Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bildiğim kadarıyla yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olursun ben bu dr lara çok kızıyorum 1 sene geçtimi evliliğin tamam hemen aşılama nedenler araştırılmıyor mesela bizim için aşılama boşuna ama ben bunu kendim araştırdıktan sonra öğreniyorum nasıl güvenip gideyim ben bu drlara bak yine sinirlendim.

evet canım bencede sonuçta kız çocuk doğduğunda belli sayıda yumurtalarla doğarmış ve ard arda sürekli uyarmak yumurta rezarvimizi azaltmakla birlikte düzenimizide bozuyor en az 2 ay ara vermek iyi vede bu arada hamile kalanlar bile çok.

allah sabır versin canım çok zor bunları yaşamak
sizde sorun ne canım merak ettim?

hadi hayırlısı can kuşum bir aadım atmakta bişey malesefki devlet hastaneleri böyle süründürüyorlar ne saçma sen bakalım 28 kasımdamı adet olacaksın?artık zamanın gelmişti çok bekledin kocaman bir aferin sana

la lala laaaa süpersin bebişim vallaha sevindim ya oh be bi rahatlık ferahlama oturdu içime sana çiçekler böcekler feda olsun bitanem.....sıra nevamdaaa hadi nevammm

lalalalalalallalala

ne isteksiz bir
laa laa laaa o öyle ne oldu canımız sıkkın herhalde yine

aynı yerde tüp yaptıran arkadaşla konuştıum
onunda tek tüpü kapalıymış
tüp bebek ten öncelaparoskopidemiş dr
banada diyecek
ben şimdiden laparoskopi nin derdine düştüm

kızlar çok uykum geldi ben kaçıyorum.
iyi geceler allah rahatlık versin ....
öpüldünüz en kocamanındaaaaaannnnn :))))

ne isteksiz bir
laa laa laaa o öyle ne oldu canımız sıkkın herhalde yine

yok sana değil tatlım sıra bendeymişya ona hareketli kafalarım çıkmıyorda

aynı yerde tüp yaptıran arkadaşla konuştıum
onunda tek tüpü kapalıymış
tüp bebek ten öncelaparoskopidemiş dr
banada diyecek
ben şimdiden laparoskopi nin derdine düştüm

gerekirse yaptıracaksın canım düşünme zor değil o

evet canım bencede sonuçta kız çocuk doğduğunda belli sayıda yumurtalarla doğarmış ve ard arda sürekli uyarmak yumurta rezarvimizi azaltmakla birlikte düzenimizide bozuyor en az 2 ay ara vermek iyi vede bu arada hamile kalanlar bile çok.

evet katılıyorum bende sana
bu arada bende laparakopi ve hitereskop ameliyatı oldum fakat çok farlı bi nedenden benim geçirdiğim ameliyat çok kötüydü korkutmak istemem ama benim bünyemde zayıf belki o sebeptendir 45 dk ameliyat dendi ben 5.30 saat kalmışım ve gazdan dolayı verdikleri karbondioksitten dolayı 1 ay vücudum karnım 9 aylık gibi şiş gezdim ve karnım çürümüş ceset gibitdi sağ omzumun ağrısını asla unutamam hemoglam değerlerim yerle birdi çok şükür atlattım başarılı geçti

ahh canım benim bende çok şükür sorun yok eşimdede yokmuş drlara göre
ama normal morfoloji %0 buda ciddi bir sorun bence bende çok kararsızım bakalım bizde haftaya ankaraya gitmeyi planlıyoruz hakkımızda hayırlısı

semi arkadaşkötü geçirdi diye sende öyle olacaksın demek değil evetrahim filminde bile az bir açık kalmasıyla dolan hava beni 2 gün mahvetmeye yetti
gaz ağrısı gibi yok

ya benim öyküm baya uzun ve karışık benimde ve eşiminde hiç bir orunu yok biz gerek olmadığı halde gen testlerimizi siperm analizi ve bi dünya teslerimizi kendi isteğimizle yaptırdık benim 2 oğlum var bunu daha öncede yazmıştım ilk evliliğimden bu eşimden 2 kürtajım 1 düşük ve 2 kimyasal gebeliğim oldu düşük yaptıktan sonra kanamalarım kesilmedi ameliyatıda bu sebepten oldum ve ölümden döndüm ciddi bi sorundu yani ama şu andada pisikolojik oalrak hamiel kalamıyorum ve artık çok yıprandım tüp bebek istiyorum bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum sen nerede oturuyosun sana en yakın ankara olduğu içinmi istiyosun

günaydıııııınnnn
nasılsınız canlarım ..... ben çok şükür iyiyim dün akşam aşılamam yapıldı bu akşamda tekrar yapılacak
kolay geçti narkozun verilmesi ve uyanmam tam 15dk sürdü... bugün yatıyorum yarın hayata kaldığı yerden devam

semiiiii kuzuuuuum çok sevindim hadi hayırlı kocaman bi adım olmuş bu kararın
senin için sevindim hayatım bi başlayınca bütün zorluklar önümüzde küçülüyor tatlım
bak 19 gündür 8 kere muayene olmuşum :)) ama şimdi en zoruna geldi sonuç beklemek ...
bu günlerde geçecek
ameliyat olayına gelince atlatırsın tatlım belki dr. istemez direk tüp yapar...sakın geri adım atma eğer ameliyatsa da kaçmak yok tatlım
derdi veren dermanını da verir... değil mi nevacım ?? seni bugünlerde çok umutsuz görüyorum... lütfen önce dr. git şimdi kendini hırpalama...ben inanıyorum burdan güzel haberlerle döneceksiniz... Allah hepimizin yardımcısı olsun

yok sana değil tatlım sıra bendeymişya ona hareketli kafalarım çıkmıyorda
gerekirse yaptıracaksın canım düşünme zor değil o

yok öle isteksizlik kabul etmiyoruz nevacım hadi sende bismillah de lütfen gerçi gidecekmişin ama umutsuz olma lütfen tatlım...herşey yoluna girecek unutma buna inan ve yaşa.....

ben düzcede oturuyorum canım ankaraya kaan aydosa gidicez eşim için androloji uzmanı erkek infertilitesinde iyi bir dr tüpden önce tedavi olması şart oraya gitmeden bir şey düşünmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım ne diyecek dr tüpse zaten bana en uygun istanbul olacak.

nasıl yani 2 keremi yapacaklar aşılamayı yanlışmı anladım

beni yıpratan eşimin ilgisizliği hep benim istemem çabalamam ben istiyorumki bu yolda beraber yürüyelim o benden stresli malesef zora gelemiyor hani desemki boşver böyle daha iyi yapmayalım uğraşmayalım tamam dicek yani o derece.

yok öle isteksizlik kabul etmiyoruz nevacım hadi sende bismillah de lütfen gerçi gidecekmişin ama umutsuz olma lütfen tatlım...herşey yoluna girecek unutma buna inan ve yaşa.....

bakalım hayat ne gösterecek bize umut hep oluyor insanda ama sorun eğer morfolojiyse tedavisi yokmuş malesefki hatta birine dr ialçla siyah gö rengini mavi yapabilirmisin buda öyle bişey demiş bilemiyorum ne yapacağımı.

sağol dosbacım
sen narkoz aldın yine dimi
iyi neyseki kolay geçmiş
oooo yapsınlar 2.ciyide negüzel sevdim senin dru
ikiz olsun işallah

kızlarr selamm :)topik coşmuş durumda süper yahu :)semicim nihayetttttttttttt yanii çok sevindim tedavin hayırlı olsun gelsin senin de inatçı sıpan inşallah :)laparoskopiden sakın korkma benim şükür çok kolay geçti sadece biraz omuz ağrısı oluyor okadrcık :)dosbacımmmm hadi bakalım inşallah yumoşlar spermenlerden en az birtanesinden hoşlaşırda içeriye davet eder :)bu arada neden narkoz aldın aşılamada anlayamadım :)aşılama da narkoz mu alınıyor acep :) nevacımmm sende başlıyormuşsun tedaviye çok sevindimm burası bebişlerle dolacak :)bende son kozumu oynuyorum şu getirrttiğim ilacı içiyorum bakalım inşallah faydası olur ....olmadı bu regliyle beraber aşılamaya başlıyacağım .birşey vesile olsun ve bebişim gelsin güzel allahım :)öpüldünüzzz

melodi tatlım ne kadar sürdü senin ameliyatın yani bayılmanla ayılman ve ne zaman taburcu oldun
sonrasında ağrın falan oldumu hem rahim omuz ne alaka da oraya vurmuş ağrısı

melodi tatlım ne kadar sürdü senin ameliyatın yani bayılmanla ayılman ve ne zaman taburcu oldun
sonrasında ağrın falan oldumu hem rahim omuz ne alaka da oraya vurmuş ağrısı

canım benim 1,5 saat falan hepsi işlem 20 dk sürmüş zaten ..korkulacak bişey yok inan bana :)omuza ağrı vurmasının sebebi karbondioksit gazı veriliyor organlar birbirinden ayrılsın diye karnı şişiriyorlar o gaz da omuzda toplanıyor ve ağrı yapıyor canım ..6 aya kadar hamile kalırsın dedi doktor ama 3 ay bitti tık yok semicim bilmiyorum bende başka bir problem mi var artıkın ..

bende ameliyat oldum laparoskopi hitereskopi benim ameliyatım 5.30 saat sürmüştü 9 ay doldu ama bendede hala tık yok bende tüp bebek deniycem kızmetse bu ay sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…