hıııııımmmmm anladım canım :)
bide bende smilleler çıkmıyooooooo
anladım canımyarın su sonuca bı bakayım kacmıs ya bıde forumlarda okudum gec dollenme dıe bı sey varmıs benımkıı ole olsa yıne negatıf cıkarmı yanı gec dollenme olabılırmı ya sorularımla sıktıgımı bılıyorum ama bı umıt ıstıyo negatıfe ınanmak ıstemıyo ıste ınsan gec dollenmedede negatıf cıkarmı bı bılgınız varmı benımkı ole olabılırmı??
Arkadaşlar ve ben şu düşüncemi sizinle paylaşmak istiyorum tüp bebek tedavisi ve aşılama tedavisi görüp sonucu negatif alan arkadaşlar.....sonuç olumsuz olup bence hemen arkasından aşılamaya veya tüp bebek denemesine dönmeyin çünki vücut o ay yeterince ilaçlarla hormon alıyo bu hormonları bi şekilde atması gerek die düşünüyorum belli bir süre gerekir bence o yüzden hemen arkasından değil biraz zaman aşımından sonra tekrarlanmalı die düşünüyorum örnek yıllarca veya 1 sene boyunca doğum kontrol hapı kullanıyoruz ve dr dediği şu 1 sene kullan ve 3 ay ara ver buda sonuçta bir hormon yada pisikiyatrinin verdiği ilaçlar bunlardada öle bir süre kullanılıp ara verilmeli bence aklıma geldiği için paylaşmak istedim
allah sabır versin canım çok zor bunları yaşamakmerhaba arkadaşlar ben bu sene 2 kez tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı 2.tuttu su an 7 haftalık hamile olmam gerekiodu ama doktora gittim ve bu gün bebeğimin kalp atışını duymadım şu an kendimi çok kötü hissediyorum bebeğim düşüyor ve ben hiç bir şey yapamıyorum ayrıca son hakkım kaldı ne yapacağımı bilemiyorum kimseyle konuşamıyorum da kafayı yemek üzereyim
canım ALLAH YARDIMCIN OLSUN
rabbim sana bebeğini nasip etsin
bende kırmızı kartı yedim
pöh
eheeheee benimkide hiçsüprizi sevmiyorum tam günündesağolsun bekletmeyi hiç sevmez
gelelim habere
BEN BUGÜN KIRMIZI KARTI GÖRÜNCE TAMAM DEDİM YAN GELİP YATIPBEKLEMEK BURAYA KADFARDI ARADIM HEMEN ÜNİ.Yİ AÇMAZLAR
SİNİR OLDUM
KOCİŞE DEDİM KALK GİDİYORUZ HASTANEYE RANDEVU ALMAYA
GİTTİM BENİM MEŞHUR ERAY BEY ÜNİ.DEN AYRILMIŞ.ÖZEL MUAYENELER KALKMIŞ.BÖYLE OLDUM RESMEN
SEKRETERE DEDİM NASIL OLACAK NASIL YÜRÜYECEK BU TEDAVİ
KADIN DOĞUM POLİKLİNİĞİNDEN RANDEVU ALACAKMIŞIM TAMAM DEDİM
28 KASIMARANDEVU VERDİ BANA BEN YİNE
YOK DEDİM BU İŞ BÖYLE OLMAZ ÇIKTIMYİNE TÜP BEBEK BÖLÜMÜNE DRLA GÖRÜŞMEYE
BEKLEDİM BÜTÜN PROFLAR BİRAZ ASABİDİR YA ŞANSIMAYENİ DRUM ÇOK BABACAN SABIRLI SAKİN BİR ADAM ÇIKTI
28 KASIMÇOK GEÇ DEDİVE BİR TEL İLE BEN TAAAAAAA 28 KASIMDA YAPAAĞIM ŞEYLERİ BUGÜN YAPTIM
17 GÜN BEKLEYİP NE YAPACAKMIŞIM BİLİYOPMUSUNUZ
ADETİNİN 3.GÜNÜ KAN VER
EŞİN İÇİN ÜROLOJİDEN RANDEVU AL
SONUÇLARLA BANA GEL
ADETİN BİTİNCEDE SMEAR VERECEKSİN
HEPSİBU
BUNUN İÇİN BELKLEYECEKMİŞİM TÖVBE TÖVBE:95::95::95:
CUMA KAN VERİYORUM
P.TESİ ÜROLOJİYE GİDİYORUZ
ADET BİTİN CEDE SMEAR VERİCEM
İŞALLAH BİR DAHAKİAY BAŞLANIR
amaişin kötüsü orda bir kadınla tanıştım 1 sene önce direk tüpdemişler
hala gelip gidiyormuşşükür yarın yumoşları toplanacakmış
neden bu kadar uzadıdedim
miyomum vardı ameliyat oldediler diyor
tüpten önce yoldaki engelleri kaldırıyorlar bunudz şart koşuyorlar anladığım kadarıyla
şimdi ben tüp kapalı kist var laparoskopimi olucam yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yorucu uzun bir yolbeni bekliyor anlayacagınız
yazması bu kadar sürdüyse
nasipbakalım neler görücez
hey kızlar bana artık tembel diyemeyeceksiniz
ben başladım sıradaki:26::26::26::26::26:
la lala laaaa süpersin bebişim vallaha sevindim ya oh be bi rahatlık ferahlama oturdu içime sana çiçekler böcekler feda olsun bitanem.....sıra nevamdaaa hadi nevammm
ne isteksiz bir
laa laa laaa o öyle ne oldu canımız sıkkın herhalde yine
aynı yerde tüp yaptıran arkadaşla konuştıum
onunda tek tüpü kapalıymış
tüp bebek ten öncelaparoskopidemiş dr
banada diyecek
ben şimdiden laparoskopi nin derdine düştüm
evet katılıyorum bende sana
bu arada bende laparakopi ve hitereskop ameliyatı oldum fakat çok farlı bi nedenden benim geçirdiğim ameliyat çok kötüydü korkutmak istemem ama benim bünyemde zayıf belki o sebeptendir 45 dk ameliyat dendi ben 5.30 saat kalmışım ve gazdan dolayı verdikleri karbondioksitten dolayı 1 ay vücudum karnım 9 aylık gibi şiş gezdim ve karnım çürümüş ceset gibitdi sağ omzumun ağrısını asla unutamam hemoglam değerlerim yerle birdi çok şükür atlattım başarılı geçti
ahh canım benim bende çok şükür sorun yok eşimdede yokmuş drlara göre
ama normal morfoloji %0 buda ciddi bir sorun bence bende çok kararsızım bakalım bizde haftaya ankaraya gitmeyi planlıyoruz hakkımızda hayırlısı
yok sana değil tatlım sıra bendeymişya ona hareketli kafalarım çıkmıyorda
gerekirse yaptıracaksın canım düşünme zor değil o
ahh canım benim bende çok şükür sorun yok eşimdede yokmuş drlara göre
ama normal morfoloji %0 buda ciddi bir sorun bence bende çok kararsızım bakalım bizde haftaya ankaraya gitmeyi planlıyoruz hakkımızda hayırlısı
ya benim öyküm baya uzun ve karışık benimde ve eşiminde hiç bir orunu yok biz gerek olmadığı halde gen testlerimizi siperm analizi ve bi dünya teslerimizi kendi isteğimizle yaptırdık benim 2 oğlum var bunu daha öncede yazmıştım ilk evliliğimden bu eşimden 2 kürtajım 1 düşük ve 2 kimyasal gebeliğim oldu düşük yaptıktan sonra kanamalarım kesilmedi ameliyatıda bu sebepten oldum ve ölümden döndüm ciddi bi sorundu yani ama şu andada pisikolojik oalrak hamiel kalamıyorum ve artık çok yıprandım tüp bebek istiyorum bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum sen nerede oturuyosun sana en yakın ankara olduğu içinmi istiyosun
günaydıııııınnnn
nasılsınız canlarım ..... ben çok şükür iyiyim dün akşam aşılamam yapıldı bu akşamda tekrar yapılacak
kolay geçti narkozun verilmesi ve uyanmam tam 15dk sürdü... bugün yatıyorum yarın hayata kaldığı yerden devam
semiiiii kuzuuuuum çok sevindim hadi hayırlı kocaman bi adım olmuş bu kararın
senin için sevindim hayatım bi başlayınca bütün zorluklar önümüzde küçülüyor tatlım
bak 19 gündür 8 kere muayene olmuşum :)) ama şimdi en zoruna geldi sonuç beklemek ...
bu günlerde geçecek
ameliyat olayına gelince atlatırsın tatlım belki dr. istemez direk tüp yapar...sakın geri adım atma eğer ameliyatsa da kaçmak yok tatlım
derdi veren dermanını da verir... değil mi nevacım ?? seni bugünlerde çok umutsuz görüyorum... lütfen önce dr. git şimdi kendini hırpalama...ben inanıyorum burdan güzel haberlerle döneceksiniz... Allah hepimizin yardımcısı olsun
yok öle isteksizlik kabul etmiyoruz nevacım hadi sende bismillah de lütfen gerçi gidecekmişin ama umutsuz olma lütfen tatlım...herşey yoluna girecek unutma buna inan ve yaşa.....
ben düzcede oturuyorum canım ankaraya kaan aydosa gidicez eşim için androloji uzmanı erkek infertilitesinde iyi bir dr tüpden önce tedavi olması şart oraya gitmeden bir şey düşünmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım ne diyecek dr tüpse zaten bana en uygun istanbul olacak.
Anladım canım hayırlısı bu arada bende boluluyum :)
melodi tatlım ne kadar sürdü senin ameliyatın yani bayılmanla ayılman ve ne zaman taburcu oldun
sonrasında ağrın falan oldumu hem rahim omuz ne alaka da oraya vurmuş ağrısı
canım benim 1,5 saat falan hepsi işlem 20 dk sürmüş zaten ..korkulacak bişey yok inan bana :)omuza ağrı vurmasının sebebi karbondioksit gazı veriliyor organlar birbirinden ayrılsın diye karnı şişiriyorlar o gaz da omuzda toplanıyor ve ağrı yapıyor canım ..6 aya kadar hamile kalırsın dedi doktor ama 3 ay bitti tık yok semicim bilmiyorum bende başka bir problem mi var artıkın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?