Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu benim 2.düşüğüm ilk evlendiğimde kendiliğinden hamile kalmıştım o 2.5 aylıktı aynı senin gibi olmuştu her ay bunu yaşamak çok zor galiba pes edeceğim çocuk konusunu kapatacağım belkide hayırlısı bu zorlamamak lazım kaderi diye düşünüyorum

saol güzel dileklerin için inşallah sende en yakın zamanda bebeğini kucağını alırsın

'Feryall' yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum.Allah sabır versin.Umudunu yitirme kısmettir bu işler.Allah doğru zamanı bekliyordur belki doğru zaman değildi.Bende 3,5 yıllık evliyim.İlk 2 yıl korunduk.Son 1,5 yıldır korunmamamıza ragmen bebeğimiz olmuyor.Artık aşılamayı düşünmeye başladım.Önümde çok uzun bir yol var biliyorum.Allah herkesin gönlüne göre ve biran önce versin inşallah...

siyatik olmuşum kızlar

bel fıtıgı değil dedi dr çok şükür disk kayması yada yırtılma olabilir dedik
5gün sadece yemek ve wc için kalkacaksın yataga çivileneceksin dedi:97::97::97::97::97:
cnm çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyleşirsindetedavine başlarsın....
tatlım çok sevindim senden çok haber bekledik ama faceden aldık haberini çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende öleydim vallaha tam anlamıyla 1-2 haftadır inanıyorum hamile olduğuma...
allah gönlüne göre versin cnm....herşey istediğin gibi gitsin inşallah.....
dosbaaaam bebeğim dualarım seninle cnm. sende güzel haberler vereceksin bize bende inanıyorum buna....

cnm bence drun dediği tarihi bekle ve o zaman yap testini tekrar....ilacınada devam et sonucu alınca (negatifte olsa ki gönlüm pozitif olsun istiyor ) mutlaka druna git.bu arada benimde hep 1 hafta geriden takip ediyordu ayın 30 da gittim ve normal tarihinde seyretmeye başladı...yani drunun dediklerini uygula kendini ona bıreak cnm kendi kendine teşhis koyma derim ben ve moralini de yüksek tutmaya çalış pozitif düşün nolur pozitif düşün pozitif olsun....

canım ALLAH YARDIMCIN OLSUN
rabbim sana bebeğini nasip etsin

inşallah canım ben çok umutluyum bence olumlu sonuç alacaksın

bugün itibariyle bende kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım neyseki adet gecikmesi olmadı

bende kırmızı kartı yedim
pöh

eheeheee benimkide hiçsüprizi sevmiyorum tam günündesağolsun bekletmeyi hiç sevmez

gelelim habere

BEN BUGÜN KIRMIZI KARTI GÖRÜNCE TAMAM DEDİM YAN GELİP YATIPBEKLEMEK BURAYA KADFARDI ARADIM HEMEN ÜNİ.Yİ AÇMAZLAR
SİNİR OLDUM
KOCİŞE DEDİM KALK GİDİYORUZ HASTANEYE RANDEVU ALMAYA
GİTTİM BENİM MEŞHUR ERAY BEY ÜNİ.DEN AYRILMIŞ.ÖZEL MUAYENELER KALKMIŞ.BÖYLE OLDUM RESMEN
SEKRETERE DEDİM NASIL OLACAK NASIL YÜRÜYECEK BU TEDAVİ
KADIN DOĞUM POLİKLİNİĞİNDEN RANDEVU ALACAKMIŞIM TAMAM DEDİM
28 KASIMARANDEVU VERDİ BANA BEN YİNE

YOK DEDİM BU İŞ BÖYLE OLMAZ ÇIKTIMYİNE TÜP BEBEK BÖLÜMÜNE DRLA GÖRÜŞMEYE
BEKLEDİM BÜTÜN PROFLAR BİRAZ ASABİDİR YA ŞANSIMAYENİ DRUM ÇOK BABACAN SABIRLI SAKİN BİR ADAM ÇIKTI
28 KASIMÇOK GEÇ DEDİVE BİR TEL İLE BEN TAAAAAAA 28 KASIMDA YAPAAĞIM ŞEYLERİ BUGÜN YAPTIM
17 GÜN BEKLEYİP NE YAPACAKMIŞIM BİLİYOPMUSUNUZ
ADETİNİN 3.GÜNÜ KAN VER
EŞİN İÇİN ÜROLOJİDEN RANDEVU AL
SONUÇLARLA BANA GEL
ADETİN BİTİNCEDE SMEAR VERECEKSİN
HEPSİBU
BUNUN İÇİN BELKLEYECEKMİŞİM TÖVBE TÖVBE:95::95::95:

CUMA KAN VERİYORUM
P.TESİ ÜROLOJİYE GİDİYORUZ
ADET BİTİN CEDE SMEAR VERİCEM
İŞALLAH BİR DAHAKİAY BAŞLANIR

amaişin kötüsü orda bir kadınla tanıştım 1 sene önce direk tüpdemişler
hala gelip gidiyormuşşükür yarın yumoşları toplanacakmış
neden bu kadar uzadıdedim
miyomum vardı ameliyat oldediler diyor
tüpten önce yoldaki engelleri kaldırıyorlar bunudz şart koşuyorlar anladığım kadarıyla
şimdi ben tüp kapalı kist var laparoskopimi olucam yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yorucu uzun bir yolbeni bekliyor anlayacagınız
yazması bu kadar sürdüyse
nasipbakalım neler görücez

hey kızlar bana artık tembel diyemeyeceksiniz

ben başladım sıradaki:26::26::26::26::26:

bu arada hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
çok şükür fazla yatmadan iyileştim
şimdikoşuyorum bile

yazmayı unutmuşum tedaviye başladım ya eh artık bir alkış yaparsınız yada şöyle çiçek böcek falan birşeyler

la lala laaaa süpersin bebişim vallaha sevindim ya oh be bi rahatlık ferahlama oturdu içime sana çiçekler böcekler feda olsun bitanem.....sıra nevamdaaa hadi nevammm

Son düzenleme:

çok sevindim cnm tedavin hayırlı ugrlu bebişli olur inşallah çok şükür sen yola çıktın mükafatını alacaksın sendende güzel güzel haberler alacagız çok rahatladım ya ohhh bi anne adayı daha gelecek inşallah

kocamaaaaaaaaaaaaaaannnn bir adım olmuş canımın içiiiiiii....çoooooooooooooooook sevindim inan.
gelecek senın sıpada amanııııınnnn çok güzel bişey buuuuu....
kızlara bişey oldu hepsi atağa kalktı maşallaaaaaaaaaaaaahhhhh
şampiyoooonnn semiiiiiiiiiiiiiiiiii
şimdi oynama zamanıııııııııı oh oh oh yandaaaaannnn
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119: yupiiiiiiiii oleeeyyyy yaşasııııııınnnnnn bir yeğen daha gelmek için hazılrıklara başladııı

:118::118::118::118::118::118::118:

semiiii oldumu kız bu böyleeee
beğenmediysen baştan oynamaya başlıyım mııııı???*:26:

kızlar inşallah benim gibi dötünüz göbeğiniz memişleriniz büyüsün inşallaaaaahhhhhh
hemde en yakın zaamanda inşallahhh...

aaaa kuzucum gelmiş.
dosbam canım hoşgeldin bitanem.
hadı bakalım hayırlısıyla işlem tamamı. nasıl geçti bitanem.
inşallah herşey yolunda gitmiştir dualarımız seninleydii tatlım benim

olmuş tatlım çok güzel olmuş

inşallah canım darısı bızlere
bızde sıselım artık yaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
hamısler lutfennn dua edın bıze olurmu canlarım

oplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
semi sulekaratas+ cemrem29 AHSENNEVA+

uzun süredir seni burda ilk defa görüyorumşulecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…