bana gelince tüp babyye başladım dua edin bana lütfen...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
bana gelince tüp babyye başladım dua edin bana lütfen...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kızlarr selammmmmm ..arada girin bir ses verin ayol :)dosbam tüp baby ye başlamışsın hadi bakalım hayırlı olsun güzel rabbim bebeğini göndersin inşallah ..karacım inan kelimeler yetersiz kalıyor çok üzüldüm ama tekrar ayağa kalkmana da çok sevindim sen yazmışsın ya inatçı ve inançılıyım diye çok hoşuma gitti güzel allahım bebeğini gönderecek sana yeter ki pes etmeyelim ..bende pek gelişme yok canlarım ya maalesef yarın kırmızıların günü ve geleceğe benziyorlar ..ve ilk gerçek aşılamamı yaptırmak için allahın izniyle yola çıkıcam dualarınız benle olsun artık çok yorgunum ..hepinizi öpüyorum..semii tatlım sen ne yaptın ya tedaviye başladın mı ?nevacım da başlayacaktı bi haberdar edin bakalım.masalımında doğumunu az kaldı sanırım aallhım kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah minik oğluşumuz :)sevgilerrrrrrrrrr
bazen umudumun bıttıgını dusunuyorum
yazılanları okuyorum bazıları sperm cıkısı oldugu halde
ısyan edıyorlar pekı bız 0 spermsızler ne yapalım
onların cıkısı var genede tup bebk deneye bılırler hıc olmasada denemeye spermlerı var
ben 5 senedır 1 tane cansız sperm bıle gormedım
ıcm cok acıyor bazen kardeslerım bıle dogurdu ben gene evımde bombos duvarlarla oturuyorum
sagdan soldan asgıdan yukarıdan hep komsularımdan cocuk seslerı gelıyor...........
acaba bı gun bende anne .............................
hep ben avutuyorum herkesı pekı nıye kımse benı avutmuyo
nıye hep ınsanın ıcını acıtıyolar dıye dusunup aglıyorum
sonra rabbım bos evlerımızı dolduracak ellerımız bebısle dolacak
evımızın ıcınde hep bebk seslerı duyulacak
bızde bı gun anne olacagız
deyıp dua edıp allha sıgınıyorum
bu ısyan degıl ıcımden gecenler
kızlarr selammmmmm ..arada girin bir ses verin ayol :)dosbam tüp baby ye başlamışsın hadi bakalım hayırlı olsun güzel rabbim bebeğini göndersin inşallah ..karacım inan kelimeler yetersiz kalıyor çok üzüldüm ama tekrar ayağa kalkmana da çok sevindim sen yazmışsın ya inatçı ve inançılıyım diye çok hoşuma gitti güzel allahım bebeğini gönderecek sana yeter ki pes etmeyelim ..bende pek gelişme yok canlarım ya maalesef yarın kırmızıların günü ve geleceğe benziyorlar ..ve ilk gerçek aşılamamı yaptırmak için allahın izniyle yola çıkıcam dualarınız benle olsun artık çok yorgunum ..hepinizi öpüyorum..semii tatlım sen ne yaptın ya tedaviye başladın mı ?nevacım da başlayacaktı bi haberdar edin bakalım.masalımında doğumunu az kaldı sanırım aallhım kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah minik oğluşumuz :)sevgilerrrrrrrrrr
canım benim inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun.
Rabbim meleğini gönderir inşallah. evet inatçı ve inançlıyız.
böyle olduğumuz sürecede mutlaka kavuşuyoruz meleklerimize. bende hiç vazgeçmedim ve çok şükürki bebişim karnımda.
veeee rabbim nasip ederse 6 aralıkta da kucağımda olacak inşallah
ve bütün dualarım sizinle hiç unutmuyorum her zaman kendime dua ederken mutlaka sizlerede dualarımı okuyorum.
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH... AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN
masalcım bebeğine kavuşmana çok az kalmış gözün aydın. sezeryan olacaksın sanırım gün belli olduğuna göre. ben normal doğum istiyorum o yüzden günüm belli değil. inşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza.
doğum sırasında yapılan dualar kabul olurmuş. tek tek isim veremesem de sizler için dua etmeye çalışacağım kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
canım benim inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun.
Rabbim meleğini gönderir inşallah. evet inatçı ve inançlıyız.
böyle olduğumuz sürecede mutlaka kavuşuyoruz meleklerimize. bende hiç vazgeçmedim ve çok şükürki bebişim karnımda.
veeee rabbim nasip ederse 6 aralıkta da kucağımda olacak inşallah
ve bütün dualarım sizinle hiç unutmuyorum her zaman kendime dua ederken mutlaka sizlerede dualarımı okuyorum.
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH... AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?