Canım yaaa ne desek nasıl tatmin ederiz bilmiyorum ama seni çok ii anlıyorum benimde geçen sene eylülde hamile kalmıştım ve bi takım kötü gelişmeler oldu 2.5 aylık bebeğimin kalbi durdu kanamalarım hep vardı zaten bi ihtimal diyoduk ama olmadı önce kalbi yavaşladı ve 1 hafta sonra durdu o bir haftayı bi ben bide allahım bilir olmayınca olmuyo yapacak bişey kalmıyo çaresizlik insanı yiyip bitiriyo şunu düşün en azından kalbi atmamış hamileliğin çok ilerlememiş bana kızıyosundur ama inan ilerledikçe ve kalp atışını duyunca insan daha kötü oluyo ve avantajını düşün hamilelik durumun daha kolaylaştı heman arkasından hamile kalabilirsin dua et ve şükret bence ben daha kötüsünü yaşadım....
canım benım aglattın benı valla cıdden gıdıyomu sımdı ben 1.aşılamayla hamıle olamadım bugun test yaptırdım negatıf cıktı dıye uzuluyordum senın kı daha betermıs kendıme aglamamıstım sana su an hungur hungur aglıyom hıssedemez deyınce ıcıme dokundu bızı bırakıp gıdıyorlaya ne menem bı seymıs bu spalar ya yoruldum valla okudukca daha uzuluyorum allah sabır versın ben bole uzulduysem sen ne durumdasındır kımbılır ellerımtıtrıyo yazamıyom valla allahım yardım etsın sana melekler yanında olsun ole bı hamılelık yasa kı hepsını unuttursun bundansonra opuyorum cok sımsıkı sarııyorum sana
bu benim 2.düşüğüm ilk evlendiğimde kendiliğinden hamile kalmıştım o 2.5 aylıktı aynı senin gibi olmuştu her ay bunu yaşamak çok zor galiba pes edeceğim çocuk konusunu kapatacağım belkide hayırlısı bu zorlamamak lazım kaderi diye düşünüyorum[/QUOTE
ya malesef vınn kullanıyorum 3g bi gidiyo bi geliyo cvplıyamadım
bende çok şey yaşadım pes etmek değil ama bi süre yapabiliyosan ara vermek ben şu anda akapunktur tedavisi ve pisikolojik tedavide görüyorum sen hiç eşine ve sana karyotip testi yani gen testi yapıldımı ve tekrarlıyan düşüklerde hamile kalınca hormonlar etkileniyo acaba tekrar düşücekmi bebeğimi yine kaybedicemmi die ben yaşıyorum( ve akapunktur tedavisini o yüzden görüyorum çok faydalıymış kulak ve bilekten seanslar halinde iğnelerle rahim ve uterus yani rahim iç tabakası uyarılıyo ben ameliyatta olmuştum iileşmende yardımcı olucakmış falan filan dr.na bi danış
cnm çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyleşirsindetedavine başlarsın....siyatik olmuşum kızlar
bel fıtıgı değil dedi dr çok şükür disk kayması yada yırtılma olabilir dedik
5gün sadece yemek ve wc için kalkacaksın yataga çivileneceksin dedi:97::97::97::97::97:
tatlım çok sevindim senden çok haber bekledik ama faceden aldık haberini çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende öleydim vallaha tam anlamıyla 1-2 haftadır inanıyorum hamile olduğuma...kizlar pazartesi ters yaptırdım deger 1188 çıktı az öncede dr geldik gebelik kesesini gördük 0.67 biraz kücükmüş ama olsun haftaya tekrar gitcem inşallah kalp atışlarınını düyarım oleyyyyyyyyyyyyyyyy 4 sene sonra gebeyim yaşasın
allah gönlüne göre versin cnm....herşey istediğin gibi gitsin inşallah.....ya kısmetse bende elülün 31 de başlıycam ilk denememe peki ilk transferdemi tutmuş onunki bizim bi sorunumuz yok dr demeside şu 100 de 100 diyemem ama ilk denemede tutar dio inşlhhh bu arada psikolğada başladık bu gün ilk seanstı haftaya tekrar gidicez
dosbaaaam bebeğim dualarım seninle cnm. sende güzel haberler vereceksin bize bende inanıyorum buna....selam kızlar
özellikle buraya yazıyorum (face değil) hepinizden DUA İSTİYORUM
yarın akşam 6 da aşılamam vaarrr
çatlatma iğnem vuruldu... yumoşlarım çok şükür büyümüşler....
hepinizin duasına ihtiyacım var ..ne olur duanızı eksik etmeyin
anladım canımyarın su sonuca bı bakayım kacmıs ya bıde forumlarda okudum gec dollenme dıe bı sey varmıs benımkıı ole olsa yıne negatıf cıkarmı yanı gec dollenme olabılırmı ya sorularımla sıktıgımı bılıyorum ama bı umıt ıstıyo negatıfe ınanmak ıstemıyo ıste ınsan gec dollenmedede negatıf cıkarmı bı bılgınız varmı benımkı ole olabılırmı??
selam kızlar
özellikle buraya yazıyorum (face değil) hepinizden DUA İSTİYORUM
yarın akşam 6 da aşılamam vaarrr
çatlatma iğnem vuruldu... yumoşlarım çok şükür büyümüşler....
hepinizin duasına ihtiyacım var ..ne olur duanızı eksik etmeyin
inşallah canım ben çok umutluyum bence olumlu sonuç alacaksın
bugün itibariyle bende kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım neyseki adet gecikmesi olmadı
oyyy oyyy bi gün de şaşıraydı batt 3 kasımmm...hamilelik haberleri okudum.neyseki sizlerden iyi haberler geliyor yoksa yüzümüzün güleceği yok. karacım gözün aydın... aşılama yapacaklarrr semiii Allah gönlüne göre, gönlümüze göre versin
bu arada hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
çok şükür fazla yatmadan iyileştim
şimdikoşuyorum bile
yazmayı unutmuşum tedaviye başladım ya eh artık bir alkış yaparsınız yada şöyle çiçek böcek falan birşeyler
şimdikoşuyorum bile
yazmayı unutmuşum tedaviye başladım ya eh artık bir alkış yaparsınız yada şöyle çiçek böcek falan birşeyler
canım ALLAH YARDIMCIN OLSUN
rabbim sana bebeğini nasip etsin
bende kırmızı kartı yedim
pöh
eheeheee benimkide hiçsüprizi sevmiyorum tam günündesağolsun bekletmeyi hiç sevmez
gelelim habere
BEN BUGÜN KIRMIZI KARTI GÖRÜNCE TAMAM DEDİM YAN GELİP YATIPBEKLEMEK BURAYA KADFARDI ARADIM HEMEN ÜNİ.Yİ AÇMAZLAR
SİNİR OLDUM
KOCİŞE DEDİM KALK GİDİYORUZ HASTANEYE RANDEVU ALMAYA
GİTTİM BENİM MEŞHUR ERAY BEY ÜNİ.DEN AYRILMIŞ.ÖZEL MUAYENELER KALKMIŞ.BÖYLE OLDUM RESMEN
SEKRETERE DEDİM NASIL OLACAK NASIL YÜRÜYECEK BU TEDAVİ
KADIN DOĞUM POLİKLİNİĞİNDEN RANDEVU ALACAKMIŞIM TAMAM DEDİM
28 KASIMARANDEVU VERDİ BANA BEN YİNE
YOK DEDİM BU İŞ BÖYLE OLMAZ ÇIKTIMYİNE TÜP BEBEK BÖLÜMÜNE DRLA GÖRÜŞMEYE
BEKLEDİM BÜTÜN PROFLAR BİRAZ ASABİDİR YA ŞANSIMAYENİ DRUM ÇOK BABACAN SABIRLI SAKİN BİR ADAM ÇIKTI
28 KASIMÇOK GEÇ DEDİVE BİR TEL İLE BEN TAAAAAAA 28 KASIMDA YAPAAĞIM ŞEYLERİ BUGÜN YAPTIM
17 GÜN BEKLEYİP NE YAPACAKMIŞIM BİLİYOPMUSUNUZ
ADETİNİN 3.GÜNÜ KAN VER
EŞİN İÇİN ÜROLOJİDEN RANDEVU AL
SONUÇLARLA BANA GEL
ADETİN BİTİNCEDE SMEAR VERECEKSİN
HEPSİBU
BUNUN İÇİN BELKLEYECEKMİŞİM TÖVBE TÖVBE:95::95::95:
CUMA KAN VERİYORUM
P.TESİ ÜROLOJİYE GİDİYORUZ
ADET BİTİN CEDE SMEAR VERİCEM
İŞALLAH BİR DAHAKİAY BAŞLANIR
amaişin kötüsü orda bir kadınla tanıştım 1 sene önce direk tüpdemişler
hala gelip gidiyormuşşükür yarın yumoşları toplanacakmış
neden bu kadar uzadıdedim
miyomum vardı ameliyat oldediler diyor
tüpten önce yoldaki engelleri kaldırıyorlar bunudz şart koşuyorlar anladığım kadarıyla
şimdi ben tüp kapalı kist var laparoskopimi olucam yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yorucu uzun bir yolbeni bekliyor anlayacagınız
yazması bu kadar sürdüyse
nasipbakalım neler görücez
hey kızlar bana artık tembel diyemeyeceksiniz
ben başladım sıradaki:26::26::26::26::26:
şimdikoşuyorum bile
semiiii oldumu kız bu böyleeee
beğenmediysen baştan oynamaya başlıyım mııııı???*:26:
kızlar inşallah benim gibi dötünüz göbeğiniz memişleriniz büyüsün inşallaaaaahhhhhh
hemde en yakın zaamanda inşallahhh...
semiiii oldumu kız bu böyleeee
beğenmediysen baştan oynamaya başlıyım mııııı???*:26:
kızlar inşallah benim gibi dötünüz göbeğiniz memişleriniz büyüsün inşallaaaaahhhhhh
hemde en yakın zaamanda inşallahhh...
oplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
semi sulekaratas+ cemrem29 AHSENNEVA+
uzun süredir seni burda ilk defa görüyorumşulecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?