüyor ve ben hiç bir şey yapamıyorum ayrıca son hakkım kaldı ne yapacağımı bilemiyorum kimseyle konuşamıyorum da kafayı yemek üzereyim

Ne demek yardımcı olabilirsem
Şunu sölüyeyim bağzen kimyasal gebeliklerde çok düşük B-hCg çıkabiliyo ama değer çok önemli evet geç döllenmede olabilir ama adetin geçtimi ? ve değerin yinede geç döllenmede olsa azda olsa çıkması gerek şu örneği vereyim benim geçtiğim son adetimde 27. gün hcg testi yaptım 3 kere tekrarladım ve silik çıktı hemen gittim kan testi yaptırdım sonucum 1.28 çıktı ama malesef 29. gün sekmeden adet oldum umutlanmak çok güzel ama işte sonucunda çok büyük depresyolara giriyoruz hüsrana uğruyoruz sabret denmesi kolay üzülme denmesi kolay yapamıyoruz ama eldende bişey gelmiyo

canım benım allah yardımcın olsun dua edelım ınsallh dsmesın yarına kadar kalp atısları hızlansın sana sımsıkı tutunsun ınsallah cok uzuldum ama sen uzulme bak bebek hısseder ıyı dusun ıyı olsun ınsallah

hissedemez çünkü gelişimi durmuş bebek 6 haftalık görünüyomuş bu hafta içinde kanamanın başlaması bekliyor doktor olmazsa ilaçla başlatacakmış

hissedemez çünkü gelişimi durmuş bebek 6 haftalık görünüyomuş bu hafta içinde kanamanın başlaması bekliyor doktor olmazsa ilaçla başlatacakmış

Canım yaaa ne desek nasıl tatmin ederiz bilmiyorum ama seni çok ii anlıyorum benimde geçen sene eylülde hamile kalmıştım ve bi takım kötü gelişmeler oldu 2.5 aylık bebeğimin kalbi durdu kanamalarım hep vardı zaten bi ihtimal diyoduk ama olmadı önce kalbi yavaşladı ve 1 hafta sonra durdu o bir haftayı bi ben bide allahım bilir olmayınca olmuyo yapacak bişey kalmıyo çaresizlik insanı yiyip bitiriyo şunu düşün en azından kalbi atmamış hamileliğin çok ilerlememiş bana kızıyosundur ama inan ilerledikçe ve kalp atışını duyunca insan daha kötü oluyo ve avantajını düşün hamilelik durumun daha kolaylaştı heman arkasından hamile kalabilirsin dua et ve şükret bence ben daha kötüsünü yaşadım....

canım benım aglattın benı valla cıdden gıdıyomu sımdı ben 1.aşılamayla hamıle olamadım bugun test yaptırdım negatıf cıktı dıye uzuluyordum senın kı daha betermıs kendıme aglamamıstım sana su an hungur hungur aglıyom hıssedemez deyınce ıcıme dokundu bızı bırakıp gıdıyorlaya ne menem bı seymıs bu spalar ya yoruldum valla okudukca daha uzuluyorum allah sabır versın ben bole uzulduysem sen ne durumdasındır kımbılır ellerımtıtrıyo yazamıyom valla allahım yardım etsın sana melekler yanında olsun ole bı hamılelık yasa kı hepsını unuttursun bundansonra opuyorum cok sımsıkı sarııyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…